Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε το δικό σας σπιτικό πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί. Είναι τόσο απλό, που σίγουρα θα δοκιμάσετε. Αναπόφευκτα θα κά...
Απάντηση: Υλικά 8 κιλά σκληρό αλεύρι (κατά προτίμησης ολικής άλεσης ή μισό-μισό) 2 κιλά προζύμι 2 κουταλιές σούπας αλάτι Νερό όσο πάρει Προετοιμασ...
Απάντηση: Συστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 φακελάκι μαγιά (ξηρή) 250 γρ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 75 γρ. ζάχαρη λευκή 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα βανίλια 1 αυ...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ νερο,μαγια,αλευρι.εα ν εχετε μηχανημα τα βαζετε ολα μεσα και πιεζετε το κουμπι για να παρει γινει.Εαν δεν εχετε ανακατεψτε τα και καντε τα ζυμ...
Απάντηση: Συνταγη απο Βεφα Επτάζυμο λέγεται το ψωμί που έφτιαχναν οι νοικοκυρές με ρεβιθομαγιά και, ως λίγα χρόνια πριν, κατόπιν παραγγελίας μερικοί φούρνοι...
Απάντηση: Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φουσκώσουν κα...
Απάντηση: ναι σας παρακαλω...
Απάντηση: 800 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ή 1 κουτ. σούπας ξερό 3 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους 2/3 φλ. γάλα με λίγα λιπαρά αλά...
Απάντηση: ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις τα σουβλα...
Απάντηση: Ετοιμάζουμε το φύλλο της τάρτας, αλείφουμε το ταψί με Flora Soft με βούτυρο και με τα δάκτυλα απλώνουμε τη ζύμη του φύλλου και την πιέζουμε να προ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΒΡΩΜΗ

Απάντηση: Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής Βράζο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνταγή μαγειρικής για μύδια αχνιστά - http:/...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: νεροβραστα ναι
Απάντηση: Αν το φαγητό μας είναι αλμυρό, προσθέτουμε ένα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θες να φτιαξεις πιάτο ή ρύζι?
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:4 κούπες πράσινα λ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: προζύμι Μία δόση για 1 κιλό αλεύριΧρόνος ετοιμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μπούτι χοιρινό σκόρδο καρότο αλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δες μερικες συνταγες εδω: http://www.sintagesp...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Απάντηση:
Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε. Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια”. Θα πρέπει να διευκρινισθεί, ότι μία τέτοιου είδους διατροφή, φυσικά και δεν υπάρχει. Διατροφή, σημαίνει να ακολουθηθεί ένα υγιεινό μοντέλο διατροφικού πλάνου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε διαιτώμενου, όχι όμως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματος του. Δεν νοείται με μία συγκεκριμένη διατροφή, ότι θα χαθεί αποκλειστικά το σωματικό λίπος από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής Βράζουμε τις φέτες κολοκύθας μαζί με το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε στο μούλτι και μετράμε ώστε να έχουμε 1,5 φλ. πολτό κίτρινης κολοκύθας με κρεμμύδι. Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ 1 κιλό από το αλεύρι μαζί με τις νιφάδες βρώμης, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και την μαγιά. Κάνουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε μέσα το λάδι, το γάλα και τον πολτό. Προσθέτουμε το χλιαρό ζουμί κολοκύθας και ανακατεύουμε σιγά-σιγά αλεύρι, τόσο ώστε ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε το δικό σας σπιτικό πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί. Είναι τόσο απλό, που σίγουρα θα δοκιμάσετε. Αναπόφευκτα θα κάνετε τις συγκρίσεις με το ψωμί που αγοράζετε από το φούρνο της γειτονιάς. Υλικά για ψωμί ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ Τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας πεντανόστιμο ψωμί είναι: α) 1 κιλό σκληρό αλεύρι (στο παράδειγμά μου χρησιμοποιώ το "Αλεύρι για παραδοσιακά ζυμωτά" από το ΑΒ. β) 1 κύβο φρέσκια μαγιά μπύρας (στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 8 κιλά σκληρό αλεύρι (κατά προτίμησης ολικής άλεσης ή μισό-μισό) 2 κιλά προζύμι 2 κουταλιές σούπας αλάτι Νερό όσο πάρει Προετοιμασία Αποβραδίς βγάζουμε από το ψυγείο το προζύμι μας Κοσκινίζουμε το αλεύρι ολικής αλέσεως ΠαρασκευήΤο πρωί βάζουμε το αλεύρι μας σε μία σκάφη ή μεγάλη λεκάνη κάνουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε μέσα το προζύμι μας. Ζεσταίνουμε 4-5 κιλά νερό, το καλοκαίρι περίπου στους 40 βαθμούς κελσίου και το χειμώνα γύρω στους 50 γιατί κρυώνει γρηγορ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 φακελάκι μαγιά (ξηρή) 250 γρ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 75 γρ. ζάχαρη λευκή 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα βανίλια 1 αυγό 60 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γρ. αλέυρι 1 κ.