Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Θα μπορέσεις να κάνεις αίτηση για να πάρεις την Κυπριακή ιθαγένεια έπειτα απο συνεχόμενη διαμονή 10 ετών στην Κύπρο.Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις...
Απάντηση: hightland Σκοτία απίστευτα τοπία τρομερό μέρος και εναλλαγές!!!έμενα εκεί για πάντα...
Απάντηση: να γυνει σκουπα αυτο λες μαζι σου...
Απάντηση: Την τουριστική περίοδο κοστίζει γύρω στα 250 ευρω το αεροπορικό εισιτήριο.Τον υπόλοιπο καιρό κοστίζει γύρω στα 200 ευρω και αν γίνει κράτηση με κλε...
Απάντηση: ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να επηρεάζουν την ζωή και την ασφάλεια των άλλων...
Απάντηση: Ναι! Σιγουρα καπου που να πιστευουν στη μαγεια! Ειναι το ονειρο μου!...
Απάντηση: Ειμαι Κυπρια μενω στην Ελλαδα και απο το 1984 ειμαι παντρεμενη με Ελλαδιτη εχω τρια παιδια και φορολογουμαι νομιμα...
Απάντηση: Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν μαυρα εκε...
Απάντηση: Να το διαχωρίσουμε κατ αρχας,άλλο η ιθαγένεια και άλλο η υπηκοότητα.Η ιθαγένεια δίνεται ή όταν η εθνική καταγωγή είναι απο την Ελλάδα(ο ένας απο το...
Απάντηση: Να πας να μεινεις στην Κυπρο, να δουλεψεις και μετα απο ενα χρονικο διαστημα μετα απο αιτηση που θα κανεις, θα την παρεις.Εκτος κι αν παντρευτεις Κ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ανανεωση ταυτοτητας ομογενους

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ?
Απάντηση: Αν διωξουμε 100.000 ελληνες εχει χωρο για αλλου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1. Πιστοποιητικό Γέννησης του Αιτούντα από...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετοικήσει μόνιμα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απευθύνεσαι στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου που δια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα πρέπει να διαμείνεις μόνιμα(και νόμιμα) για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: επειδη αυτοι δουλευουν με λιγο μισθο και φυσικα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια
Απάντηση: βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στο σχολειο στην κοινονικη πολυτικη αγωγη μας ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με αεροπλάνο,με τρένο,με αυτοκίνητο,με τα πόδια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
νομιζω οτι δεν αφηνουν να πανε τα παιδια που εχουν γεννηθει στην ελλαδα αλλα εχουν αλβανικη καταγωγη να πανε στην αλβανια.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης και να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Για τυχόν διευκρινίσεις στείλε μου mail στο (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν μπορεις ετσι απλα θελει 3 χρονια να μενεις εκει να εργαζεσαι κτλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα μπορέσεις να κάνεις αίτηση για να πάρεις την Κυπριακή ιθαγένεια έπειτα απο συνεχόμενη διαμονή 10 ετών στην Κύπρο.Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις αίτηση για να πάρεις και την υπηκοότητα. Διαβάστε περισσότερα...
επίσης ποιά είναι τα κριτήριά σας; (για να μην καταλάβετε λάθος, θεωρώ την ελλάδα καλύτερη από τις περισσότερες, και η ερώτησή μου είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική,χάριν μιας συζήτησης που είχα)
Απάντηση:
hightland Σκοτία απίστευτα τοπία τρομερό μέρος και εναλλαγές!!!έμενα εκεί για πάντα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να γυνει σκουπα αυτο λες μαζι σου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Την τουριστική περίοδο κοστίζει γύρω στα 250 ευρω το αεροπορικό εισιτήριο.Τον υπόλοιπο καιρό κοστίζει γύρω στα 200 ευρω και αν γίνει κράτηση με κλεισμένη την ημερομηνία επιστροφής απο πριν και σε νυχτερινή πτήση μπορεί να φτάσει κοντά στα 130 με 140 ευρω(ίσως και πιο κάτω,ανάλογα την εταιρία). Διαβάστε περισσότερα...
