Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια...
Απάντηση: Εχει τύχει κανά δυό φορές νά το δοκιμάσω.Είναι πράγματι διαφορετικό από τό συνηθισμένο μαγείρευμα πού γνωρίζω,επειδή πάντα τό ξύλο οταν καίγεται,αφ...
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμέ...
Απάντηση: Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε πρόκειται αν ζούσα σε καμιά χώρα με χάλια φαγητό και ήμουν απελπισμένη ίσως αλλά δεν θα αφήσω τέτοια καλούδια για ν...
Απάντηση: Η έννοια του εθισμού στο φαγητό ακούγεται εδώ και δεκαετίες, ενώ τελευταία συγκεντρώνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο...
Απάντηση: Υφίστανται πράγματι και άλλοι παράγοντες πέραν της τροφής που μπορεί να επηρεάσουν , είτε με αύξηση είτε με μείωση , το βάρος μας; Βεβαίως και αφο...
Απάντηση: Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα...
Απάντηση: Ναι μου αρέσει.Αλλά τις περισσότερες φορές επειδή η μαμά μου μαγείρευε πάντα το βράδυ έ μου έγινε συνήθεια!!!Κακό το ξέρω αλλά το έχω συνηθίσει...ό...
Απάντηση: Απο όταν έτυχε να δουλέψω σε κατάστημα με γρήγορο φαγητό και είδα πώς φτιάχνεται,το σιχάθηκα...
Απάντηση: Πολυ! Παντα βαζω 2-3 red hot chili peppers οταν μαγειρευω... δικη μου παραγωγης κ βιολογικες... κ ο,τι εχει να κανει με καυτερο το γουσταρω!...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Συνταγες για φαγητα

Απάντηση: Aρνάκι :3 Το κατσίκι δεν μου αρέσει καθόλου για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Μου αρεσει να ειναι ελαφρως ζεστο, να μην καιγο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθόλου όμως! Χόρτα που τα κάνουν τυρί,γάλα,κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συκωτάκια..τα απεχθάνομαι..(και κοτίσια και μοσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν τυχει ναι, αλλά δεν ψαχνομαι γενικα για καιν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ίδια και για το κακάο
Απάντηση: στα καρβουνα το αγαπημενο μου ειναι ο κολιος. ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γλυκό! Τι να μου πει το πιο καλοψημένο κοψίδι μ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Aρνάκι :3 Το κατσίκι δεν μου αρέσει καθόλου για αυτό πέρσυ δεν έφαγα καθόλου. -_- :p Και το κοκορέτσι μου αρέσει πολύ. :3 Μικρή μου άρεσαν πολύ και τα πασχαλινά κουλούρια και τα σοκολατένια αυγά :3 ε τώρα δεν μου κάνει κέφι να φάω :p Και το τζατζίκι μου αρέσει 3:) :p Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγές χωρίς γλουτένη
Απάντηση:
Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φουσκώσουν κατάλληλα (και δεν θα κάτσουν), αποφύγετε να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου καθώς ψήνονται. Μπορείτε να χρωματίσετε την κρέμα με χρώμα ζαχαροπλαστικής γι να δώσετε μια τελείως διαφορετική όψη στο κέικ σας Υλικά Για 8 μερίδες Για τα σοκολατένια στρώματα Φυτικό έλαιο(μαργαρίνη) 1 ½ φλιτζάνια ζάχαρη ¾ φλιτζανιού ριζάρευρο ½ φλιτζάνι ψίχα αμυγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μου αρεσει να ειναι ελαφρως ζεστο, να μην καιγομαι οταν τρωω, λιγο πιο πανω απο την θερμοκρασια περιβαλλοντος... αλλά μερικα τρωγονται κ κρυα οπως ειπε κ η Σοφια πανω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθόλου όμως! Χόρτα που τα κάνουν τυρί,γάλα,κασερια κ.α. είναι αηδιαστικό! Εδώ τα κανονικά τυριά,γάλατα κ.α. περνάνε της τρελής την επεξεργασία,οπότε φαντάσου τι επεξεργασία παίζει με αυτά που είναι από σόγια! Μπλιαχ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχει τύχει κανά δυό φορές νά το δοκιμάσω.Είναι πράγματι διαφορετικό από τό συνηθισμένο μαγείρευμα πού γνωρίζω,επειδή πάντα τό ξύλο οταν καίγεται,αφήνει τό δικό του αρωμα,στό φαγητό, πού τό κάνει σίγουρα καί πιό εκλεκτικό. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε πρόκειται αν ζούσα σε καμιά χώρα με χάλια φαγητό και ήμουν απελπισμένη ίσως αλλά δεν θα αφήσω τέτοια καλούδια για να φάω κινέζικα αν είναι δυνατόν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η έννοια του εθισμού στο φαγητό ακούγεται εδώ και δεκαετίες, ενώ τελευταία συγκεντρώνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο και των μέσων ενημέρωσης. