Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/tsiz- keik- lemoni.html...
Απάντηση: Αν η κρέμα που κάνετε είναι με κρέμα γάλακτος και τυρί κρέμα, τότε η κρέμα γάλακτος πρέπει να χτυπηθεί αρκετά σε ελαφριά σαντιγύ με άχνη ζάχαρη για...
Απάντηση: 2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκό...
Απάντηση: Υλικα: ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1...
Απάντηση: Μήπως δεν βάζεις μπέικιν πάουντερ? Και μήπως ανοίγεις τον φούρνο την ώρα του ψησίματος? Ειδικά στο κέικ, δεν ανοίγεις ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ, την π...
Απάντηση: Η ερώτηση ποια είναι...
Απάντηση: σοκολατακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF%8...
Απάντηση: Υλικα: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι σόδα 2 κουταλάκια baking powder 1 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/4 κουταλάκι γαρύφαλο 1/4 κου...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και ανακ...
Απάντηση: Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια! Εκτέλεση:45′ λεπτά Ψήσιμο: 20′ λεπτά 120-130 κομμάτια Τα υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Τσιζκεικ βυσσινο

Απάντηση: Βάζουμε τις ζελατίνες σε μπολ με λίγο κρύο νερό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τη φρυγανιά, τη ζ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ως προς τη διαμόρφωση του δέντρου, σημειώνεται...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ή Βυσσινιά κατάγεται από τον Καύκασο, μεταξύ τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. φρέσκο γάλα 4...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οταν ειναι σε στρογγυλο ταψι και κανεις τις γρα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βεβαίως και μπορείς! Ορίστε μια συνταγή από τον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: νομίζω ναι ψαξτο και στο google
Απάντηση: εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βαζεις τα μελομακαρονα στην κατσαρολα που βραζε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 φλ ζάχαρη (της επιλογής σας) 1/4 φλ νερό (α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190ο C. ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Διαλεγουμε καμια 20ρια φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τι?
Απάντηση: ο κορμος με μπισκοτο και η μηλοπιτα.

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Βάζουμε τις ζελατίνες σε μπολ με λίγο κρύο νερό. Ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε σε σκόνη. Τα ρίχνουμε σε μπολ και τα αναμιγνύουμε με το Flora Soft με βούτυρο. Παίρνουμε ένα τσέρκι ή μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο και αφού στρώσουμε μια λαδόκολλα, απλώνουμε από πάνω το μίγμα των μπισκότων. Το πιέζουμε με την ανάποδη πλευρά ενός κουταλιού ώστε να είναι ισόπαχο σε όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε το τσέρκι στο ψυγείο και το αφήνουμε να σφίξει καλά η βάση μας. Στο μετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τη φρυγανιά, τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο καθώς και τη βανιλέτα. Ζυμώνουμε και φτιάχνουμε τη βάση του cheese cake. Σε ρηχό ταψάκι βάζουμε μία λαδόκολλα και πάνω της βάζουμε ένα τσέρκι με ύψος 6-8 εκατοστά και με διάμετρο 28 εκατοστά. Παίρνουμε τη ζύμη της βάσης και την τοποθετούμε πιέζοντάς τη μέσα στο τσέρκι και σε όλη την εσωτερική πλευρά. Με το σκουπ βγάζουμε μπάλες από παγωτό και τις ρίχνουμε σε μία λεκάνη. Μαλακώνουμε την κρέμα τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ως προς τη διαμόρφωση του δέντρου, σημειώνεται ότι ή Βυσσινιά, αντίθετα από την Κερασιά, παίρνει μόνη της σφαιρικό, χαμηλό σχήμα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, κατά το κλάδευμα διαμορφώσεως του σκελετού της. Συνήθως, μετά την κοπή του δενδρυλλίου, στο επιθυμητό ύψος διασταύρωσης, αφήνετε κατόπι ελεύθερο, να αναπτύξει μόνο του την κόμη του. Αφαιρούνται μόνο βλαστοί, που βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλον, για να μην αλληλοπιέζονται όταν αναπτυχθούν σε διάμετρο. Κατά το κλάδευμα καρποφο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ή Βυσσινιά κατάγεται από τον Καύκασο, μεταξύ της Κασπίας θάλασσας και του Εύξεινου Πόντου. Σήμερα, αυτοφύεται κυρίως στη Δυτική Ασία και σποραδικά σε άλλες χώρες. Στην Ελλάδα δεν απαντά αυτοφυής, αλλά πολύ σπάνια και συμπτωματικά σαν ημιαυτοφυής, από σπόρους καλλιεργούμενων ποικιλιών. Βοτανική ταξινόμηση Επιστημονικό όνομα Cerasus acidia ή C.caproniana ή C.vulgaris. Ανήκει στο γένος Prunus της οικογένειας Rocaceae. Βοτανικοί χαρακτήρες Δέντρο φυλλοβόλο, μέτριας ανάπτυξης (5-6 μ. μέχρι 8 μ.). ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsiz-keik- lemoni.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν η κρέμα που κάνετε είναι με κρέμα γάλακτος και τυρί κρέμα, τότε η κρέμα γάλακτος πρέπει να χτυπηθεί αρκετά σε ελαφριά σαντιγύ με άχνη ζάχαρη για να στέκεται και μετά να αναμειχθεί με το τυρί κρέμα που επίσης πρέπει να έχει χτυπηθεί για να είναι αφράτο. Η κρέμα έτσι είναι πολύ μαλακή πιθανόν αλλά στέκεται. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνετε χοιρινά μπριζολάκια με σως βύσσινο;
Απάντηση:
2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκόνη 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού (στην πορεία μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο) Μισό πορτοκάλι σε ψιλές φέτες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Εκτελεση: 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλλα και περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα μήλα. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχαρ... Διαβάστε περισσότερα...
οταν ψηνεται φουσκωνει και οταν το βγάζω απο τον φούρνο κάθεται.
Απάντηση:
Μήπως δεν βάζεις μπέικιν πάουντερ? Και μήπως ανοίγεις τον φούρνο την ώρα του ψησίματος? Ειδικά στο κέικ, δεν ανοίγεις ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ, την πόρτα του φούρνου, το αφήνεις ακριβώς μία ώρα στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο και δεν ανοίγεις την πόρτα αν δεν περάσει η 1 ώρα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ερώτηση ποια είναι.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF% 84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE% B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF% 86%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι σόδα 2 κουταλάκια baking powder 1 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/4 κουταλάκι γαρύφαλο 1/4 κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα σπορέλαιο 2 κουταλιές κονιάκ 1/4 κούπας χυμός πορτοκάλι το ξύσμα ενός πορτοκαλιού Εκτελεση: Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε σε αυτό σόδα, baking powder, κανέλα, γαρύφαλο, μοσχοκάρυδο Χτυπήστε το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτοντας κονιάκ, ξύσμα, χυμό Ανακατέψτε και ρίξτε τα στο αλεύρι Ζυμώστε να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο μας και κρατάμε στην άκρη 3 φύλλα. Απλώνουμε άλλα 3 φύλλα στο ταψί αλειμμένα καλά με Flora. Πασπαλίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγη ποσότητα από τη γέμιση και σκεπάζουμε με άλλο φύλλο. Ξαναρίχνουμε λίγη από τη γέμιση και συνεχίζουμε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση. Σε κάποιες από τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια! Εκτέλεση:45′ λεπτά Ψήσιμο: 20′ λεπτά 120-130 κομμάτια Τα υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1 φλυτζάνι γάλα 250 gr. βούτυρο 4 αυγά 3 κουταλιές της σούπας λικέρ μαστίχα 2 κοφτές κουταλιές της σούπας αμμωνία ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 4 βανίλιες Χυμό ενός πορτοκαλιού Ξύσμα ενός πορτοκαλιού για την επάλειψη 2 κρόκους αυγών Εκτέλεση Συνταγής Στο μίξερ χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
300 γρ. αλεύρι 150 γρ. φρέσκο γάλα 4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 2 αυγά 100 γρ φέτα τριμμένη 100 γρ παρμεζάνα τριμμένη 500 γρ σπανάκι κομμένο 1 κρεμμυδάκι φρέσκο τριμμένο 60 γρ. ελαιόλαδο αλάτι , πιπέρι , δυόσμο Οδηγίες Ψιλοκόβουμε το σπανάκι και το αχνίζουμε μαζί με το κρεμμυδάκι με ελάχιστο λαδάκι να μαλακώσει και να "πιεί" τα υγρά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και το δυόσμο. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Σε ένα μπολ ανα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Οταν ειναι σε στρογγυλο ταψι και κανεις τις γραμμες διαγωνια ωστε να σχηματιστουν ρομβοι. Διαβάστε περισσότερα...
