Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το γάλα και τα χτυπ...
Απάντηση: Νομιζω οτι ο Παρλιαρος... "το καβουρδιζει το φιστικι", μερικες φορες "μελωνει και το παστελι", δεν εχεις δει πως "το φυσαε...
Απάντηση: δες εδω http:// www.argiro.gr/ recipes/%CF%84%CF% 83%CE%BF% CF%85%CF%81%CE%AD% CE%BA%CE%B9-%CE%BD% CE%B7%CF%83% CF%84%CE%AF%CF%83% CE%B9%CE%BC%CE%BF...
Απάντηση: αργυρω λιμοντσελο http:// www.argiro.gr/ recipes/limoncello...
Απάντηση: αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!!...
Απάντηση: Μη "διαβάζετε" τα χείλη μιας γυναίκας, αν θέλετε να μάθετε την πραγματική ηλικία της. Μια γυναίκα μπορεί να έχει ρυτίδες στο πρόσωπο, σακ...
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό 6 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 160 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 φακελάκια ξερή μαγιά 1/2...
Απάντηση: Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ. βούτυρο...
Απάντηση: εγω παντως τρωω ενα πεντανοστιμο τσουρεκι απο μαξ περι με λευκη σοκολατα απο πανω κ μεσα καραμελα....ΚΟΛΑΣΗ!! !!!...
Απάντηση: Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

αφρατα τσουρεκια παρλιαρος

Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αύριο?και εγώ τι θα κάνω σήμερα που βαριέμαι?
Απάντηση: Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Έφτιαξα πρόσφατα για πρώτη φορά τσουρέκια και α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βαλτε την στο ψυγειο αφηστε την λιγες ωρες
Απάντηση: Στο νερο που μουσκευεις το ψωμι(εγω βαζω κριθιν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τιποτα απο τα 2! η παραδοσιακη βασιλοπιτα ειναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τα μπιφτέκια γίνονται ζουμερά με την προσθήκη ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 400 γρ. αλεύρι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Fresh: Λ Κηφισίας 162, Ψυχικό (τηλ. 210- 675380...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εκμεκ! http://www.sintagespareas.gr/sintages/...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις ανακατεύουμε πολύ καλά να λαδωθούν παντού. Τις αδειάζουμε σε ταψί καθώς και όλα τα υγρά που υπάρχουν στο μπολ. Περιχύνουμε με το νερό και ψήνουμε στους 200°C για 1 ώρα σκεπασμένες, μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες μέσα στον κιμά γιατί χρειαζόμαστε όλα τα υγρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας από τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει στον φούρνο, τον οποίο ρυθμίζουμε στους 50 °C. Στο μεταξύ, χτυπάμε στο μίξερ το Flora με την υπόλοιπη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσει το μείγμα. Προσθέτουμε τη μαστίχα, τον χυμό και το ξύσμα του φρούτου, το μαχλέπι και τα χτυπάμε για λίγο ακόμη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε εκεί τη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και βάζουμε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, τη μαγιά, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Το μίγμα πρέπει να έχει χλιαρή θερμοκρασία. Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε 2 διαφορετικά μπολ χτυπάμε ξεχωριστά τους κρόκους και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα) και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιάς και το λιωμένο Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη και εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το γάλα και τα χτυπάμε ξανά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα του φρούτου, εάν βάλουμε. Ανακατεύουμε με τα χέρια ή με τον γάντζο του μίξερ, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να πετύχουμε μια μαλακή αλλά εύπλαστη ζύμη. Σκεπάζουμε τη ζύμη με καθαρή πετσέτα κουζίνας κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομιζω οτι ο Παρλιαρος... "το καβουρδιζει το φιστικι", μερικες φορες "μελωνει και το παστελι", δεν εχεις δει πως "το φυσαει το αχνιστο"; χαχα! Αλλα σιγουρα "το σηκωνει το σακακι".... