Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Ένας ίσον κανένας...
Απάντηση: ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να επηρεάζουν την ζωή και την ασφάλεια των άλλων...
Απάντηση: Φιλε με τοσα που χρωστας οχι απλως θα σε σταματησουν , στα 6 μετρα θα σε στησουν !!!!!...
Απάντηση: http:// travel.state.gov/ travel/cis_pa_tw/ cis/ cis_1082.html...
Απάντηση: Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν μαυρα εκε...
Απάντηση: τι χαρτια μεταναστευσης χρειαζονται...
Απάντηση: πρεπει να χεις δικαιολογητικα που να επιβεβαιωνουν τουλαχιστον 6 ετη φοιτησης σου στην ελλαδα(νομιζω το λυκειο & τις σχολες τις αποκλειουν,οποτ...
Απάντηση: ναι, αφού εσύ έχεις την επιμέλεια.(εννοείς με το παιδί ε;). αφού είσαι άγαμη, δεν του πέφτει λόγος του πατέρα, εκτός αν εννοείς για μόνιμα, που εκε...
Απάντηση: Ωραία πήγαινε στο υπουργείο εσσωτερικών να κάνεις την αίτηση σου...
Απάντηση: Να κάνεις την αίτηση σου στο υπουργείο εσσωτερικών...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ανανεωση ταυτοτητας ομογενους

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: στο σχολειο στην κοινονικη πολυτικη αγωγη μας ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Επιτρεπει γρηγοροτερη και ασφαλεστερη διαβαση α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ειμαι εγω ρατσιστης , οι Πακιστανοι ειναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια
Απάντηση: Ποιά δικαιολογητικά χρειάζονται για την ανανέωσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απευθύνεσαι στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου που δια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν είσαι πάνω απο 18 το διαβατήριο κρατάει για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα πρέπει να διαμείνεις μόνιμα(και νόμιμα) για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με αεροπλάνο,με τρένο,με αυτοκίνητο,με τα πόδια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Να πας να μεινεις στην Κυπρο, να δουλεψεις και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: να γυνει σκουπα αυτο λες μαζι σου
Απάντηση: Την τουριστική περίοδο κοστίζει γύρω στα 250 ευ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
νομιζω οτι δεν αφηνουν να πανε τα παιδια που εχουν γεννηθει στην ελλαδα αλλα εχουν αλβανικη καταγωγη να πανε στην αλβανια.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης και να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Για τυχόν διευκρινίσεις στείλε μου mail στο (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΡΑ Κ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΔΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΑΠΟ Τ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ Μ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ Τ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Μ, ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ Τ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ (ΨΗΦΟΥ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΓΑ.ΤΕΛΟΣ, ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ...
Απάντηση:
στο σχολειο στην κοινονικη πολυτικη αγωγη μας ελεγαν πως πρεπει να κανεις ετοιση για ελληνικη ιθαγενια θα εχεις ελληνικη ιθαγενια σε 10 χρονια! (οτι γνωριζω σου ειπα!) Διαβάστε περισσότερα...
σε τι βοηθαει τους ανθρωπους????????????????
Απάντηση:
Επιτρεπει γρηγοροτερη και ασφαλεστερη διαβαση απο τη Στερα Ελλαδα στην Πελοπονησο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Ένας ίσον κανένας. Διαβάστε περισσότερα...
Εμενα προσωπικα αμα δεν παρανομουν δεν εχω προβλημα (γνωμη μου !) .
Απάντηση:
ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να επηρεάζουν την ζωή και την ασφάλεια των άλλων. Διαβάστε περισσότερα...
χρωσταω 5000 στο δημοσιο και 40000 στις τραπεζες ειμαι καναδος υπηκοος αλλα ειμαι χρονια στην ελλαδα τελος παντων θελω να φυγω τωρα υπαρχει περιπτωση να με σταματησουν;
Απάντηση:
Φιλε με τοσα που χρωστας οχι απλως θα σε σταματησουν , στα 6 μετρα θα σε στησουν !!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/cis/ cis_1082.html Διαβάστε περισσότερα...
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ; ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Α ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ! ΑΝ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΙΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ; ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Απάντηση:
Μπορεις μονο εαν ηταν γονεις, αδελφια κλπ. Εαν πας σαν τουριστας , εννοειταο οτι απαγορευεται να δουλευεις νομιμα, βεβαια ολοι δουλευουν μαυρα εκει. οταν ομως ληξει η ημερομηνιας σαν τουριστικη εισοσδο και μενεις εκει παρανομα, οταν αποφασισεις να φυγεις θα σε σκισουν στην εξοδο και θα γραφτει οτι παραβιασες το οριο και δεν ξερω τι ποινη εχεις. Απο προστιμο εως απαγορευση εισοδου για 1 χρονο και πανω εως και ισοβια αναλογα την περιπτωση. Εαν σε πιασουν για οποιοδηποτε λογο θα σε απελασουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χαρτια μεταναστευσης χρειαζονται Διαβάστε περισσότερα...
