Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρ...
Απάντηση: Ήταν μεσάνυχτα, όλοι κοιμόντουσαν, φώτα σβηστά κι εγώ σηκώθηκα από το κρεβάτι μου να φάω χαλβά. Χαλβάς στο πιάτο μου, πιρούνι δίπλα μου, ζεστό...
Απάντηση: με χοντρό σιμιγδάλι...
Απάντηση: Υλικά: 1/2 κιλό νισιστέ 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεσηζ; Βάζετε στη φωτιά μια βαθιά κ...
Απάντηση: Ενενηντα...
Απάντηση: φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζανι απο χαλκο σε σχημα μισου πορτοκαλιου και τεχνικη για να τον γυριζεις ετσι ωστε να μην σου αρπαζει...
Απάντηση: Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσουν !...
Απάντηση: ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ http:// www.chefonair.gr/ index.php? option=com_content&v iew=article&id=180: baresvromis&catid=64 :swe...
Απάντηση: Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη για να διαλέξεις!...
Απάντηση: Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Λοιπόν για σπιτικό προφιτερόλ θα χρειαστείς: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλάκια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κρόκο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Χαλβας σιμιγδαλενιος

Απάντηση: 11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν νομίζω να είναι ωραίες
Απάντηση: Χρώματα ζαχαροπλαστικής, γλάσα, τζελ, ζαχαρόπασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολύ καλή επιλογή! Να δοκιμάσετε σίγουρα. Το κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αχου βαλε μου λιγο!!!:)
Απάντηση: ναι...βαλε merenda
Απάντηση: Mε κρεμα γαλακτος σε μπεν μαρι
Απάντηση: παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Απάντηση: κατι σε καρυδα θα σκεπτομουν
Απάντηση: ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 αυγο,100γρ αλευρι,100μλ γαλα
Απάντηση: Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά * 200 γρ σοκολάτα * 1 φλ γάλα + 3/4...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: Παντεσπάνι: 5 αβγά ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: www.e-anagennisi.gr Εδώ θα βρείς τα πάντα γύρω...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα 7 κουταλιές γάλα ΣΙΡΟΠΙ 1 φλυντζάνι ζάχαρη 2 φλυντζάνια νερό χυμό ενός λεμονιού Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε όλα τα υλικά για 5-6 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Προθερμένετε το φούρνο στους 160. Βουτηρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί στρογγυλό Νο. 22. Σε ένα μπώλ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρτο καλά(βγάζει ένα μαύρο ζουμί πυκρό-μηροδάτο.Πέρνετε 100 γρ.από αυτό και κάνετε το σιρόπι,μέχρι να πάει στους 125 βαθμούς Κελσίου.Εν τω μεταξύ το ανακατεύετε(χτηπάτε δυνατά) πολύ για να ασπρίσει.Ζεστένετε το ταχίνι με την βανύλια στους 50 βαθμούς,και προσθέτε το σιρόπι σταδιακά,ζημώνοντας με μία μαρίζ,ή γάντι συλικόνης.Προερετικά προσθέτετε κατά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ήταν μεσάνυχτα, όλοι κοιμόντουσαν, φώτα σβηστά κι εγώ σηκώθηκα από το κρεβάτι μου να φάω χαλβά. Χαλβάς στο πιάτο μου, πιρούνι δίπλα μου, ζεστό φαΐ, φαΐ που χόρευε μεσ΄ το στομάχι μου ως το πρωί. Φέρτε μου μια κουβέρτα, δεν αισθάνομαι καλά, εσηκώθηκα το βράδυ κι έφαγα πολύ χαλβά. (δις) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με χοντρό σιμιγδάλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1/2 κιλό νισιστέ 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεσηζ; Βάζετε στη φωτιά μια βαθιά κατσαρόλα με 1 φλυτζάνι ζάχαρη και τα αμύγδαλα. ανακατεύετε τα υλικά με ξύλινο κουτάλι μέχρι να ξανθίνει η ζάχαρη. Σε βαθύ μπωλ ανακατεύετε σε 9 φλυτζάνια νερό την υπόλοιπη ζάχαρη με το νισιστέ. Αφού λιώσει (γίνει ξανθό σιρόπι) η ζάχαρη της κατσαρόλας,ρίχνετε και τα υλικά του μπωλ. Ανακατεύετε συνεχώς το μείγμα με ξύλινο κουτάλι μέχρι να πήξει... Διαβάστε περισσότερα...
