Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Άλλο ένα τέλειο κομμάτι...
Απάντηση: Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?...
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας...
Απάντηση: η ερώτηση ποια είναι? Που θα τις βρεις? Μοda Theo αν είσαι στη Θεσσαλονίκη, Π.Μελά 33 στο κέντρο & στη Θέρμη...
Απάντηση: δεν θέλω να σε αποκαρδιώσω φίλε αλλά δεν έχεις καμία νομική ισχύ επάνω στα κομμάτια εκτός κι αν είχες από πριν κατωχηρώσει νομικά την συμμετοχή σου...
Απάντηση: Τα οφέλη των ω-3 λιπαρών οξέων επισημαίνουν οι επιστήμονες Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι δυο μερίδες λιπαρών ψαριών την εβδομάδα μπορούν να απομακ...
Απάντηση: Έπαθα ελαφρώς πλάκα: http:// www.youtube.com/ watch? v=ATub40Npxik&featur e=player_embedded...
Απάντηση: Να μείνεις άσπρη! Δεν αστειεύομαι! Κάθε επέμβαση παρά φύση είναι επικίνδυνη και τα μελανώματα καραδοκούν! Το μαύρισμα είναι μια επικίνδυνη μόδα και...
Απάντηση: Μερίδες 1 Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά Υλικά 100γρ σολομός Χυμός 1 λεμονιού 50γρ (ζυγισμένο ωμό) κουσκούς 80ml (1/3 του φλιτζανιού) βρασ...
Απάντηση: Παρά το γεγονός ότι οι επιστήμονες θεωρούν ότι είναι πιο ακίνδυνο το σολάριουμ από την ηλιοθεραπεία με μεγάλη έκθεση στον ήλιο, υπάρχουν περιπτώσει...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Τουμπερλεκι σολο

Απάντηση: Εκτέλεση Καθαρίζουμε τίς αγκινάρες àπό τά φύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από τ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παραδοσιακό φαγητό της κουζίνας των Σκανδιναβικ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η Κλείδα του Σολομώντος ή απλά Σολομωνική είναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο «πρώτος Ναός» χτίστηκε από τον βασιλιά Σολομώ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σε καποιο ωδειο...εκτοσ αν υπαρχουν καθηγητεσ κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αγαπη για την μουσικη.
Απάντηση: Όπως και στα ελληνικά toumperleki
Απάντηση: Τι όνομα είναι αυτό Αλβανός είναι; Μάλλον θα έφ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Εκτέλεση Καθαρίζουμε τίς αγκινάρες àπό τά φύλλα καί κρατάμε τό εσωτερικό τους. Tίς σωτάρουμε καλά μέ ελαιόλαδο στό τηγάνι καί τίς στρώνουμε στό ταψί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη καί λεμόνι. Bάζουμε στό εσωτερικό τους τήν γέμιση, τήν οποία φτιάχνουμε σωτάροντας τόν σολομό μέ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανό καί ντομάτα. Ψήνουμε μέχρι νά ροδίσουν. ΥΛΙΚΑ : 12 αγκινάρες Μισό κιλό σολομός 1 μεγάλο κρεμμύδι Μαϊντανός Ρίγανη Λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από το νερό τους. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το αγγουράκι τουρσί και τα σοτάρουμε. Μόλις ξανθύνουν ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τον καπνιστό σολωμό και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και τη βότκα. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες. Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά, συμπληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να δένει η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μπαστουνάκια, πανάρουμε σε ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ταψί. Λιώνουμε σε ένα σκεύος το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και περιχύνουμε τα λαχανικά. Καρυκεύουμε με βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε για ακόμα μια φορά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 οC έως ότου μαλακώσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομού με αλατοπίπερο, τα περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να μαριναριστούν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με το κατίκι Δομοκού, το ξύσμα των μοσχολέμονων και το σχοινόπρασσο και δημιουργούμε μια κρέμα τυριού. Αλείφουμε την πάνω πλευρά των φιλέτων με το μίγμα της κρέμας τυριού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Προσέχουμε μη μας στεγνώσει το κρέας του σολομού. Διαβάστε περισσότερα...