τι πρεπει να κανς για να παρς τιν ελλινηκι ιθαγενεια δ ξερω απο που να ξεκινισω....
Απάντηση:
πρεπει να χεις δικαιολογητικα που να επιβεβαιωνουν τουλαχιστον 6 ετη φοιτησης σου στην ελλαδα(νομιζω το λυκειο & τις σχολες τις αποκλειουν,οποτε μιλαμε για δημοτικο κ γυμνασιο),δλδ πρεπει να πας στα σχολεια που φοιτησες να σου δωσουν τις βεβαιωσεις,σφραγισμενες κ υπογεγραμμενες,στην πορεια πας στον δημο σου κ σε κατατοπιζουν εκεινοι απο κει κ υστερα(γιατι ο καθε δημος εχει τα δικα του-αυθαιρετα εννοειτε-),φωτοτυπιες του διαβατηριου,αποφασης κλπ κ επισης ενα παραβολο τον 100 ευρω το οποιο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι, αφού εσύ έχεις την επιμέλεια.(εννοείς με το παιδί ε;). αφού είσαι άγαμη, δεν του πέφτει λόγος του πατέρα, εκτός αν εννοείς για μόνιμα, που εκεί αλλάζει το θέμα.(το λέω γιατί το έβαλες στην κατηγορία "μετανάστες"). θα μπορέσεις λοιπόν να βγεις από την ελλάδα, όμως αν σκοπεύεις για μόνιμα, αν εκείνος θέλει, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον σου, αλλά εσύ θα έχεις ήδη φύγει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωραία πήγαινε στο υπουργείο εσσωτερικών να κάνεις την αίτηση σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να κάνεις την αίτηση σου στο υπουργείο εσσωτερικών. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ειμαι εγω ρατσιστης , οι Πακιστανοι ειναι σκυλαραπες !!! :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιά δικαιολογητικά χρειάζονται για την ανανέωση άδειας παραμονής μετανάστη?? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ώς κύρια υπηκοότητα έχετε την Αυστραλιανή ή την Ελληνική;Πιθανότατα να μπορείτε να πάρετε και για τα παιδιά σας την υπηκοότητα.Απλά ίσως πάρει κάποιο χρονικό διάστημα.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην πρεσβεία της Αυστραλίας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να γεμίσεις τα κατάλληλα έντυπα και να τα πάρεις στην αρμόδια αρχή.Κάνε ένα τηλέφωνο στην κυπριακή πρεσβεία να σε καθοδηγήσουν. Διαβάστε περισσότερα...
http://www.oxafies.com/2012/06/blog- post_7312.html
Απάντηση:
βεβαια, λεει να τους φερουν, γιατι ζει εκτος χωρας και νομιζει οτι μας περισσευουν.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απευθύνεσαι στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου που διαμένεις για να κάνεις ανανέωση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ΚΑΙ ΝΑ Μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης. Επιπλέον να : α. Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα ΚΑΙ β. Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν είσαι πάνω απο 18 το διαβατήριο κρατάει για 10 χρονια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πρέπει να διαμείνεις μόνιμα(και νόμιμα) για τουλάχιστον 10 χρόνια στην Κύπρο.Μετά το πέρας των 10 χρόνων έχεις το δικαίωμα να κάνεις αίτηση για να πάρεις την υπηκοότητα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο....... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με αεροπλάνο,με τρένο,με αυτοκίνητο,με τα πόδια,με βάρκα,με ότι θέλεις.Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να πας να μεινεις στην Κυπρο, να δουλεψεις και μετα απο ενα χρονικο διαστημα μετα απο αιτηση που θα κανεις, θα την παρεις.Εκτος κι αν παντρευτεις Κυπρια οπου σου δινεται η Κυπριακη υπηκοοτητα εφοσον μεινετε εκει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να γυνει σκουπα αυτο λες μαζι σου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Την τουριστική περίοδο κοστίζει γύρω στα 250 ευρω το αεροπορικό εισιτήριο.Τον υπόλοιπο καιρό κοστίζει γύρω στα 200 ευρω και αν γίνει κράτηση με κλεισμένη την ημερομηνία επιστροφής απο πριν και σε νυχτερινή πτήση μπορεί να φτάσει κοντά στα 130 με 140 ευρω(ίσως και πιο κάτω,ανάλογα την εταιρία). Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 134 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.