Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Δεν νομίζω να είναι ωραίες...
Απάντηση: μαρεγκα,σαντιγι,μους οι φουσκες...
Απάντηση: Οι ποσότητες των υλικών είναι για δύο κιλά ζύμη, αν θέλετε περισσότερο ή λιγότερο αυξομειώστε αντίστοιχα τις ποσότητες. 1 κιλό αλεύρι σκληρό...
Απάντηση: Υλικα 3/4 φλ. αλεύρι 3/4 φλ. καστανή ζάχαρη 2 αυγα 1 1/2 κ. μπέικιν πάουτερ 1 1/2 κ. βανίλια 1/2 κ. αλάτι 2 κ. κανέλλα 2 μήλα 3/4 φλ. καρύ...
Απάντηση: – Sweet Alchemy,By Stelios Parliaros Ηροδότου 24, 210 7240.205...
Απάντηση: YOUTUBE! Αν στο έβαζαν σε εργασία στο σχολείο τιθα έκανες; Γιατί εμάς μας το έβαλαν πέρσι..όχι γάλακτος..παγωτού, αλλά και πάλι πάνω κάτω το ίδιο...
Απάντηση: Εχει στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο στην Χαλκηδονα...
Απάντηση: Κεικ σοκολατας !!!...
Απάντηση: Πέθανε ο Μανώλης Ρασούλης...
Απάντηση: και τα δυο..ο πατερας μου φτιαχνει τελεια βασιλοπιτα που ειναι σαν κεικ και απο πανω εχει γλασσο ασπρο και σοκολατα,,αλλα εχω φαει και βασιλοπιτα τ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Τιραμισου με παντεσπανι

Απάντηση: Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις ν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: αναλογα μα το μεγεθος.....οι τιμες κειμενονται...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για δες εδώ http://www.rotise.gr/erotisi/apo-ti...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γλυκο κερασι δοκιμασμένο! - http://www.sidages...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τη βάση του κανταϊφιού Λιώνουμε καλά το Fl...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποσες κουταλιες της σουπας ειναι 350 γρ ζαχαρι
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropita-...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ!!! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Περιγραφή Γλυκό του κουταλιού που μπορεί να γίν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπατε 1 καλουπακι βιταμ μεχρι να ασπρισει . Ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με παγωτο και γαλα (και μπορεις να προσθεσεις κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου εκδοχή είναι πιο γρήγορη & πρόχειρη (Επίσης είναι χωρίς αυγά επειδή δεν εμπιστευομαι ευκολα τα ωμά αυγά!) ΥΛΙΚΑ: 1φακελάκι σαντυγί γιώτης + 1κουτί γάλα εβαπορέ βλάχας + 1κουτί τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια + 300 γρ. έτοιμα σαβαγιάρ + 2 κουτ. σούπας στιγμιαίος καφές εσπρέσο + λίγο κονιάκ + λίγο κακάο για πασπάλισμα - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: χτυπάμε στο μίξερ τη σαντυγί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι 920 γραμμάρια. Στις δόσεις τα γραμάρια είναι λιγότερα από 1000 άρα έχει μικρή διαφορά και καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα στην αρχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αναλογα μα το μεγεθος.....οι τιμες κειμενονται απο 12 με 20 ευρω....εκτος αν ζητησεις κατι πολυ ιδιαιτερο ή δεν πας σε ενα μεσο ζαχαροπλαστειο οποτε η τιμη ανεβαινει λιγο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για δες εδώ http://www.rotise.gr/erotisi/apo-ti-ftiachnetai-i- zesti-sokolata.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομίζω να είναι ωραίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαρεγκα,σαντιγι,μους οι φουσκες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι ποσότητες των υλικών είναι για δύο κιλά ζύμη, αν θέλετε περισσότερο ή λιγότερο αυξομειώστε αντίστοιχα τις ποσότητες. 1 κιλό αλεύρι σκληρό ή σπέσιαλ 960 γραμ. νερό 4 κουτ. γλυκού ζάχαρη ½ κουτ. γλυκού αλάτι 25 γραμ. μαγιά ξηρή ή φρέσκια Εκτέλεση: Αν έχουμε φρέσκια μαγιά την διαλύουμε σε μισό φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό. Για την ζύμωση της ζύμης δεν χρησιμοποιούμε μίξερ, αλλά ζυμωτήριο καθώς το μίξερ έχει πάρα πολλές στροφές. Στο σκεύος του ζυμωτηρί... Διαβάστε περισσότερα...
ξερετε καμια καλη συνταγη για μηλοπιτα ;
Απάντηση:
Υλικα 3/4 φλ. αλεύρι 3/4 φλ. καστανή ζάχαρη 2 αυγα 1 1/2 κ. μπέικιν πάουτερ 1 1/2 κ. βανίλια 1/2 κ. αλάτι 2 κ. κανέλλα 2 μήλα 3/4 φλ. καρύδια ή αμύγδαλα Διαδικασια Προθερμένουμε το φούρνο στους 180°c Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κύβους. Ανακατεύουμε το αλεύρι τη ζάχαρη τη βανίλια το αλάτι την κανέλα και το μπέικιν πάουτερ μεχρι να γίνουν ένα. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με μεγαλη κουτάλα μέχρι να γινουν μια ομοιόμορφη μάζα, Τέλος προσθέτουμε τα μήλα και τα κα... Διαβάστε περισσότερα...
