Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα...
Απάντηση: το ρυζι για γεμιστα να θυμασαι οτι είναι άσπρο σε αντίθεση με το ρύζι για πιλάφι που είναι κίτρινο!...
Απάντηση: http:// www.mpaxarika- aggeletos.gr/images/ mix_kotopoulo2.jpg.. δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις...
Απάντηση: Σωστη αναλογια κρεατος-λιπους(40- 60),το κρεας οποσδηποτε απο πλατη,αργο ψησιμο,μπαχαρια!...
Απάντηση: Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα...
Απάντηση: Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή!...
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα σκεύος σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και διατηρούμε το Flora Soft χλιαρό...
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά Σαλάτας:4 κούπες πράσινα λαχανικά½ αχλάδι κομμένο σε κύβους24 ρώγες σταφύλι χωρίς κουκούτσι1/3 κούπας φυστίκια κάσιου...
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα,...
Απάντηση: Συστατικά 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πράσο 2 μεγάλες πατάτες 1 γλυκιά κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 κονσέρβα ψιλοκομμένα μανιτάρια ή φρέ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Τι μπαχαρικα βαζω στον γυρο

Απάντηση: αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια γαστρα σκεπασμενο με μυρωδικα και μουστα...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 500 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: λογικα η στο φουρνο η στη σχαρα..οντως ειναι πο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται
Απάντηση: Βράσε χυλοπιτες !
Απάντηση: Οπως φτιαχνεις τη γνωστη σε ολους μας ομελετα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε με ένα βρεγμένο πανί τα μανιτάρια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.)...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με κρεμα γαλακτος,σκορδο και βασιλικο.Γευστικα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.cysha.org.cy/GR/Documents/ interesti...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος αφού σωθεί το νερό το τραβάς απο την φωτιά και το σκεπάζεις. Περιμένεις κανένα μισάωρο και αυτό έχει τραβίξει όλα τα υγρά και είναι ετοιμο για σερβίρισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια γαστρα σκεπασμενο με μυρωδικα και μουσταρδα η μπορεις να σκεπασεις το κρεας με λαδοκολλα και να το αργοψησεις στο φουρνο.Δες συνταγες της παρεας στο ιντερνετ εχει πολλες ιδεες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ρυζι για γεμιστα να θυμασαι οτι είναι άσπρο σε αντίθεση με το ρύζι για πιλάφι που είναι κίτρινο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mpaxarika-aggeletos.gr/images/ mix_kotopoulo2.jpg..δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σωστη αναλογια κρεατος-λιπους(40-60),το κρεας οποσδηποτε απο πλατη,αργο ψησιμο,μπαχαρια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα σκεύος σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και διατηρούμε το Flora Soft χλιαρό. Ρίχνουμε όλα τα υλικά πλην του καπνιστού τυριού σε μία λεκάνη και ζυμώνουμε για λίγο με τα χέρια μας. Προσθέτουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και ζυμώνουμε ξανά έως ότου ομογενοποιηθεί η ζύμη μας. Βάζουμε τη λεκάνη με τον κιμά στο ψυγείο για 45΄ για να ξεκουραστεί η ζύμη μας. Στη συνέχεια αλείφουμε ένα ταψάκι με Flora Soft με βούτυρο και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά Σαλάτας:4 κούπες πράσινα λαχανικά½ αχλάδι κομμένο σε κύβους24 ρώγες σταφύλι χωρίς κουκούτσι1/3 κούπας φυστίκια κάσιους1 κουταλιά γλυκού σκόνη κάρυ1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρηΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι1 κουταλιά γλυκού φρέσκο τριμμένο δενδρολίβανο Συστατικά Σως:2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο1 κουταλιά σούπας μουστάρδα1½ κουταλιές σούπας μέλι2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
χορτοσουπα βελουτε
Απάντηση:
Συστατικά 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πράσο 2 μεγάλες πατάτες 1 γλυκιά κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 κονσέρβα ψιλοκομμένα μανιτάρια ή φρέσκα σε ανάλογη ποσότητα 2 καρότα σέλινο (όσο θέλουμε) 1 κ. σ. μουστάρδα 1 κ. σ. πελτέ ή μια μεγάλη τομάτα ψιλοκομμένη, ή ανάλογη ποσότητα έτοιμο ψιλοκ. τοματάκι μαύρο πιπέρι, ολόκληρο κόκκινο πιπέρι, αλεσμένο 2 κύβους με γεύση μοσχάρι λάδι βούτυρο χυμό ενός μεσαίου λεμονιού Σερβίρει4 άτομα Οδηγίες 1.Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει μαλακώσει 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι, αλεσμένο Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά. Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 30 λεπτά. 1. Τρυπάτε το αρνάκι παντού με κοφτερό μαχαίρι και το βάζετε σε μεγάλο ταψί. Βάζετε μέσα στις τομές δεντρολίβανο και αλείφετε το αρνάκι με βούτυρο και πιπέρι. 2. Ψήνετε το αρνάκι στον φούρνο ή σε καλυμμένη ψηστιέρα, χρησιμοποιώντας έμμεση φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 500 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντες 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλη ντομάτα ή 1 φλιτζάνι φρέσκιας σάλτσας ντομάτα Μαϊντανός Αλάτι, κόκκινο πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 10-12 ώρες. Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν για περίπου 1 με 1 ½ ώρα . Στο τέλος φροντίζουμε να μην είναι στεγνά αλλά να κρατάνε τα υγρά τους. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Κόβουμε τα 3 κρεμμύδια... Διαβάστε περισσότερα...