Μπορώ να κάνω κάποιο γλυκό με τηγανητά φρούτα; Θέλω να εντυπωσιάσω με τις μαγειρικές μου ικανότητες!
Απάντηση:
Βεβαίως και μπορείς! Ορίστε μια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο: ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΥΛΙΚΑ: 5 κρόκοι αυγών 5 ασπράδια αυγών 150 γρ. αλεύρι 100 γρ. γάλα 1 πρέζα αλάτι 500 γρ. φράουλες μεγάλες ή άλλο φρούτο λάδι για τηγάνισμα ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ: 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ετοιμάζουμε ένα χυλό ανακατεύοντας τους κρόκους, το αλεύρι, το αλάτι και το γάλα. Στο τέλος ρίχνουμε τα ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα και αφήν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ναι ψαξτο και στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοιτα αν φας ολο το βαζο ναι παχαινει..αν ομως φας μια δυο κουταλιες δεν παιρνεις πολλες θερμιδες..γι αυτο και τα λενε του κουταλιου αλλωστε..κανονικα τρως 1-2 κουταλιες αασχετα που εγω θελω μισο βαζο για να το ευχαριστηθω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαζεις τα μελομακαρονα στην κατσαρολα που βραζει το σιροπι και ετσι το αποροφανε Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα να φτιαξω σπιτικη καραμελα πως γινεται;
Απάντηση:
1 φλ ζάχαρη (της επιλογής σας) 1/4 φλ νερό (αναλογία 4 προς 1. ήτοι, για κάθε 1 φλ. νερό χρειάζεστε 4 φλ ζάχαρη.) θερμόμετρο για σιρόπι μια γαβάθα παγάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ σε μέτρια φωτιά, ανακατεύτε τη ζάχαρη να διαλυθεί καλά στο νερό. τη βράζετε ώσπου το θερμόμετρο* να δείξει 370-375°F 190°C βαθμούς. σταματήστε το ανακάτεμα και παρακολουθείτε. μόλις πάρει μπρούτζινο χρώμα η καραμελέ είναι έτοιμη, βυθίστε το σκεύος σε μια γαβάθα νερό με παγάκια (για να διακόψετε το βράσιμο), και την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψάκι με διάμετρο 20 εκ. και ύψος 8 εκ. και τοποθετούμε στον πάτο του μία λαδόκολλα. Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε στο μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τους κρόκους έως ότου αφρατέψουν και συμπληρώνουμε με το ξύσμα λεμονιού. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ και ρίχνουμε το φιλέ αμυγδάλου. Χτυπάμε στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα του κέικ και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Διαλεγουμε καμια 20ρια φραουλε που δεν ειναι πολυ ωριμες και τις πλενουμε καλα και τις καθαριζουμε.Τις κοβουμε σε πολυ λεπτες φετες και τις τοποθετουμε σε ενα ταψακι με λαδοκολα.τις ψηνουμε για 1μιση ωρα στους 80 βαθμους μεχρι να αφυδατωθουν.Τις αφηνουμε να κρυωσουν και τις βαζουμε σε ενα μεταλικο κουτι που σφραγιζει καλα.Διατηρουνται για πολυ καιρο αρκει να μην σεριζονται.Με αυτες μπορουμε να γαρνιρουμε τα γλυκα μας,να τις φαμε με γιαουρτι,η μαζι με τα δημητριακα μας η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι ανοιχτά είναι! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχει στα μεγάλα super market στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής! (δεν γνωρίζω όμως κατά πόσο είναι υγιεινά!) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ο κορμος με μπισκοτο και η μηλοπιτα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 40 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.