που εχει γινει με σπορελαιο οχι με βουτυρο κ χωρις σταφίδες
Απάντηση:
Απάντηση:
φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζανι απο χαλκο σε σχημα μισου πορτοκαλιου και τεχνικη για να τον γυριζεις ετσι ωστε να μην σου αρπαζει απο κατω καθως καιει το φλωγιστρο.Στο τελος θα χρειαστει να καψεις το κατω μερος ωστε να γινει η περιφημη κρουστα και να τον πεταξεις στον αερα (τουμπα) για να ερθει το πανω κατω.Ελπιζω να βοηθησα, 26 χρονια μαστορας στο χαλβα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα τρως όλα κι έτσι δεν προλαβαίνουν να ασπρίσουν ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ http://www.chefonair.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=180: baresvromis&catid=64:sweets&Itemid=100 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη για να διαλέξεις! Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα, σκέφτομαι να δοκιμάσω επιτέλους να φτιάξω ένα σπιτικό προφιτερόλ, θα ήθελα μια καλή και εύκολη συνταγή για προφιτερόλ
Απάντηση:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Λοιπόν για σπιτικό προφιτερόλ θα χρειαστείς: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλάκια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κρόκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ 1. Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. 2. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λίγη απ' την κρέμα για να γεμίσετε τα σου αργότερα. 3... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομίζω να είναι ωραίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρώματα ζαχαροπλαστικής, γλάσα, τζελ, ζαχαρόπαστα, θα βρείτε στο VEFAS HOUSE Νέας Σμύρνης, Κοραή 4, 210-9354525 . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολύ καλή επιλογή! Να δοκιμάσετε σίγουρα. Το κατάστημα είναι από τα παλιότερα της Αθήνας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχου βαλε μου λιγο!!!:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ναι...βαλε merenda Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Mε κρεμα γαλακτος σε μπεν μαρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι σε καρυδα θα σκεπτομουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζαχαρωμα το ιδιο κανεις με το μελι και την μαρμελλαδα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 αυγο,100γρ αλευρι,100μλ γαλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Βιταμ 100γρ άχνη ζάχαρη 3 κρόκοι αβγού 4κ.σ. νερό κρύο 2 ασπράδια αβγού Για τη γέμιση 6 αβγά 200 γρ. ζάχαρη 90ml χυμό λεμονιού (φρέσκος χυμός λεμονιού από 3 λεμόνια) 2 κ. γλυκού. ξύσμα λεμονιού ( από 3 λεμόνια) 180ml κρέμα γάλακτος NOYNOY Διαδικασία Για τη ζύμη: κοσκινίστε το αλεύρι μαζί με τη ζάχαρη. Κόψτε το Βιταμ σε μικρούς κύβους και τρίψτε το με το αλεύρι . Ρίξτε τους κρόκους και το νερό κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό, η ζύμη μας πρέπει να είναι τόσο μαλακή όσο να πλάθεται εύκολα Κάνουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο ταψί μας όπου έχουμε ήδη στρώσει χαρτί ψησίματος, τα αλοίφουμε με το αυγό και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Καλή όρεξη! Μυστικα: Μ... Διαβάστε περισσότερα...
ο αφρος απο πανω με τι υλικα παρασκευαζεται
Απάντηση:
Συστατικά * 200 γρ σοκολάτα * 1 φλ γάλα + 3/4 του λίτρου γάλα * 1 κ.σ ζάχαρη Για την σαντιγί: * 80 γρ κρέμα γάλακτος * 30 γρ ζάχαρη άχνη * 1 φακ. βανίλια Οδηγίες 1. Λιώνετε τα 200γρ σοκολάτας σε μπεν μαρί με το 1φλ γάλα, ανακατεύετε και το αφήνετε να βράσει για 10΄. 2. Ζεσταίνετε 3/4 του λίτρου γάλα με 1 κ.σ ζάχαρη, το ρίχνετε στην κατσαρόλα με την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύετε για 5΄. 3. Ετοιμάζετε σαντιγί χτυπώντας 80γρ κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας σταδιακά 30γρ ζάχαρη άχνη κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: Παντεσπάνι: 5 αβγά 1 φακελάκι μπέικιν 1 νεροπότηρο αλεύρι 1 νεροπότηρο ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας νερό 2 βανίλιες Κρέμα: 4 νεροπότηρα γάλα 1 νεροπότηρο ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 2 βανίλιες Επικάλυψη: 2 κουβερτούρες των 125 γρ. 1 κρέμα γάλακτος 250 ml Πως το κάνουμε: Παντεσπάνι: Χτυπάμε αβγά και ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
www.e-anagennisi.gr Εδώ θα βρείς τα πάντα γύρω απο μπαχαρικά και βότανα. Διεύθυνση : http://goo.gl/maps/yzng0 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 132 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.