γ κανέλα ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ: 100 γρ. ζάχαρη λευκή 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 60 γρ. βούτυρο 1 κ.γ κανέλα Από τα υλικά της ζύμης χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αυγό και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Σε ένα άλλο σκεύος, ανακατεύουμε το γάλα με τη μαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ νερο,μαγια,αλευρι.εαν εχετε μηχανημα τα βαζετε ολα μεσα και πιεζετε το κουμπι για να παρει γινει.Εαν δεν εχετε ανακατεψτε τα και καντε τα ζυμη και το βαζετε στο φουρνο αλλα μπορειτε να φτιαξετε αλλιως δηλαδη μολις κανετε την ζυμη πλαθετε με τα χερια σας εναν μεγαλο κυκλο απο ζυμη και αναβεται καπου φωτια και το ψυνετε πανω της. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη απο Βεφα Επτάζυμο λέγεται το ψωμί που έφτιαχναν οι νοικοκυρές με ρεβιθομαγιά και, ως λίγα χρόνια πριν, κατόπιν παραγγελίας μερικοί φούρνοι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένα άσπρο μυρωδάτο ψωμί. Ευωδίαζε ο τόπος, όταν η μητέρα μου το έφερνε στο σπίτι ζεστό και ροδοψημένο από το φούρνο της γειτονιάς μας. Η μαγιά που γίνεται από τα ρεβίθια δεν πετυχαίνει πάντα. Γι’ αυτό η μητέρα μου έβαζε ρεβίθια σε 3 διαφορετικά βάζα, για να χρησιμοποιήσει αυτά που άφριζαν περισσότερο κι είχαν το χαρακτηριστικ... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγές χωρίς γλουτένη
Απάντηση:
Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φουσκώσουν κατάλληλα (και δεν θα κάτσουν), αποφύγετε να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου καθώς ψήνονται. Μπορείτε να χρωματίσετε την κρέμα με χρώμα ζαχαροπλαστικής γι να δώσετε μια τελείως διαφορετική όψη στο κέικ σας Υλικά Για 8 μερίδες Για τα σοκολατένια στρώματα Φυτικό έλαιο(μαργαρίνη) 1 ½ φλιτζάνια ζάχαρη ¾ φλιτζανιού ριζάρευρο ½ φλιτζάνι ψίχα αμυγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι σας παρακαλω Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγες για φιλετο γαλοπουλας
Απάντηση:
800 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ή 1 κουτ. σούπας ξερό 3 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους 2/3 φλ. γάλα με λίγα λιπαρά αλάτι, πιπέρι 2 φλ. ρύζι μπασμάτι 4 1/2 φλ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε σε μικρές λωρίδες το κρέας και το σοτάρουμε σε ένα κατσαρολάκι με 2 κουτ λάδι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και συμπληρώνουμε λίγο νερό για να βράσει και να μαλακώσει. Ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος που το κόβουμε, όσο πιο μικρά είναι τα κομματάκια τόσο πιο γρήγορα μαγειρεύεται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις τα σουβλακια θα τα βαζης σε μια πιατελα καθε στροση που θα κανης θα τα ραντιζης με λιγω κονιακ και θα τα αφυσης να συτεψουν στο ψυγιο τουλαχιστον για δυο με τρεις ημερες μετα βαλτα στα καρβουνα για ψυσιμο και αν σε αρεσουν απαντισε μας μετα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε το φύλλο της τάρτας, αλείφουμε το ταψί με Flora Soft με βούτυρο και με τα δάκτυλα απλώνουμε τη ζύμη του φύλλου και την πιέζουμε να προχωρήσει και στα πλάγια. Κατόπιν, απλώνουμε ελάχιστο τυράκι και Flora Soft με βούτυρο και τοποθετούμε το κουνουπίδι. Από επάνω απλώνουμε τη μπεσαμέλ την οποία έχουμε ανακατέψει με τα τυριά, εκτός από λίγη ποσότητα τυριών που κρατάμε ξεχωριστά για να την πασπαλίσουμε από επάνω και να κάνει ρόδινη και μοσχομυριστή την κρούστα. Κατόπιν, ψήνουμε σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF%84%CF% 81%CE%B1%CE%BD%CF%83%20%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87% CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF% 85&source=web&cd=7&ved=0CEoQFjAG&url=http%3A%2F% 2Fargiro.gr%2Frecipes%2F%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF% 2583%25CF%2587%25CE%25AC%25CF%2581%25CE%25B9-% 25CE%25B5-%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B9%25CF% 2584%25CE%25AC%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B1-% 25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9-%25CE%25BA%25CF% 2581%25CE%25B1%25CF%2583%25CE% 25AF&ei=th2mTrSdJo65hAeMhKmSDg&... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 1/2 φλ. αρακάς 1 τριμμένο καρότο 2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουτάκι μπύρα 1 μικρή βρασμένη πατάτα αλάτι πιπέρι δυόσμος, ρίγανη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τις 2 κουταλιές λάδι και σωτάρετε τον αρακά, τα κρεμμυδάκια και το καρότο 2.Βάζετε το αλεύρι με τη μπύρα σε μπωλ κι ανακατεύετε να γίνουν χυλός 3.Στο χυλό προσθέστε τα σωταρισμένα λαχανικά, την πατάτα και τα μπαχαρικά με τα μυρωδικά 4.Ζυμώνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαλε σε ενα ταψι πρωτα τις μπριζολες με αλατι-πιπερι και μπολικο νερο με λιγο λαδι.Αστες να βρασουν καλα και μετα ριξε πουμαρο και το κριθαρακι,μολις βρασει το κριθαρακι ειναι ετοιμο το αφγητο και γευστικοτατο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή μαγειρικής για μύδια αχνιστά - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%8D%CE%B4%CE% B9%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE% B5-%CE%AC%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE% B1%CF%83%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νεροβραστα ναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν το φαγητό μας είναι αλμυρό, προσθέτουμε ένα κύβο ζάχαρης, ή μία πατάτα, ή μία φέτα ψωμί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θες να φτιαξεις πιάτο ή ρύζι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:4 κούπες πράσινα λαχανικά (μαρούλι, λάχανο, κινέζικο λάχανο, φινόκιο, iceberg)6 τοματίνια3 καρύδια 1 κουταλιά σούπας σταφίδες¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας φέτα¼ αβοκάντο (κομμένο σε κύβους) Dressing:½ κουταλιά γλυκού μέλι1 κουταλιά γλυκού μπαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού χυμός πορτοκάλι1 κουταλιά γλυκού ελαιόλαδο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ολόκληρη η συνταγήΘερμίδες: 289 kcalΠρωτεΐνη: 10 γρ.Υδατάνθρακες: 31 γρ.Λίπος: 17 γρ.Φυτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια ανάμεικτα λαχανικά τουρσί (καρότο, πράσινες ντομάτες, κουνουπίδι, πιπεριές, λάχανο) ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα τα βάζετε στην κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς αλάτι για 45 λεπτά. Καθαρίζετε και τρίβετε τα κρεμμύδια και τα καρότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προζύμι Μία δόση για 1 κιλό αλεύριΧρόνος ετοιμασίας 24-72 ώρες 250 γρ. αλεύρι δυνατό15 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κουταλάκια ξερή2 κούπες νερό Βάλτε τη μαγιά σένα μπολ, διαλύστε τη σε λίγο νερό καικατόπιν προσθέστε το υπόλοιπο νερό. Προσθέστε τοαλεύρι και χτυπήστε το μίγμα μένα ξύλινο κουτάλι, ναγίνει πηχτός χυλός. Δεν είναι απαραίτητο ο χυλός ναείναι λείος. Η δράση της μαγιάς θα σπάσει όλους τουςτυχόν σβώλους του αλευριού. Καλύψτε το μπολ μεπλαστική μεμβράνη κι αφήστε το να σταθεί 24 ώρεςτουλάχισ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μπούτι χοιρινό σκόρδο καρότο αλάτι πιπέρι ρίγανη ΟΔΗΓΙΕΣ Περνουμε το μπουτι το πλενουμε καλα και το βαζουμε στη γαστρα. Το πασπαλιζουμε με μπολικο πιπερι και ριγανη. Τρυπαμε το κρεας με ενα μαχαιρι παντου και σε καθε τρυπα βαζουμε καμμματια απο σκορδο και καροτο. Δε βαζουμε καθολου νερο ουτε λαδι γιατι βγαζει το ρεας τα δικατου υγρα και λυπος. Το ψηνουμε στους 180 βαθμους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ εύκολη. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι με νερό να τα καλύψει. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά να βράσουν και μόλις κοχλάσουν είναι έτοιμα. Τα βάζουμε σε κρύο νερό ή τα αφήνουμε να κρυώσουν εάν δεν βιαζόμαστε. Τα στραγγίζουμε καλά και πιάνοντας το αμύγδαλο με τον αντίχειρα και τον δείχτη το πιέζουμε και αμέσως ξεφλουδίζονται. Πώς καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα Για να τα καβουρδίσουμε θα τα βάλουμε σε ταψάκι και σε προ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες μερικες συνταγες εδω: http://www.sintagespareas.gr/sintages/piroski.html http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B9%CF%81%CE% BF%CF%83%CE%BA%CE%AF?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntages.matia.gr/%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7% CF%84%CE%AC/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9% CE%BA%CE%AC/%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81% CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9% CF%83%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BA% CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html Παρε μια γευση απο δω! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.