τρελενομαι τελειος για σολωμο μπορει να μου πει καποιος μια απλη συνταγη για να ψηνω μονος μου στο σπιτι?ειναι καλος βραστος? επισεις πως εχουν ψησει εδω το σολωμο? http://www.google.gr/imgres?q=%CF%83%CE%BF%CE%BB% CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82+%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83% CF%84%CF%8C%CF% 82&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=664&tbm=isch&tbnid =YqEqNtBbKYKwTM:&imgrefurl=http://www.lifo.gr/ team/fooddaily/ 24447&docid=S0nfpfMwlKjydM&imgurl=http:// www.lifo.gr/uploads/image...
Απάντηση:
λογικα η στο φουρνο η στη σχαρα..οντως ειναι πολυ νοστιμο ψαρι ο σολομος..μπες εδω και θα βρεις πολλες συνταγες για σολομο..http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82%20% CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE% BC%CE%BF&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http% 3A%2F%2Fsintagoulis.gr%2Ftag%2F%25CF%2583%25CE% 25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BC%25CF%258C%25CF% 2582%3Fstags%3D1%26adv% 3D1&ei=pFixTr3SFcOK4gT8sNWzAQ&usg=A... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα μαρινάρουμε με το χυμό από τα μοσχολέμονα. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και στην συνέχεια μαγειρεύουμε τη σύβρασή μας. Όταν δέσει ελαφρά η σύβραση όλων των υλικών, περιχύνουμε με αυτήν τα φιλέτα της γλώσσας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό ταψί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Βάζουμε σε βαθύ μπολ τη φέτα, το ανθότυρο, το γιαούρτι και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε σε καθαρό πάγκο τα φύλλα κρούστας και με πινέλο αλείφουμε ελαφρά το πρώτο φύλλο. Βάζουμε μια μικρή ποσότητα από τη γέμιση στην άκρη και κατά μήκος του φύλλου και το τυλίγουμε σε ρολό. Στη συνέχεια τυλίγουμε το ρολό σαν σαλιγκάρι και το τοποθετούμε στα κέντρο του ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράσε χυλοπιτες ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως φτιαχνεις τη γνωστη σε ολους μας ομελετα με αυγα,ριξε και μελιτζανες,αφου τις εχεις τηγανισει πιο πριν.Σε μια ομελετα ριχνεις ο,τι θελεις,ντοματα,ζαμπον,τυρι,πιπερια,λουκανικο,πατατ α,κολοκυθακια,μπεικον κ.τ.λ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοιμασία: 20΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 40΄ Υλικά 500 γρ. φασόλια γίγαντες 250 γρ. λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 ξυλαράκι κανέλας 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ βασιλικό αποξηραμένο ή 2 κ.σ φρέσκο βασιλικό 1/2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 300 γρ. ντοματοπολτό φρέσκο 1 κ.σ πελτέ ντομάτας 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 400 γρ. τυρί κασκαβάλι τριμμένο ή άλλο γλυκό τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε με ένα βρεγμένο πανί τα μανιτάρια και μετά λιώνουμε τη μισή ποσότητα από αυτά στο μπλέντερ και κόβουμε σε φέτες την άλλη μισή. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τη μισή ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και σοτάρουμε τις φέτες και τα τρίμματα των μανιταριών και το τριμμένο κρεμμύδι. Σβήνουμε με το λευκό κρασί, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, ανακατεύουμε κατά περιόδους και κλείνουμε με καπάκι έως ότου τα μανιτάρια μαλακώσουν. Συμπληρώνουμε με το καυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 1 Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά Υλικά 100γρ σολομός Χυμός 1 λεμονιού 50γρ (ζυγισμένο ωμό) κουσκούς 80ml (1/3 του φλιτζανιού) βραστό νερό 60γρ (1 μικρό κρεμμύδι) κομμένο σε λεπτές φέτες 90γρ (1 μέτρια) ώριμη ντομάτα για σάλτσα σε φέτες 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο ξύδι 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι 30γρ ρόκα Εκτέλεση Τοποθετούμε το σολομό σε ένα σκεύος και τον περιχύνουμε με το μισό χυμό λεμονιού Ψήνουμε το σολομό σε μέτρια θερμοκρασία για 4-... Διαβάστε περισσότερα...
Για πρωτο πιάτο σολωμό καπνιστο πως;
Απάντηση:
Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 1 κουταλιά μαγιονέζα και λεμόνι προσθέτοντας λεμόνι ή μαγιονέζα, ανάλογα με το πόσο ρευστό θέλουμε να είναι. Προσθέτουμε λίγο βασιλικό και ανακατεύουμε. Βγάζουμε το σολομό από την συσκευασία και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τοποθετώντας τα σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε την sauce και έχοντας ψιλοκόψει τον άνηθο (αφού τον πλύνουμε καλά), πασπαλίζουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με κρεμα γαλακτος,σκορδο και βασιλικο.Γευστικα δεν θα ειναι τοσο πετυχημενο ομως.Ο τοννος ειναι καλυτερος με κοκκινη σαλτσα.Δηλαδη σοταρεις κρεμμυδι και μετα νερακι,λαδι pumarro,αλατι,πιπερι,πιπεριες,βασιλικο και τοννο.Βραζουν ολα μαζι και ειναι απιστευτο.Δοκιμασε το κι ετσι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Μαγειρεύουμε το σπανάκι σε βραστό νερό μέχρι να ξεπαγώσει και να φύγουν τα περισσότερα υγρά του. Το αφήνουμε να κρυώσει, το λιώνουμε στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει πουρές. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτοντας σταδιακά τον ζωμό κότας. 5 λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.cysha.org.cy/GR/Documents/ interesting_articles/xutres_taxititas.htm γ κοιτα εδω. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 28 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.