Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Γειά... Ο φίλος σου κάνει λάθος."Τυφλή" εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κανέναν.Πόσο μάλλον σε φίλους. Αν πράγματι πρόκειται για συκοφαντία,...
Απάντηση: Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκολατας,και...
Απάντηση: Ολα οσα ειπώθηκαν πιό πάνω μέ βρίσκουν σύμφωνη..Σίγουρα οι γυναίκες,εχουν καί τίς δυό ιδιότητες μέσα τους,τόν τσαμπουκά αλλά καί τήν γλυκύτητα,τίς...
Απάντηση: Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερο πού θά προτιμούσα αυτήν τήν στιγμή...
Απάντηση: Δεν ξέρω αν όντως έχεις γενέθλια σήμερα,αλλά αν Ναι,τότε επιβάλλεται να στείλεις κάνα γλυκάκι :Ρ Δεν τρώω συχνά, όχι.. :/...
Απάντηση: Αν και τα γλυκά περιέχουν συνήθως αρκετές ποσότητες κορεσμένου λίπους και ζάχαρης, και κατά συνέπεια πολλές θερμίδες (τις λεγόμενες "κενές θερ...
Απάντηση: Τα γλυκά είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη κατηγορία τροφίμων. Έχουνφανατικούς οπαδούς χάρη στη γλυκιά τους γεύση, αλλά στη συνείδηση των περισσότερω...
Απάντηση: Τα τεχνητά γλυκαντικά μπορεί να αλλάξουν τον μεταβολισμό και να αυξήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε... μερικούς ανθρώπους με αποτέλεσμα να συμ...
Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γα...
Απάντηση: Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

αργυρω μπαρμπαριγου γλυκα τσουρεκια

Απάντηση: Παλιά τρελαινόμουν για όλα τα γλυκά.Τώρα θέλω ν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Η γλυκοζη εχει ημερομηνια ληξης αναγραφεται κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν ειμαι φαν...μονο το βυσσινο μαρεσει που ειπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βράζουμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ίσως έχετε ακούσει τον όρο γλυκαιμικός δείκτης,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μμμ..ισως να μην αντεχεις αυτη τη γευση και θες...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Παλιά τρελαινόμουν για όλα τα γλυκά.Τώρα θέλω να τρώω για γλυκό παγωτό χειμώνα καλοκαίρι άντε και κανένα γλυκό του κουταλιού ή κάποιο άλλο γλυκό που να μου κάνει κλικ. Α μου αρέσουν και τα ντονατ αλλά αν θες να έχεις ωραία σώμα απογορεύεται να φας..Αυτά που έχουν γέμιση μέσα.Αλλά ευτυχώς δεν αγοράζω βέβαια μια μέρα μου έφερε ένα παιδί στη δουλειά και δεν μπορούσα να πω όχι. ;p :3 χαχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η γλυκοζη εχει ημερομηνια ληξης αναγραφεται κατα απο το κουτι συσκευασιας της, αλλα και οταν ανοιξουμε το κουτι πρεπει να καταναλωθει μεσα σε 3 μηνες. Θα ζαχαρωσει, μονον αν περασει η η ημερομηνια καταναλωσης της και δεν τηρηθουν σωστα οι κανονες ασφαλειας του προιοντως που αναγρα φονται κατω απο την συσκευασια του. Διαβάστε περισσότερα...
Εμένα μου αρέσει το μελιτζανάκι(ξέρω ξέρω μπλιάχ :p) το κεράσι και το βύσσινο με παγωτό.
Απάντηση:
δεν ειμαι φαν...μονο το βυσσινο μαρεσει που ειπες.Και αυτο ομως να ειναι φτιαγμενο μονο απο συγκεκριμενα ατομα,δεν μου αρεσουν ολα ;ρ παντα ομως με κατι αλλο,οχι σκετο. Διαβάστε περισσότερα...
ενω ειμασταν μια χαρα και μεσα στις γλυκες μπηκαν αναμεσα μας κατι φιλοι του και του ειπαν ασχημα πραγματα για μενα τα οποια δεν ισχυουν. τσακωθηκαμε. με αντιμετωπισε πολυ σκληρα, μου μιλησε ασχημα και δεν με αφησε να του εξηγισω απο τοτε δεν μου ξανα μιλησε και δεν μου απανταει στα τηλεφωνα και στα μηνυματα..χρειαζομαι την βοηθεια σας :(
Απάντηση:
Γειά... Ο φίλος σου κάνει λάθος."Τυφλή" εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κανέναν.Πόσο μάλλον σε φίλους. Αν πράγματι πρόκειται για συκοφαντία, δεν είναι ωραίο αυτό που έκαναν οι φίλοι του. Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν ο φίλος σου είναι ξεροκέφαλος και δεν θέλει να ακούσει και την δική σου άποψη; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκολατας,και κοβεις μια μπανανα (αν κανεις τον συνδιασμο σοκολατα-μπανανα) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ολα οσα ειπώθηκαν πιό πάνω μέ βρίσκουν σύμφωνη..Σίγουρα οι γυναίκες,εχουν καί τίς δυό ιδιότητες μέσα τους,τόν τσαμπουκά αλλά καί τήν γλυκύτητα,τίς οποίες ιδιότητες αυτές, εκφράζουν κατά περίπτωση,εκεί καί οπου ο αλλος θέλει νά τίς δεί. Διαβάστε περισσότερα...
