Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα!...
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γ...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγι...
Απάντηση: την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν το ψησεις...
Απάντηση: Στο σουπερ μαρκετ στον τομεα της ζαχαροπλαστικης και γλυκων...
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ analafri_tourta_krem a_me_aroma_lemoni...
Απάντηση: ΣΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

αργυρω μπαρμπαριγου καταιφι

Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μήπως δεν βάζεις μπέικιν πάουντερ? Και μήπως αν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μυθος ειναι εγω τρελενομαι για κανελα. Απο τα α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κορμος συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%C...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας θ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εχω μια αδυναμια στην παστα καραμελας!!!
Απάντηση: Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Fresh: Λ Κηφισίας 162, Ψυχικό (τηλ. 210- 675380...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά Παντεσπάνι: 3/4 κούπας καλαμποκέλαι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2000γρ.ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ 70%--1000γρ.ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΛΙΠΟΣ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν το ψησεις εστω κ λιγο παραπανω θα σ βγει κεικ! για τα υλικα χρειαζεσαι: 400 γρ σοκολατα( οτι σου αρεσει..) 2 κουπες αλευρι που φουσκωνει μονο του, 2 βανιλιες, 4 αυγα, 1κ.γ μπεικ παουντερ, 260 γρ βιταμ 1 κουπα ζαχαρη (οταν το κανω με κουβερτουρες μαυρες μονο βαζω λιγη παρπανω..) λιωνεις το βιταμ με τις σοκολατες(σε μπεν μαρι ή αλλιως σ ενα κατσαρολακι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σουπερ μαρκετ στον τομεα της ζαχαροπλαστικης και γλυκων Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ analafri_tourta_krema_me_aroma_lemoni Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια 1 ποτήρι νερό 500 γραμμ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός από 1/2 λεμόνι Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε την καρδιά και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. 2. Βάζουμε τα κυδώνια σε κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10΄. 3. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει το γλυκό. 4. Τότε ρίχνουμε στην κατσαρόλα το χυμό του λεμονιού, τ’... Διαβάστε περισσότερα...
οταν ψηνεται φουσκωνει και οταν το βγάζω απο τον φούρνο κάθεται.
Απάντηση:
Μήπως δεν βάζεις μπέικιν πάουντερ? Και μήπως ανοίγεις τον φούρνο την ώρα του ψησίματος? Ειδικά στο κέικ, δεν ανοίγεις ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ, την πόρτα του φούρνου, το αφήνεις ακριβώς μία ώρα στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο και δεν ανοίγεις την πόρτα αν δεν περάσει η 1 ώρα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρι κόκκινο 250 gr. μαργαρίνη 1 φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά 1/2 φλυτζάνι κακάο 1/2 φλυτζάνι κονιάκ για την γέμιση 150 ml. κρέμα γάλακτος 200 gr. μερέντα ή nutella 100 gr. κρέμα κάστανο bonne maman 2 κουταλιές της σούπα κονιάκ για το σιρόπι 1/2 κουταλάκι του γλυκού κακάο 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη 3/4 φλυτζάνι νερό για το πασπάλισμα Κακάο Άχνη Εκτέλεση Συνταγής το παντεσπάνι Χτυπάμε το μαργαρίνη με την ζάχαρη να αφρατέψουν,προσθέτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μυθος ειναι εγω τρελενομαι για κανελα. Απο τα αγαπημενα μου αρωματικα!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε τα ρόδια τα βράζουμε σ ένα κατσαρολάκι για μισή ώρα με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε χυμό του λεμονιού. Βράζουμε για άλλη μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει το σιρόπι (μπορεί να χρειαστεί περισσότερη ώρα). Βράζουμε για να αποστειρώσουμε ένα βάζο και μεταφέρουμε το γλυκό μας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κορμος συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE% BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE% BA%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω προφιτερόλ με παγωτό μέσα;
Απάντηση:
Για προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας θα χρειαστείτε 24 σου μικρά (θα τα παραγγείλετε στο ζαχαροπλαστείο αν δεν θέλετε να τα φτιάξετε) 750 γραμμ. παγωτό βανίλια Για τη σάλτσα σοκολάτας 250 ml γάλα 250 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα 50 γραμμ. ζάχαρη 40 γραμμ. βούτυρο 5O ml κρέμα γάλακτος Γεμίζετε τα μικρά σου, χρησιμοποιώντας κορνέ ζαχαροπλαστικής, με ένα καλό παγωτό βανίλια. Τα αφήνετε στην κατάψυξη έως ότου τα σερβίρετε. Για να ετοιμάσετε τη σάλτσα σκολάτας: βράζετε σε μπεν μαρί το γ... Διαβάστε περισσότερα...
εμενα μου αρεσει ο χαλβας φαρσαλων και το καζαν ντιπι,εσας;
Απάντηση:
Εχω μια αδυναμια στην παστα καραμελας!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας γιατι αμα την ηξερα θα του εκλεινα το μαγαζι...Ξερω μια αλλη: ΥΛΙΚΑ: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλακια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κροκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Δες εδω: http://www.cookshop.gr/Products.aspx? nodeSerial=001001001002003&nodeId=60&keyword=&late st=false&offers=false&Page=3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Fresh: Λ Κηφισίας 162, Ψυχικό (τηλ. 210- 6753802), Λ. Κηφισίας 359, Ερυθραία, τηλ. 210-8000072, 210-8085985), Κ. Βάρναλη, Χαλάνδρι, (τηλ. 210-6896240), Κριεζώτου 12, Κολωνάκι (τηλ. 210-3625003) Διαβάστε περισσότερα...
Γειά σας θα ήθελα μια νηστίσημη συνταγή για τούρτα black forest
Απάντηση:
Συστατικά Παντεσπάνι: 3/4 κούπας καλαμποκέλαιο 2 κούπες ζάχαρη 1 κούπα κρύο νερό 3 κουταλιές ξύδι 3 κούπες φαρίνα απ 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/4 κουταλάκι βανίλια 2 κουταλάκια σόδα 1/3 κούπας κακάο Γέμιση: 1 κονσέρβα βύσσινο σε ζουμί 1/2 κούπας ζάχαρη 2 κουταλιές κορν φλάουρ 2 κουταλιές κονιάκ Σιρόπι σιρόπι από γλυκό βύσσινο αραιωμένο με λίγο νερό Γαρνίρισμα: 1 κουτί φυτική κρέμα κρετόρε χτυπημένη με λίγη άχνη κουβερτούρα Οδηγίες Για το παντεσπάνι χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2000γρ.ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ 70%--1000γρ.ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΛΙΠΟΣ--600γρ.ΓΙΑΟΥΡΤΙ--40γρ.ΑΛΑΤΙ-- 40γρ.ΖΑΧΑΡΗ--40γρ.ΜΑΓΙΑ-- 160γρ.ΑΥΓΑ=3ΤΕΜ.ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ , ΕΩΣ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝΕ ΚΑΛΑ . ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΖΥΜΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ. ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΙΤΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΕΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβαια να κάνεις έναρξη επαγγέλματος για να μπορείς να εκδόσεις τιμολόγια.Και να αποδίδεις το ΦΠΑ στο κράτος. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 25 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.