Εμενα προσωπικα αμα δεν παρανομουν δεν εχω προβλημα (γνωμη μου !) .
Απάντηση:
ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να επηρεάζουν την ζωή και την ασφάλεια των άλλων. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι! Σιγουρα καπου που να πιστευουν στη μαγεια! Ειναι το ονειρο μου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι Κυπρια μενω στην Ελλαδα και απο το 1984 ειμαι παντρεμενη με Ελλαδιτη εχω τρια παιδια και φορολογουμαι νομιμα Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ; ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Α ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ! ΑΝ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ; ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Απάντηση:
Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν μαυρα εκει. οταν ομως ληξει η ημερομηνιας σαν τουριστικη εισοσδο και μενεις εκει παρανομα, οταν αποφασισεις να φυγεις θα σε σκισουν στην εξοδο και θα γραφτει οτι παραβιασες το οριο και δεν ξερω τι ποινη εχεις. Απο προστιμο εως απαγορευση εισοδου για 1 χρονο και πανω εως και ισοβια αναλογα την περιπτωση. Εαν σε πιασουν για οποιοδηποτε λογο θα σε απελασουν... Διαβάστε περισσότερα...
κατα την γνωμη σας δικαιουται καποιος μεταναστης την Ελληνικη ιθαγενεια? Εγω προσωπικα δεν ξερω τι να πω για τους λαθρομεταναστες αλλα μου φαινεται πολυ αδικο που δεν δινεται η ελληνικη ιθαγενεια σε οσους ειναι αλλοδαποι αλλα εχουν γεννηθει εδω η σε εκεινους που εχουν τελειωσει το ελληνικο δημοσιο σχολειο.Επειδη εχω φιλους απο ξενη χωρα με τους οποιους πηγαινα μαζι σχολειο μου κανει εντυπωση οτι δεν εχουν παρει ακομα ελληνικη υπηκοοτητα.
Απάντηση:
Να το διαχωρίσουμε κατ αρχας,άλλο η ιθαγένεια και άλλο η υπηκοότητα.Η ιθαγένεια δίνεται ή όταν η εθνική καταγωγή είναι απο την Ελλάδα(ο ένας απο τους δύο γονείς είναι Έλληνας)ή μετά την αποφοίτηση απο Ελληνικό σχολείο και έχει ολοκληρωθεί η υποχρεωτική εκπαίδευση.Για τους λαθρομετανάστες,το λέει και η λέξη απο μόνη της λαθραίος-μετανάστης:κάποιος που έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα.Στην ουσία δεν έχει λόγο ύπαρξης στη χώρα αφού πολλοί απο αυτούς δεν έχουν καν σκοπό να δουλέψουν κάπου(όχι οτι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να πας να μεινεις στην Κυπρο, να δουλεψεις και μετα απο ενα χρονικο διαστημα μετα απο αιτηση που θα κανεις, θα την παρεις.Εκτος κι αν παντρευτεις Κυπρια οπου σου δινεται η Κυπριακη υπηκοοτητα εφοσον μεινετε εκει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν διωξουμε 100.000 ελληνες εχει χωρο για αλλους τοσους λαθρομεταναστες ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ-ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
τι δικαιολογητικα πρεπει να παει καποιος για να αποκτηση ελληνικη ιθαγενεια;
Απάντηση:
1. Πιστοποιητικό Γέννησης του Αιτούντα από τη χώρα προέλευσής του 2. Πιστοποιητικά γέννησης & γάμου των γονιών του αιτούντα, από τη χώρα προέλευσής τους (πιστοποιητικό θρησκευτικού γάμου χρειάζεται θεώρηση από την Ιερά Σύνοδο) 3. Απόφαση απόκτησης Ελληνικής Ιθαγένειας των γονιών ή των τέκνων του αιτούντα μόνο στην περίπτωση που η αίτηση κατατίθεται στην Υπηρεσία μας και όχι στην Προξενική αρχή. 4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης των γονιών ή των τέκων του αιτούντα μόνο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να πατε και που σε μη σωσετε να ξανα γηρυσεται αη στο διαλο Διαβάστε περισσότερα...