το ζαχαροπλαστειο του παρλιρου
Απάντηση:
– Sweet Alchemy,By Stelios Parliaros Ηροδότου 24, 210 7240.205 Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι τα σταδια παραγωγης γαλακτος
Απάντηση:
YOUTUBE! Αν στο έβαζαν σε εργασία στο σχολείο τιθα έκανες; Γιατί εμάς μας το έβαλαν πέρσι..όχι γάλακτος..παγωτού, αλλά και πάλι πάνω κάτω το ίδιο είναι!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχει στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο στην Χαλκηδονα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κεικ σοκολατας !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέθανε ο Μανώλης Ρασούλης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και τα δυο..ο πατερας μου φτιαχνει τελεια βασιλοπιτα που ειναι σαν κεικ και απο πανω εχει γλασσο ασπρο και σοκολατα,,αλλα εχω φαει και βασιλοπιτα τσουρεκι αγοραστη,,εσυ πως την ξερεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
καλα γενικα τρελενωμαι για παγωτο! οι πιο αγαπημενες μου γευσεις ειναι η μερεντα, το γιαουρτη, η καραμελα και το μπισκοτο!
Απάντηση:
Απάντηση:
Γλυκο κερασι δοκιμασμένο! - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE% BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη βάση του κανταϊφιού Λιώνουμε καλά το Flora Soft με βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε ένα μικρό σκεύος. Ξεμπλέκουμε το φύλλο του κανταϊφιού και τοποθετούμε σε ταψί. Με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής μουσκεύουμε καλά το φύλλο κανταΐφι με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και στη συνέχεια το ψήνουμε στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 190° μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν είναι έτοιμο, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Στο χρόνο που περιμέναμε ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσες κουταλιες της σουπας ειναι 350 γρ ζαχαρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropita- kourou.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μου αρέσει η μαύρη με φουντούκια σοκολάτα! Της της ιον(break)!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 αβγά • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο Διαδικασία: Χτυπάμε το βούτυρο με το μέλι στο μίξερ, μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά. Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χρησιμοποιώντας ένα κορνέ ή δύο κουταλάκια, φτιάχνουμε μικρά μπισκότα πάνω σε μία λαδόκολλα. Τα ψήνουμε για 12 λεπτά, προσέχοντας να μη σκουρύνουν πολύ γι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο ότι εμαθα πριν λιγες μερες πρεπει να ναναι τα μελομακαρονα καυτα και το σιροπι κρυο. εγω εκανα το αντιθετο. τα βουτας στο σιροπι για 2 λεπτα και ειναι ετοιμα.δε χρειαζετε πιο πολυ να μη λασπωσουν Διαβάστε περισσότερα...
Γίνεται να φτιαχτούν μπισκότα χωρίς να χρησιμοποιηθεί αυγό;
Απάντηση:
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ!!! Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΕ ΓΑΛΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μαγαζι με σοκολατες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή Γλυκό του κουταλιού που μπορεί να γίνει με βύσσινα ή κεράσια ή ακόμα με σταφύλι. Συστατικά2 κιλά βύσινα 1/2 κούπα νερό 2 κιλά ζάχαρη 1/2 κουταλάκι ξινό ή 2 κουταλιές χυμό λεμονιού Οδηγίες 1.Πλύντε τα βύσινα και στραγγίστε τα καλά. Αδειάστε τα σε απορροφητικό χαρτί, να στεγνώσουν. Αφαιρέστε με το ειδικό εργαλείο το κουκούτσι. Κάντε αυτή τη δουλειά επάνω από την κατσαρόλα όπου θα φτιάξετε το γλυκό, για να πέφτει μέσα το ζουμί που βγαίνει από τα βύσινα. Τα κουκούτσια ρίξτε τα σ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπατε 1 καλουπακι βιταμ μεχρι να ασπρισει . Επειτα ρίχνετε 1 ζαχαρούχο γαλα , ένα αυγό, μια βανίλια σε σκόνη και κακάο πικρο σε σκόνη-τοσες κουταλιες αναλογα με το πόσο σκούρο το θελετε . Προαιρετικά ρίχνετε και φουντούκια σε σκόνη. Ειναι άλειμμα που μοιαζει με μερεντα . Βγαινει αρκετο και διατηρειται 4 μερες στο ψυγείο . Το κανω χρόνια αλλα ειναι τοσο νοστιμο που δεν προλαβαινει να μεινει πανω απο δυο μερες. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με παγωτο και γαλα (και μπορεις να προσθεσεις και ζαχαρη ή καποιο σιροπι) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το μέλι, τη βανίλια, τη σόδα και το λευκό πιπέρι μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετούμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βά... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.