Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Εχει τύχει κανά δυό φορές νά το δοκιμάσω.Είναι πράγματι διαφορετικό από τό συνηθισμένο μαγείρευμα πού γνωρίζω,επειδή πάντα τό ξύλο οταν καίγεται,αφ...
Απάντηση: Στο κέντρο όχι,μόνο στο Μοναστηράκι...
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμέ...
Απάντηση: Οχι δέν πιστεύω στήν Μαγεία..Γίνεται μιά αναφορά ορισμένες φορές στήν μαγεία, πρόκειται γιά κάποιους, πού θέλουν νά εφράσουν τήν πίστη τους στόν...
Απάντηση: Ναι μου αρέσει.Αλλά τις περισσότερες φορές επειδή η μαμά μου μαγείρευε πάντα το βράδυ έ μου έγινε συνήθεια!!!Κακό το ξέρω αλλά το έχω συνηθίσει...ό...
Απάντηση: Την μαγειρική την λατρεύω γιατί παντα χρησιμοποιώ στις συνταγές διαφορετικά υλικά και μου αρέσει να αυτοσχεδιαζω, αλλες φορες τα πετυχαινω τα φαγητ...
Απάντηση: Μπριζόλα,σουβλάκια :p φακές παστίτσιο λατρεύω και φτιάχνω και εγώ η ίδια παστίσιο λαχανικών και είναι τέλειο ωρίστε και η συνταγή σε περίπτωση που...
Απάντηση: Γενικά σε μαγαζιά με αξεσουάρ υπάρχουν ή αλλιώς σε τουριστικά. Μπορείς να ψάξεις και στο ίντερνετ...
Απάντηση: Και βεβαια υπαρχουν και μαλιστα οι τιμες ποικιλουν αναλογα με την διασημοτητα της σχολης και τις γνωσεις που προσφερει σχετικα με το αντικειμενο...
Απάντηση: κοιτα ολο και καπου θα βρεις φθηνα.και εγω νομιζω οτι στο πλαισιο ειναι φθηνα.επισης ισως να βρεις και στο jumbo...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Συνταγη για ψωμι με μαγια

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Δέν υπάρχουν τέτοια μαγιοβότανα!Υπάρχει ομως...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στο Γυμνασιο ασχολουμουν εντατικα με κολπα που...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα πομοντόρια, καθαρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Απάντηση:
Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δέν υπάρχουν τέτοια μαγιοβότανα!Υπάρχει ομως η δυνατότητα νά ανακαλύψεις τήν αιτία πού μπλοκάρει τόν υπνο σου,καί αυτό θά γίνει μέ δυό τρόπους:α)πηγαίνεις σέ εναν ειδικό γιά νά αναλυθεί η κατάσταση,προκειμένου νά βρεθεί λύση καί βκάνεις από μόνος κάποιες προσπάθειες νά χαλαρώσεις πρίν πάς γιά υπνο,πετώντας απ ...τό παράθυρο τίς οποιες σκέψεις κατακλύζουν τό μυαλό σου,δοκίμασε νά διαβάσεις ενα βιβλίο η νά ακούσεις λίγη μουσική,θά βοηθήσει πολύ,πιστεύω.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο Γυμνασιο ασχολουμουν εντατικα με κολπα που μαθαινα απο το youtube, τωρα τα χω ξεχασει, αλλα μου αρεσαν ναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχει τύχει κανά δυό φορές νά το δοκιμάσω.Είναι πράγματι διαφορετικό από τό συνηθισμένο μαγείρευμα πού γνωρίζω,επειδή πάντα τό ξύλο οταν καίγεται,αφήνει τό δικό του αρωμα,στό φαγητό, πού τό κάνει σίγουρα καί πιό εκλεκτικό. Διαβάστε περισσότερα...
?
Απάντηση:
Στο κέντρο όχι,μόνο στο Μοναστηράκι. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι δέν πιστεύω στήν Μαγεία..Γίνεται μιά αναφορά ορισμένες φορές στήν μαγεία, πρόκειται γιά κάποιους, πού θέλουν νά εφράσουν τήν πίστη τους στόν αρνητισμό,καί στίς συνέπειές του, από τίς τελετουργίες μέ τίς οποίες καταπιάνονται.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι μου αρέσει.Αλλά τις περισσότερες φορές επειδή η μαμά μου μαγείρευε πάντα το βράδυ έ μου έγινε συνήθεια!!!Κακό το ξέρω αλλά το έχω συνηθίσει...όταν όμως βαριέμαι να μαγειρέψω είναι η καλύτερη επιλογή!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Την μαγειρική την λατρεύω γιατί παντα χρησιμοποιώ στις συνταγές διαφορετικά υλικά και μου αρέσει να αυτοσχεδιαζω, αλλες φορες τα πετυχαινω τα φαγητα αλλες οχι,έχω δρόμο ακόμα μέχρι να γίνω καλη μαγείρισσα, ο φίλος μου έχει γίνει πειραματόζωο τρώει οτι του μαγειρευω αλλά παντα μου λέει ποτε τα κάνω χάλια και πότε νόστιμα χαχα Διαβάστε περισσότερα...
