Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα...
Απάντηση: το ρυζι για γεμιστα να θυμασαι οτι είναι άσπρο σε αντίθεση με το ρύζι για πιλάφι που είναι κίτρινο!...
Απάντηση: http:// www.mpaxarika- aggeletos.gr/images/ mix_kotopoulo2.jpg.. δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις...
Απάντηση: Σωστη αναλογια κρεατος-λιπους(40- 60),το κρεας οποσδηποτε απο πλατη,αργο ψησιμο,μπαχαρια!...
Απάντηση: Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα...
Απάντηση: Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή!...
Απάντηση: Συνταγή για νόστιμες φακές. http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%...
Απάντηση: http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ tyropitta-me- kantace90fi.html http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ tyropita.html http://www.ma...
Απάντηση: κυριακη με ρυζι δεν νομιζω :)...
Απάντηση: Υλικά : 1.5 κιλό πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Τι μπαχαρικα βαζω στον γυρο

Απάντηση: αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια γαστρα σκεπασμενο με μυρωδικα και μουστα...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ουγγαρεζα μονο εβερεστ βρισκεις,αν εισαι απο λα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μια πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή. Θερμιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 500 γρ. γίγαντες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το φρέσκο σπανακι αφού το πλύνεις καλά το ρίχνε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή μαγειρικής για την αυθεντική σπεσιαλιτέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποια ειναι η συνταγη για γαυρο ξυδατο
Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ 12ΑΡΙ

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος αφού σωθεί το νερό το τραβάς απο την φωτιά και το σκεπάζεις. Περιμένεις κανένα μισάωρο και αυτό έχει τραβίξει όλα τα υγρά και είναι ετοιμο για σερβίρισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια γαστρα σκεπασμενο με μυρωδικα και μουσταρδα η μπορεις να σκεπασεις το κρεας με λαδοκολλα και να το αργοψησεις στο φουρνο.Δες συνταγες της παρεας στο ιντερνετ εχει πολλες ιδεες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οταν ειναι για φαγητο μεσα στο φουρνο την ριχνεις πριν το βαλεις στο φουρνο.Αν ειναι στην κατσαρολα τη ριχνεςι προς το τελειωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ρυζι για γεμιστα να θυμασαι οτι είναι άσπρο σε αντίθεση με το ρύζι για πιλάφι που είναι κίτρινο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mpaxarika-aggeletos.gr/images/ mix_kotopoulo2.jpg..δοκιμασε το δεν εχεις τιποτα να χασεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σωστη αναλογια κρεατος-λιπους(40-60),το κρεας οποσδηποτε απο πλατη,αργο ψησιμο,μπαχαρια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μιά - Μιάμιση σκελίδα σκόρδο είναι αρκετή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για νόστιμες φακές. http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE% AD%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
τυροπιτα με φυλλο κρουστας
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropitta-me-kantace90fi.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kantace90fityropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/pita- eykolh-me-fyllota-pontiaka.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kaseropita-eykolh.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κυριακη με ρυζι δεν νομιζω :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 κιλό πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ 3 καρότα Αλάτι, πιπέρι Χυμός λεμονιού Εκτέλεση : Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι, ρίχνουμε την ντομάτα, την κέτσαπ, το αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Πλένουμε και κόβουμε τα πράσα σε μακρόστενα κομμάτια ή ψιλοκομμένα. Τα ρίχνουμε στη σάλτσα που κάναμε και προσθέτουμε τα καρότα και λίγο νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Πριν τα σερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ουγγαρεζα μονο εβερεστ βρισκεις,αν εισαι απο λαρισσα κ πανω, εχουν κ τα σουπερ μαρκετ.συνταγη δε γνωριζω,λογικα μαγιονεζα κετσαπ ζαχαρη ζαμπον αλατοπιπερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσιακο 1 φορα το χρονο 26 ιουλιου .το καλυτερο ψητο γινεται απο χοιρινη πανσετα πολυ απλα.αλατοπιπερωνεις και τυλιγεις με λαδοχαρτο 2 φορες σφιχτα.το τοποθετουμε σε ταψι ,και ψηνουμε σε μετριο φουρνο 3-4 ωρες...αν θελεις την πετσα ξεροψημενη αφαιρεις τη λαδοκολα και συνεχιζεις ακομη λιγο το ψησημο,η καλυτερα στο γκριλ...καλη ορεξη Διαβάστε περισσότερα...