Τι χρειάζεται να κάνω εάν θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Αμερική;
Απάντηση:
Για οποιονδήποτε επιθυμεί να μετοικήσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρειάζεται να εκδοθεί μία μεταναστευτική θεώρηση (βίζα) ανεξάρτητα αν ο ενδιαφερόμενος/αιτών σχεδιάζει να εργασθεί ή όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι/αιτούντες, αναφέρονται σαν «καλούμενοι», και μπορούν να κάνουν αίτηση για μόνιμη εγκατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες βασιζόμενοι σε τυχούσα σχέση τους είτε με Αμερικανό/ιδα πολίτη, είτε από την σχέση τους με νόμιμο-μόνιμο κάτοικο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εσείς μπορείτε να κάνετε αίτηση για την υπηκοότητα και να την πάρετε αν και θα περάσει καιρός.Τα παιδιά επειδή είναι ανήλικα μπορούν να την πάρουν πολύ σύντομα,ίσως και αυτόματα επειδή σαν κριτήριο στην Ελλάδα πιάνεται η υπηκοότητα του πατέρα.Για τη σύζυγο σας θα χρειαστεί να περάσει επιπλέον καιρός.Στο θέμα των υπηκοοτήτων έχει μείνει πολύ πίσω η Κύπρος,δύσκολα δίνει την υπηκοότητα ακόμα και σε αλλοδαπές γυναίκες Κυπρίων υπηκόων.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κυπρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απευθύνεσαι στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου που διαμένεις για να κάνεις ανανέωση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πρέπει να διαμείνεις μόνιμα(και νόμιμα) για τουλάχιστον 10 χρόνια στην Κύπρο.Μετά το πέρας των 10 χρόνων έχεις το δικαίωμα να κάνεις αίτηση για να πάρεις την υπηκοότητα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
επειδη αυτοι δουλευουν με λιγο μισθο και φυσικα ολοι αυτοι οι εργοδοτες του εκμεταλευονται. νομιζω να κανουμε και εμεις το ιδιο για να μην πεινασουμε ενοω οχι εκμεταλευση αλλα χαμηλομισθοι. δεν θελω να γινω ρατσιτρια παρολο που ειμαιι........ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πλαστογραφια διωκεται ποινικα, εχει φυλακη! Διαβάστε περισσότερα...
http://www.oxafies.com/2012/06/blog- post_7312.html
Απάντηση:
βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χωρας και νομιζει οτι μας περισσευουν.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω απαντηση στο ερωτημα :ειμαι αλβανη παντρεμενη με ελληνα 20 ετη και εχω 2 παιδια. Διαβάστε περισσότερα...
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΡΑ Κ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΔΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΠΟ Τ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ Μ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ Τ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Μ, ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ Τ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ (ΨΗΦΟΥ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΓΑ.ΤΕΛΟΣ, ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ...
Απάντηση:
στο σχολειο στην κοινονικη πολυτικη αγωγη μας ελεγαν πως πρεπει να κανεις ετοιση για ελληνικη ιθαγενια θα εχεις ελληνικη ιθαγενια σε 10 χρονια! (οτι γνωριζω σου ειπα!) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με αεροπλάνο,με τρένο,με αυτοκίνητο,με τα πόδια,με βάρκα,με ότι θέλεις.Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Ένας ίσον κανένας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ΚΑΙ ΝΑ Μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης. Επιπλέον να : α. Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα ΚΑΙ β. Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.