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://www.argiro.gr/recipes/%CF%84%CF%83%CE%BF% CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%B9-%CE%BD%CE%B7%CF%83% CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αργυρω λιμοντσελο http://www.argiro.gr/recipes/limoncello Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μη "διαβάζετε" τα χείλη μιας γυναίκας, αν θέλετε να μάθετε την πραγματική ηλικία της. Μια γυναίκα μπορεί να έχει ρυτίδες στο πρόσωπο, σακούλες κάτω από τα μάτια και γκρίζα μαλλιά, αλλά αν τα χείλη της είναι ροζ, στέρεα, "γεμάτα" και αφράτα, τότε θα δείχνει νεότερη από την ηλικία της, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα. Το πρόβλημα, κατά τους ερευνητές, είναι ότι οι γυναίκες λίγα μπορούν να κάνουν με φυσικό τρόπο για να διατηρήσουν τη νεανική και ζωντανή εμφάνιση των... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό 6 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 160 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 φακελάκια ξερή μαγιά 1/2 λίτρο ζεστό γάλα (πλήρες) 1 φακελάκι αλεσμένο μαχλέπι το ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 φακελάκι κοπανισμένη μαστίχα 500γρ. κοσκινισμένη άχνη ζάχαρη κροκάδι αραιωμένο με νερό για το άλειμμα σουσάμι Πώς το κάνουμε: Σε λεκάνη χτυπήστε τα αβγά με την άχνη για 3 λεπτά Στο ζεσταμένο γάλα λιώστε τη μαγιά & προσθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο, χλιαρό 150 γραμμ. ζάχαρη 2 αυγά χτυπημένα, σε θερμοκρασία δωματίου 2 πορτοκάλια (βιολογικά και ακέρωτα)(το ξύσμα) 1 κ.γλ. μαχλέπι σε σκόνη 1 κ.γλ. κακουλέ σε σκόνη 1/2 κ.γλ μαστίχα σε σκόνη Για τη γέμιση: 6 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη Εκτέλεση Θρυμματίζουμε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω παντως τρωω ενα πεντανοστιμο τσουρεκι απο μαξ περι με λευκη σοκολατα απο πανω κ μεσα καραμελα....ΚΟΛΑΣΗ!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι 122,5 γρ γαλα 75 γρ ζαχαρη 1 αυγο 1 κ.σ. βουτηρο γαλακτος 10 γρ μαγια φρεσκια 1/2 κ.γ. μαστιχα σκονη 1/2 κ.γ. μαχλεπι 1/2 κ.γ. βανιλια 1/2 κ.γ. αλατι 1/2 κ.γ. ξυσμα πορτοκαλιου 1.Αν εχετε αρτοπαρασκευαστη βαζετε ολα τα υλικα μεσα σε αυτον και επιλεγετε το προγραμμα ζυμωματος μονο περιπου 1 ωρα 45 λεπτα. 2.Αν δεν εχετε το ζυμωνετε οπως γνωριζετε και το αφηνετε να ξεκουραστει κανα μισαωρο μεχρι να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αύριο?και εγώ τι θα κάνω σήμερα που βαριέμαι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
900 το εξαμηνο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια .. διακοσμήστε με κόκκινα αυγά, τυλίξτε τα με ωραίες κορδέλες και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας! Tα υλικά για δύο μεγάλα τσουρέκια για το προζύμι 125 gr. αλεύρι Robin Hood 50 gr. μαγιά νωπή ή 8 gr. μαγιά σκόνη 150 gr. χλιαρό νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη για τη ζύμη 175 gr. ζάχαρη 2 μεγάλα αυγά 150 gr. γάλα 80 gr. βούτυρο 500 gr. αλεύρι Robin Hoo... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έφτιαξα πρόσφατα για πρώτη φορά τσουρέκια και αν και δεν το περίμενα μου βγήκαν πολύ αφράτα! Για να ξεκινήσουμε δια της ατόπου, αυτό που δεν χρειάζεται είναι πολύ ζύμωμα! Δεν θέλει καθόλου ζύμωμα με "μπουνιές", αλλά ανάλαφρες κινήσεις και όχι πολύ ώρα, ίσα να πάρει όλο το αλεύρι. Μετά αυτό που χρειάζεται είναι...