Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: Μύκητες είναι.Άν πιάσει μούχλα το τυρί το πετάτε...
Απάντηση: Σε καθε ζεσταμα ναι αναπτυσονται αλλα θα πρεπει να χερεις ( κατι δυσκολο ) ποση ωρα εχει μεινει ετσι ... ποσο μολυσμενο ειναι !!!...
Απάντηση: Με TIDE ή ARIEL...
Απάντηση: Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, βιτ...
Απάντηση: τροφη, τροφιμα,...
Απάντηση: Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή...
Απάντηση: Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι η...
Απάντηση: Το χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να πεθάνει...
Απάντηση: Ένας γεωπόνος θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ

Απάντηση χρήστη: Είναι μυρωδικό πού μπαίνει στά φαγητά. Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις γαρίδες, κρατάμε την ουρά και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καποιοι ανθρωποι εχουν ενα συνδρομο που τους δη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι αλλά τα φρέσκα και όχι τα συσκευασμένα. Έχ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά500 γρ. φάβα λάδι αλάτι 2 κρεμμύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προτιμω το ξυδι
Απάντηση: http://sintagoulis.gr/tag/%CF%86%CE%BB%CE%BF% CE...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οχι,καθολου ;ρ με το ζορι τα ετρωγα.Αλλα και να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσικ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όχι το κόκκινο είναι πολύ πιο καυτό!
Απάντηση: (Παρόλα αυτά θα απαντήσω.) "Μυδοπίλαφο&qu...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μν ρωτας και 3αναρωτας. για ν μν απανταει κανε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι, πάρα πολύ
Απάντηση: ρίξε μια ματιά εδώ http://www.vita.gr/html/ent...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, κρατάμε την ουρά και το κεφάλι και απομακρύνουμε τις κεραίες τους. Στη συνέχεια καθαρίζουμε το σώμα τους. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τη ράχη τους ελαφρά και, με τη βοήθεια μίας οδοντογλυφίδας, απομακρύνουμε το έντερό τους. Μαρινάρουμε τις γαρίδες με το ξύσμα λεμονιού, λίγο εστραγκόν, πιπέρι, λίγο χυμό λεμονιού και λίγο ούζο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για δέκα λεπτά. Σε μπεν μαρί με θερμοκρασία χαμηλή προς μετρία στους 45 °C φτιάχνουμε τη σάλτσα ολλαντέ... Διαβάστε περισσότερα...
Και αυτή η ερώτηση μου ήρθε εξαιτίας του ότι έχουν ξαφρίσει τα περίπτερα της γειτονιάς μου. Από το πρωί όπου και αν πήγα ,δεν άκουγα τίποτε άλλο πέρα από το "είναι η δεύτερη φορά που με κλέβουν μέσα σε δύο εβδομάδες" ,2 περίπτερα και 2 ψιλικατζίδικα παρακαλώ ! Όλα την ίδια νύχτα ! Και αναρωτιέμαι ....τι κερδίζουν αυτοί που τα κλέβουν τελικά ? Γιατί πέρα από το να κάνουν οικονομική ζημιά σε αυτούς τους ανθρώπους ,δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει άλλος λόγος .
Απάντηση:
καποιοι ανθρωποι εχουν ενα συνδρομο που τους δημιουργει εμμονη με το κλεψημο,καποιοι αλλοι ισως να μην εχουν να φανε(αλλα δεν τους δικαιολογω)και καποιοι το κανουν ισα ισα για να κατστρεψουν οικονομικα καποιους αλλους!μονο αυτη την απαντηση μπορω να δωσω,εκτος αν αυτοι που λενε οτι τους εκλεψαν εννοουν οτι εκλεψαν χρηματα κ οχι προιοντα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε την πλευρά του κρεμμυδιού με το κοτσάνι. 2. Βάλτε την κομμένη, επίπεδη πλευρά κάτω και κόψτε το κρεμμύδι κατά μήκος στη μέση. 3. Βγάλτε τα εξωτερικά ξερά στρώματα του κρεμμυδιού. 4. Βάλτε το ένα μισό του κρεμμυδιού με τη μεγάλη επίπεδη πλευρά προς τα κάτω. Κάντε μερικές οριζόντιες κοψιές από τη μια μεριά του κρεμμυδιού μέχρι την άλλη, προσέχοντας όμως να μην φτάσετε μέχρι την άκρη (τη ρίζα του κρεμμυδιού). Ανάλογα με το πόσο μεγάλα κομμάτια θέλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι αλλά τα φρέσκα και όχι τα συσκευασμένα. Έχω σοβαρό πρόβλημα με αυτό και οι περισότεροι θα το καταλάβουν μόνο αν δοκιμάσουν και από τα δύο και δουν πόσο μεγάλη διαφορά εχουνε στην γεύση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Μύκητες είναι.Άν πιάσει μούχλα το τυρί το πετάτε. Διαβάστε περισσότερα...
Πόσες φορές μπορώ να ζεστάνω ένα φαγητό πριν να γίνει ανθυγιεινό; Ξέρω ότι αναπτύσσονται μικρόβια...
