Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα...
Απάντηση: το ρυζι για γεμιστα να θυμασαι οτι είναι άσπρο σε αντίθεση με το ρύζι για πιλάφι που είναι κίτρινο!...
Απάντηση: http:// www.mpaxarika- aggeletos.gr/images/ mix_kotopoulo2.jpg.. δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις...
Απάντηση: Σωστη αναλογια κρεατος-λιπους(40- 60),το κρεας οποσδηποτε απο πλατη,αργο ψησιμο,μπαχαρια!...
Απάντηση: Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα...
Απάντηση: Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή!...
Απάντηση: συνταγές για σαλιγκάρια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA...
Απάντηση: 1/2 κιλό κριθαράκι 2-3 πιπεριές (πολύχρωμες ή πράσινες όπως επιθυμείτε) 2-3 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες μεσαίες ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ magioneza- xoris-aygo.html :)...
Απάντηση: Θα στυψεις τις ντοματες να φυγει ο χυμος(δεν πεταμε το ζουμι). χτυπας τα αυγα,ανακατευεις τισ ντοματες και φτειαχνεις οπως την ομελετα. Το ζουμι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Τι μπαχαρικα βαζω στον γυρο

Απάντηση: αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια γαστρα σκεπασμενο με μυρωδικα και μουστα...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά * 2 κ. γ. ξέρη μαγιά * 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ελα, θελεις να μιλησουμε;;
Απάντηση: Υλικά...2 κουταλιές σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΓΟΥΡΙ
Απάντηση: ξερω γω...να τα καρφωνεις?
Απάντηση: Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καρυδόπιτα με σοκολάτα (Περιδόρπιο της Ρόζας) ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παίρνουμε 1/2 κιλό προζύμι από το φούρνο της γε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το φουρνο τον αναψες;
Απάντηση: Κολοκυθόπιτα γλυκιά Υλικά 1 πακέτο φύλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πες μας ποια συνταγη να σου πουμε...ολες ειναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο κ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος αφού σωθεί το νερό το τραβάς απο την φωτιά και το σκεπάζεις. Περιμένεις κανένα μισάωρο και αυτό έχει τραβίξει όλα τα υγρά και είναι ετοιμο για σερβίρισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια γαστρα σκεπασμενο με μυρωδικα και μουσταρδα η μπορεις να σκεπασεις το κρεας με λαδοκολλα και να το αργοψησεις στο φουρνο.Δες συνταγες της παρεας στο ιντερνετ εχει πολλες ιδεες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ρυζι για γεμιστα να θυμασαι οτι είναι άσπρο σε αντίθεση με το ρύζι για πιλάφι που είναι κίτρινο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mpaxarika-aggeletos.gr/images/ mix_kotopoulo2.jpg..δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σωστη αναλογια κρεατος-λιπους(40-60),το κρεας οποσδηποτε απο πλατη,αργο ψησιμο,μπαχαρια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για σαλιγκάρια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE% B9%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF% 80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE% B9%CF%83%CF%84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κιλό κριθαράκι 2-3 πιπεριές (πολύχρωμες ή πράσινες όπως επιθυμείτε) 2-3 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες μεσαίες Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/magioneza- xoris-aygo.html :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα στυψεις τις ντοματες να φυγει ο χυμος(δεν πεταμε το ζουμι). χτυπας τα αυγα,ανακατευεις τισ ντοματες και φτειαχνεις οπως την ομελετα. Το ζουμι της ντοματας το πινεις με βοτκα στυλ,μπλαντυ μαιρη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο σουπερ μαρκετ απο τα μπαχαρικα, και σε 2 εβδομαδες ειναι ετοιμες προς βρωση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 2 κ. γ. ξέρη μαγιά * 1 κ.σ λάδι * μια πρέζα ζάχαρη * μια πρέζα αλάτι * 2 ½ φλ. αλεύρι * ½ κύβο knorr σκόρδο * 1 φλ. νερό Οδηγίες 1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί. 2. Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 20 λεπτά. 3. Μετά την απλώνουμε σε ένα ταψάκι αφού το λαδώσουμε και ψήνουμε στους 170 για περίπου 1 ώρα Διαβάστε περισσότερα...
μαυειρευω
Απάντηση:
ελα, θελεις να μιλησουμε;; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά...2 κουταλιές σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 1 κουταλιά σούπας βούτυρο ανάλατο, 1 κοτόπουλο 1 ½-2 κιλά, σε 6 κομμάτια, ή ολόκληρα μπούτια (χωρισμένα πόδι και μπούτι), αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο, 30-40 σκελίδες σκόρδο, μεγάλες, ½ φλιτζάνι κρασί λευκό, ½ φλιτζάνι ζωμό κότα, 1 φλιτζάνι πράσινες ελιές τσακιστές, με βγαλμένο κουκούτσι, ξεπλυμένες κάτω από τρεχούμενο νερό και στραγγισμένες. Εκτέλεση… Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι και δυνατή φωτιά ζεστάνετε το λάδι, βάλτε στο κοτόπουλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τις προτιμάς .Επίσης ΜΗΝ βάλεις αλάτι κατά το βράσιμο ,γιατί δεν βράζουν με τίποτα οι άτιμες . Πάντως σε γενικά πλαίσια θέλουν γύρω στην μισή ώρα με τρία τέταρτα περίπου . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΓΟΥΡΙ Διαβάστε περισσότερα...
ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τρως την μαρουλοσαλάτα σου; καρφώνοντας το πιρούνι και να προσπαθείς να τα πιάσεις ή να βάζεις το πιρούνι από κάτω και να σηκώνεις ότι κάθεται πάνω;
Απάντηση:
ξερω γω...να τα καρφωνεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγυπτο. Με ιστορία λοιπόν πάνω από 4000 χρόνια ήταν γνωστό φάρμακο τον καιρό εκείνο για τον πονόδοντο, τα τσιμπήματα εντόμων αλλά και για προβλήματα καρδιάς. Σήμερα τα σπαράγγια καλλιεργούνται σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Υπάρχουν πάνω από 150 είδη αλλά μόνο τα 20 είναι βρώσιμα. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται πλέον σχεδόν παντού. Ωφέλιμα για την υγεία, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδόπιτα με σοκολάτα (Περιδόρπιο της Ρόζας) Υλικά Για την καρυδόπιτα • 7 αυγά • 3 κούπες αλεύρι • 1 μικρό μπουκάλι λεμονάδα με ανθρακικό • 3 κ.σ. baking powder • 1 κούπα ελαιόλαδο • 2 κούπες ζάχαρη • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα • 1 κούπα καρυδόψιχα • 1 κ.σ. κανέλα και γαρύφαλλο • Ξύσμα λεμονιού Για το σιρόπι • 3 ποτήρια ζάχαρη • 2 ποτήρια νερό Για το γλάσο σοκολάτας • 250 ml κρέμα γάλακτος • 250 γρ. κουβερτούρα Εκτέλεση Σε μια λεκάνη χτυπάτε τα αυγά με το σύρμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε 1/2 κιλό προζύμι από το φούρνο της γειτονιάς μας καθώς και αλεύρι χωριάτικο. Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη. Κάνουμε στη μέση λακκούβα. Ρίχνουμε μέσα το προζύμι και το ελαιόλαδο. Διαλύουμε το αλάτι στο νερό και το ρίχνουμε στη λεκάνη. Ζυμώνουμε καλά τη ζύμη, να μαζευτεί σε μπάλα και να καθαρίσουν τα τοιχώματα της λεκάνης. Σκεπάζουμε καλά τη λεκάνη και αφήνουμε να διπλασιαστεί η ζύμη, περίπου 1 ώρα και 30΄. Αδειάζουμε τη φουσκωμένη ζύμη σε λαδωμένο ταψί νο 30-32. Τη σκεπάζουμε και την α... Διαβάστε περισσότερα...
Στη σημερινή εκπομπή του μεγα προσφέρθηκαν μπισκότα κουκις στο πάνελ, από τον Ακη Πετρετζίκη. Θα ήθελα σας παρακαλώ αυτή τη συνταγή
Απάντηση:
135γρ βουτυρο, 135γρ φυστικοβουτυρο, 90γρ ζαχαρη, 90γρ μαυρη ζαχαρη, 1αυγο 2γρ αλάτι 180γρ αλεύρι 3γρ μπέικεν πάουντερ, ψυνουμε 170c για 6-7 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φουρνο τον αναψες; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κολοκυθόπιτα γλυκιά Υλικά 1 πακέτο φύλλα Βηρυτού για τη γέμιση 1 1/2 κιλού κίτρινο κολοκύθι έτοιμο μαλακωμένο και πολύ καλά στραγγισμένο 1 κούπα ζάχαρη 1 κουταλιά κανέλα 1/2 κούπας σπορέλαιο για το άλειμμα των φύλλων 3/4 κούπας σπορέλαιο για το πασπάλισμα ζάχαρη άχνη και κανέλα Εκτέλεση Ανακατεύουμε σε μπολ το κολοκύθι,τη ζάχαρη,την κανέλα και το ηλιέλαιο. Απλώνουμε τα φύλλα στον πάγκο Με ένα πινέλο λαδώνουμε το μισό από κάθε φύλλο και διπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πες μας ποια συνταγη να σου πουμε...ολες ειναι δυσκολο να στις βαλω εδω,αλλιως google ,πατα και στο βγαζει αυτοματα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο (ή και κατεψυγμένο) 120 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 4 κουταλιές λάδι ελιάς ή ασπρισμένο βούτυρο (ghee) 1/2-1 φρέσκια πράσινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (βάζω 2-3) 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ 1 κουταλάκι αλάτι περίπου 1/2 κουταλάκι ζάχαρη (ή 1 κουταλάκι σκούρα ζάχαρη) 125 ml νερό 1/2-1 κουταλάκι γκαράμ μασάλα (από ασιατικό εστιατόριο) Εκτέλεση: 1. Κόβουμε το σπανάκι σε λωρίδες του 1 εκ. και ψιλοκόβ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.