Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο το οποίο μόνο κακό θα σου κάνει. Θα σε συμβούλευα να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή όπου θα...
Απάντηση: 1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας...
Απάντηση: Τα φαγητα της μαμας ειναι ολα τα λεφτα.. Αλλά λατρευω ιδιαιτερα ομελετες, παστιτσια και κεφτεδακια:ρ...
Απάντηση: γραφτα καλυτερα στις λεπτομερειες...
Απάντηση: Μου αρεσει να ειναι ελαφρως ζεστο, να μην καιγομαι οταν τρωω, λιγο πιο πανω απο την θερμοκρασια περιβαλλοντος... αλλά μερικα τρωγονται κ κρυα οπω...
Απάντηση: Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια...
Απάντηση: Εχει τύχει κανά δυό φορές νά το δοκιμάσω.Είναι πράγματι διαφορετικό από τό συνηθισμένο μαγείρευμα πού γνωρίζω,επειδή πάντα τό ξύλο οταν καίγεται,αφ...
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμέ...
Απάντηση: Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε πρόκειται αν ζούσα σε καμιά χώρα με χάλια φαγητό και ήμουν απελπισμένη ίσως αλλά δεν θα αφήσω τέτοια καλούδια για ν...
Απάντηση: Η έννοια του εθισμού στο φαγητό ακούγεται εδώ και δεκαετίες, ενώ τελευταία συγκεντρώνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Συνταγες για υγιεινα φαγητα

Απάντηση: Εννοειται ρε συ!Αλλα... γινεται να μεινουν τηγα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σεξ και μετά φαγητό ;-) Πέρα από την πλάκα,δ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υφίστανται πράγματι και άλλοι παράγοντες πέραν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απο όταν έτυχε να δουλέψω σε κατάστημα με γρήγο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ακατάσχετη μανία και ο εθισμός στο φαγητό, πο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολυ! Παντα βαζω 2-3 red hot chili peppers οτα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Hello everybody!!! :-) Το ξερω χαζη ερωτηση, αλλα... οι τηγανητες πατατες και τα τηγανιτα αυγα, μπαινουν στο ψυγειο αφου μαγειρευτουν ή οχι?
Απάντηση:
Εννοειται ρε συ!Αλλα... γινεται να μεινουν τηγανιτες πατατες? ;ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σεξ και μετά φαγητό ;-) Πέρα από την πλάκα,δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να μπω σε ένα τέτοιο δίλημμα εφόσον και τα δύο τα χρειάζεται ο άνθρωπος.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επειδή ακριβώς βρίσκονται στην ανάπτυξη, πρέπει να τρώνε πολύ καλά. Σίγουρα 3 γεύματα και 2 σνακ ενδιάμεσα, με την προϋπόθεση ότι οι τροφές είναι υγιεινές, αν είναι ανθυγιεινές είτε λίγο είτε πολύ φας, στο τέλος σίγουρα θα σε βλάψουν είτε στο βάρος, είτε στην υγεία σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαλιστα..και η ερωτηση ποια ειναι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο το οποίο μόνο κακό θα σου κάνει. Θα σε συμβούλευα να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή όπου θα νιώθεις κορεσμό και δε θα χρειάζεται να τρως παραπάνω από αυτά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
σας αρέσει περισσότερο ;
Απάντηση:
Τα φαγητα της μαμας ειναι ολα τα λεφτα.. Αλλά λατρευω ιδιαιτερα ομελετες, παστιτσια και κεφτεδακια:ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γραφτα καλυτερα στις λεπτομερειες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μου αρεσει να ειναι ελαφρως ζεστο, να μην καιγομαι οταν τρωω, λιγο πιο πανω απο την θερμοκρασια περιβαλλοντος... αλλά μερικα τρωγονται κ κρυα οπως ειπε κ η Σοφια πανω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχει τύχει κανά δυό φορές νά το δοκιμάσω.Είναι πράγματι διαφορετικό από τό συνηθισμένο μαγείρευμα πού γνωρίζω,επειδή πάντα τό ξύλο οταν καίγεται,αφήνει τό δικό του αρωμα,στό φαγητό, πού τό κάνει σίγουρα καί πιό εκλεκτικό. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε πρόκειται αν ζούσα σε καμιά χώρα με χάλια φαγητό και ήμουν απελπισμένη ίσως αλλά δεν θα αφήσω τέτοια καλούδια για να φάω κινέζικα αν είναι δυνατόν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η έννοια του εθισμού στο φαγητό ακούγεται εδώ και δεκαετίες, ενώ τελευταία συγκεντρώνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο και των μέσων ενημέρωσης. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που το φαγητό έχει παρομοιαστεί με ουσίες όπως τα ναρκωτικά, ενώ η υποτιθέμενη «εξαρτησιογόνος» δράση των τροφίμων έχει συσχετιστεί θετικά και με τη μάστιγα της παχυσαρκίας. Ωστόσο, η επιστημονική κοινότητα αμφισβητεί τον όρο «εθισμός στα τρόφιμα», καθώς και τη σύνδεση οποιουδήποτε μεμο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υφίστανται πράγματι και άλλοι παράγοντες πέραν της τροφής που μπορεί να επηρεάσουν , είτε με αύξηση είτε με μείωση , το βάρος μας; Βεβαίως και αφορούν και ίσως τη πλειοψηφία του πληθυσμού . Ας δούμε τους πιο σημαντικούς: 1. Παρενέργειες από φάρμακα Είναι γεγονός ότι κάποιες φαρμακευτικές αγωγές επηρεάζουν άμεσα το σωματικό βάρος .Και αυτό γιατί τα φάρμακα επιδρούν είτε στη μείωση του μεταβολισμού , είτε επηρεάζουν την όρεξη , εμποδίζουν την καύση των θερμίδων ,είτε αυξάνουν τη κατακράτηση ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα πολλά λαχανικά μιλάνε από μόνα τους. Συστατικά ½ κιλό κιμάς γαλοπούλα (στήθος) ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο ½ κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 1 ½ κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 2 κ. σ νερό 4 ψωμιά για μπέργκερ 2 κ. σ. Κατίκι Δομοκού 4 μαρουλόφυλλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι μου αρέσει.Αλλά τις περισσότερες φορές επειδή η μαμά μου μαγείρευε πάντα το βράδυ έ μου έγινε συνήθεια!!!Κακό το ξέρω αλλά το έχω συνηθίσει...όταν όμως βαριέμαι να μαγειρέψω είναι η καλύτερη επιλογή!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο όταν έτυχε να δουλέψω σε κατάστημα με γρήγορο φαγητό και είδα πώς φτιάχνεται,το σιχάθηκα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ακατάσχετη μανία και ο εθισμός στο φαγητό, πολλές φορές θεωρείται ως η «ιδανική δικαιολογία» για όσους τρώνε πολύ και δε σταματούν να παίρνουν βάρος... Σύμφωνα όμως με έρευνα, την οποία επικαλείται η MailOnline, ο εθισμός στο φαγητό ίσως είναι τελικά κάτι παραπάνω από μια δικαιολογία για να… τσιμπήσουμε κατιτίς παραπάνω. Ερευνητές βρήκαν ότι οι παχύσαρκες γυναίκες διεγείρονται ενστικτωδώς από τις εικόνες φαγητών, ενώ τείνουν να χαρακτηρίζονται και από λιγότερη «δύναμη της θέλησης». ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ! Παντα βαζω 2-3 red hot chili peppers οταν μαγειρευω... δικη μου παραγωγης κ βιολογικες... κ ο,τι εχει να κανει με καυτερο το γουσταρω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα μαρινάρουμε με το χυμό από τα μοσχολέμονα. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και στην συνέχεια μαγειρεύουμε τη σύβρασή μας. Όταν δέσει ελαφρά η σύβραση όλων των υλικών, περιχύνουμε με αυτήν τα φιλέτα της γλώσσας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύρια μαζί με το αλάτι. Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε στο 1/3 του νερού τη μαγιά και την ζάχαρη. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, κατόπιν κάνουμε μία λακουβίτσα και ρίχνουμε στη μέση της το υπόλοιπο χλιαρό νερό και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο σιγά σιγά και εναλλάξ. Στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα χέρια μας για 25 λεπτά. Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη σε θερμό μέρος για να ξεκουραστεί και να φουσκώσει έως ότου διπλ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 39 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.