Απάντηση:
Σε καθε ζεσταμα ναι αναπτυσονται αλλα θα πρεπει να χερεις ( κατι δυσκολο ) ποση ωρα εχει μεινει ετσι ... ποσο μολυσμενο ειναι !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι πλεονεκτήματα έχουν τα βιολογικά προϊόντα; Γιατί είναι τόσο ακριβά;
Απάντηση:
Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, βιταμίνες, αντιβιοτικά κ.α. Είναι ασφαλή για την υγεία μας, μια και δεν έχουν υπολείμματα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων που, πιθανώς, αθροιστικά και στη διάρκεια, μπορεί να προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων υγείας, ιδίως στα παιδιά. Έχουν ανώτερη διατροφική αξία και, συχνά, είναι πιο γευστικά και μυρωδάτα. Τέλος, καλλιεργούνται με μεθόδους που είναι πολύ π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τροφη, τροφιμα, Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή καλλιέργεια και αποτελείται από γαλακτοβάκιλους και στρεπτοκόκκους. Η μαγιά είναι λίγο γιαούρτι από προηγούμενο γιαούρτι. Διατηρούμε το μείγμα σε 45ο C περίπου, για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι ημίσκληρο τυρί, το οποίο κατασκευάζεται από μείγμα αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος ή εξ ολοκλήρου από αιγοπρόβειο γάλα και μπορεί να ψηθεί στη σχάρα ή στο τηγάνι. Διαβάστε περισσότερα...
κατη μου ετυχε και αφησα το κρεας 8 ωρες μεσα σε νερο δεν μυριζει και φενεται ενταξει! παθενει τιποτα?
Απάντηση:
Το χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να πεθάνει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας γεωπόνος θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά500 γρ. φάβα λάδι αλάτι 2 κρεμμύδια ολόκληρα Για το γαρνίρισμα: λάδι λεμόνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο λιαστή ντομάτα (προαιρετικά) κάπαρη (προαιρετικά Οδηγίες1.Ξεπλένουμε τη φάβα 2-3 φορές. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό (να την καλύψει και άλλο τόσο περίπου). Πρέπει να την προσέχουμε πολύ μέχρι να βράσει, γιατί αφρίζει και φουσκώνει πολύ και είναι επικίνδυνο να μας κάνει την κουζίνα χάλια. 2.Την ξαφρίζουμε και προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι και τα κρεμμύδια. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προτιμω το ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%86%CE%BB%CE%BF%CE% B3%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82?stags=1&adv=1, τιποτα αλλο; Διαβάστε περισσότερα...
Eγώ φτιάχνω και ομελέτα που μέσα έχει συκωτάκια...
Απάντηση:
οχι,καθολου ;ρ με το ζορι τα ετρωγα.Αλλα και να μου αρεσαν,η χορτοφαγια με εχει κυριεψει XD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα με την ποσότητα του γάλατος που έχουμε. Το αποκορυφωμένο γάλα που το λέμε και βουτυρόγαλο είναι ήδη υπόξινο μετά απο τόσες ώρες. Σε αυτό προσθέτουμε και το γαλακτώδες υγρό που μαζέψαμε με την διαδικασία καθαρισμού του βούτυρου. Αυτό το υπόξινο σύνολο είναι ξινόγαλο που προέκυψε με φυσική διαδικασία. Μετά από ένα καλό ανακάτεμα, το μοιράζουμε σε μπου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι το κόκκινο είναι πολύ πιο καυτό! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κονσερβα οσο καλα και να εχει συντηρηθει εχει λιγοτερα θρεπτικα συστατικα απο ενα αντιστοιχο φρεσκο, χωρις ομως να σημαινει οτι ειναι και ανθυγιεινο. Τον τονο κονσερβα τον χρησιμοποιουν και οι αθλητες, εε κατι θα ξερουν παραπανω, σιγουρα θα εχει Ω3 λιπαρα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν έχω ξαναδεί εδώ αυτην την ερώτηση οπότε λέω να την βάλω.. .... .... .... .... πιο ειναι το αγαπημενο σας φαγητό? ΥΓ Έλενα και Μητσο,δεν χρειάζεται να απαντήσετε,ξέρω είδη την απαντηση ;Ρ
Απάντηση:
(Παρόλα αυτά θα απαντήσω.) "Μυδοπίλαφο" βέβαια! ;D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μν ρωτας και 3αναρωτας. για ν μν απανταει κανεις δν 8α γνωριζουμε...! googlare Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με μεγαλη οικονομια?εμ...ναι.καπου εκει γυρω ομως.100-150 μπορει και 200. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Eμένα μου αρέσει. :3
Απάντηση:
Ναι, πάρα πολύ Διαβάστε περισσότερα...
Ακούω και διαβάζω συχνά μια μερίδα από αυτό μια μερίδα από το άλλο. Ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε πόσο είναι μια μερίδα. Πχ. Μια μερίδα μακαρόνια κτλ. Η μια μερίδα δημητριακά κα.
Απάντηση:
ρίξε μια ματιά εδώ http://www.vita.gr/html/ent/303/ent.6303.asp Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι αηδιαζεις? :Ρ μπορει να σου αρεσει αλλοι τρωνε γατες και σκυλους Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 33 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.