Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: δεν μπορεις ετσι απλα θελει 3 χρονια να μενεις εκει να εργαζεσαι κτλ...
Απάντηση: ωραια ερωτηση ας αρχισουμε με την απαντηση σου εσυ τι γνωμη εχεις?...
Απάντηση: ΘΑ ΠΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 3 - ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ/ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚ...
Απάντηση: Εσείς μπορείτε να κάνετε αίτηση για την υπηκοότητα και να την πάρετε αν και θα περάσει καιρός.Τα παιδιά επειδή είναι ανήλικα μπορούν να την πάρουν...
Απάντηση: θα στο θεσω ως εξης: αν η οικογενεια σου δεν ειχε δουλεια και ζουσατε με 200€ το μηνα,δεν ειχατε να φατε και δεν μπορουσες να πας φροντιστηριο,γυμν...
Απάντηση: Είναι ρατσιστές ξυπνά δεν θα πάρεις τίποτα φύγε .. από τhν κολο χώρα !!...
Απάντηση: Ναι! Σιγουρα καπου που να πιστευουν στη μαγεια! Ειναι το ονειρο μου!...
Απάντηση: ε αν εισαι παντρεμενη με ελληνα και ζεις τουλαχιστον 10 χρονια στην ελλαδα μπορεις να κανεις αιτηση και την παιρνεις οποτε θες... καλο θα ηταν να ρ...
Απάντηση: Να πας να μεινεις στην Κυπρο, να δουλεψεις και μετα απο ενα χρονικο διαστημα μετα απο αιτηση που θα κανεις, θα την παρεις.Εκτος κι αν παντρευτεις Κ...
Απάντηση: 1. Πιστοποιητικό Γέννησης του Αιτούντα από τη χώρα προέλευσής του 2. Πιστοποιητικά γέννησης & γάμου των γονιών του αιτούντα, από τη χώρα προ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ανανεωση ταυτοτητας ομογενους

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ειναι πολύ κοντά στα Ελληνικά. Una faccia una r...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια
Απάντηση: Θα πρέπει να διαμείνεις μόνιμα(και νόμιμα) για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ?
Απάντηση: Αν είσαι πάνω απο 18 το διαβατήριο κρατάει για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τι χαρτια μεταναστευσης χρειαζονται

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
νομιζω οτι δεν αφηνουν να πανε τα παιδια που εχουν γεννηθει στην ελλαδα αλλα εχουν αλβανικη καταγωγη να πανε στην αλβανια.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης και να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Για τυχόν διευκρινίσεις στείλε μου mail στο (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
επίσης ποιά είναι τα κριτήριά σας; (για να μην καταλάβετε λάθος, θεωρώ την ελλάδα καλύτερη από τις περισσότερες, και η ερώτησή μου είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική,χάριν μιας συζήτησης που είχα)
Απάντηση:
hightland Σκοτία απίστευτα τοπία τρομερό μέρος και εναλλαγές!!!έμενα εκεί για πάντα... Διαβάστε περισσότερα...
...Δηλαδη καποιος ο οποιος ειναι Ιταλος ή εχει καταγωγη απο την Ιταλια τι χαρακτηριστικα προσωπου εχει ; Και τα χαρακτηριστικα αυτα , δεν μοιαζουν με τα ελληνικα ;
Απάντηση:
Ειναι πολύ κοντά στα Ελληνικά. Una faccia una razza. Ακομα και στο DNA. Χαρακτηριστικη η περιπτωση του "ελληνικου ποδος" http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/ d0b08b40c283e283fd4fa1287f36b28f_XL.jpg Σιγουρα αυτο το βιντεο θα σε ενδιαφερει http://www.youtube.com/watch?v=FgELUmIWN10 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν μπορεις ετσι απλα θελει 3 χρονια να μενεις εκει να εργαζεσαι κτλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ωραια ερωτηση ας αρχισουμε με την απαντηση σου εσυ τι γνωμη εχεις? Διαβάστε περισσότερα...
η αδεια παραμονης μου για εξαρτημενη εργασια ληγει τελος του 6ου ομως εγω απτον 4ο του 10 ειμαι ανεργη(επιδοτουμενη απτον ΟΑΕΔ) κ συναμμα εχω καταθεσει κ για την ιθαγενεια μου(καθοτι διαμενω νομιμα στην ελλαδα απτα 4 κ κοντευω τα 26),ψαχνω να δω για ποια αδεια με συμφερει να καταθεσω,επι μακρον διαμενοντος,αοριστου χρονου,κοινοτικων υπηκοων?κ εννοειται οτι πρεπει να μπορω να δουλευω κιολας...αν καποιος γνωριζει ποιο ειναι το καλυτερο θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως αν μου απανταγε...ευχαριστω προκ...
