Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Η περίπτωσή σου είναι αρκετά ειδική καλύτερα να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου που γνωρίζει και θα σου πει υπεύθυνα!...
Απάντηση: Η υστερεκτομή είναι η αφαίρεση της μήτρας. Η υστερεκτομή είναι ένας τρόπος να αντιμετωπιστούν σοβαρά προβλήματα που αφορούν τη μήτρα...
Απάντηση: WoW... Η αιμορροούσα γυνή! Αν είσαι σίγουρη ότι προέρχεται από τον κόλπο το αίμα και δεν είναι τίποτα αιμορροϊδες, να επικοινωνήσεις με τον γυναικο...
Απάντηση: όχι δεν χάνουμε κιλά . Απλά τις 2-3 πρώτες μέρες και 2-3 μέρες πιο πριν ,η ζυγαριά σε δείχνει 2-3 κιλά περισσότερο λόγω υγρών που κρατιούνται και ό...
Απάντηση: Η λαπαροσκόπηση αποτελεί την πλέον σύγχρονη χειρουργική τεχνική, που ανήκει στην κατηγορία των ενδοσκοπήσεων και εφαρμόζεται κατά κόρον σήμερα στην...
Απάντηση: αν ειναι δυνατον να εισαι εγγυος? αν εκανες εκτρωση και ο γιατρος ειπε οτι ηταν επιτυχημενη τοτε δεν μπορει να εισαι εγγυος.φανταζομαι εμπιστευεσα...
Απάντηση: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ...
Απάντηση: ε καλα τωρα κατι μας ειπες.... στο στοματικο ερεθιζεται το αιδοιο... κ πριζεται... δεν το ηξερες αυτο;...
Απάντηση: Όχι.. Δυστυχώς δεν γίνετε και κάποιες φορές τυχαίνει να μπορεί να δώσει κάποια γυναίκα αλλά να είναι αδιάθετη...
Απάντηση: Θεωρητικά μπορείς, αλλά πρακτικά τα αποτελέσματα του θα είναι αλλοιωμένα, αν όχι ανύπαρκτα, γιατί όλα σου τα κύτταρα θα καλύπτονται από το αίμα, επ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Υστερεκτομη

Απάντηση: Η αφαίρεση των γεννητικών οργάνων της γυναίκας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εχω κανει υστερεκτομη,εδω και 2 σχεδον χρονια.σ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό.
Απάντηση: ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΡΜΟΝΩΝ .... ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ Π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η γυναίκα ξαπλώνει σε γυναικολογική θέση και ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Και εμενα!!!! τι ειναι??????!!!
Απάντηση: πως γινεται να ξεχασεις να βγαλεις το ταμπον?κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: να περνεις αντησυληπτικα αλλα δεν ειναι και οτι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κάθε γυναικείος οργανισμός γεννιέται με έναν αρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι χρήστριες των αντισυλληπτικών έχουν κατά 40%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όχι δεν γίνεται αυτό που λες, μπορείς να καθυστ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι γυναίκες που έχουν ολοκληρώσει την οικογένει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η οστεοπόρωση είναι ένα νόσημα των οστών που χα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα αντισυλληπτικά προσφέρουν υψηλή αντισυλληπτι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ορμονική αντισύλληψη, είναι ένα πολυσυζητημέν...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Η αφαίρεση των γεννητικών οργάνων της γυναίκας για λόγους υγείας, κάθε άλλο παρά επηρεάζει την σεξουαλική επιθυμία. Αντίθετα, απαλλαγμένη από το άγχος, η γυναίκα είναι σε θέση να χαίρεται το σεξ το ίδιο και περισσότερο! Η ολική υστερεκτομή, αποτελεί σήμερα την πιο συχνή από τις μεγάλες γυναικολογικές χειρουργικές επεμβάσεις. Η βελτίωση των χειρουργικών τεχνικών και των συνθηκών αναισθησίας και αναλγησίας, προώθησε την αφαίρεση της μήτρας και των εξαρτημάτων της (σαλπιγγών, ωοθηκών), αν εί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω κανει υστερεκτομη,εδω και 2 σχεδον χρονια.σεξ μπορεις να κανεις γυρω στις 6 εβδομαδες, μετα το χειρουργειο σου.Βεβαια πρωτα θε σε δει ο γιατρος σου.Αυτος θα σου πει σιγουρα.Μια συμβουλη θα σου δωσω.Προσεχε στην αναρωση τα αχ και βαχ, γιατι λιγο θα ψιλοπονας.Και λεω προσεχε, για τον άνδρα σου. Γιατι κι εμενα μου τα ειπαν,αλλά εγω δεν εδωσα σημασια, και τωρα τα περνω.Μετα την εγχειρηση εγινε πιο απόμακρος.Βλεποντας τα συμπτωματα της κλιμακτηριου, εξάψεις, νευρα, ξηροτητα κολπου όλα αυτά τον... Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά συμπτώματα δίνουν ένδειξη και κρούουν το κώδωνα, για οστεοπόροση? Ιδιαίτερα, αν προηγήθηκε πρόσφατα, ολική υστερεκτομή.
