Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Βιταμίνη Β5( παντοθενικό οξύ). Χρήση: δυνατόν να βοηθήσει σε πόνο και δυσκαμψία της Ρευματοειδους Αρθριτιδας. Επιστημονικά δεδομένα: ορισμένες έ...
Απάντηση: Στα φασόλια σόγιας, στη φακή στο κρέας, στα αυγά και στα δημητριακά...
Απάντηση: Στα φασολια σογιας, το κρεας, το ψαρι, τα πουλερικα, η μπανανα και τα δημητριακα που διατηρουν το φλοιο τους...
Απάντηση: Η βιταμινη β3 υπαρχει στις εξης τροφες: άπαχο κρέας, το ψάρι, το φυστίκι, η μαγιά μπύρας και η σόγια...
Απάντηση: Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η Β5 βοηθά στην πρωϊνή δυσκαμψία και στον πόνο της Ρευματοειδους Αρθριτιδας...
Απάντηση: Τροφιμα με βιταμινη β3 ειναι η σογια, το φυστικι, το ψαρι και το απαχο κρεας...
Απάντηση: Καλές διατροφικές πηγές βιταμινης β6 (πυριδοξινη) αποτελούν τα φασόλια σόγιας, το κρέας, το ψάρι, τα πουλερικά, η μπανάνα και τα δημητριακά, που δι...
Απάντηση: Βιταμινη β12 βρισκεται στο κρεας το ψαρι και γενικα στα γαλακτοκομικα προιοντα. Εαν εισαι χορτοφαγος θα μπορουσες να λαβεις βιταμινη β12 απο καποιο...
Απάντηση: Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ναυτία, έμετο, κοιλιακό πόνο, απώλεια όρεξης και κεφαλαλγία...
Απάντηση: Τροφες με βιταμινη β5 είναι τα φασόλια σόγιας, η φακή το κρέας, τα αυγά και τα δημητριακά...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Χοληστερινη βιταμινες

Απάντηση: Μια συχνή ερώτηση που πολλοί θέτουν ξεκινώντας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το τυρί αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ναι εχουν και τα δυο υδατανθρακες και ειναι κατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τροφες με βιταμινη Α: Τα γαλακτοκομικά, τα αυγά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κρεας, ψαρι, γαλα, τυρι εχουν βιταμινη β12. και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ποσοτητες βιταμινης β5 υπαρχουν στα φασόλια σόγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ναυτία,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διατροφικές πηγές αποτελούν το κρέας, το ψάρι,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλές διατροφικές πηγές αποτελούν τα γαλακτοκομ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τροφιμα με βιταμίνη β6: τα φασόλια σόγιας, το κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βιταμίνη Β5( παντοθενικό οξύ). Χρήση: δυνατό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φυσιολογικες τιμες για Τριγλυκερίδια = 45 - 20...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χοληστερόλη = 150 - 200 mg% HDL χοληστερόλη:...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στην άγρια γλυκοπατάτα (Dioscorea villosa και ά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βιταμίνη Α Πηγή: γαλακτοκομικά προϊόντα, ψάρι,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σύμφωνα με αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης, η κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα παιδιά που λαμβάνουν συμπληρώματα βιταμίνης...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Μια συχνή ερώτηση που πολλοί θέτουν ξεκινώντας ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, είναι το κατά πόσο κάποιος που κάνει δίαιτα χρειάζεται να πάρει κάποιο συμπλήρωμα βιταμινών. Η απάντηση εδώ είναι : Εξαρτάται. Εξαρτάται τη δίαιτα, τον εκάστοτε οργανισμό, το χρονικό διάστημα που θα είναι στη διαδικασία αυτή. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες. Για το λόγο αυτό και μια σωστή απώλεια βάρους με βάση ένα επιστημονικό διατροφικό πλάνο, θα πρέπει να αποτελεί μια απολύτως εξατομικευμένη διαδικασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το τυρί αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες γεύσεις. Ένα ερώτημα που ωστόσο τίθεται πολλές φορές και από πολλούς είναι το κατά πόσο μπορεί να καταναλώνεται από κάποιον που έχει υψηλή χοληστερίνη. Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα εξαρτάται από το τυρί και ιδιαιτέρως από την περιεκτικότητα του σε κορεσμένα λιπαρά. Τα κίτρινα τυριά είναι πολύ πιο πυκνά και κατά συνέπεια και πιο λιπαρά σε σχέση με τα λευκά. Για το λόγο αυτό τα λευκά τυριά είναι προτιμότερα. Ωστόσο, ακόμη κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι εχουν και τα δυο υδατανθρακες και ειναι καταλληλα για πρωινο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τροφες με βιταμινη Α: Τα γαλακτοκομικά, τα αυγά, το κρέας, ο σολωμός και τα πράσινα και κίτρινα λαχανικά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βιταμίνη Β5( παντοθενικό οξύ). Χρήση: δυνατόν να βοηθήσει σε πόνο και δυσκαμψία της Ρευματοειδους Αρθριτιδας. Επιστημονικά δεδομένα: ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η Β5 βοηθά στην πρωϊνή δυσκαμψία και στον πόνο της Ρευματοειδους Αρθριτιδας. Δοσολογία: συνήθης δόση τα 250 mg ημερησίως, αλλά στους πάσχοντες από Ρευματοειδη Αρθριτιδα έως 2000 mg ημερησίως. Δεν υπάρχει καθιερωμένη RDA αλλά μία εκτιμώμενη έως επαρκής δόση για ενήλικες είναι τα 5 mg ημερησίως. Προφυλάξεις/Σχόλια: μεγάλες δόσεις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στα φασόλια σόγιας, στη φακή στο κρέας, στα αυγά και στα δημητριακά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στα φασολια σογιας, το κρεας, το ψαρι, τα πουλερικα, η μπανανα και τα δημητριακα που διατηρουν το φλοιο τους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η βιταμινη β3 υπαρχει στις εξης τροφες: άπαχο κρέας, το ψάρι, το φυστίκι, η μαγιά μπύρας και η σόγια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η Β5 βοηθά στην πρωϊνή δυσκαμψία και στον πόνο της Ρευματοειδους Αρθριτιδας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τροφιμα με βιταμινη β3 ειναι η σογια, το φυστικι, το ψαρι και το απαχο κρεας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλές διατροφικές πηγές βιταμινης β6 (πυριδοξινη) αποτελούν τα φασόλια σόγιας, το κρέας, το ψάρι, τα πουλερικά, η μπανάνα και τα δημητριακά, που διατηρούν το φλοιό τους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βιταμινη β12 βρισκεται στο κρεας το ψαρι και γενικα στα γαλακτοκομικα προιοντα. Εαν εισαι χορτοφαγος θα μπορουσες να λαβεις βιταμινη β12 απο καποιο συμπληρωμα διατροφης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ναυτία, έμετο, κοιλιακό πόνο, απώλεια όρεξης και κεφαλαλγία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τροφες με βιταμινη β5 είναι τα φασόλια σόγιας, η φακή το κρέας, τα αυγά και τα δημητριακά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρεας, ψαρι, γαλα, τυρι εχουν βιταμινη β12. και το γιαουρτι και γενικα τα γαλακτοκομικα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποσοτητες βιταμινης β5 υπαρχουν στα φασόλια σόγιας, στη φακή στο κρέας, στα αυγά και στα δημητριακά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ναυτία, έμετο, κοιλιακό πόνο, απώλεια όρεξης και κεφαλαλγία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διατροφικές πηγές αποτελούν το κρέας, το ψάρι, τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Οι χορτοφάγοι πιθανόν να χρειαστούν συμπληρώματα διατροφής. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλές διατροφικές πηγές αποτελούν τα γαλακτοκομικά, τα αυγά, το κρέας, ο σολωμός και τα πράσινα και κίτρινα λαχανικά. Η βρώση μιας γλυκοπατάτας ημερησίως προσφέρει 10000 IUφυσικής β-καροτένης, μιας μορφής της βιταμίνης Α. Υπαρκτός κίνδυνος τοξικότητας σε μεγάλες δόσεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τροφιμα με βιταμίνη β6: τα φασόλια σόγιας, το κρέας, το ψάρι, τα πουλερικά, η μπανάνα και τα δημητριακά, που διατηρούν το φλοιό τους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βιταμίνη Β5( παντοθενικό οξύ). Χρήση: δυνατόν να βοηθήσει σε πόνο και δυσκαμψία της Ρευματοειδους Αρθριτιδας. Επιστημονικά δεδομένα: ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η