Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: θα στο θεσω ως εξης: αν η οικογενεια σου δεν ειχε δουλεια και ζουσατε με 200€ το μηνα,δεν ειχατε να φατε και δεν μπορουσες να πας φροντιστηριο,γυμν...
Απάντηση: δεν μπορεις ετσι απλα θελει 3 χρονια να μενεις εκει να εργαζεσαι κτλ...
Απάντηση: να γυνει σκουπα αυτο λες μαζι σου...
Απάντηση: και να πει κανεις οτι ειναι προπαγανδα .... εμεις γιατι μια βδομαδα κοστισε 700 ευρω σε δημοσιο νοσοκομειο κι αυτα τα μιασματα που πολλαπλασιαζοντ...
Απάντηση: Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο...
Απάντηση: Θα μπορέσεις να κάνεις αίτηση για να πάρεις την Κυπριακή ιθαγένεια έπειτα απο συνεχόμενη διαμονή 10 ετών στην Κύπρο.Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις...
Απάντηση: βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χωρας και νομιζει οτι μας περισσευουν...
Απάντηση: ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή...
Απάντηση: τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια...
Απάντηση: Ειναι πολύ κοντά στα Ελληνικά. Una faccia una razza. Ακομα και στο DNA. Χαρακτηριστικη η περιπτωση του "ελληνικου ποδος" http://a.medi...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ανανεωση ταυτοτητας ομογενους

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ποιά δικαιολογητικά χρειάζονται για την ανανέωσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Επιτρεπει γρηγοροτερη και ασφαλεστερη διαβαση α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με αεροπλάνο,με τρένο,με αυτοκίνητο,με τα πόδια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι! Σιγουρα καπου που να πιστευουν στη μαγεια!...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1. Πιστοποιητικό Γέννησης του Αιτούντα από...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΘΑ ΠΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 3 - ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
νομιζω οτι δεν αφηνουν να πανε τα παιδια που εχουν γεννηθει στην ελλαδα αλλα εχουν αλβανικη καταγωγη να πανε στην αλβανια.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης και να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Για τυχόν διευκρινίσεις στείλε μου mail στο (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ποιά δικαιολογητικά χρειάζονται για την ανανέωση άδειας παραμονής μετανάστη?? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα στο θεσω ως εξης: αν η οικογενεια σου δεν ειχε δουλεια και ζουσατε με 200€ το μηνα,δεν ειχατε να φατε και δεν μπορουσες να πας φροντιστηριο,γυμναστηριο,να πληρωνεις ιντερνετ κτλ, και αναγκαζοσασταν να φυγετε απο την χωρα,δεν θα διαλεγατε να πατε καπου που θα βγαζατε ευκολα λεφτα και ειδικα αν η χωρα αυτη δεν ελεγχοταν απο αστυνομια κτλ? αν τοτε ερχοταν μια ομαδα ανθρωπων και αρχιζαν να σας χτυπανε,να σας βριζουν χωρις λογο μονο και μονο επειδη το χρωμα σας ειναι διαφορετικο και μιλατε αλλη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν μπορεις ετσι απλα θελει 3 χρονια να μενεις εκει να εργαζεσαι κτλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να γυνει σκουπα αυτο λες μαζι σου Διαβάστε περισσότερα...
ΟΥΣΤ ΡΕ!! http://www.oxafies.com/2012/06/65_08.html
Απάντηση:
και να πει κανεις οτι ειναι προπαγανδα .... εμεις γιατι μια βδομαδα κοστισε 700 ευρω σε δημοσιο νοσοκομειο κι αυτα τα μιασματα που πολλαπλασιαζονται σαν τις κατσαριδες να ειναι δωρεαν? να κανανε και τπτ να μην πολλαπλασιαζονταν αλλο, δε χρησιμευουν και πουθενα εξαλλου... ακου στο τελος λεει θα αναγκαστουμε να φυγουμε!! απο την Ελλαδα, ποτε!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο....... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα μπορέσεις να κάνεις αίτηση για να πάρεις την Κυπριακή ιθαγένεια έπειτα απο συνεχόμενη διαμονή 10 ετών στην Κύπρο.Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις αίτηση για να πάρεις και την υπηκοότητα. Διαβάστε περισσότερα...