:p Για πείτε ιδέες.
Απάντηση:
Μπριζόλα,σουβλάκια :p φακές παστίτσιο λατρεύω και φτιάχνω και εγώ η ίδια παστίσιο λαχανικών και είναι τέλειο ωρίστε και η συνταγή σε περίπτωση που θέλεις να το φτιάξεις απλά θέλει μια μικρή προετοιμασία! http://www.argiro.gr/Recipe/%CE%A0%CE%B1%CF%83%CF% 84%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF% 87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE% B5-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE% BD%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE% BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%C... Διαβάστε περισσότερα...
στη κορινθο;
Απάντηση:
Γενικά σε μαγαζιά με αξεσουάρ υπάρχουν ή αλλιώς σε τουριστικά. Μπορείς να ψάξεις και στο ίντερνετ. Διαβάστε περισσότερα...
ΘΕΛςΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ
Απάντηση:
Και βεβαια υπαρχουν και μαλιστα οι τιμες ποικιλουν αναλογα με την διασημοτητα της σχολης και τις γνωσεις που προσφερει σχετικα με το αντικειμενο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοιτα ολο και καπου θα βρεις φθηνα.και εγω νομιζω οτι στο πλαισιο ειναι φθηνα.επισης ισως να βρεις και στο jumbo Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν τυχαίνει να μου αρέσει κάποιος άνθρωπος.Επίσης δεν αφήνω περιθώριο προσέγγισης στον κόσμο μικρότερο των 2 μέτρων.Οπότε κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να συνέβαινε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και βάζουμε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, τη μαγιά, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Το μίγμα πρέπει να έχει χλιαρή θερμοκρασία. Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε 2 διαφορετικά μπολ χτυπάμε ξεχωριστά τους κρόκους και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα μαρινάρουμε με το χυμό από τα μοσχολέμονα. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και στην συνέχεια μαγειρεύουμε τη σύβρασή μας. Όταν δέσει ελαφρά η σύβραση όλων των υλικών, περιχύνουμε με αυτήν τα φιλέτα της γλώσσας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύρια μαζί με το αλάτι. Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε στο 1/3 του νερού τη μαγιά και την ζάχαρη. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, κατόπιν κάνουμε μία λακουβίτσα και ρίχνουμε στη μέση της το υπόλοιπο χλιαρό νερό και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο σιγά σιγά και εναλλάξ. Στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα χέρια μας για 25 λεπτά. Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη σε θερμό μέρος για να ξεκουραστεί και να φουσκώσει έως ότου διπλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα σιγοβράζουμε για 20΄ έως ότου ο κιμάς γίνει τρυφερός και τραβήξει τα υγρά του Για τη βάση του μουσακά Τηγανίζουμε τα λαχανικά στη φριτέζα μας, τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι και στη συνέχεια σε απορροφητικό χαρτί Για τη μπεσαμέλ Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει. Ψήνουμε το αλεύρι μέσα στο σκεύος με το flora soft με βούτυρο μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα πομοντόρια, καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο Τρίβουμε τη φέτα Ταϋγέτου ή το ταλαγάνι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τις φέτες των κρεμμυδιών και προσθέτουμε ½ ποτήρι καυτό νερό, τα σκεπάζουμε και τα σιγομαγειρεύουμε έως ότου μαλακώσουν και μαραθούν. Ψιλοκόβουμε τις ξεφλουδισμένα πομοντόρια σε μικρό καρεδάκι. Πλένουμε και χαράζουμε τις μελιτζάνες, τις τρυπάμε σε διάφορα σημεία με πιρούνι, τις βουτάμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε τους σπιτικούς ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα με το τι μέγεθος κανταΐφι θέλουμε να φτιάξουμε. Σκεπάζουμε το κανταΐφι με μία βαμβακερή πετσέτα για να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής του. Με τη βοήθεια του πινέλου το αλείφουμε με το λιωμένο Flora με βούτυρο καλά. Τοποθετούμε μπροστά μας τις λουρίδες, τις κάνουμε πέταλο με την κλίση του πέταλου προς τα εμάς και πάνω στο φαρδύ μέρος ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 149 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.