Β5 βοηθά στην πρωϊνή δυσκαμψία και στον πόνο της Ρευματοειδους Αρθριτιδας. Δοσολογία: συνήθης δόση τα 250 mg ημερησίως, αλλά στους πάσχοντες από Ρευματοειδη Αρθριτιδα έως 2000 mg ημερησίως. Δεν υπάρχει καθιερωμένη RDA αλλά μία εκτιμώμενη έως επαρκής δόση για ενήλικες είναι τα 5 mg ημερησίως. Προφυλάξεις/Σχόλια: μεγάλες δόσεις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και το σουβλάκι έχει βιταμίνη. Βιταμίνη B12 για την ακρίβεια. Απλώς στο σουβλάκι έβαλε και λίπος και τοξίνες τις οποίες δεν έβαλε στο μπρόκολο και στο κουνουπίδι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυσιολογικες τιμες για Τριγλυκερίδια = 45 - 200 mg% Φωσφολιπίδια = 150 - 250 mg% για χοληστερινη: Χοληστερόλη = 150 - 200 mg% HDL χοληστερόλη: πάνω από 35 mg% Ολική χοληστερόλη / HDL χοληστερόλη: μικρότερη του 4,5 - 5 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χοληστερόλη = 150 - 200 mg% HDL χοληστερόλη: πάνω από 35 mg% Ολική χοληστερόλη / HDL χοληστερόλη: μικρότερη του 4,5 - 5 Τριγλυκερίδια = 45 - 200 mg% Φωσφολιπίδια = 150 - 250 mg% Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην άγρια γλυκοπατάτα (Dioscorea villosa και άλλα είδη της οικογένειας Dioscorea) έχουν λαθεμένα αποδοθεί ορμονικές ιδιότητες παρόμοιες της δεϋδροεπιανδροστερόνης (DHEA). Η λαθεμένη αυτή πεποίθηση πρέπει να έχει βασιστεί στο ότι η άγρια γλυκοπατάτα έχει χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανική παρασκευή ορμονών. Χρησιμοποιούμενα μέρη: -ρίζα -παρασκευάσματα Δράση: -Κατά της υψηλής χοληστερόλης -κατά των συμπτωμάτων εμμηνόπαυσης Δοσολογία: Δεν υπάρχουν προτυποποιημένα ή καλά μελετημένα δοσολογικά σχήματ... Διαβάστε περισσότερα...
υπαρχει στα φαρμακεια καμια βιταμινη ι κατι αλλο που να μακραινει το μαλλι??
Απάντηση:
Εγώ για ένα διάστημα επερνα l cysteine μαζι με κερατινη superfoods και τα μαλλιά μου μετα απο 3 μήνες χρηση μακρυναν 3 ποντους καθε μηνα και το κυριοτερο δεν ειχα ιχνος ψαλιδας.Τώρα πλέον τα έχω μεχρι την μέση μετα απο πολυ κοπο και τρόπο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που να ξερουμε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βιταμίνη Α Πηγή: γαλακτοκομικά προϊόντα, ψάρι, αυγό, μουρουνέλαιο,κρέας, καρότα, πράσινες σαλάτες. Βοηθά στην ανάπτυξη και την ζωτικότητα του οργανισμού (όραση,δέρμα, δόντια, μαλλιά). ΠΡΟΣΟΧΗ! μεγάλες ποσότητες βιταμίνης Α ιδιαίτερα όταν λαμβάνονται με την μορφή χαπιών, μπορεί να δημιουργήσουν κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών στο μωρό!! Βιταμίνη Β Πηγή : ξηροί καρποί (ανάλατους πάντα), κρόκο αυγού, όσπρια. Βοηθά στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος της καρδιάς και του πεπτικού συ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σύμφωνα με αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης, η καθημερινή χορήγηση 400 διεθνών μονάδων βιταμίνης D στα παιδιά προλαμβάνει την εκδήλωση σοβαρών ασθενειών. Όπως συνιστά η αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, ακόμη και βρέφη που θηλάζουν ή έφηβοι που δεν πίνουν γάλα ή πίνουν ελάχιστες ποσότητες θα πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά 400 διεθνείς μονάδες (IU) βιταμίνης D. Τα περισσότερα γάλατα που διατίθενται στην αγορά περιέχουν βιταμίνη D, ωστόσο, πολλά παιδιά και έφηβοι δεν πίνουν αρκετό γάλα -το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδιά που λαμβάνουν συμπληρώματα βιταμίνης D έχουν περίπου 30% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 1 στην μετέπειτα ζωή τους. Αυτό υποστηρίζουν βρετανοί επιστήμονες από το νοσοκομείο St. Mary μετά από ανάλυση πέντε ερευνών για την επίδραση της βιταμίνης D στον ανθρώπινο οργανισμό. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, το όφελος από την κατανάλωση βιταμίνη D ήταν ανάλογο της προσλαμβανόμενης ποσότητας. Όσο περισσότερη βιταμίνη D κατανάλωναν τα παιδιά τόσο λιγότερες πιθανότη... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.