http://www.oxafies.com/2012/06/blog- post_7312.html
Απάντηση:
βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χωρας και νομιζει οτι μας περισσευουν.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ΚΑΙ ΝΑ Μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης. Επιπλέον να : α. Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα ΚΑΙ β. Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια Διαβάστε περισσότερα...
...Δηλαδη καποιος ο οποιος ειναι Ιταλος ή εχει καταγωγη απο την Ιταλια τι χαρακτηριστικα προσωπου εχει ; Και τα χαρακτηριστικα αυτα , δεν μοιαζουν με τα ελληνικα ;
Απάντηση:
Ειναι πολύ κοντά στα Ελληνικά. Una faccia una razza. Ακομα και στο DNA. Χαρακτηριστικη η περιπτωση του "ελληνικου ποδος" http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/ d0b08b40c283e283fd4fa1287f36b28f_XL.jpg Σιγουρα αυτο το βιντεο θα σε ενδιαφερει http://www.youtube.com/watch?v=FgELUmIWN10 Διαβάστε περισσότερα...
σε τι βοηθαει τους ανθρωπους????????????????
Απάντηση:
Επιτρεπει γρηγοροτερη και ασφαλεστερη διαβαση απο τη Στερα Ελλαδα στην Πελοπονησο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με αεροπλάνο,με τρένο,με αυτοκίνητο,με τα πόδια,με βάρκα,με ότι θέλεις.Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξέρω, αλλά wow Κούβα, θέλω πολύ να πάω εκεί. Δεν είναι σούπερ? Θα έχει τέλεια νυχτερινή ζωή με reggaeton μουσική (εδώ δυστυχώς είναι γ τ π)! Βέβαια γνωρίζω ότι δυστυχώς υπάρχει κι αρκετή φτώχεια εκεί...Ρώτα στη νομαρχία ή στο δήμο σου γι αυτό που θες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι! Σιγουρα καπου που να πιστευουν στη μαγεια! Ειναι το ονειρο μου! Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣΝΑ ΠΑΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΥΠΗΚΟΌΤΗΤΆ, ΕΙΜΑΙ ΟΥΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑ10 ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΧΟΜΑΙ ΠΑΙΔΊ 7 ΕΤΩΝ?
Απάντηση:
ε αν εισαι παντρεμενη με ελληνα και ζεις τουλαχιστον 10 χρονια στην ελλαδα μπορεις να κανεις αιτηση και την παιρνεις οποτε θες... καλο θα ηταν να ρωτησεις σε ενα ΚΕΠ ή στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας σου. (τσεκαρε αυτο) http://el.wikisource.org/wiki/%CE%9A%CF%8E%CE%B4% CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7% CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%B9%CE%B8%CE%B1% CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF% 82#IV._.CE.9C.CE.B5_.CE.BA.CE.B1.CF.84.CE.AC.CF.84 .CE.B1.CE.BE.CE.B7_.CF.83.CF.84.CE.B9.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εσείς μπορείτε να κάνετε αίτηση για την υπηκοότητα και να την πάρετε αν και θα περάσει καιρός.Τα παιδιά επειδή είναι ανήλικα μπορούν να την πάρουν πολύ σύντομα,ίσως και αυτόματα επειδή σαν κριτήριο στην Ελλάδα πιάνεται η υπηκοότητα του πατέρα.Για τη σύζυγο σας θα χρειαστεί να περάσει επιπλέον καιρός.Στο θέμα των υπηκοοτήτων έχει μείνει πολύ πίσω η Κύπρος,δύσκολα δίνει την υπηκοότητα ακόμα και σε αλλοδαπές γυναίκες Κυπρίων υπηκόων.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κυπρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να γεμίσεις τα κατάλληλα έντυπα και να τα πάρεις στην αρμόδια αρχή.Κάνε ένα τηλέφωνο στην κυπριακή πρεσβεία να σε καθοδηγήσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ώς κύρια υπηκοότητα έχετε την Αυστραλιανή ή την Ελληνική;Πιθανότατα να μπορείτε να πάρετε και για τα παιδιά σας την υπηκοότητα.Απλά ίσως πάρει κάποιο χρονικό διάστημα.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην πρεσβεία της Αυστραλίας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωραία πήγαινε στο υπουργείο εσσωτερικών να κάνεις την αίτηση σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αφου δεν ειχε χαρτια πως τον παντρευτικες Διαβάστε περισσότερα...
