Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο μ...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Βάζουμε στο μπολ του μίξε...
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας από τη ζάχαρη και 1 φλιτζάνι από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη ζύμη...
Απάντηση: Βράζουμε το μπαλσάμικο ή το κρασί σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τους αποξηραμένους κύβους πορτοκαλιού και...
Απάντηση: Τρίβουμε με τα χέρια μας το κέικ σαν ψίχουλα σε ένα μεγάλο μπολ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε μέσα την τριμμένη σοκολάτα. Ανακατεύο...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Περιχύνουμε τις σταφίδες με το ζεστό λ...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Διαλύουμε το χρώμα στο γά...
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Βάζουμε τις σταφίδες σε μπολάκι και τις μουλιάζουμε σε λ...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα. Θρυμματίζουμε τα τυρ...
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170Ο C βαθμούς. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora soft με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

αργυρω μπαρμπαριγου βασιλοπιτα κεικ

Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θρυμματίζουμε σε βαθύ μπολ το τυρί και το αναμ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση. Χτυπάμε στο μίξερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190ο C. ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-170 ˚C. Αλε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο και αλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Αλεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέσα σε ένα μπολ μαζί με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο λιωμένο Flora Soft με βούτυρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο μας και κρατάμε στην άκρη 3 φύλλα. Απλώνουμε άλλα 3 φύλλα στο ταψί αλειμμένα καλά με Flora. Πασπαλίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγη ποσότητα από τη γέμιση και σκεπάζουμε με άλλο φύλλο. Ξαναρίχνουμε λίγη από τη γέμιση και συνεχίζουμε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση. Σε κάποιες από τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε σε βαθύ μπολ το τυρί και το αναμιγνύουμε με τα χτυπημένα αυγά. Σε άλλο μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρίφαλο, τις σταφίδες και τα σύκα. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και απλώνουμε 2 φύλλα αλειμμένα επίσης με Flora. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του φύλλου με λίγο από το μίγμα των τυριών και λίγη ποσότητα από το μίγμα των αποξηραμένων φρούτων. Σκεπάζουμε με άλλο φύλλο αλείφουμε με λίγο Flora και πασπαλίζουμε με τυρί και ξηρά φρούτα. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση. Χτυπάμε στο μίξερ το Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο μέχρι να αφρατέψει και προσθέτουμε τη μαρμελάδα. Τα χτυπάμε για λίγο να ομοιογενοποιηθούν. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη ζύμη. Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα) και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Περιχύνουμε τις σταφίδες με το ζεστό κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν. Πασπαλίζουμε τους ξηρούς καρπούς με λίγο αλεύρι και τους αφήνουμε στην άκρη. Ρίχνουμε το Flora στο μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά, το άρωμα βανίλιας και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα προσθέτουμε και το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε στον κάδο μας τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και το baking powder ή τη σόδα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε στον φούρνο στους 180... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας από τη ζάχαρη και 1 φλιτζάνι από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει στον φούρνο τον οποίο ρυθμίζουμε στους 50 °C. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με την υπόλοιπη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσει το μίγμα. Προσθέτουμε τη μαστίχα, το ξύσμα και τον χυμό πορτοκαλιού, το μαχλέπι και χτυπάμε για λίγο ακόμη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και κάνουμε μια λακούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε το μπαλσάμικο ή το κρασί σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τους αποξηραμένους κύβους πορτοκαλιού και τις σταφίδες. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 24 ώρες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα, προσθέτουμε τα αποξηραμένα φρούτα και ανακατεύουμε. Αφρατεύουμε στο μίξερ τo Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά και, ανακατεύοντας ανά 3 λεπτά, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Στη χαμηλή πλέον... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρίβουμε με τα χέρια μας το κέικ σαν ψίχουλα σε ένα μεγάλο μπολ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε μέσα την τριμμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Ρίχνουμε το μίγμα στο μπολ με το κέικ. Προσθέτουμε το Flora λιωμένο, το ποτό και τους ξηρούς καρπούς. Ανακατεύουμε μέχρι να ενοποιηθούν καλά τα υλικά και να πετύχουμε ένα εύπλαστο μίγμα. Φτιάχνουμε μικρά τρουφάκια και τα απλώνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολα. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 20 περίπου λεπτά να σφίξει το μίγμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Περιχύνουμε τις σταφίδες με το ζεστό λικέρ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν. Ρίχνουμε το Flora στο μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά, το άρωμα βανίλιας, την κανέλα, το γαρίφαλο και τα ξύσματα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γιαούρτι, το μήλο και τον χυμό πορτοκαλιού. Στη συνέχεια, ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Διαλύουμε το χρώμα στο γάλα και προσθέτουμε το κακάο. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια, το γάλα μαζί με το χρώμα και το κακάο και ανακατεύουμε, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Βάζουμε τις σταφίδες σε μπολάκι και τις μουλιάζουμε σε λίγο από το ποτό που θα χρησιμοποιήσουμε. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και αφήνουμε να χτυπηθούν στη δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα και μετά τα χτυπάμε όλα μαζί για να ενωθούν με το βούτυρο και τη ζάχαρη. Χαμηλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα. Θρυμματίζουμε τα τυριά και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα αυγά. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στρώνουμε στο ταψί 5-6 φύλλα αλειμμένα ένα – ένα με Flora. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί και την απλώνουμε με ένα κουτάλι να είναι ομοιόμορφη. Βάζουμε το φλουρί, τυλιγμένο σε λίγο αλουμινόχαρτο. Σκεπάζουμε τη γέμιση με τα υπόλοιπα φύλλα αλειμμένα ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170Ο C βαθμούς. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora soft με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Ρίχνουμε το Flora soft με βούτυρο το μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και το άρωμα βανίλιας. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα και λίγο - λίγο το αλεύρι ανακατεμένο. Μόλις το μίγμα ομοιογενοποιηθεί, το αδειάζουμε σε στρογγυλό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε τα αυγά στο μπολ του μίξερ, μαζί με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και το γάλα και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, να ομοιγενοποιηθούν και να πάρουμε ένα αφράτο μίγμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά – σιγά το αλεύρι, που το έχουμε ενώσει με το μπέικιν πάουντερ. Τα χτυπάμε για λίγο στη χαμηλή ταχύτητα και όταν ενσωματωθεί το αλεύρι στα υπόλοιπα υλικά σταματάμε το μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι για 3 λεπτά και ανά 3 λεπτά προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο, τους ξηρούς καρπούς, το ξύσμα, την καννέλα και το μοσχοκάρυδο. Στο τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι με το baking powder ή τη σόδα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών έναν-έναν, το κονιάκ, τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού και τις βανίλιες, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στο μεταξύ κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και αρχίζουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις και εναλλάξ με το γιαο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα) και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιάς και το λιωμένο Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη και εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο να στρογγυλό ταψί. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και την σόδα, που έχουμε διαλύσει από πριν στον χυμό λεμονιού. Χαμηλώνουμε το μίξερ και ρίχνουμε το γιαούρτι και λίγο - λίγο το αλεύρι. Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ το μίγμα μέχρι να ομοι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ 400 γρ. Flora Soft με βούτυρο και προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το αλάτι, το πιπέρι τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και το κρεμμύδι. Τα χτυπάμε όλα μαζί με το φτερό του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα κι έπειτα σε δυνατή, έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μισό αλεύρι το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το μισό γάλα. Συνεχίζουμε το ανακά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψάκι με διάμετρο 20 εκ. και ύψος 8 εκ. και τοποθετούμε στον πάτο του μία λαδόκολλα. Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε στο μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους έως ότου αφρατέψουν και συμπληρώνουμε με το ξύσμα λεμονιού. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ και ρίχνουμε το φιλέ αμυγδάλου. Χτυπάμε στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-170 ˚C. Αλείφουμε τις φόρμες του κέικ με Flora Soft με βούτυρο, τις αλευρώνουμε και στη συνέχεια τις τινάζουμε καλά. Σε μια βαθιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, τα αυγά τη βανίλια, χτυπάμε δυνατά και μόλις αφρατέψουν προσθέτουμε το αλάτι, ζάχαρη και τη βανίλια. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3’ και συμπληρώνουμε με το ξύσμα από το λεμόνι ή το πορτοκάλι και την καννέλα. Ρίχνουμε το μισό αλεύρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα για να ομοιογενοποιη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο και αλευρώνουμε ελαφρά μια φόρμα του κέικ με τρύπα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ρίχνουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, μαζί με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε το γάλα και τα αβγά και συνεχίζουμε για λίγα λεπτά το χτύπημα στη μεσαία ταχύτητα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε λίγο - λίγο το αλεύρι και το κακάο (κοσκινισμένα και τα δύο) μαζί με τις βανίλιες. Xτυπάμε για λίγο όλα τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το Flora, τη ζάχαρη, το νερό, το κακάο, το κονιάκ και τον χυμό λεμονιού. Τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας στην αρχή συνεχώς μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Χτυπάμε τους κρόκους με το μίξερ χειρός και τους ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας με γρήγορες κινήσεις. Μετράμε ένα ποτήρι νερού από το μίγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μία φόρμα μήκους 17 εκατοστών και ύψους 7 εκατοστών και τοποθετούμε στον πάτο της μία μακρόστενη λαδόκολλα. Λιώνουμε ελαφρά σε ένα τηγάνι το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και τη μελάσα, ανακατεύουμε το μίγμα σε χαμηλή θερμοκρασία και, όταν λιώσουν τα υλικά τα αφήνουμε στην άκρη. Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη σκόνη του τζίντζερ και τη σόδα. Κάνουμε μία γούβα στη μέση, προσθέτουμε το λι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέσα σε ένα μπολ μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε μέσα στο αλεύρι το Flora Soft με βούτυρο και τρίβουμε με τα χέρια μας τη ζύμη των υλικών μέχρι να ψιχουλιαστεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρυσταλλική ζάχαρη και τα μπαχαρικά και κατόπιν τα κεράσια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε και το χυμό του κερασιού ή βύσσινου και ανακατεύουμε έως ότου δέσουν τα υλικά. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο μία φόρμα κέικ και πουδράρουμε εσωτερικά με την καστανή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα του κέικ και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο λιωμένο Flora Soft με βούτυρο μια μακρόστενη φόρμα για κέικ, την αλευρώνουμε και την τινάζουμε καλά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Βάζουμε το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε για μερικά λεπτά, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα στη μέτρια ταχύτητα. Κατόπιν, ρίχνουμε το κονιάκ και τον χυμό του φρούτου και λίγο-λίγο το αλεύρι, μαζί με την καννέλα και το γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα που θα χρησιμοποιήσουμε και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι ενώ παράλληλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για μερικά λεπτά για να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε όλα μαζί, μέχρι να ασπρίσει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 51 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.