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι μια καλή ερώτηση για τον γυναικολόγο σου! Καλό θα είναι να το συζητήσετε σύντομα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η περίπτωσή σου είναι αρκετά ειδική καλύτερα να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου που γνωρίζει και θα σου πει υπεύθυνα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υστερεκτομή είναι η αφαίρεση της μήτρας. Η υστερεκτομή είναι ένας τρόπος να αντιμετωπιστούν σοβαρά προβλήματα που αφορούν τη μήτρα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
WoW... Η αιμορροούσα γυνή! Αν είσαι σίγουρη ότι προέρχεται από τον κόλπο το αίμα και δεν είναι τίποτα αιμορροϊδες, να επικοινωνήσεις με τον γυναικολόγο σου να σε εξετάσει asap. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
όχι δεν χάνουμε κιλά . Απλά τις 2-3 πρώτες μέρες και 2-3 μέρες πιο πριν ,η ζυγαριά σε δείχνει 2-3 κιλά περισσότερο λόγω υγρών που κρατιούνται και όταν σου έρθει και τελειώσει θα δεις απλά να έχουνε χαθεί αυτά . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η λαπαροσκόπηση αποτελεί την πλέον σύγχρονη χειρουργική τεχνική, που ανήκει στην κατηγορία των ενδοσκοπήσεων και εφαρμόζεται κατά κόρον σήμερα στην καθημερινή χειρουργική πρακτική στην Γυναικολογία. Αφορά το πλείστον σχεδόν των γυναικολογικών χειρουργικών επεμβάσεων και πλεονεκτεί των κλασσικών χειρουργικών μεθόδων τόσο στην μετεγχειρητική επιβάρυνση της ασθενούς (σχετικά ανώδυνη) όσο και στο χρόνο νοσηλείας (συνήθως ένα 24ωρο). Διεγχειρητικά, οι χειρουργοί (απαιτούνται δύο) έχουν την δυνατό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν ειναι δυνατον να εισαι εγγυος? αν εκανες εκτρωση και ο γιατρος ειπε οτι ηταν επιτυχημενη τοτε δεν μπορει να εισαι εγγυος.φανταζομαι εμπιστευεσαι το γιατρο σου. τωρα αν ρωτας για περιπτωση νεας εγκυμοσυνης,υποθετω οτι αν ησου απροσεχτη,υπαρχει πιθανοτητα να εισαι ξανα εγγυος.κανε ενα τεστ να σιγουρευτεις... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Διαβάστε περισσότερα...
Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει οτι μετά από κάθε στοματικό τα χείλη μου πρίζονται. Δεν κρατά για πολύ βέβαια,αλλά θέλω να μάθω αν παίζει κάποιο θέμα.