http://www.youtube.com/watch?v=e5QEAI_O2IA
Απάντηση:
Άλλο ένα τέλειο κομμάτι.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας άνηθος¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα lightΑλάτι και πιπερι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 230 kcalΠρωτεΐνη: 13 γρ.Υδατάνθρακες: 8 γρ.Λίπος: 18 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η ερώτηση ποια είναι? Που θα τις βρεις? Μοda Theo αν είσαι στη Θεσσαλονίκη, Π.Μελά 33 στο κέντρο & στη Θέρμη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν θέλω να σε αποκαρδιώσω φίλε αλλά δεν έχεις καμία νομική ισχύ επάνω στα κομμάτια εκτός κι αν είχες από πριν κατωχηρώσει νομικά την συμμετοχή σου στην ενορχήστρωση του κομματιού. για να γνωρίζεις, μια μελωδία σου ανήκει (νομικά) εάν ξεπερνάει τις 11 συνεχόμενες νότες. Πάρε παράδειγμα την επιτυχία που έκανε η Jennifer Lopez με την μελωδία απ το Lambanda των Kaoma, απτις πωλήσεις του οποίου οι Kaoma δεν είδαν φράγκο! όσο για τα εφε, ανήκουν στη εταιρία κατασκευής και όχι σε σένα! Λυπάμαι! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα οφέλη των ω-3 λιπαρών οξέων επισημαίνουν οι επιστήμονες Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι δυο μερίδες λιπαρών ψαριών την εβδομάδα μπορούν να απομακρύνουν τον κίνδυνο του εγκεφαλικού. Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός και οι σαρδέλες, χάρη στα ιχθυέλαια που περιέχουν, αποδεικνύονται ευεργετικά για τα αγγεία που αιματώνουν την καρδιά και τον εγκέφαλο. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά το συμπέρασμα εξήχθη από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων που μελέτησαν 38 σχετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έπαθα ελαφρώς πλάκα: http://www.youtube.com/watch? v=ATub40Npxik&feature=player_embedded Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να μείνεις άσπρη! Δεν αστειεύομαι! Κάθε επέμβαση παρά φύση είναι επικίνδυνη και τα μελανώματα καραδοκούν! Το μαύρισμα είναι μια επικίνδυνη μόδα και είναι καιρός να τελειώσει! Είμαστε μια χαρά με αυτά που έχουμε και είμαστε όμορφες όπως γεννηθήκαμε. Αν δεν είμαστε όμορφες, τα μαυρίσματα και τα διάφορα χημικά, δεν πρόκειται να μας ομορφύνουν, απλά στο τέλος χάνουμε και την υγεία μας. Να είσαι ευτυχισμένη, ετοίμασε ένα όμορφο φόρεμα, ένα όμορφο σπίτι και τα υπόλοιπα είναι περιττά! Άρια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 1 Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά Υλικά 100γρ σολομός Χυμός 1 λεμονιού 50γρ (ζυγισμένο ωμό) κουσκούς 80ml (1/3 του φλιτζανιού) βραστό νερό 60γρ (1 μικρό κρεμμύδι) κομμένο σε λεπτές φέτες 90γρ (1 μέτρια) ώριμη ντομάτα για σάλτσα σε φέτες 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο ξύδι 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι 30γρ ρόκα Εκτέλεση Τοποθετούμε το σολομό σε ένα σκεύος και τον περιχύνουμε με το μισό χυμό λεμονιού Ψήνουμε το σολομό σε μέτρια θερμοκρασία για 4-... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παρά το γεγονός ότι οι επιστήμονες θεωρούν ότι είναι πιο ακίνδυνο το σολάριουμ από την ηλιοθεραπεία με μεγάλη έκθεση στον ήλιο, υπάρχουν περιπτώσεις που αυτό δεν συνίσταται. Γι’ αυτό, όπως λένε, είναι πολύ σημαντικό οι κοπέλες που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους να αποφεύγουν να κάνουν. Εκτός από τις ανήλικες, όσες έχουν λευκό δέρμα, ξανθά ή κόκκινα μαλλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια και πολλές (σε κάποιες περιπτώσεις δυσπλαστικές ελιές) ή ιστορικό παθήσεων. Απαγορεύεται το σολά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παραδοσιακό φαγητό της κουζίνας των Σκανδιναβικών χωρών και της Ρωσίας και gourmet καπνιστή λιχουδιά από τη Σκωτία, ο σολομός, φαίνεται να ξεπερνά τα τοπικά σύνορα και να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στα επίσημα τραπέζια πολλών χωρών ανά την υφήλιο - μεταξύ των οποίων και της δικής μας - αποτελώντας ένα ιδιαίτερο έδεσμα θαλασσινής γεύσης. Πρόκειται πράγματι, για μια πολύτιμη τροφή με τεράστια διατροφική αξία και ευεργετικές ιδιότητες για ένα υγιές δέρμα, ένα ισχυρό ανοσοποιητικό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η Κλείδα του Σολομώντος ή απλά Σολομωνική είναι ένα γριμόριο (grimoire) βιβλίο μαγικών αφιερωμένο στον Βασιλιά Σολομώντα (όπως και πολλά άλλα). Τα γνωστά αντίγραφα δημιουργήθηκαν τον Μεσαίωνα ή και αργότερα. Το βιβλίο περιέχει πολλές παραγράφους και χωρία εμπνευσμένα από Ταλμουδικά κείμενα και από την Ιουδαϊκή Καμπάλα διδασκαλία. Είναι πολύ πιθανό η Κλείδα του Σολομώντος να ενέπνευσε μεταγενέστερες εργασίες όπως το Lemegeton, επίσης γνωστό ως The Lesser Key of Solomon, αν και υπάρχουν πολλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό βούτυρο 5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο χυμό από 1 λεμόνι Προετοιμασία: Στύβουμε το 1 λεμόνι και κόβουμε τα υπόλοιπα σε ροδέλες. Bάζουμε τον σολομό σε ένα μπολ και τον περιχύνουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τον σολομό να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο. Για τη σάλτσα: Λιώνουμε το βούτυρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συμαινει πως το πολιτευμα (του Κλεισθενη) εγινε πολυ πιο δημοκρατικο απο αυτο του Σολωνα Διαβάστε περισσότερα...
