Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ. βούτυρο...
Απάντηση: εγω παντως τρωω ενα πεντανοστιμο τσουρεκι απο μαξ περι με λευκη σοκολατα απο πανω κ μεσα καραμελα....ΚΟΛΑΣΗ!! !!!...
Απάντηση: Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις...
Απάντηση: Αύριο?και εγώ τι θα κάνω σήμερα που βαριέμαι?...
Απάντηση: Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια .. διακοσμήστε με κόκκινα αυγ...
Απάντηση: Έφτιαξα πρόσφατα για πρώτη φορά τσουρέκια και αν και δεν το περίμενα μου βγήκαν πολύ αφράτα! Για να ξεκινήσουμε δια της ατόπου, αυτό που δεν χρειάζ...
Απάντηση: βαλτε την στο ψυγειο αφηστε την λιγες ωρες...
Απάντηση: τιποτα απο τα 2! η παραδοσιακη βασιλοπιτα ειναι πρασσοκρεατοπιτα, και δεν εχει μονο το φλουρι! στην προπολεμικη ελλαδα οι οικογενειες ηταν φτοχες μ...
Απάντηση: εκμεκ! http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ekmek-me- mpagiatiko- tsoureki.html...
Απάντηση: ΩΓΗ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Τσουρεκι στον αρτοπαρασκευαστη

Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: δες εδω http://www.argiro.gr/recipes/%CF%84%CF%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θα πας στο πρωινο μου και θα διαλεξεις την ενοτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC. Κοσκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: να παρεις υλικα διαιτεις απαχο γαλα λιγη ζαχαρη
Απάντηση: βανιλια με κανταιφι μεσα μμμμμμμμμμμμμμμ τρομερο
Απάντηση: Το πραγματικό προζύμι δεν γίνετε με το να κρατά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σπετσων 93

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι 122,5 γρ γαλα 75 γρ ζαχαρη 1 αυγο 1 κ.σ. βουτηρο γαλακτος 10 γρ μαγια φρεσκια 1/2 κ.γ. μαστιχα σκονη 1/2 κ.γ. μαχλεπι 1/2 κ.γ. βανιλια 1/2 κ.γ. αλατι 1/2 κ.γ. ξυσμα πορτοκαλιου 1.Αν εχετε αρτοπαρασκευαστη βαζετε ολα τα υλικα μεσα σε αυτον και επιλεγετε το προγραμμα ζυμωματος μονο περιπου 1 ωρα 45 λεπτα. 2.Αν δεν εχετε το ζυμωνετε οπως γνωριζετε και το αφηνετε να ξεκουραστει κανα μισαωρο μεχρι να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
δες εδω http://www.argiro.gr/recipes/%CF%84%CF%83%CE%BF% CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%B9-%CE%BD%CE%B7%CF%83% CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό 6 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 160 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 φακελάκια ξερή μαγιά 1/2 λίτρο ζεστό γάλα (πλήρες) 1 φακελάκι αλεσμένο μαχλέπι το ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 φακελάκι κοπανισμένη μαστίχα 500γρ. κοσκινισμένη άχνη ζάχαρη κροκάδι αραιωμένο με νερό για το άλειμμα σουσάμι Πώς το κάνουμε: Σε λεκάνη χτυπήστε τα αβγά με την άχνη για 3 λεπτά Στο ζεσταμένο γάλα λιώστε τη μαγιά & προσθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο, χλιαρό 150 γραμμ. ζάχαρη 2 αυγά χτυπημένα, σε θερμοκρασία δωματίου 2 πορτοκάλια (βιολογικά και ακέρωτα)(το ξύσμα) 1 κ.γλ. μαχλέπι σε σκόνη 1 κ.γλ. κακουλέ σε σκόνη 1/2 κ.γλ μαστίχα σε σκόνη Για τη γέμιση: 6 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη Εκτέλεση Θρυμματίζουμε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω παντως τρωω ενα πεντανοστιμο τσουρεκι απο μαξ περι με λευκη σοκολατα απο πανω κ μεσα καραμελα....ΚΟΛΑΣΗ!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αύριο?και εγώ τι θα κάνω σήμερα που βαριέμαι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια .. διακοσμήστε με κόκκινα αυγά, τυλίξτε τα με ωραίες κορδέλες και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας! Tα υλικά για δύο μεγάλα τσουρέκια για το προζύμι 125 gr. αλεύρι Robin Hood 50 gr. μαγιά νωπή ή 8 gr. μαγιά σκόνη 150 gr. χλιαρό νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη για τη ζύμη 175 gr. ζάχαρη 2 μεγάλα αυγά 150 gr. γάλα 80 gr. βούτυρο 500 gr. αλεύρι Robin Hoo... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έφτιαξα πρόσφατα για πρώτη φορά τσουρέκια και αν και δεν το περίμενα μου βγήκαν πολύ αφράτα! Για να ξεκινήσουμε δια της ατόπου, αυτό που δεν χρειάζεται είναι πολύ ζύμωμα! Δεν θέλει καθόλου ζύμωμα με "μπουνιές", αλλά ανάλαφρες κινήσεις και όχι πολύ ώρα, ίσα να πάρει όλο το αλεύρι. Μετά αυτό που χρειάζεται είναι...υπομονή! Τη βάζεις σε ζεστό μέρος (εγώ την έβαλα στο φούρνο στους 30 βαθμούς και περίμενα....περίμενα...