Απάντηση:
ΘΑ ΠΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 3 - ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ/ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ). ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ. ΑΝΑΝΕΩΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ MAIL (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εσείς μπορείτε να κάνετε αίτηση για την υπηκοότητα και να την πάρετε αν και θα περάσει καιρός.Τα παιδιά επειδή είναι ανήλικα μπορούν να την πάρουν πολύ σύντομα,ίσως και αυτόματα επειδή σαν κριτήριο στην Ελλάδα πιάνεται η υπηκοότητα του πατέρα.Για τη σύζυγο σας θα χρειαστεί να περάσει επιπλέον καιρός.Στο θέμα των υπηκοοτήτων έχει μείνει πολύ πίσω η Κύπρος,δύσκολα δίνει την υπηκοότητα ακόμα και σε αλλοδαπές γυναίκες Κυπρίων υπηκόων.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κυπρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα στο θεσω ως εξης: αν η οικογενεια σου δεν ειχε δουλεια και ζουσατε με 200€ το μηνα,δεν ειχατε να φατε και δεν μπορουσες να πας φροντιστηριο,γυμναστηριο,να πληρωνεις ιντερνετ κτλ, και αναγκαζοσασταν να φυγετε απο την χωρα,δεν θα διαλεγατε να πατε καπου που θα βγαζατε ευκολα λεφτα και ειδικα αν η χωρα αυτη δεν ελεγχοταν απο αστυνομια κτλ? αν τοτε ερχοταν μια ομαδα ανθρωπων και αρχιζαν να σας χτυπανε,να σας βριζουν χωρις λογο μονο και μονο επειδη το χρωμα σας ειναι διαφορετικο και μιλατε αλλη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ρατσιστές ξυπνά δεν θα πάρεις τίποτα φύγε .. από τhν κολο χώρα !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι! Σιγουρα καπου που να πιστευουν στη μαγεια! Ειναι το ονειρο μου! Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣΝΑ ΠΑΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΥΠΗΚΟΌΤΗΤΆ, ΕΙΜΑΙ ΟΥΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑ10 ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΧΟΜΑΙ ΠΑΙΔΊ 7 ΕΤΩΝ?
Απάντηση:
ε αν εισαι παντρεμενη με ελληνα και ζεις τουλαχιστον 10 χρονια στην ελλαδα μπορεις να κανεις αιτηση και την παιρνεις οποτε θες... καλο θα ηταν να ρωτησεις σε ενα ΚΕΠ ή στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας σου. (τσεκαρε αυτο) http://el.wikisource.org/wiki/%CE%9A%CF%8E%CE%B4% CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7% CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%B9%CE%B8%CE%B1% CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF% 82#IV._.CE.9C.CE.B5_.CE.BA.CE.B1.CF.84.CE.AC.CF.84 .CE.B1.CE.BE.CE.B7_.CF.83.CF.84.CE.B9.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να πας να μεινεις στην Κυπρο, να δουλεψεις και μετα απο ενα χρονικο διαστημα μετα απο αιτηση που θα κανεις, θα την παρεις.Εκτος κι αν παντρευτεις Κυπρια οπου σου δινεται η Κυπριακη υπηκοοτητα εφοσον μεινετε εκει. Διαβάστε περισσότερα...
τι δικαιολογητικα πρεπει να παει καποιος για να αποκτηση ελληνικη ιθαγενεια;
Απάντηση:
1. Πιστοποιητικό Γέννησης του Αιτούντα από τη χώρα προέλευσής του 2. Πιστοποιητικά γέννησης & γάμου των γονιών του αιτούντα, από τη χώρα προέλευσής τους (πιστοποιητικό θρησκευτικού γάμου χρειάζεται θεώρηση από την Ιερά Σύνοδο) 3. Απόφαση απόκτησης Ελληνικής Ιθαγένειας των γονιών ή των τέκνων του αιτούντα μόνο στην περίπτωση που η αίτηση κατατίθεται στην Υπηρεσία μας και όχι στην Προξενική αρχή. 4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης των γονιών ή των τέκων του αιτούντα μόνο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Του ενδιαφερόμενου μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωραία πήγαινε στο υπουργείο εσσωτερικών να κάνεις την αίτηση σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ΚΑΙ ΝΑ Μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης. Επιπλέον να : α. Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα ΚΑΙ β. Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πρέπει να διαμείνεις μόνιμα(και νόμιμα) για τουλάχιστον 10 χρόνια στην Κύπρο.Μετά το πέρας των 10 χρόνων έχεις το δικαίωμα να κάνεις αίτηση για να πάρεις την υπηκοότητα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ? Διαβάστε περισσότερα...
είναι από τη Βραζιλία και ο ίδιος ζητήσει να εχεί Κυπριακή υπηκόοτητα πώς μπορεί να την έχει?
Απάντηση:
Με 25.000 ευρο σε εναν μηνα θα εχεις αυτο που θες.No bullshit Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν είσαι πάνω απο 18 το διαβατήριο κρατάει για 10 χρονια Διαβάστε περισσότερα...
http://www.oxafies.com/2012/06/blog- post_7312.html
Απάντηση:
βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χωρας και νομιζει οτι μας περισσευουν.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ώς κύρια υπηκοότητα έχετε την Αυστραλιανή ή την Ελληνική;Πιθανότατα να μπορείτε να πάρετε και για τα παιδιά σας την υπηκοότητα.Απλά ίσως πάρει κάποιο χρονικό διάστημα.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην πρεσβεία της Αυστραλίας. Διαβάστε περισσότερα...
Εμενα προσωπικα αμα δεν παρανομουν δεν εχω προβλημα (γνωμη μου !) .
Απάντηση:
ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να επηρεάζουν την ζωή και την ασφάλεια των άλλων. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Ένας ίσον κανένας. Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ; ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Α ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ! ΑΝ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ; ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Απάντηση:
Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν μαυρα εκει. οταν ομως ληξει η ημερομηνιας σαν τουριστικη εισοσδο και μενεις εκει παρανομα, οταν αποφασισεις να φυγεις θα σε σκισουν στην εξοδο και θα γραφτει οτι παραβιασες το οριο και δεν ξερω τι ποινη εχεις. Απο προστιμο εως απαγορευση εισοδου για 1 χρονο και πανω εως και ισοβια αναλογα την περιπτωση. Εαν σε πιασουν για οποιοδηποτε λογο θα σε απελασουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμενη με ελληνα 20 ετη και εχω 2 παιδια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χαρτια μεταναστευσης χρειαζονται Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.