Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα...
Απάντηση: το ρυζι για γεμιστα να θυμασαι οτι είναι άσπρο σε αντίθεση με το ρύζι για πιλάφι που είναι κίτρινο!...
Απάντηση: http:// www.mpaxarika- aggeletos.gr/images/ mix_kotopoulo2.jpg.. δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις...
Απάντηση: Σωστη αναλογια κρεατος-λιπους(40- 60),το κρεας οποσδηποτε απο πλατη,αργο ψησιμο,μπαχαρια!...
Απάντηση: Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα...
Απάντηση: Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή!...
Απάντηση: σουβλακια με πολυ κρεμυδι παντα...
Απάντηση: Καρυ με ρυζι και κρεας - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%...
Απάντηση: και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν...
Απάντηση: Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά και μυρωδικά μας εκτός από τις πατάτες και τα κόβουμε σύμφωνα με τις οδηγίες. Γεμίζουμε μισή κατσαρόλα μέχρι τη μέση...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Τι μπαχαρικα βαζω στον γυρο

Απάντηση: αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια γαστρα σκεπασμενο με μυρωδικα και μουστα...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όταν την αγοράσεις ,από πίσω έχει όλες τις οδηγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λαγανα: Υλικα: 20 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κ.γ. μαγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι τι??
Απάντηση: Ξυλο!!!
Απάντηση: http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελλη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θέλω την συνταγή για πατάτες άννας με φρέσκα κρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοτοπουλο γιατι εχει λιγοτερη χοληστερινη ει δ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: παιρνεις κατεψυγμένες πατατες απο το supermarke...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: λογικα η στο φουρνο η στη σχαρα..οντως ειναι πο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.g...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν μιλάμε για χοιρινό Μπάμπω ενώ για κοτόπουλο...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος αφού σωθεί το νερό το τραβάς απο την φωτιά και το σκεπάζεις. Περιμένεις κανένα μισάωρο και αυτό έχει τραβίξει όλα τα υγρά και είναι ετοιμο για σερβίρισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια γαστρα σκεπασμενο με μυρωδικα και μουσταρδα η μπορεις να σκεπασεις το κρεας με λαδοκολλα και να το αργοψησεις στο φουρνο.Δες συνταγες της παρεας στο ιντερνετ εχει πολλες ιδεες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ρυζι για γεμιστα να θυμασαι οτι είναι άσπρο σε αντίθεση με το ρύζι για πιλάφι που είναι κίτρινο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mpaxarika-aggeletos.gr/images/ mix_kotopoulo2.jpg..δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σωστη αναλογια κρεατος-λιπους(40-60),το κρεας οποσδηποτε απο πλατη,αργο ψησιμο,μπαχαρια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουβλακια με πολυ κρεμυδι παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυ με ρυζι και κρεας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF% 80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF% 81%CF%85-%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά και μυρωδικά μας εκτός από τις πατάτες και τα κόβουμε σύμφωνα με τις οδηγίες. Γεμίζουμε μισή κατσαρόλα μέχρι τη μέση με νερό και τη βάζουμε σε δυνατή φωτιά να πάρει μία καλή βράση. Συγχρόνως καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε στο βραστό νερό με λίγο αλάτι για 10 λεπτά. Όταν βράσουν, τις κόβουμε σε φαρδιές φέτες χωρίς να τις σπάσουμε Αλείφουμε ένα ταψί με Flora Soft με βούτυρο και τοποθετούμε τη μία στρώση λαχανικών πάνω στην άλλη Πρώτα τις πατάτες, μετά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως και για τους μεγαλους.Ζυμωνουμε τον κιμα με κρεμμυδακι και ανιθο μονο,αλατακι-πιπερι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία μέσα σε ένα σκεύος. Λιώνουμε τα κρεμμύδια, τα στύβουμε και κρατάμε μόνο το χυμό τους. Τρίβουμε το σκόρδο και το κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε τους 3 διαφορετικούς κιμάδες στον κάδο του μίξερ και με το γάντζο ανακατεύουμε και ζυμώνουμε παράλληλα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και τελευταίο ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, ανακατεύοντας έως ότου γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 45... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Όταν την αγοράσεις ,από πίσω έχει όλες τις οδηγίες που χρειάζεσαι . Δεν είναι δύσκολο . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λαγανα: Υλικα: 20 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κ.γ. μαγιά σε σκόνη 1/2 φλ. ζεστό νερό (40°) 1 κιλό αλεύρι χωριάτικο ή μαλακό 1 κ.σ. αλάτι 2 κ.σ. λάδι ή βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη λίγο σουσάμι Εκτελεση: Διαλύστε τη μαγιά στο ζεστό νερό, ρίξτε λίγο από το αλεύρι, να γίνει πηχτός χυλός, σκεπάστε τον με πλαστική μεμβράνη κι αφήστε τον σε ζεστό μέρος 12 ώρες. Κοσκινίστε σε λεκανίτσα το αλεύρι με το αλάτι και κάντε στο κέντρο ένα λάκκο. Ρίξτε μέσα τη ζάχαρη, το λάδι, τη μαγιά και 2 κούπες χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν απατώμαι και από ότι έχω δει από τα όσα αγοράζω ,κάθε μίας εταιρίας έχει μια μικρή διαφορά . Μπορείς να το δεις στην ετικέτα αυτής που θα αγοράσεις . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/λαγάνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θέλω την συνταγή για πατάτες άννας με φρέσκα κρέμα και τυρί Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοραλάκι ογκρατεν. http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ korallaki-ogkraten.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοτοπουλο γιατι εχει λιγοτερη χοληστερινη ει δυνατον ελευθερας βοσκης ή βιολογικο πχ πινδος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιρνεις κατεψυγμένες πατατες απο το supermarket και τις βαζεις η στο φουρνο η στο τηγανι ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
τρελενομαι τελειος για σολωμο μπορει να μου πει καποιος μια απλη συνταγη για να ψηνω μονος μου στο σπιτι?ειναι καλος βραστος? επισεις πως εχουν ψησει εδω το σολωμο? http://www.google.gr/imgres?q=%CF%83%CE%BF%CE%BB% CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82+%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83% CF%84%CF%8C%CF% 82&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=664&tbm=isch&tbnid =YqEqNtBbKYKwTM:&imgrefurl=http://www.lifo.gr/ team/fooddaily/ 24447&docid=S0nfpfMwlKjydM&imgurl=http:// www.lifo.gr/uploads/image...
Απάντηση:
λογικα η στο φουρνο η στη σχαρα..οντως ειναι πολυ νοστιμο ψαρι ο σολομος..μπες εδω και θα βρεις πολλες συνταγες για σολομο..http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82%20% CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE% BC%CE%BF&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http% 3A%2F%2Fsintagoulis.gr%2Ftag%2F%25CF%2583%25CE% 25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BC%25CF%258C%25CF% 2582%3Fstags%3D1%26adv% 3D1&ei=pFixTr3SFcOK4gT8sNWzAQ&usg=A... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν μιλάμε για χοιρινό Μπάμπω ενώ για κοτόπουλο ωραία είναι η Arroz con pollo 1: http://www.cooklos.gr/syntages/mpampo 2: http://www.cooklos.gr/syntages/arroz-con-pollo- koyvaneziko-kotopoylo-ryzi Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 54 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.