θέλει ίσως και πάνω από τρεις ώρες μέχρι να φουσκώσει! όσο περισσότερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλτε την στο ψυγειο αφηστε την λιγες ωρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τιποτα απο τα 2! η παραδοσιακη βασιλοπιτα ειναι πρασσοκρεατοπιτα, και δεν εχει μονο το φλουρι! στην προπολεμικη ελλαδα οι οικογενειες ηταν φτοχες με πολλα παιδια για να βοηθουν στις αγροτικες εργασιες. την πρωτη μερα του χρονου καθοριζαν το ποιος θα παει που, για τον υπολυπο χρονο μεσο της βασιλοπιτας. ετσι οποιος εβρισκε το φλουρι ειχε τα οικονομικα της οικογενειας, το βελανιδι για τη βοσκη των ζωων, το κλημα για το αμπελι το σταχυ για τα χωραφια και το ξυλακι για τα ξυλα που χρειαζοταν για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εκμεκ! http://www.sintagespareas.gr/sintages/ekmek-me- mpagiatiko-tsoureki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πας στο πρωινο μου και θα διαλεξεις την ενοτητα "συνταγες" εκει θα την βρεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsoureki- terkenlis-me-glaso-sokolatas.html αντε βρε και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για τσουρεκι με καστανο
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης ) 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη +2 κουταλιές 1 πρεζα αλάτι 2 αυγά Μισό βιταμ 1 πρεζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φακελάκια ξερή μαγιά 2 ποτήρια γάλα (όσο πάρει) Για την γέμιση εγώ βάζω κομμένα κάστανα βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Μπορούμε να βάλουμε μερεντα ,σταφίδες η ότι αρέσει στο καθένα . Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και κάνουμε μια λακουβιτσα και ρίχνουμε το μισό ποτήρι το γάλα χλιαρό που μέσα έχουμε διαλειση τη μαγιά και της 2... Διαβάστε περισσότερα...
ειναι ευκολη η συνταγη;
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης ) 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη +2 κουταλιές 1 πρεζα αλάτι 2 αυγά Μισό βιταμ 1 πρεζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φακελάκια ξερή μαγιά 2 ποτήρια γάλα (όσο πάρει) Για την γέμιση εγώ βάζω κομμένα κάστανα βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Μπορούμε να βάλουμε μερεντα ,σταφίδες η ότι αρέσει στο καθένα . Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και κάνουμε μια λακουβιτσα και ρίχνουμε το μισό ποτήρι το γάλα χλιαρό που μέσα έχουμε διαλειση τη μαγιά και της 2... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο μαζί με το baking powder. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora με τη ζάχαρη για 3 λεπτά και προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα, ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, το κακάο και το baking powder. Ψήνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα σε φούρνο στους 180 ºC για 40-45 λεπτά. Tip: Εάν θέλουμε, μπορούμε να ανακατέψουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να παρεις υλικα διαιτεις απαχο γαλα λιγη ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
βανιλια με κανταιφι μεσα μμμμμμμμμμμμμμμ τρομερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πραγματικό προζύμι δεν γίνετε με το να κρατάμε ένα κομμάτι απο ζύμη που έχει φουσκώσει με μαγιά .Με αυτόν τον τρόπο ανακαλλιεργούμε την μαγιά . Για να φτιάξουμε το αυθεντικό προζύμι βάζουμε μία χούφτα αλεύρι και προσθέτουμε χλιαρό νερό μέχρι να γίνει ένας χυλός.τόποθετούμε αυτό σε ένα τάπερ που κλείνει ερμητικά και το αφήνουμε για 24 ώρες.Την επόμενη ημέρα προσθέτουμε στο ίδιο μίγμα τόσο χλιαρό νερό ώστε να γίνει μία μαλακή ζύμη ( μόνο νερό , όχι αλεύρι). το αφήνουμε πάλι για 24 ώρες κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα για το σιρόπι 1 κούπα του νες καφέ νερό 1 κούπα του νες καφέ ζάχαρη 1 φλούδα από 1 λεμόνι για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκους αβγών 1 βούτυρο Κερκύρας 125 gr. 4 βανίλιες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Καν τα μαρεγκα.Οριστε και η συνταγη: Υλικά: ~4 ασπράδια αυγών ~2 φλιτζάνια ζάχαρη ~λίγο άρωμα βανίλιας Εκτέλεση: Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Αφού αρχίσουν να φουσκώσουν, αρχίζουμε να προσθέτουμε τη ζάχαρη λίγη λίγη, 2-3 κουταλιές κάθε 3-4 λεπτά. Έτσι ώστε η μαρέγκα μας να γίνει τόσο σφιχτή και να στέκεται πάνω στο σύρμα! Προσθέτουμε και τη βανίλια μας! Βάζουμε το μείγμα σε σύριγγα γαρνιρίσματος και φτιάχνουμε μεγάλους "ρόζους". Τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 1-1.... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 27 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.