Απάντηση:
ε καλα τωρα κατι μας ειπες.... στο στοματικο ερεθιζεται το αιδοιο... κ πριζεται... δεν το ηξερες αυτο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι.. Δυστυχώς δεν γίνετε και κάποιες φορές τυχαίνει να μπορεί να δώσει κάποια γυναίκα αλλά να είναι αδιάθετη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θεωρητικά μπορείς, αλλά πρακτικά τα αποτελέσματα του θα είναι αλλοιωμένα, αν όχι ανύπαρκτα, γιατί όλα σου τα κύτταρα θα καλύπτονται από το αίμα, επομένως σίγουρα ο κυτταρολόγος θα συστήσει επανεξέταση. Δεν μπορεί να σου πει αν είσαι εντάξει έτσι, είναι τελείως ανεύθυνο αν σου έχει συμβεί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΡΜΟΝΩΝ .... ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΙΧΑ 64 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 45 ..... ΚΑΛΟΟΟΟΟ????? ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ .... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΜΩΜΗΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ .... http://www.healthierworld.gr/portal/ cc7146d26842552e/9246444d94f081e3/ 31fb220526c09d18/7fc9eb31056b296a.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η γυναίκα ξαπλώνει σε γυναικολογική θέση και ο γυναικολόγος με τη βοήθεια ενός κολποδιαστολέα εξετάζει μακροσκοπικά τον τράχηλο της μήτρας. Μετά με έναν στυλεό και με ένα βουρτσάκι παίρνει δείγμα κυττάρων από την επιφάνεια του τραχήλου της μήτρας. Το δείγμα αυτό μονιμοποιείται και μεταφέρεται στο κυτταρολογικό εργαστήριο, όπου και γίνεται η μικροσκοπική εξέταση από κυτταρολόγους. Το τεστ Παπανικολάου είναι ανώδυνο. Μετά την εξέταση μπορεί να υπάρχει μικρή αιμόρροια που προέρχεται από το σημε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εμενα!!!! τι ειναι??????!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως γινεται να ξεχασεις να βγαλεις το ταμπον?και να το ξεχασεις οταν το θυμηθεις το βγαζεις,δεν εγινε και τιποτα!εκτος αν εννοεις να το ξεχασεις κανα μηνα μεσα..χαχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεί να οφείλεται σε άγχοs,στεναχώρια,κάποια ίωση που μπορεί να πέρασεs ή ακόμα και σε πολυκυστικέs ωοθήκεs!Μια επίσκεψη στο γυναικολόγο θα λύσει όλεs σου τιs απορίεs. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να περνεις αντησυληπτικα αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον αργανισμο μετα μπορειται να χρεισιμοποιειται προφυλακτικο που ειναι και πιο ασφαλες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάθε γυναικείος οργανισμός γεννιέται με έναν αριθμό ωαρίων, ο οποίος ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια. Τα ωάρια αυτά βρίσκονται αρχικά σε ένα ανώριμο στάδιο που κρατά για πολλά χρόνια, μέχρι που η μετάβαση στην εφηβεία σηματοδοτεί την έναρξη της ωρίμανσης των ωαρίων αυτών μέσα από τη λειτουργία της ωορρηξίας κάθε μήνα. Σήμερα, γνωρίζουμε πως, κάθε μήνα, ο γυναικείος οργανισμός προετοιμάζει γύρω στα 20 ωάρια για το τελικό στάδιο ωρίμανσης, το στάδιο δηλαδή που προηγείται της ωορρηξίας. Αν και μόλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι χρήστριες των αντισυλληπτικών έχουν κατά 40% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο των ωοθηκών ακόμα και αν χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά για 3 έως 6 μήνες. Η προστασία αυτή διατηρείται για πολλά χρόνια μετά τη διακοπή της χρήσης (10 με 15). Το ίδιο ισχύει για τον καρκίνο του ενδομητρίου. Οι χρήστριες αντισυλληπτικών για 4 χρόνια έχουν 60% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο ενδομητρίου τα επόμενα 15 χρόνια. Ωστόσο, τα αντισυλληπτικά έχει βρεθεί ότι αυξάνουν ελαφρώς την πιθανό... Διαβάστε περισσότερα...
Kalispera sas!!egw exw ena themataki..se 2 meres paw diakopes 29 tou minos kai mwlis ida periodo simera pou exoume 27..iparxei kamia lisi me ta antisilliptika dld an ta ksekinisw na mou kopei i periodos prosorina alla na labw kai metra antisilipshs?
