Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρ...
Απάντηση: Ήταν μεσάνυχτα, όλοι κοιμόντουσαν, φώτα σβηστά κι εγώ σηκώθηκα από το κρεβάτι μου να φάω χαλβά. Χαλβάς στο πιάτο μου, πιρούνι δίπλα μου, ζεστό...
Απάντηση: με χοντρό σιμιγδάλι...
Απάντηση: Υλικά: 1/2 κιλό νισιστέ 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεσηζ; Βάζετε στη φωτιά μια βαθιά κ...
Απάντηση: Ενενηντα...
Απάντηση: φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζανι απο χαλκο σε σχημα μισου πορτοκαλιου και τεχνικη για να τον γυριζεις ετσι ωστε να μην σου αρπαζει...
Απάντηση: την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν το ψησεις...
Απάντηση: Στο σουπερ μαρκετ στον τομεα της ζαχαροπλαστικης και γλυκων...
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ analafri_tourta_krem a_me_aroma_lemoni...
Απάντηση: ΣΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Χαλβας σιμιγδαλενιος

Απάντηση: 11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μήπως δεν βάζεις μπέικιν πάουντερ? Και μήπως αν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μυθος ειναι εγω τρελενομαι για κανελα. Απο τα α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κορμος συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%C...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας θ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εχω μια αδυναμια στην παστα καραμελας!!!
Απάντηση: Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Fresh: Λ Κηφισίας 162, Ψυχικό (τηλ. 210- 675380...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά Παντεσπάνι: 3/4 κούπας καλαμποκέλαι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2000γρ.ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ 70%--1000γρ.ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΛΙΠΟΣ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα 7 κουταλιές γάλα ΣΙΡΟΠΙ 1 φλυντζάνι ζάχαρη 2 φλυντζάνια νερό χυμό ενός λεμονιού Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε όλα τα υλικά για 5-6 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Προθερμένετε το φούρνο στους 160. Βουτηρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί στρογγυλό Νο. 22. Σε ένα μπώλ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρτο καλά(βγάζει ένα μαύρο ζουμί πυκρό-μηροδάτο.Πέρνετε 100 γρ.από αυτό και κάνετε το σιρόπι,μέχρι να πάει στους 125 βαθμούς Κελσίου.Εν τω μεταξύ το ανακατεύετε(χτηπάτε δυνατά) πολύ για να ασπρίσει.Ζεστένετε το ταχίνι με την βανύλια στους 50 βαθμούς,και προσθέτε το σιρόπι σταδιακά,ζημώνοντας με μία μαρίζ,ή γάντι συλικόνης.Προερετικά προσθέτετε κατά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ήταν μεσάνυχτα, όλοι κοιμόντουσαν, φώτα σβηστά κι εγώ σηκώθηκα από το κρεβάτι μου να φάω χαλβά. Χαλβάς στο πιάτο μου, πιρούνι δίπλα μου, ζεστό φαΐ, φαΐ που χόρευε μεσ΄ το στομάχι μου ως το πρωί. Φέρτε μου μια κουβέρτα, δεν αισθάνομαι καλά, εσηκώθηκα το βράδυ κι έφαγα πολύ χαλβά. (δις) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με χοντρό σιμιγδάλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1/2 κιλό νισιστέ 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεσηζ; Βάζετε στη φωτιά μια βαθιά κατσαρόλα με 1 φλυτζάνι ζάχαρη και τα αμύγδαλα. ανακατεύετε τα υλικά με ξύλινο κουτάλι μέχρι να ξανθίνει η ζάχαρη. Σε βαθύ μπωλ ανακατεύετε σε 9 φλυτζάνια νερό την υπόλοιπη ζάχαρη με το νισιστέ. Αφού λιώσει (γίνει ξανθό σιρόπι) η ζάχαρη της κατσαρόλας,ρίχνετε και τα υλικά του μπωλ. Ανακατεύετε συνεχώς το μείγμα με ξύλινο κουτάλι μέχρι να πήξει... Διαβάστε περισσότερα...
που εχει γινει με σπορελαιο οχι με βουτυρο κ χωρις σταφίδες
Απάντηση:
Απάντηση:
φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζανι απο χαλκο σε σχημα μισου πορτοκαλιου και τεχνικη για να τον γυριζεις ετσι ωστε να μην σου αρπαζει απο κατω καθως καιει το φλωγιστρο.Στο τελος θα χρειαστει να καψεις το κατω μερος ωστε να γινει η περιφημη κρουστα και να τον πεταξεις στον αερα (τουμπα) για να ερθει το πανω κατω.Ελπιζω να βοηθησα, 26 χρονια μαστορας στο χαλβα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν το ψησεις εστω κ λιγο παραπανω θα σ βγει κεικ! για τα υλικα χρειαζεσαι: 400 γρ σοκολατα( οτι σου αρεσει..) 2 κουπες αλευρι που φουσκωνει μονο του, 2 βανιλιες, 4 αυγα, 1κ.γ μπεικ παουντερ, 260 γρ βιταμ 1 κουπα ζαχαρη (οταν το κανω με κουβερτουρες μαυρες μονο βαζω λιγη παρπανω..) λιωνεις το βιταμ με τις σοκολατες(σε μπεν μαρι ή αλλιως σ ενα κατσαρολακι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σουπερ μαρκετ στον τομεα της ζαχαροπλαστικης και γλυκων Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ analafri_tourta_krema_me_aroma_lemoni Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια 1 ποτήρι νερό 500 γραμμ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός από 1/2 λεμόνι Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε την καρδιά και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. 2. Βάζουμε τα κυδώνια σε κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10΄. 3. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει το γλυκό. 4. Τότε ρίχνουμε στην κατσαρόλα το χυμό του λεμονιού, τ’... Διαβάστε περισσότερα...