Εμ...λέω να κάνω η μηλόπιτα με παγωτό ή κεικ.Τι προτιμάτε; Τι θέλετε να σας φτιάξω; :p
Απάντηση:
Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερο πού θά προτιμούσα αυτήν τήν στιγμή.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω αν όντως έχεις γενέθλια σήμερα,αλλά αν Ναι,τότε επιβάλλεται να στείλεις κάνα γλυκάκι :Ρ Δεν τρώω συχνά, όχι.. :/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν και τα γλυκά περιέχουν συνήθως αρκετές ποσότητες κορεσμένου λίπους και ζάχαρης, και κατά συνέπεια πολλές θερμίδες (τις λεγόμενες "κενές θερμίδες") και λίγα θρεπτικά συστατικά, παρ' όλα αυτά μπορούν να ενταχθούν με μέτρο στη διατροφή των παιδιών. Η "απαγόρευση" κάποιας τροφής συχνά δημιουργεί μεγαλύτερη επιθυμία για την τροφή αυτή, οπότε ενδείκνυται να μην "κόψετε" κανένα τρόφιμο στα παιδιά, επομένως ούτε και τα γλυκά. Κάποιες πρακτικές συμβουλές: • Π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα γλυκά είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη κατηγορία τροφίμων. Έχουνφανατικούς οπαδούς χάρη στη γλυκιά τους γεύση, αλλά στη συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων είναι μία… «αμαρτωλή» επιλογή.Μερικοί δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να ζουν τρώγοντας μόνο γλυκά. Όταν, όμως, καταναλώσουν έστω και μία μικρή ποσότητα νιώθουν ενοχές και θεωρούν ότι θα έπρεπε να το είχαν αποφύγει. Το βασικότερο αίτιο είναι η γραμμική σχέση που θεωρείται ότιπαρουσιάζει η κατανάλωση των γλυκών με την αύξηση του βάρους. Ο συ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα τεχνητά γλυκαντικά μπορεί να αλλάξουν τον μεταβολισμό και να αυξήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε... μερικούς ανθρώπους με αποτέλεσμα να συμβάλουν αρνητικά στα προβλήματα, τα οποία σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίζουν. Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στο περιοδικό «Nature», παρόλο που οι ακριβείς λόγοι που οδηγούν σε αλλαγές των τιμών σακχάρου στο αίμα παραμένουν άγνωστοι, οι ερευνητές από το Ισραήλ που εκπόνησαν τη μελέτη υποπτεύονται ότι οι επιδράσεις αυτές οφείλοντα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora σε αλουμινόφυλλο. Στη συνέχεια με το ραβδομπλέντερ θα αρχίσουμε να λιώνουμε πολύ καλά τις πατάτες με τα κάστανα. Μετά ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα γάλακτος, καρυκεύουμε με πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για μία ακόμη φορά. Κρατάμε τον πουρέ του κάστανου σε θερμό μέρος, μέχρι να το χρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας από τη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει στον φούρνο, τον οποίο ρυθμίζουμε στους 50 °C. Στο μεταξύ, χτυπάμε στο μίξερ το Flora με την υπόλοιπη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσει το μείγμα. Προσθέτουμε τη μαστίχα, τον χυμό και το ξύσμα του φρούτου, το μαχλέπι και τα χτυπάμε για λίγο ακόμη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε εκεί τη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και βάζουμε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, τη μαγιά, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Το μίγμα πρέπει να έχει χλιαρή θερμοκρασία. Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε 2 διαφορετικά μπολ χτυπάμε ξεχωριστά τους κρόκους και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα) και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιάς και το λιωμένο Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη και εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βράζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο νερό. Περιμένουμε λίγο να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε αφαιρώντας τυχόν ίνες που βρίσκονται κοντά στη φλούδα και τις αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Τις λιώνουμε στον μύλο των λαχανικών ή με το ειδικό εργαλείο για πουρέ. Ρίχνουμε το Flora σε κατσαρόλα προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει το Flora. Προσθέτουμε το γάλα και αλατοπιπερώνουμε. Tips Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις μι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάνη δυνατά με το σύρμα για να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κακάο, τα καρύδια και τελευταία τα μπισκότα τα οποία τα έχουμε χονδροτρίψει. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα. Έπειτα, συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη σπάτουλα έως ότου ομογενοποιηθούν όλα μας τα υλικά. Τέλος, ρίχνουμε το μείγμα του κορμού στο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγουμε σφιχτά σε σχήμα ρολού. Το βάζουμε στην κατάψυξη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συνέχεια κόβουμε την κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το καρυκεύουμε και το ψήνουμε στη σχάρα μας. Παράλληλα σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το κρεμμύδι, το θυμάρι και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε σε δυνατή θερμοκρασία. Σβήνουμε με το κρασί, συμπληρώνουμε ½ ποτήρι νερό καυτό, σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. Όταν τα φιλέ μινιόν από το εντρεκότ μας έχουν ψηθεί, τα βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Προσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα στείλω εικόνα, ξέρει να φτιάχνει η προγιαγιά μου και η μαμά μου. https://www.google.gr/search? newwindow=1&es_sm=122&biw=1366&bih=677&tbm=isch&sa =1&q=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1+%CE%B3%CE%BB% CF%85%CE%BA%CE%BF&oq=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE% B1+%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE% BF&gs_l=img.3...1122.1693.0.1990.6.6.0.0.0.0.0.0.. 0.0....0...1c.1.51.img..6.0.0.OAWOA8l_BDg#facrc=_& imgdii=_&imgrc=K8sqaRRCm0iPqM%253A... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για το αν θα ειναι δημοφιλης η οχι δε μ ενδιαφερει...ας ειναι ο,τι γουσταρει...Ειλικρινα αν δε με πρηζει και να κριτικαρει την παρεα μου θα το εκτιμουσα πολυ!Να ειναι καλη μαγειρισσα και να μη ζηλευει...γιατι κι εγω δημοφιλης ειμαι...(μουααααχαχα) Παμε τωρα στο φανταστικο της υποθεσης... Να μη προσπαθει να ανταγωνιστει οοολες τις γυναικες γυρω της... Να μη προσποιειται κατι που δεν ειναι. Να μη προσποιειται οτι γνωριζει πραγματα για τα οποια δεν εχει ιδεα... Να μη την μιανουν τα υπαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ίσως έχετε ακούσει τον όρο γλυκαιμικός δείκτης, αλλά γνωρίζετε τι είναι πραγματικά; Οι τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά δεν ανεβάζουν το σάκχαρο στο αίμα μας στον ίδιο βαθμό. Υπάρχουν τρόφιμα που ανεβάζουν το σάκχαρο πολύ, όπως είναι τα γλυκά και άλλα τρόφιμα που το ανεβάζουν λιγότερο όπως είναι τα όσπρια. Προκειμένου λοιπόν να κατηγοριοποιήσουμε τα τρόφιμα ανάλογα με την αύξηση του σακχάρου που μας προκαλούν, δημιουργήθηκε ο γλυκαιμικός δείκτης. Με απλά λόγια λοιπόν, ο δείκτης α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν η εξέταση γίνεται για να διαγνώσουμε αν ένας ασθενής έχει σακχαρώδη διαβήτη η τιμή της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης θα πρέπει να είναι κάτω από 6. Αν η τιμή της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης είναι ίση ή μεγαλύτερη από 6.5 αυτό σημαίνει πως ο ασθενής μας πιθανότατα έχει σακχαρώδη διαβήτη αλλά θα πρέπει να επαναλάβει την εξέταση άλλη μία φορά για επιβεβαίωση Αν η τιμή της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης είναι μεταξύ 5.7 και 6.4 ο ασθενής μας διατρέχει μεγάλο κίνδυνο ανάπτυξης σακ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαλάρωσε... έκανες τη θεραπεία κανονικά, ή τη διέκοψες πριν τελειώσει? επίσης ήταν θεραπεία με χάπια? κοίτα, είναι λογικό που κοκκινίζεις κ για 2 μήνες θα έχεις αυτό το θεματάκι... στους ερχόμενους 2 μήνες θα φύγουν κ τα σπυράκια κ όλα οκ. απλά τώρα το δέρμα σου είναι ευαίσθητο, γι αυτό απέφυγε τον ήλιο, φόρα πάντα ενυδατική, και όχι μη το ριξεις στα λιπαρά. (ε ένα γλυκάκι κανέναν δεν έβλαψε :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μμμ..ισως να μην αντεχεις αυτη τη γευση και θες κατι αλλο!εγω εχω αλλο προβλημα..αφου φαω κατι γλυκο μετα απο λιγη ωρα αρχιζω να εχω ξινη γευση!και θελω και αλλο γλυκο! :P Διαβάστε περισσότερα...
http://www.youtube.com/watch?v=Rbrn22oNTmU Να ξέρεις όλη τη ζωή μου δίνω σώμα και ψυχή φτάνει πάλι να είμαστε μαζί... Σε θέλω, δε με νοιάζει που πηγαίνω ούτε που θα βγει είσαι εσύ το τέλος μου και αρχή!!!
Απάντηση:
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.