Πως θα φτιάξω ριζότο στο γουόκ;
Απάντηση:
1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σόγια σος 1/2 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 2 καλαμαράκια σε ροδέλλες 12 γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρόκο Κοζάνης ή κούρκουμα 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο Εκτέλεση Σε γουόκ βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή. Θερμιδικά θα μπορούσε να αποτελέσει από ένα βραδινό μέχρι και πλήρες γεύμα, ανάλογα με την ποσότητα που θα καταναλώσουμε. Υλικά 500 γρ ανάμικτα κίτρινα τυριά χαμηλών λιπαρών (π.χ. Gouda, ρεγγάτο, τσένταρ) 1 μέτριο καρότο 1 πιπεριά φλωρίνης 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 3 αυγά 1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 50 γρ μαργαρίνη Εκτέλεση Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. γίγαντες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες 100 γρ. λάχανο χοντροκομμένο 2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο ½ φλιτζάνι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 κύβο λαχανικών διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι ζεστό νερό Αλάτι πιπέρι 4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 1 κουταλάκι ζάχαρη Εκτέλεση Βράζουμε για 30 λεπτά τους γίγαντες και τους στραγγίζουμε. Σοτάρουμε στο λάδι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το φρέσκο σπανακι αφού το πλύνεις καλά το ρίχνεις σε μια κατσαρόλα όπου το νερό κοχλάζει για 2-3λεπτά . Με μια τρυπητή κουτάλα το βγάζεις και το ρίχνεις σε λεκάνη με κρύο νερό μέχρι να κρυώσει.Το στραγγίζεις σε τρυπητό και το βάζεις σε σακουλάκια κατάψυξης και τα βάζεις στην κατάψυξη. Όταν θα το μαγειρέψεις θα το ρίξεις κατευθείαν στην κατσαρόλα παγωμένο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ 400 γρ. Flora Soft με βούτυρο και προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το αλάτι, το πιπέρι τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και το κρεμμύδι. Τα χτυπάμε όλα μαζί με το φτερό του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα κι έπειτα σε δυνατή, έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μισό αλεύρι το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το μισό γάλα. Συνεχίζουμε το ανακά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ εύκολη. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι με νερό να τα καλύψει. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά να βράσουν και μόλις κοχλάσουν είναι έτοιμα. Τα βάζουμε σε κρύο νερό ή τα αφήνουμε να κρυώσουν εάν δεν βιαζόμαστε. Τα στραγγίζουμε καλά και πιάνοντας το αμύγδαλο με τον αντίχειρα και τον δείχτη το πιέζουμε και αμέσως ξεφλουδίζονται. Πώς καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα Για να τα καβουρδίσουμε θα τα βάλουμε σε ταψάκι και σε προ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μαγειρικής για την αυθεντική σπεσιαλιτέ ρεβυθοκεφτέδες σίφνου - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%81%CE%B5%CE%B2%CF% 85%CE%B8%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CE% B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%AD-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE% BD%CE%BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποια ειναι η συνταγη για γαυρο ξυδατο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότας Knorr σε 1½ λίτρο ζεστό νερό μαζί με το φακελάκι σκόνη από τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης και στη συνέχεια το αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με το ελαιόλαδο και τη μισή ποσότητα από το Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να βράσει και προσθέτουμε σταδιακά τον αρωματικό ζωμό κότας από τον κρόκο Κοζάνης. Σε περίπτωση που απαιτούνται περισσότερα υγρά, προσθέτουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 αβγά 2 φλιτζάνια γαλέτα 1 χούφτα φρέσκο θυμάρι από 1 κουταλιά του γλυκού κύμινο και πάπρικα λάδι για τηγάνισμα αλάτι 1 λεμόνι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη ημέρα τους βράζετε σε νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Οταν μαλακώσουν, τους κατεβάζετε από τη φωτιά και τους στραγγίζετε. Αφήνετε να κρυώσουν πριν τους πανάρετε. Χτυπάτε τα αβγά με το θυμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό. Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Ρίχνουμε το σπαγγέτι στο τηγάνι που σοτάραμε την πανσέτα. Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, συμπληρώνουμε με τα αυγά που έχουμε ανακατέψει την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε αναδεύοντας τα ζυμαρικά έως ότου δέσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ 12ΑΡΙ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 41 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.