οταν ψηνεται φουσκωνει και οταν το βγάζω απο τον φούρνο κάθεται.
Απάντηση:
Μήπως δεν βάζεις μπέικιν πάουντερ? Και μήπως ανοίγεις τον φούρνο την ώρα του ψησίματος? Ειδικά στο κέικ, δεν ανοίγεις ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ, την πόρτα του φούρνου, το αφήνεις ακριβώς μία ώρα στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο και δεν ανοίγεις την πόρτα αν δεν περάσει η 1 ώρα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρι κόκκινο 250 gr. μαργαρίνη 1 φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά 1/2 φλυτζάνι κακάο 1/2 φλυτζάνι κονιάκ για την γέμιση 150 ml. κρέμα γάλακτος 200 gr. μερέντα ή nutella 100 gr. κρέμα κάστανο bonne maman 2 κουταλιές της σούπα κονιάκ για το σιρόπι 1/2 κουταλάκι του γλυκού κακάο 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη 3/4 φλυτζάνι νερό για το πασπάλισμα Κακάο Άχνη Εκτέλεση Συνταγής το παντεσπάνι Χτυπάμε το μαργαρίνη με την ζάχαρη να αφρατέψουν,προσθέτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μυθος ειναι εγω τρελενομαι για κανελα. Απο τα αγαπημενα μου αρωματικα!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε τα ρόδια τα βράζουμε σ ένα κατσαρολάκι για μισή ώρα με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε χυμό του λεμονιού. Βράζουμε για άλλη μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει το σιρόπι (μπορεί να χρειαστεί περισσότερη ώρα). Βράζουμε για να αποστειρώσουμε ένα βάζο και μεταφέρουμε το γλυκό μας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κορμος συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE% BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE% BA%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω προφιτερόλ με παγωτό μέσα;
Απάντηση:
Για προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας θα χρειαστείτε 24 σου μικρά (θα τα παραγγείλετε στο ζαχαροπλαστείο αν δεν θέλετε να τα φτιάξετε) 750 γραμμ. παγωτό βανίλια Για τη σάλτσα σοκολάτας 250 ml γάλα 250 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα 50 γραμμ. ζάχαρη 40 γραμμ. βούτυρο 5O ml κρέμα γάλακτος Γεμίζετε τα μικρά σου, χρησιμοποιώντας κορνέ ζαχαροπλαστικής, με ένα καλό παγωτό βανίλια. Τα αφήνετε στην κατάψυξη έως ότου τα σερβίρετε. Για να ετοιμάσετε τη σάλτσα σκολάτας: βράζετε σε μπεν μαρί το γ... Διαβάστε περισσότερα...
εμενα μου αρεσει ο χαλβας φαρσαλων και το καζαν ντιπι,εσας;
Απάντηση:
Εχω μια αδυναμια στην παστα καραμελας!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας γιατι αμα την ηξερα θα του εκλεινα το μαγαζι...Ξερω μια αλλη: ΥΛΙΚΑ: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλακια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κροκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Δες εδω: http://www.cookshop.gr/Products.aspx? nodeSerial=001001001002003&nodeId=60&keyword=&late st=false&offers=false&Page=3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Fresh: Λ Κηφισίας 162, Ψυχικό (τηλ. 210- 6753802), Λ. Κηφισίας 359, Ερυθραία, τηλ. 210-8000072, 210-8085985), Κ. Βάρναλη, Χαλάνδρι, (τηλ. 210-6896240), Κριεζώτου 12, Κολωνάκι (τηλ. 210-3625003) Διαβάστε περισσότερα...
Γειά σας θα ήθελα μια νηστίσημη συνταγή για τούρτα black forest
Απάντηση:
Συστατικά Παντεσπάνι: 3/4 κούπας καλαμποκέλαιο 2 κούπες ζάχαρη 1 κούπα κρύο νερό 3 κουταλιές ξύδι 3 κούπες φαρίνα απ 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/4 κουταλάκι βανίλια 2 κουταλάκια σόδα 1/3 κούπας κακάο Γέμιση: 1 κονσέρβα βύσσινο σε ζουμί 1/2 κούπας ζάχαρη 2 κουταλιές κορν φλάουρ 2 κουταλιές κονιάκ Σιρόπι σιρόπι από γλυκό βύσσινο αραιωμένο με λίγο νερό Γαρνίρισμα: 1 κουτί φυτική κρέμα κρετόρε χτυπημένη με λίγη άχνη κουβερτούρα Οδηγίες Για το παντεσπάνι χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2000γρ.ΑΛΕΥΡΙ ΤΥΠΟΥ 70%--1000γρ.ΜΑΓΕΙΡΙΚΟ ΛΙΠΟΣ--600γρ.ΓΙΑΟΥΡΤΙ--40γρ.ΑΛΑΤΙ-- 40γρ.ΖΑΧΑΡΗ--40γρ.ΜΑΓΙΑ-- 160γρ.ΑΥΓΑ=3ΤΕΜ.ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ , ΕΩΣ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝΕ ΚΑΛΑ . ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΖΥΜΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ. ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΙΤΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΓΕΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβαια να κάνεις έναρξη επαγγέλματος για να μπορείς να εκδόσεις τιμολόγια.Και να αποδίδεις το ΦΠΑ στο κράτος. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 22 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.