Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Συγνώμη αλλα εδώ δεν είμαστε σουβλατζίδικο:Ρ για αυτο υπάρχει η χρυσή ευκαιρία,το ρώτησε ειναι για αλλο σκοπό...
Απάντηση: Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λ...
Απάντηση: Πράγματι δύσκολες δουλειές αυτές. Σε σουπερμάρκετ ίσως;Αν και εκεί είναι λίγο δύσκολο. Εμ...αν δούλευες ντελίβερι κάπου;Αν και αυτό πιστεύω πως...
Απάντηση: Σε καταστημα μπαχαρικών μαλλον.η βαγια-για όσους δεν ξερουν-λεγεται και δάφνη...
Απάντηση: οταν ρειχνουν τις μασκες και δειχνουν ποιοι πραγματικα ειναι..κουταβιαα!με την καλη εννοια ^_^ αρκει να μη ζηλευουν και να ξερουν τι θελουν ποιοι ε...
Απάντηση: μηπως απ την εφημεριδα να μπορουσες να βρης κατι πιο γρηγορα...
Απάντηση: http:// www.rotise.gr/ erotisi/dianomeis- fylladion- 1.html...
Απάντηση: Ορίστε: http:// www.argiro.gr/ Recipes :)...
Απάντηση: Πολλοί θεωρούν πως είναι καλό να μην τα μαζεύουμε γιατί γίνεται λίπασμα. Είναι σωστό ή όχι; Δεν είναι σωστό και μάλιστα είναι πολύ επικίνδυνο για τ...
Απάντηση: Στα κουνέλια είναι λίγο δύσκολο να διακρίνεις καθαρά το φύλο τους, ειδικά εάν είναι σε πολύ νεαρή ηλικία. Παρόλο αυτά, στα Pet Shops υπάρχουν πωλητ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

γαλατοπιτα χωρις φυλλο αργυρω

Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΟΧΗ ΠΡΟΤΟΝ ΟΤΙ ΗΝΕ ΣΚΛΙΡΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΕ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: φυσικα και χρειαζεται αδεια.Πρεπει να εισαι σε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1. Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα φυλλοβόλα χάνουν τα φύλλα μόλις αντιληφθούν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 500 γρ. φύλλο κρούστας 700 ml (3½ φλιτζ.τσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: όταν λες "σου ρίχνουν" τι εννοείς;;;...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο μας και κρατάμε στην άκρη 3 φύλλα. Απλώνουμε άλλα 3 φύλλα στο ταψί αλειμμένα καλά με Flora. Πασπαλίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγη ποσότητα από τη γέμιση και σκεπάζουμε με άλλο φύλλο. Ξαναρίχνουμε λίγη από τη γέμιση και συνεχίζουμε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση. Σε κάποιες από τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και στρώνουμε τα 3/4 περίπου από το φύλλο. Αλείφουμε ξανά με Flora Soft με βούτυρο και σκορπάμε τα τριμμένα τυριά ανακατεμένα, πάνω από τα φύλλα. Σκεπάζουμε τα τυριά με το υπόλοιπο φύλλο, το οποίο περιχύνουμε με λίγο ακόμη λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Σπάμε τα αυγά σε γυάλινο μπολ και τα χτυπάμε ελαφρά με το σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μίγμα στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συγνώμη αλλα εδώ δεν είμαστε σουβλατζίδικο:Ρ για αυτο υπάρχει η χρυσή ευκαιρία,το ρώτησε ειναι για αλλο σκοπό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
ιδεα??αν μπορειται ευχαριστω πολύ
Απάντηση:
Πράγματι δύσκολες δουλειές αυτές. Σε σουπερμάρκετ ίσως;Αν και εκεί είναι λίγο δύσκολο. Εμ...αν δούλευες ντελίβερι κάπου;Αν και αυτό πιστεύω πως είναι ακόμα πιο δύσκολο και απο το να είσαι σερβιτόρος. :/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε καταστημα μπαχαρικών μαλλον.η βαγια-για όσους δεν ξερουν-λεγεται και δάφνη... Διαβάστε περισσότερα...
