Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκό...
Απάντηση: ενα κοματακι θα το ετρωγα!!!!!!!!!...
Απάντηση: πως φτιαχνω λευκο γλασο?...
Απάντηση: Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 αβγά • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο Διαδικασία: Χτυπάμε το βούτυρ...
Απάντηση: Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και...
Απάντηση: Μπανανα σοκολατα εννοεις χωρις την καραμελα? Ταρτα σοκολατα μπανανα εννοεις?? ^^ Με μπερδερψες λιγο!...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεσ...
Απάντηση: ποσες κουταλιες της σουπας ειναι 350 γρ ζαχαρι...
Απάντηση: 1 κουτι ζαχαρουχο 400γρ. 3 κουταλιεσ σουπασ κακαο 15 γρ. 1 κουταλια βουτυρο.τρουφα για επικαλυψη...
Απάντηση: Υπάρχει στην αγορά. Εγώ το βρήκα σε κατάστημα με υλικά ζαχαροπλαστικής...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Τσιζκεικ βυσσινο

Απάντηση: Ως προς τη διαμόρφωση του δέντρου, σημειώνεται...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ή Βυσσινιά κατάγεται από τον Καύκασο, μεταξύ τη...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsiz- keik...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν η κρέμα που κάνετε είναι με κρέμα γάλακτος κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τη σάλτσα ροδιού: 1 φλ. χυμό ροδιού ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: Πλάστη Κορνέ Χρώματα ζαχαροπλαστικής ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αχου βαλε μου λιγο!!!:)
Απάντηση: http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ phli...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δες εδω http://www.argiro.gr/recipes/%CF%84%CF%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το τραγουδι του τω σποτ μπισκοτων παπαδοπουλου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: να αγορασω αποσταγμα ροδιυ
Απάντηση: Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ναι αλλα την παλια συνταγη που ειχε κανει με βο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Και γιατι εχεις τυψεις; Η σοκολατα ειναι ωραια,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 φλ καστανή ζάχαρη 3 φλ κρέμα γάλακτος με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γεμίζεις μία κατσαρόλα με νερό τοποθετείς μέσα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ως προς τη διαμόρφωση του δέντρου, σημειώνεται ότι ή Βυσσινιά, αντίθετα από την Κερασιά, παίρνει μόνη της σφαιρικό, χαμηλό σχήμα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, κατά το κλάδευμα διαμορφώσεως του σκελετού της. Συνήθως, μετά την κοπή του δενδρυλλίου, στο επιθυμητό ύψος διασταύρωσης, αφήνετε κατόπι ελεύθερο, να αναπτύξει μόνο του την κόμη του. Αφαιρούνται μόνο βλαστοί, που βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλον, για να μην αλληλοπιέζονται όταν αναπτυχθούν σε διάμετρο. Κατά το κλάδευμα καρποφο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ή Βυσσινιά κατάγεται από τον Καύκασο, μεταξύ της Κασπίας θάλασσας και του Εύξεινου Πόντου. Σήμερα, αυτοφύεται κυρίως στη Δυτική Ασία και σποραδικά σε άλλες χώρες. Στην Ελλάδα δεν απαντά αυτοφυής, αλλά πολύ σπάνια και συμπτωματικά σαν ημιαυτοφυής, από σπόρους καλλιεργούμενων ποικιλιών. Βοτανική ταξινόμηση Επιστημονικό όνομα Cerasus acidia ή C.caproniana ή C.vulgaris. Ανήκει στο γένος Prunus της οικογένειας Rocaceae. Βοτανικοί χαρακτήρες Δέντρο φυλλοβόλο, μέτριας ανάπτυξης (5-6 μ. μέχρι 8 μ.). ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsiz-keik- lemoni.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν η κρέμα που κάνετε είναι με κρέμα γάλακτος και τυρί κρέμα, τότε η κρέμα γάλακτος πρέπει να χτυπηθεί αρκετά σε ελαφριά σαντιγύ με άχνη ζάχαρη για να στέκεται και μετά να αναμειχθεί με το τυρί κρέμα που επίσης πρέπει να έχει χτυπηθεί για να είναι αφράτο. Η κρέμα έτσι είναι πολύ μαλακή πιθανόν αλλά στέκεται. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνετε χοιρινά μπριζολάκια με σως βύσσινο;
Απάντηση:
2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκόνη 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού (στην πορεία μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο) Μισό πορτοκάλι σε ψιλές φέτες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα κοματακι θα το ετρωγα!!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιαχνω λευκο γλασο? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 αβγά • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο Διαδικασία: Χτυπάμε το βούτυρο με το μέλι στο μίξερ, μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά. Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χρησιμοποιώντας ένα κορνέ ή δύο κουταλάκια, φτιάχνουμε μικρά μπισκότα πάνω σε μία λαδόκολλα. Τα ψήνουμε για 12 λεπτά, προσέχοντας να μη σκουρύνουν πολύ γι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και συμπληρώνουμε κατά διαστήματα το νερό(ζεστό πάντα). Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν το ανοίξουμε (για να μην πεταχτεί παντού). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπανανα σοκολατα εννοεις χωρις την καραμελα? Ταρτα σοκολατα μπανανα εννοεις?? ^^ Με μπερδερψες λιγο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό, η ζύμη μας πρέπει να είναι τόσο μαλακή όσο να πλάθεται εύκολα Κάνουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο ταψί μας όπου έχουμε ήδη στρώσει χαρτί ψησίματος, τα αλοίφουμε με το αυγό και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Καλή όρεξη! Μυστικα: Μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσες κουταλιες της σουπας ειναι 350 γρ ζαχαρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουτι ζαχαρουχο 400γρ. 3 κουταλιεσ σουπασ κακαο 15 γρ. 1 κουταλια βουτυρο.τρουφα για επικαλυψη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει στην αγορά. Εγώ το βρήκα σε κατάστημα με υλικά ζαχαροπλαστικής. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη σάλτσα ροδιού: 1 φλ. χυμό ροδιού 2 κ.σ ούζο 50 γρ. ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το χυμό και τη ζάχαρη για 5 λεπτά μέχρι να δέσει ελαφρώς. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το ούζο. Η σάλτσα αυτή διατηρείται στο ψυγείο για χρόνια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Πλάστη Κορνέ Χρώματα ζαχαροπλαστικής Παντεσπάνια Κρέμα για γέμιση Σαντιγύ Ζαχαρόπαστα Άχνη ζάχαρη Μαρμελάδα ή φρούτα Σιρόπι Εκτελεση: Βάζουμε το πρώτο παντεσπάνι, το σιροπιάζουμε καλά και μετά βάζουμε την κρέμα και από πάνω την μαρμελάδα ή τα φρούτα. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο παντεσπάνι. Σιροπιάζουμε και το καλύπτουμε με ένα λεπτό στρώμα σαντιγί ή μαρμελάδα για να κολλήσει καλά η ζαχαρόπαστα. Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχει στα μεγάλα super market στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής! (δεν γνωρίζω όμως κατά πόσο είναι υγιεινά!) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχου βαλε μου λιγο!!!:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ phlioritikos-mpaklabas-ths-mamas-moy.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ mpaklabas-me-taxini-kai-karydi.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ gianniotikos-mpaklabas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://www.argiro.gr/recipes/%CF%84%CF%83%CE%BF% CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%B9-%CE%BD%CE%B7%CF%83% CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το τραγουδι του τω σποτ μπισκοτων παπαδοπουλου ειναι το as long as there is you { Timi Yuro } Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
να αγορασω αποσταγμα ροδιυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι τα μελομακαρονα καυτα και το σιροπι κρυο. εγω εκανα το αντιθετο. τα βουτας στο σιροπι για 2 λεπτα και ειναι ετοιμα.δε χρειαζετε πιο πολυ να μη λασπωσουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι αλλα την παλια συνταγη που ειχε κανει με βουτυρο lurpak Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και γιατι εχεις τυψεις; Η σοκολατα ειναι ωραια, δεν ξερω κανεναν που να μην του αρεσει. Εγω παρολα αυτα σπανια θα φαω σοκολατα ή και καποιο γλυκο. Ως ροφημα μου αρεσει περισσοτερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 φλ καστανή ζάχαρη 3 φλ κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 100 γρ βούτυρο αγελάδος Πώς το κάνουμε: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύμε σε μέτρια φωτια για να διαλυθεί καλά η ζάχαρη. Μόλις καταλάβουμε πως η ζάχαρη διαλύθηκε δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε μέχρι να δέσει η κρέμα (για περίπου 10 λεπτά). Διαβάστε περισσότερα...
θα ηθελα την συνταγη για μηλοπιτα
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Πώς το κάνουμε: Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γεμίζεις μία κατσαρόλα με νερό τοποθετείς μέσα το βάζο με το μέλι και το βαζεις να βράσει (το νερό) μετά απ λίγη ώρα αρχίζει να ξεζαχαρώνει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (βιτάμ) 1/2 κιλό φύλλο κρούστας φρέσκο βούτυρο για τα φύλλα ΣΙΡΟΠΙ 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό Εκτελεση: Στρώνουμε τα 3/4 των φύλλων στο ταψί βουτυρώνοντας τα ένα ένα εκτός από το τελευταίο φύλλο. Σκεπάζουμε το ταψί με τα φύλλα με μία πετσέτα μέχρι να φτιάξουμε τα υπόλοιπα για να μην ξεραθούν. Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη μ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 36 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.