Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Βάζουμε τις σταφίδες σε μπολάκι και τις μουλιάζουμε σε λ...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα. Θρυμματίζουμε τα τυρ...
Απάντηση: Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε τα αυγά στο μπολ...
Απάντηση: Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κ...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ 400 γρ. F...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψάκι με διάμετρο 20 εκ. και ύψ...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-170 ˚C. Αλείφουμε τις φόρμες του κέικ με Flora Soft με βούτυρο, τις αλευρώνουμε και στη συνέχεια τις τινάζουμε...
Απάντηση: Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το καπνιστό τυρί Μετσόβου που μπαίνει στη ζύμη, το αλάτι, τα αυγά και τα χτυπάμε με το φτερό...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο και αλευρώνουμε ελαφρά μια φόρμα του κέικ με τρύπα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ρίχνουμε στο μί...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο με το τριμμένο τσένταρ και τα χτυπημένα αυγά έως ότου ομογενοποιηθ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

αλμυρο κεικ της βεφας αλεξιαδου

Απάντηση: Συνδυάστε γεύση με ένα υγιεινό γλύκισμα και στη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινί...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Βράζουμε το μπαλσάμικο ή το κρασί σε δυνατή φω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τρίβουμε με τα χέρια μας το κέικ σαν ψίχουλα σε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Αλεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέσα σε ένα μπολ μαζί με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο λιωμένο Flora Soft με βούτυρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC. Κοσκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180-190°. Ρίχνο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC. Κοσκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση:
Απάντηση: παντζαρι κ μπισκοτο;;περιεργο http://cookingand...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Συνδυάστε γεύση με ένα υγιεινό γλύκισμα και στη νηστεία. Υλικά 2 φλιτζάνια καστανή ζάχαρη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης 2 φλιτζάνι χλιαρό νερό 2 κ. σούπας κονιάκ 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 7 κ. σούπας κακάο 1 κ.γ. αλάτι 4 βανίλιες 3 κ.γ. baking powder Για το γλάσο: 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 3 κ. σούπας κακάο 5 κ. γλυκού ελαιόλαδο 6 κ. σούπας νερό Εκτέλεση Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι, το baking powder, το κακάο, τις βανίλιες και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα προσθέτουμε και το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε στον κάδο μας τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και το baking powder ή τη σόδα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε στον φούρνο στους 180... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε το μπαλσάμικο ή το κρασί σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τους αποξηραμένους κύβους πορτοκαλιού και τις σταφίδες. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 24 ώρες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα, προσθέτουμε τα αποξηραμένα φρούτα και ανακατεύουμε. Αφρατεύουμε στο μίξερ τo Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά και, ανακατεύοντας ανά 3 λεπτά, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Στη χαμηλή πλέον... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρίβουμε με τα χέρια μας το κέικ σαν ψίχουλα σε ένα μεγάλο μπολ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε μέσα την τριμμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Ρίχνουμε το μίγμα στο μπολ με το κέικ. Προσθέτουμε το Flora λιωμένο, το ποτό και τους ξηρούς καρπούς. Ανακατεύουμε μέχρι να ενοποιηθούν καλά τα υλικά και να πετύχουμε ένα εύπλαστο μίγμα. Φτιάχνουμε μικρά τρουφάκια και τα απλώνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολα. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 20 περίπου λεπτά να σφίξει το μίγμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Βάζουμε τις σταφίδες σε μπολάκι και τις μουλιάζουμε σε λίγο από το ποτό που θα χρησιμοποιήσουμε. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και αφήνουμε να χτυπηθούν στη δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα και μετά τα χτυπάμε όλα μαζί για να ενωθούν με το βούτυρο και τη ζάχαρη. Χαμηλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα. Θρυμματίζουμε τα τυριά και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα αυγά. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στρώνουμε στο ταψί 5-6 φύλλα αλειμμένα ένα – ένα με Flora. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί και την απλώνουμε με ένα κουτάλι να είναι ομοιόμορφη. Βάζουμε το φλουρί, τυλιγμένο σε λίγο αλουμινόχαρτο. Σκεπάζουμε τη γέμιση με τα υπόλοιπα φύλλα αλειμμένα ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε τα αυγά στο μπολ του μίξερ, μαζί με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και το γάλα και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, να ομοιγενοποιηθούν και να πάρουμε ένα αφράτο μίγμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά – σιγά το αλεύρι, που το έχουμε ενώσει με το μπέικιν πάουντερ. Τα χτυπάμε για λίγο στη χαμηλή ταχύτητα και όταν ενσωματωθεί το αλεύρι στα υπόλοιπα υλικά σταματάμε το μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών έναν-έναν, το κονιάκ, τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού και τις βανίλιες, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στο μεταξύ κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και αρχίζουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις και εναλλάξ με το γιαο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ 400 γρ. Flora Soft με βούτυρο και προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το αλάτι, το πιπέρι τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και το κρεμμύδι. Τα χτυπάμε όλα μαζί με το φτερό του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα κι έπειτα σε δυνατή, έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μισό αλεύρι το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το μισό γάλα. Συνεχίζουμε το ανακά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψάκι με διάμετρο 20 εκ. και ύψος 8 εκ. και τοποθετούμε στον πάτο του μία λαδόκολλα. Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε στο μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους έως ότου αφρατέψουν και συμπληρώνουμε με το ξύσμα λεμονιού. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ και ρίχνουμε το φιλέ αμυγδάλου. Χτυπάμε στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-170 ˚C. Αλείφουμε τις φόρμες του κέικ με Flora Soft με βούτυρο, τις αλευρώνουμε και στη συνέχεια τις τινάζουμε καλά. Σε μια βαθιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, τα αυγά τη βανίλια, χτυπάμε δυνατά και μόλις αφρατέψουν προσθέτουμε το αλάτι, ζάχαρη και τη βανίλια. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3’ και συμπληρώνουμε με το ξύσμα από το λεμόνι ή το πορτοκάλι και την καννέλα. Ρίχνουμε το μισό αλεύρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα για να ομοιογενοποιη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το καπνιστό τυρί Μετσόβου που μπαίνει στη ζύμη, το αλάτι, τα αυγά και τα χτυπάμε με το φτερό του μίξερ. Αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και μετά σε δυνατή ταχύτητα για 5΄ περίπου. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το μισό αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το πιπέρι και συνεχίζουμε το χτύπημα, προσθέτοντας το υπόλοιπο αλεύρι που μας έχει περισσέψει. Σιγά - σιγά συνεχίζουμε το ζύμωμα έως ότου γίνει μία μαλακή και λεία ζύμη. Εάν κολλά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο και αλευρώνουμε ελαφρά μια φόρμα του κέικ με τρύπα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ρίχνουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, μαζί με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε το γάλα και τα αβγά και συνεχίζουμε για λίγα λεπτά το χτύπημα στη μεσαία ταχύτητα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε λίγο - λίγο το αλεύρι και το κακάο (κοσκινισμένα και τα δύο) μαζί με τις βανίλιες. Xτυπάμε για λίγο όλα τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο με το τριμμένο τσένταρ και τα χτυπημένα αυγά έως ότου ομογενοποιηθούν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και τα μυρωδικά και το συμπληρώνουμε στο μίγμα του Flora Soft με βούτυρο και τσένταρ. Ζυμώνουμε, πλάθουμε ένα μπαστούνι σε μέγεθος πούρου και το κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκ. Τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί τις φέτες πατώντας τις ελαφρά για να σχηματιστούν τα cookie... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το Flora, τη ζάχαρη, το νερό, το κακάο, το κονιάκ και τον χυμό λεμονιού. Τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας στην αρχή συνεχώς μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Χτυπάμε τους κρόκους με το μίξερ χειρός και τους ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας με γρήγορες κινήσεις. Μετράμε ένα ποτήρι νερού από το μίγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μία φόρμα μήκους 17 εκατοστών και ύψους 7 εκατοστών και τοποθετούμε στον πάτο της μία μακρόστενη λαδόκολλα. Λιώνουμε ελαφρά σε ένα τηγάνι το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και τη μελάσα, ανακατεύουμε το μίγμα σε χαμηλή θερμοκρασία και, όταν λιώσουν τα υλικά τα αφήνουμε στην άκρη. Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη σκόνη του τζίντζερ και τη σόδα. Κάνουμε μία γούβα στη μέση, προσθέτουμε το λι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέσα σε ένα μπολ μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε μέσα στο αλεύρι το Flora Soft με βούτυρο και τρίβουμε με τα χέρια μας τη ζύμη των υλικών μέχρι να ψιχουλιαστεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρυσταλλική ζάχαρη και τα μπαχαρικά και κατόπιν τα κεράσια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε και το χυμό του κερασιού ή βύσσινου και ανακατεύουμε έως ότου δέσουν τα υλικά. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο μία φόρμα κέικ και πουδράρουμε εσωτερικά με την καστανή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα του κέικ και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο λιωμένο Flora Soft με βούτυρο μια μακρόστενη φόρμα για κέικ, την αλευρώνουμε και την τινάζουμε καλά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Βάζουμε το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε για μερικά λεπτά, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα στη μέτρια ταχύτητα. Κατόπιν, ρίχνουμε το κονιάκ και τον χυμό του φρούτου και λίγο-λίγο το αλεύρι, μαζί με την καννέλα και το γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα που θα χρησιμοποιήσουμε και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι ενώ παράλληλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για μερικά λεπτά για να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε όλα μαζί, μέχρι να ασπρίσει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder μαζί. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το ένα αυγό και, μετά από 3 λεπτά χτύπημα, το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και το baking powder. Ψήνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα σε φούρνο στους 180 ºC για 45 λεπτά. Tip: Εάν θέλουμε, μπορούμε να αρωματίσουμε το κέικ με ξύσμα από ένα πο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180-190°. Ρίχνουμε σε μία λεκάνη τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν καλά και ασπρίσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο-λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, πουδραριστά και με μία πλαστική σπάτουλα αναδεύουμε ελαφρά. Τέλος, προσθέτουμε και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο σιγά-σιγά. Σε ένα μέτριο ταψάκι απλώνουμε μία λαδόκολλα, ρίχνουμε μέσα το μίγμα του κέικ και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μας για 15-20’. Ότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο μαζί με το baking powder. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora με τη ζάχαρη για 3 λεπτά και προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα, ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, το κακάο και το baking powder. Ψήνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα σε φούρνο στους 180 ºC για 40-45 λεπτά. Tip: Εάν θέλουμε, μπορούμε να ανακατέψουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ζεί ακόμα αυτή? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παντζαρι κ μπισκοτο;;περιεργο http://cookingandart-marion.blogspot.gr/2011/05/ blog-post_24.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα γάλα 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. κακάο Εκτέλεση Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι ν ασπρίσουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε να εσωματωθούν καλά στο μείγμα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τις βανίλιες και το αλάτι. Ρίχνουμε στο μείγμα το αλεύρι με το γάλα, εναλλάξ, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Βάζουμε τα 3/4 του μείγματος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί δεν ρωτάει σε πρατήρια ζαχαροπλαστικής & φούρνους; (Σε εργαστήρια χλωμό το βλέπω.) Μπορεί να φτιάξει μικρά κεκάκια & να τους τα πάει σαν δωρεάν δείγμα γνωριμίας. Με το να βρεις ιδιώτες στο ίντερνετ δεν θα κερδίσεις & τίποτα, το πολύ πολύ να πουλήσεις μερικά κομμάτια (αν είσαι τυχερή). Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 43 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.