Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αν είσαι πάνω απο 18 το διαβατήριο κρατάει για 10 χρονια...
Απάντηση: Με 25.000 ευρο σε εναν μηνα θα εχεις αυτο που θες.No bullshit...
Απάντηση: δεν ξέρω, αλλά wow Κούβα, θέλω πολύ να πάω εκεί. Δεν είναι σούπερ? Θα έχει τέλεια νυχτερινή ζωή με reggaeton μουσική (εδώ δυστυχώς είναι γ τ π)! Βέ...
Απάντηση: θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμενη με ελληνα 20 ετη και εχω 2 παιδια...
Απάντηση: Θα πρέπει να διαμείνεις μόνιμα(και νόμιμα) για τουλάχιστον 10 χρόνια στην Κύπρο.Μετά το πέρας των 10 χρόνων έχεις το δικαίωμα να κάνεις αίτηση για...
Απάντηση: Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο...
Απάντηση: Η πλαστογραφια διωκεται ποινικα, εχει φυλακη!...
Απάντηση: Του ενδιαφερόμενου μόνο...
Απάντηση: ναι, αφού εσύ έχεις την επιμέλεια.(εννοείς με το παιδί ε;). αφού είσαι άγαμη, δεν του πέφτει λόγος του πατέρα, εκτός αν εννοείς για μόνιμα, που εκε...
Απάντηση: στο σχολειο στην κοινονικη πολυτικη αγωγη μας ελεγαν πως πρεπει να κανεις ετοιση για ελληνικη ιθαγενια θα εχεις ελληνικη ιθαγενια σε 10 χρονια! (οτ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ανανεωση ταυτοτητας ομογενους

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θα στο θεσω ως εξης: αν η οικογενεια σου δεν ει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ?
Απάντηση: Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1. Πιστοποιητικό Γέννησης του Αιτούντα από...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: επειδη αυτοι δουλευουν με λιγο μισθο και φυσικα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Την τουριστική περίοδο κοστίζει γύρω στα 250 ευ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια
Απάντηση: Δεν ειμαι εγω ρατσιστης , οι Πακιστανοι ειναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετοικήσει μόνιμα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
νομιζω οτι δεν αφηνουν να πανε τα παιδια που εχουν γεννηθει στην ελλαδα αλλα εχουν αλβανικη καταγωγη να πανε στην αλβανια.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης και να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Για τυχόν διευκρινίσεις στείλε μου mail στο (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ; ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Α ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ! ΑΝ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ; ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Απάντηση:
Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν μαυρα εκει. οταν ομως ληξει η ημερομηνιας σαν τουριστικη εισοσδο και μενεις εκει παρανομα, οταν αποφασισεις να φυγεις θα σε σκισουν στην εξοδο και θα γραφτει οτι παραβιασες το οριο και δεν ξερω τι ποινη εχεις. Απο προστιμο εως απαγορευση εισοδου για 1 χρονο και πανω εως και ισοβια αναλογα την περιπτωση. Εαν σε πιασουν για οποιοδηποτε λογο θα σε απελασουν... Διαβάστε περισσότερα...
χρωσταω 5000 στο δημοσιο και 40000 στις τραπεζες ειμαι καναδος υπηκοος αλλα ειμαι χρονια στην ελλαδα τελος παντων θελω να φυγω τωρα υπαρχει περιπτωση να με σταματησουν;
Απάντηση:
Φιλε με τοσα που χρωστας οχι απλως θα σε σταματησουν , στα 6 μετρα θα σε στησουν !!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν είσαι πάνω απο 18 το διαβατήριο κρατάει για 10 χρονια Διαβάστε περισσότερα...
είναι από τη Βραζιλία και ο ίδιος ζητήσει να εχεί Κυπριακή υπηκόοτητα πώς μπορεί να την έχει?
Απάντηση:
Με 25.000 ευρο σε εναν μηνα θα εχεις αυτο που θες.No bullshit Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξέρω, αλλά wow Κούβα, θέλω πολύ να πάω εκεί. Δεν είναι σούπερ? Θα έχει τέλεια νυχτερινή ζωή με reggaeton μουσική (εδώ δυστυχώς είναι γ τ π)! Βέβαια γνωρίζω ότι δυστυχώς υπάρχει κι αρκετή φτώχεια εκεί...Ρώτα στη νομαρχία ή στο δήμο σου γι αυτό που θες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμενη με ελληνα 20 ετη και εχω 2 παιδια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πρέπει να διαμείνεις μόνιμα(και νόμιμα) για τουλάχιστον 10 χρόνια στην Κύπρο.Μετά το πέρας των 10 χρόνων έχεις το δικαίωμα να κάνεις αίτηση για να πάρεις την υπηκοότητα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο....... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πλαστογραφια διωκεται ποινικα, εχει φυλακη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Του ενδιαφερόμενου μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι, αφού εσύ έχεις την επιμέλεια.(εννοείς με το παιδί ε;). αφού είσαι άγαμη, δεν του πέφτει λόγος του πατέρα, εκτός αν εννοείς για μόνιμα, που εκεί αλλάζει το θέμα.(το λέω γιατί το έβαλες στην κατηγορία "μετανάστες"). θα μπορέσεις λοιπόν να βγεις από την ελλάδα, όμως αν σκοπεύεις για μόνιμα, αν εκείνος θέλει, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον σου, αλλά εσύ θα έχεις ήδη φύγει! Διαβάστε περισσότερα...