ο αλλοδαπος μεχρι ποια ηλικια παει φανταρος,στρατο μολις παρει την ελληνικη υπηκοοτητα???
Απάντηση:
τι δικαιολογητικα πρεπει να παει καποιος για να αποκτηση ελληνικη ιθαγενεια;
Απάντηση:
1. Πιστοποιητικό Γέννησης του Αιτούντα από τη χώρα προέλευσής του 2. Πιστοποιητικά γέννησης & γάμου των γονιών του αιτούντα, από τη χώρα προέλευσής τους (πιστοποιητικό θρησκευτικού γάμου χρειάζεται θεώρηση από την Ιερά Σύνοδο) 3. Απόφαση απόκτησης Ελληνικής Ιθαγένειας των γονιών ή των τέκνων του αιτούντα μόνο στην περίπτωση που η αίτηση κατατίθεται στην Υπηρεσία μας και όχι στην Προξενική αρχή. 4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης των γονιών ή των τέκων του αιτούντα μόνο ... Διαβάστε περισσότερα...
τι πρεπει να κανς για να παρς τιν ελλινηκι ιθαγενεια δ ξερω απο που να ξεκινισω....
Απάντηση:
πρεπει να χεις δικαιολογητικα που να επιβεβαιωνουν τουλαχιστον 6 ετη φοιτησης σου στην ελλαδα(νομιζω το λυκειο & τις σχολες τις αποκλειουν,οποτε μιλαμε για δημοτικο κ γυμνασιο),δλδ πρεπει να πας στα σχολεια που φοιτησες να σου δωσουν τις βεβαιωσεις,σφραγισμενες κ υπογεγραμμενες,στην πορεια πας στον δημο σου κ σε κατατοπιζουν εκεινοι απο κει κ υστερα(γιατι ο καθε δημος εχει τα δικα του-αυθαιρετα εννοειτε-),φωτοτυπιες του διαβατηριου,αποφασης κλπ κ επισης ενα παραβολο τον 100 ευρω το οποιο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Ένας ίσον κανένας. Διαβάστε περισσότερα...
η αδεια παραμονης μου για εξαρτημενη εργασια ληγει τελος του 6ου ομως εγω απτον 4ο του 10 ειμαι ανεργη(επιδοτουμενη απτον ΟΑΕΔ) κ συναμμα εχω καταθεσει κ για την ιθαγενεια μου(καθοτι διαμενω νομιμα στην ελλαδα απτα 4 κ κοντευω τα 26),ψαχνω να δω για ποια αδεια με συμφερει να καταθεσω,επι μακρον διαμενοντος,αοριστου χρονου,κοινοτικων υπηκοων?κ εννοειται οτι πρεπει να μπορω να δουλευω κιολας...αν καποιος γνωριζει ποιο ειναι το καλυτερο θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως αν μου απανταγε...ευχαριστω προκ...
Απάντηση:
ΘΑ ΠΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 3 - ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ/ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ). ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ. ΑΝΑΝΕΩΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ MAIL (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.