π.χ εγω λατρευο οταν στεναχωριεται ενας και ειναι με ενα γλυκο υφος αλλα στεναχωρο η οταν σε κοιτανε με κουταβισιο υφος αχχ δεν μπορω *ο* η οτανν στεναχωριεται ενας και οι αλλοι πανε και τον κανουν αγκαλια θα λιγησω θα ειμαι σε στυλ αχου μωλε μωλε *ο*
Απάντηση:
οταν ρειχνουν τις μασκες και δειχνουν ποιοι πραγματικα ειναι..κουταβιαα!με την καλη εννοια ^_^ αρκει να μη ζηλευουν και να ξερουν τι θελουν ποιοι ειναι και να εκτιμουν..Α! και να σεβονται τα δικαιωματα μιας γυναικας! αλλιως ας μεινω με τα γατια και τα σκυλια μου! :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρει κανείς καμία εταιρία που να κάνει διανομές φυλλαδίων για να πάρω τηλέφωνο μπας και τύχει να βρω έστω για φυλλάδια;
Απάντηση:
μηπως απ την εφημεριδα να μπορουσες να βρης κατι πιο γρηγορα Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρει κανείς καμία εταιρία που να κάνει διανομές φυλλαδίων για να πάρω τηλέφωνο μπας και τύχει να βρω έστω για φυλλάδια;
Απάντηση:
http://www.rotise.gr/erotisi/dianomeis-fylladion- 1.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολλοί θεωρούν πως είναι καλό να μην τα μαζεύουμε γιατί γίνεται λίπασμα. Είναι σωστό ή όχι; Δεν είναι σωστό και μάλιστα είναι πολύ επικίνδυνο για τον κήπο σας. Το να αφήνουμε τα φύλλα έτσι στον κήπο μας μπορεί να δημιουργήσουν πρόβληματα. Και αυτό γιατί δεν αναπνέει το χώμα , δεν αερίζεται και έχει σαν αποτέλεσμα σε συνδιασμό με την υγρασία να δημιουργούνται μύκητες. Τα φύλλα βέβαια μπορούν να γίνουν όντως ένα καλό λίπασμα αλλά θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσουμε μια διαδικασία, να τα κάνουμε co... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στα κουνέλια είναι λίγο δύσκολο να διακρίνεις καθαρά το φύλο τους, ειδικά εάν είναι σε πολύ νεαρή ηλικία. Παρόλο αυτά, στα Pet Shops υπάρχουν πωλητές, οι οποίοι δείχνουν να μπορούν να καταλάβουν το φύλο ενός μικρού κουνελιού. Σε εμένα προσωπικά έτυχε να κάνουν και λάθος, χωρίς να εννοώ πως δεν πρέπει να τους εμπιστευόμαστε. Άλλωστε, όταν μπαίνεις σε κάποιο Pet Shop για να αποκτήσεις ένα κουνελάκι, όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κατασταλάξει στο φύλο του κουνελιού που θέλουμε. Είναι μια βάση να μας... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορει απλα να ξερενονται απο την πολυ ζεστη(μην ξεχναμε οτι στην Ελλαδα κανει πολυ ζεστη) η απλα οπως και πολλα αλλα φυτα,να ξερενονται αυτην την εποχη...καλο ειναι να πας σε καποιο ανθοπωλειο η απο εκει που το πηρες τελος παντων,και να ρωτησεις...ισως ρειαζεται να το βαλεις σε μερος με περισσοτερη δροσια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΟΧΗ ΠΡΟΤΟΝ ΟΤΙ ΗΝΕ ΣΚΛΙΡΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΕ ΔΕΦΤΕΡΟΝ ΕΧΗ ΠΟΛΕΣ ΙΝΕΣ ΝΕΒΡΟΝ ΗΝΕ ΤΟ ΦΑΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΣΚΟΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΡΟΦΙΛΟ, Διαβάστε περισσότερα...