υπομονή! Τη βάζεις σε ζεστό μέρος (εγώ την έβαλα στο φούρνο στους 30 βαθμούς και περίμενα....περίμενα...θέλει ίσως και πάνω από τρεις ώρες μέχρι να φουσκώσει! όσο περισσότερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Βιταμ 100γρ άχνη ζάχαρη 3 κρόκοι αβγού 4κ.σ. νερό κρύο 2 ασπράδια αβγού Για τη γέμιση 6 αβγά 200 γρ. ζάχαρη 90ml χυμό λεμονιού (φρέσκος χυμός λεμονιού από 3 λεμόνια) 2 κ. γλυκού. ξύσμα λεμονιού ( από 3 λεμόνια) 180ml κρέμα γάλακτος NOYNOY Διαδικασία Για τη ζύμη: κοσκινίστε το αλεύρι μαζί με τη ζάχαρη. Κόψτε το Βιταμ σε μικρούς κύβους και τρίψτε το με το αλεύρι . Ρίξτε τους κρόκους και το νερό κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλτε την στο ψυγειο αφηστε την λιγες ωρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο νερο που μουσκευεις το ψωμι(εγω βαζω κριθινο ντακο αντι για ψωμι)ριξε ξυδι μπολικο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.supersyntages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%BC%CF%89%CF%83%CE% B1%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF% 8C%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF% 84%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τιποτα απο τα 2! η παραδοσιακη βασιλοπιτα ειναι πρασσοκρεατοπιτα, και δεν εχει μονο το φλουρι! στην προπολεμικη ελλαδα οι οικογενειες ηταν φτοχες με πολλα παιδια για να βοηθουν στις αγροτικες εργασιες. την πρωτη μερα του χρονου καθοριζαν το ποιος θα παει που, για τον υπολυπο χρονο μεσο της βασιλοπιτας. ετσι οποιος εβρισκε το φλουρι ειχε τα οικονομικα της οικογενειας, το βελανιδι για τη βοσκη των ζωων, το κλημα για το αμπελι το σταχυ για τα χωραφια και το ξυλακι για τα ξυλα που χρειαζοταν για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα μπιφτέκια γίνονται ζουμερά με την προσθήκη νερού ή σόδας. αυτό επιτυγχάνεται με 2 τρόπους : α) είτε βάζοντας φρέσκια τομάτα τριμμένη μέσα στον κιμά β) είτε καταβρέχοντας τα χέρια μας με σόδα (αυτή που πίνουμε) όταν πλάθουμε τα μπιφτέκια. προσωπικά προτιμώ την προσθήκη ντομάτας μέσα στον κιμά. ddora Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 400 γρ. αλεύρι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη 600 ml γάλα 2 αβγά 1.1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1.1/2 κ.γ. βανίλια Εκτελεση: Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ. Προσθέστε το γάλα και το βούτυρο λιωμένο. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα αβγά στο τέλος. Αφήστε τον χυλό να σταθεί για μισή ώρα. Ψήστε τις βάφλες σε ειδική ψηστιέρα (βαφλιέρα) και σερβίρετε με κρέμα σαντιγύ/μαρμελάδα τις αρεσκείας σας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κι εγω ειμαι 11 και αφρατουλα.γνωρισα ενα αγορι και με τισ πλακεσ που καναμε με ερωτευτικε.τα βασικα ειναι το χιουμορ και η αυτοπεπιθηση.ΤΩΡΑ........αν πιστευεις πωσ θα τσακοθειτε και θα του δοσεις αφορμη να σε πει χοντρη,.......ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΡΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Fresh: Λ Κηφισίας 162, Ψυχικό (τηλ. 210- 6753802), Λ. Κηφισίας 359, Ερυθραία, τηλ. 210-8000072, 210-8085985), Κ. Βάρναλη, Χαλάνδρι, (τηλ. 210-6896240), Κριεζώτου 12, Κολωνάκι (τηλ. 210-3625003) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εκμεκ! http://www.sintagespareas.gr/sintages/ekmek-me- mpagiatiko-tsoureki.html Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.