τρελενομαι τελειος για σολωμο μπορει να μου πει καποιος μια απλη συνταγη για να ψηνω μονος μου στο σπιτι?ειναι καλος βραστος? επισεις πως εχουν ψησει εδω το σολωμο? http://www.google.gr/imgres?q=%CF%83%CE%BF%CE%BB% CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82+%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83% CF%84%CF%8C%CF% 82&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=664&tbm=isch&tbnid =YqEqNtBbKYKwTM:&imgrefurl=http://www.lifo.gr/ team/fooddaily/ 24447&docid=S0nfpfMwlKjydM&imgurl=http:// www.lifo.gr/uploads/image...
Απάντηση:
παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και αλατοπιπερωνουμε.σε ενα πηλινο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα.χτυπαμε μια κουταλια σουπας μουσταρδα με μια κουταλια σουπας μαγιονεζα ,αλειφουμε και απο τις δυο πλευρες το σωλομο και τοποθετουμε στο ταψι.χτυπαμε λεμονι με λιγο ελαιολαδο και περιχυνουμε το ψαρι ,πασπαλιζουμε ριγανη.ψηνουμε στην μεσαια σχαρα του φουρνου στο γκριλλ για 20 λεπτα ,δεν γυριζουμε τα κομματια απο την αλλη πλευρα ,γιατι χανει ο σωλομος τους χυμους του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο «πρώτος Ναός» χτίστηκε από τον βασιλιά Σολομώντα το 962 μέχρι το 955 π.Χ. και αποτέλεσε το κέντρο λατρείας του αρχαίου Ιουδαϊσμού. ο Σολομώντας θα ήταν αυτός, που σύμφωνα με εντολή του Θεού, θα ανοικοδομούσε τον πρώτο ναό. Ο πρώτος Ναός του Σολομώντα καταστράφηκε από τους Βαβυλώνιους το 587 π.Χ. Ο «δεύτερος Ναός» ανοικοδομήθηκε το 516 ή 537 π.Χ. από τον κυβερνήτη Ζοροβάβελ, μετά από διάταγμα που εξέδωσε ο Κύρος ο Μέγας Ο Ναός ανοικοδομήθηκε το 20 π.Χ. από τον Ηρώδη, ενώ και αυτός καταστρά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/psaria/solomos-sto-foyrno- me-pikantiki-saltsa-lemonioy http://www.sintagespareas.gr/sintages/solomos-sto- fourno-norbigika-ftiagmenos.html http://www.yumyum.gr/apps/gr/recipe/solomos-sto- fourno/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε καποιο ωδειο...εκτοσ αν υπαρχουν καθηγητεσ κατ΄οικον! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγαπη για την μουσικη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Όπως και στα ελληνικά toumperleki Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζοζεφίνα: Thelma Fardin, Ταμάρα: Eva Quattrocchi, Σολ: Maria Sol Berecoechea, Μπρούνο: Andres Gil, Γκουίντο: Santiago Talledo Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι μαλακιες ειναι που λες ρε μαλακαααααααααααααααααααααα ουουουουουουουουουο κοπροσκυλο0οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πλακα κανω χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι όνομα είναι αυτό Αλβανός είναι; Μάλλον θα έφυγε στην Αλβανία. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.