Απάντηση:
Όχι δεν γίνεται αυτό που λες, μπορείς να καθυστερήσεις την περίοδό σου όμως αφού έχεις πάρει πρώτα έναν ολόκληρο κύκλο αντισυλληπτικών. Τα αντισυλληπτικά πάντως δεν είναι καραμέλες, αν τα θες για αντισύλληψη, καλώς, αλλά όχι για να καθυστερήσεις την περίοδό σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι γυναίκες που έχουν ολοκληρώσει την οικογένεια τους και βρίσκονται ακόμα σε αναπαραγωγική ηλικία, χρειάζεται να παίρνουν προφυλάξεις γιά την αποφυγή μιάς νέας και δυστυχώς ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Ανάλογα με την ηλικία της, την φυσική της κατάσταση καθώς και τις ιδιαιτερότητες της ζωής και του χαρακτήρα της, η καθε γυναίκα, έχει σήμερα μια μεγάλη γκάμα επιλογών όσο αφορά την μέθοδο της αντισύλληψης που θα διαλέξει. Η αντισύλληψη γενικά χωρίζεται στην παροδική και στην μόνιμη. Παροδική α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ψυχοσύνθεσή μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.Συνήθως ανησυχία πρέπει να σε πιάσει όταν έχεις καθυστέρηση πάνω απο 15 μέρες.Συνήθως επηρεαζόμαστε απο το παραμικρό και το σώμα μας αντιδράει.Εμείς δεν το καταλαβαίνουμε αλλά το σώμα μας αντιλαμβάνεται τα πάντα.Πριν 2μισι χρόνια ήταν ακανόνιστο και τώρα με σωστή διατροφή και που ηρέμησα ψυχολογικά,έχει σταθεροποιηθεί πάρα πολύ.Φρόντισε να τρως καλά,μετρημένα και σε στάνταρ ώρες.Και μην αγχώνεσαι με το παραμικρό.Όλα θα πάνε καλά(που λέει και ο Χατζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η οστεοπόρωση είναι ένα νόσημα των οστών που χαρακτηρίζεται από προοδευτική «αποδυνάμωση» του οστού με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος των καταγμάτων. Συγκεκριμένα το φυσιολογικό οστό αποτελείται από ένα πλέγμα κολλαγόνου και αλάτων ασβεστίου. Στην οστεοπόρωση υπάρχει απώλεια αυτών των δύο στοιχείων, με αποτέλεσμα το οστό να γίνεται ασθενέστερο. Περισσότεροι από 20.000.000 άνθρωποι έχουν οστεοπόρωση στις Η.Π.Α. και περίπου 1.300.000 άνθρωποι υπολογίζεται ότι θα υποστούν ένα κάταγμα σαν απο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αντισυλληπτικά προσφέρουν υψηλή αντισυλληπτική προστασία υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιούνται σωστά. Ρυθμίζουν απόλυτα την περίοδο σε γυναίκες ή έφηβες που παρουσιάζουν αραιομηνόρροια ή μηνομητρορραγίες, ενώ μειώνουν τον πόνο της περιόδου (δυσμηνόρροια). Δεν επηρεάζουν τη γονιμότητα, η οποία επανέρχεται αμέσως μετά τη διακοπή της λήψης. Τα αντισυλληπτικά έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου των ωοθηκών και του ενδομητρίου, μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνο... Διαβάστε περισσότερα...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 15, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΙΣΙΧΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Απάντηση:
μην ανισυχείς κοπέλα μου,κι εγώ τα ίδια έλεγα στα 14 μου και τελικά μου ήρθε στα 15! Να σε ρωτήσω,είσαι αδύνατη; ρωτάω γιατί αυτό μπορεί να φταίει,λένε αν είσαι πολύ αδύνατη θα αργήσει να έρθει η περίοδος.Αν όχι περίμενε και θα δεις ότι θα έρθει σε λίγο καιρό ή πήγαινε σε γυναικολόγο,good luck ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ορμονική αντισύλληψη, είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα. Η εισαγωγή του «χαπιού» το 1960, συνδέθηκε με το γυναικείο κίνημα, τη σεξουαλική απελευθέρωση, τη γενιά του Μάη του ’68, των χίπις και της ειρηνικής επανάστασης από τη μια, ενώ από την άλλη με τα έκλυτα ήθη, τη διάδοση των αφροδίσιων νοσημάτων και τις συνέπειες της «παραβίασης της φύσης» με αιχμές τις επικίνδυνες παρενέργειες των οιστρογόνων και των προγεστερινοειδών. Η αλήθεια, όπως πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση. Η ορμονική αντισύλλη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα χάπια δεν είναι παίξε-γέλασε. Πόσο μάλλον τα αντισυλληπτικά. Τα λάθος χάπια όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσουν αλλά μπορεί να σου δημιουργήσουν και προβλήματα.... Οποσδήποτε να πας σε γυναικολόγο πριν πάρεις αντισυλληπτικά... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 37 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.