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΡΑ Κ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΔΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΠΟ Τ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ Μ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ Τ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Μ, ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ Τ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ (ΨΗΦΟΥ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΓΑ.ΤΕΛΟΣ, ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ...
Απάντηση:
στο σχολειο στην κοινονικη πολυτικη αγωγη μας ελεγαν πως πρεπει να κανεις ετοιση για ελληνικη ιθαγενια θα εχεις ελληνικη ιθαγενια σε 10 χρονια! (οτι γνωριζω σου ειπα!) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ρατσιστές ξυπνά δεν θα πάρεις τίποτα φύγε .. από τhν κολο χώρα !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα στο θεσω ως εξης: αν η οικογενεια σου δεν ειχε δουλεια και ζουσατε με 200€ το μηνα,δεν ειχατε να φατε και δεν μπορουσες να πας φροντιστηριο,γυμναστηριο,να πληρωνεις ιντερνετ κτλ, και αναγκαζοσασταν να φυγετε απο την χωρα,δεν θα διαλεγατε να πατε καπου που θα βγαζατε ευκολα λεφτα και ειδικα αν η χωρα αυτη δεν ελεγχοταν απο αστυνομια κτλ? αν τοτε ερχοταν μια ομαδα ανθρωπων και αρχιζαν να σας χτυπανε,να σας βριζουν χωρις λογο μονο και μονο επειδη το χρωμα σας ειναι διαφορετικο και μιλατε αλλη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν μπορεις ετσι απλα θελει 3 χρονια να μενεις εκει να εργαζεσαι κτλ... Διαβάστε περισσότερα...
Εμενα προσωπικα αμα δεν παρανομουν δεν εχω προβλημα (γνωμη μου !) .
Απάντηση:
ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να επηρεάζουν την ζωή και την ασφάλεια των άλλων. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εσείς μπορείτε να κάνετε αίτηση για την υπηκοότητα και να την πάρετε αν και θα περάσει καιρός.Τα παιδιά επειδή είναι ανήλικα μπορούν να την πάρουν πολύ σύντομα,ίσως και αυτόματα επειδή σαν κριτήριο στην Ελλάδα πιάνεται η υπηκοότητα του πατέρα.Για τη σύζυγο σας θα χρειαστεί να περάσει επιπλέον καιρός.Στο θέμα των υπηκοοτήτων έχει μείνει πολύ πίσω η Κύπρος,δύσκολα δίνει την υπηκοότητα ακόμα και σε αλλοδαπές γυναίκες Κυπρίων υπηκόων.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κυπρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Ένας ίσον κανένας. Διαβάστε περισσότερα...
τι δικαιολογητικα πρεπει να παει καποιος για να αποκτηση ελληνικη ιθαγενεια;
Απάντηση:
1. Πιστοποιητικό Γέννησης του Αιτούντα από τη χώρα προέλευσής του 2. Πιστοποιητικά γέννησης & γάμου των γονιών του αιτούντα, από τη χώρα προέλευσής τους (πιστοποιητικό θρησκευτικού γάμου χρειάζεται θεώρηση από την Ιερά Σύνοδο) 3. Απόφαση απόκτησης Ελληνικής Ιθαγένειας των γονιών ή των τέκνων του αιτούντα μόνο στην περίπτωση που η αίτηση κατατίθεται στην Υπηρεσία μας και όχι στην Προξενική αρχή. 4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης των γονιών ή των τέκων του αιτούντα μόνο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
επειδη αυτοι δουλευουν με λιγο μισθο και φυσικα ολοι αυτοι οι εργοδοτες του εκμεταλευονται. νομιζω να κανουμε και εμεις το ιδιο για να μην πεινασουμε ενοω οχι εκμεταλευση αλλα χαμηλομισθοι. δεν θελω να γινω ρατσιτρια παρολο που ειμαιι........ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Την τουριστική περίοδο κοστίζει γύρω στα 250 ευρω το αεροπορικό εισιτήριο.Τον υπόλοιπο καιρό κοστίζει γύρω στα 200 ευρω και αν γίνει κράτηση με κλεισμένη την ημερομηνία επιστροφής απο πριν και σε νυχτερινή πτήση μπορεί να φτάσει κοντά στα 130 με 140 ευρω(ίσως και πιο κάτω,ανάλογα την εταιρία). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να πατε και που σε μη σωσετε να ξανα γηρυσεται αη στο διαλο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/cis/ cis_1082.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ειμαι εγω ρατσιστης , οι Πακιστανοι ειναι σκυλαραπες !!! :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Τι χρειάζεται να κάνω εάν θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Αμερική;
Απάντηση:
Για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετοικήσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρειάζεται να εκδοθεί μία μεταναστευτική θεώρηση (βίζα) ανεξάρτητα αν ο ενδιαφερόμενος/αιτών σχεδιάζει να εργασθεί ή όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι/αιτούντες, αναφέρονται σαν «καλούμενοι», και μπορούν να κάνουν αίτηση για μόνιμη εγκατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες βασιζόμενοι σε τυχούσα σχέση τους είτε με Αμερικανό/ιδα πολίτη, είτε από την σχέση τους με νόμιμο-μόνιμο κάτοικο ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 149 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.