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που το φαγητό έχει παρομοιαστεί με ουσίες όπως τα ναρκωτικά, ενώ η υποτιθέμενη «εξαρτησιογόνος» δράση των τροφίμων έχει συσχετιστεί θετικά και με τη μάστιγα της παχυσαρκίας. Ωστόσο, η επιστημονική κοινότητα αμφισβητεί τον όρο «εθισμός στα τρόφιμα», καθώς και τη σύνδεση οποιουδήποτε μεμο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υφίστανται πράγματι και άλλοι παράγοντες πέραν της τροφής που μπορεί να επηρεάσουν , είτε με αύξηση είτε με μείωση , το βάρος μας; Βεβαίως και αφορούν και ίσως τη πλειοψηφία του πληθυσμού . Ας δούμε τους πιο σημαντικούς: 1. Παρενέργειες από φάρμακα Είναι γεγονός ότι κάποιες φαρμακευτικές αγωγές επηρεάζουν άμεσα το σωματικό βάρος .Και αυτό γιατί τα φάρμακα επιδρούν είτε στη μείωση του μεταβολισμού , είτε επηρεάζουν την όρεξη , εμποδίζουν την καύση των θερμίδων ,είτε αυξάνουν τη κατακράτηση ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα πολλά λαχανικά μιλάνε από μόνα τους. Συστατικά ½ κιλό κιμάς γαλοπούλα (στήθος) ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο ½ κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 1 ½ κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 2 κ. σ νερό 4 ψωμιά για μπέργκερ 2 κ. σ. Κατίκι Δομοκού 4 μαρουλόφυλλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι μου αρέσει.Αλλά τις περισσότερες φορές επειδή η μαμά μου μαγείρευε πάντα το βράδυ έ μου έγινε συνήθεια!!!Κακό το ξέρω αλλά το έχω συνηθίσει...όταν όμως βαριέμαι να μαγειρέψω είναι η καλύτερη επιλογή!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο όταν έτυχε να δουλέψω σε κατάστημα με γρήγορο φαγητό και είδα πώς φτιάχνεται,το σιχάθηκα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ! Παντα βαζω 2-3 red hot chili peppers οταν μαγειρευω... δικη μου παραγωγης κ βιολογικες... κ ο,τι εχει να κανει με καυτερο το γουσταρω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχω 6-7 παραπανίσια κιλά.Στα χαρίζω. :p Πάντως καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό/γιατρό γιατί το θέμα είναι να πάρεις κάποια κιλά αλλά να μην "χαλάσεις" την υγεία σου.Να έχεις τίποτα χοληστερήνες και τέτοια. Εγώ τι να σου πω;Εγώ θα σου έλεγα να τρως γλυκά και πίτσες αλλά κάνει; :p χαχα Διαβάστε περισσότερα...
Τοχω δει και αλλου,σε σοκολατες,μπισκοτα και γενικα λιγο πολυ σε ολα!!εγω νομιζα μονο στο γαλα και το κοτοπουλο ειχε πρωτεϊνες..
Απάντηση:
Έλα μωρέ, πιστεύεις το τι λένε τα συστατικά... Φυσικά βέβαια πρέπει να τα διαβάζουμε, για να έχουμε μια γενική ιδέα, π.χ ποια και πόσα Ε περιέχει. Αλλά πιθανόν οι πρωτείνες που περιέχουν τα πατατάκια θα είναι τόσο αλλοιωμένες που αμφιβάλλω αν θα έπρεπε να τις αναφέρει έτσι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συκωτάκια..τα απεχθάνομαι..(και κοτίσια και μοσχαρίσια και ότι άλλα τέτοια υπάρχουν),θυμάμαι μια φορά είχε φτιάξει η γιαγιά μου και νόμιζα ότι είναι κεφτέδες (ήμουν 5 χρονών δεν είχα ξανακούσει για δαύτα) και τα έφαγα και έκανα εμετό..πω πω..επίσης αρνί,εντόσθια,κοκορέτσι και τα πασχαλινά αυγά ειδικά ο κρόκος τους.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν τυχει ναι, αλλά δεν ψαχνομαι γενικα για καινουργιες γευσεις... συνηθως τρωω μεσογειακα... αποκλειω το κινεζικο, δεν θα δοκιμαζα ποτε! απο ποτα φτιαχνω διαφορους συνδιασμους χυμων... απο αλκοολουχα δεν καιγομαι να μαθω τι παιζει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ίδια και για το κακάο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα καρβουνα το αγαπημενο μου ειναι ο κολιος. για τηγανι μου αρεσει ο γαυρος. μου αρεσει επισης πολυ και η σαρδελα. βασικα τα περισσοτερα ψαρια τα τρωω δεν εχω προβλημα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλό θα ηταν να χάσεις 5-6 κιλακια... Τι ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ κάνεις; Ασκήσεις στο σπίτι; Θέλει τρέξιμο, ποδήλατο, αερόμπικ για να πέσουν κιλά..κ φυσικά προσοχή στη διατροφή...οχι δίαιτα,απλα να μη τρως πολλα γλυκά κ τηγανιτά ,κ γενικά να προσεχεις τι τρως...πολλά φρουτα κ λαχανικά Διαβάστε περισσότερα...
θελω να ακουσω γνωμες....γλυκο η κρεατικα στα καρβουνα????ποιος ειναι ο μεγαλυτερος πειρασμος?????
Απάντηση:
Γλυκό! Τι να μου πει το πιο καλοψημένο κοψίδι μπροστά σε π.χ. μια black forest; ;p (Άσχετο αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι οι vegan που δεν μπορούν να φάνε τίποτα απ΄ τα δύο πρέπει να είναι πολύ δυστυχισμένα άτομα! :D) Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.