ενοω αν μεσα στη συσκευασια περιεχει και π.χ κρεασ η μαρουλι η μεσα στη συσκευασια ειναισκετες πιτες
Απάντηση:
http://www.lidl.ie/cps/rde/xchg/lidl_ri_ie/hs.xsl/ index_30814.htm σκετες ειναι με τις γευσεις που λεει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φυσικα και χρειαζεται αδεια.Πρεπει να εισαι σε διαφημιστικη εταιρια η να εχεις διαφημιστικη εταιρια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι εκεινου και να μου αρεσε. :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Βάζουμε το γάλα να βράσει με το 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, το βούτυρο και τη φλούδα. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει. 2. Μόλις δέσει το μείγμα, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες και τα ρίχνουμε μέσα όσο αυτό είναι ακόμη ζεστό, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα. 3. Σε βουτυρωμένο ταψί 30 εκ. αδειάζουμε το μείγμα (αφού έχουμε αφαιρέσει τη φλούδα) και ψήνουμε στους 170oC... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τα φυλλοβόλα χάνουν τα φύλλα μόλις αντιληφθούν ότι η διάρκεια της νύχτας αρχίζει να μεγαλώνει. Με ένα δικό τους σύστημα (επειδή δεν έχουν ρολόγια ούτε ημερολόγια τοίχου!) καταλαβαίνουν πότε η νύχτα μεγαλώνει δηλαδή ότι έρχεται ο χειμώνας. Έτσι για να μην παγώσουν και πεθάνουν ρίχνουν τα φύλλα, μπαίνουν σε λήθαργο. Ακόμα και τα αειθαλή μπάινουν σε λήθαργο αλλά είναι ανθεκτικότερα και δεν ρίχνουν όλα τα φύλλα. Ανανέωση φύλλων συμβαίνει και στα αειθαλή αλλά με πολύ αργό ρυθμό και εμείς νομίζουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω προσωπικα απολαμβανω τη παρεα των αγοριων, ειναι εντελως ανωμαλα! xD Ειμαι 99% οτι υπαρχει, στην εφηβεια βεβαια ειναι δυσκολο γιατι οι ορμονες χοροπηδανε σαν τρελες, ο εγκεφαλος φερνει 1000 στροφες και οι 900 θα ειναι "πονηρου" περιεχομενου! Ειναι αναποφεκτο λοιπον, εκτος αν ειναι και οι δυο "μπαζα" (αν και δεν μετραει η εμφανιση) η αν εχουν και οι δυο καποιον αλλο στο μυαλο τους! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη δουλεια νομιζω εκει, και μετα τα ι.ε.κ. mokume στην Αθηνα. Αν θες κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να πας εξωτερικο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. φύλλο κρούστας 700 ml (3½ φλιτζ.τσαγιού) γάλα 100 γρ. (1/2 φλιτζ.τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιού) ζάχαρη 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 4 αυγά (ελαφρά χτυπημένα) 1 πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ Για γαρνίρισμα: λίγη κανέλα και λίγη ζάχαρη άχνη Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά (εκτός από την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και το φύλλο κρούστας) και τα αφήνετε να βράσουν για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε την Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
όταν λες "σου ρίχνουν" τι εννοείς;;; σου ρίχνουν τα φύλλα τους γιατί κατούρησες στο δέντρο ας πούμε;;; ή έτσι στο ξεκάρφωτο;; νομίζω η φύση εκδικείται που της φερόμαστε άσχημα.. φαντάσου τι έχει να γίνει αν πας κάτω από μηλιά! φυλλοβόλα δέντρα: Ακακία, Αμυγδαλιά, Αχλαδιά, κλπ εδώ: http://blogs.sch.gr/vpliatsika/files/2011/11/ Fyllovola-aeithali_pliatsika.pdf Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 85 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.