Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: λογικα θα ριχνει σουβλακια ο ενας στον αλλο...
Απάντηση: Και το σουβλάκι έχει βιταμίνη. Βιταμίνη B12 για την ακρίβεια. Απλώς στο σουβλάκι έβαλε και λίπος και τοξίνες τις οποίες δεν έβαλε στο μπρόκολο και...
Απάντηση: Αν καταλαβαινω καλα ρωτας αν εχουμε φτιαξει ποτε καποια χειροτεχνια απο καλαμακια σαν αυτο που εχεις εικονα στο προφιλ σου, ε ολο και κατι εχουμε...
Απάντηση: υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, κα...
Απάντηση: Αν θελετε να δουλεψετε σε ελληνικο μαγαζι στο μοναχο γερμανιας καλεστε στο 0049893131373...
Απάντηση: Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p...
Απάντηση: Από αυτά που είπες προτιμώ την πίτσα και την κρέπα..:) Το έχω βαρεθεί το έτοιμο φαγητό να σου πω την αλήθεια, είμαι και υπέρ της υγιεινής διατροφής...
Απάντηση: Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4 κουταλιές...
Απάντηση: απο το τηλ: -απλωνεις το χερι στο τηλεφωνο -το σηκωνεις -πληκτρολογεισ τον αριθμο του καταστηματος -μιλας λεγοντας τι θελεισ στο καταστημα: ...
Απάντηση: οπως ηπε και καποιος παραπανω, σαν την σπιτικια πιτσα δεν ειναι τιποτα καλητερο,αρκη να ξερεις να φτιαξης τη ζυμη που και αυτη ειναι παρα πολυ ευκ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Σουβλακι ντερλικατεσεν

Απάντηση: Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: χααααααααααααααααααααααμπουργκεεεεεεεεεεεεεεεεε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εμείς πάντως παραγγείλαμε πίτσες σήμερα! #οι φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η συνταγή είναι γνωστή από την ελληνική αρχαιότ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν σε καταλαβαίνω, τζατζίκι ότι καλύτερο
Απάντηση: πολυ καλη επιλογη...θα τρωγα ενα τωρα που κοβει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πιτσααααα!!! Την εμπιστευομαι πιο πολυ απο τα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποσ το φτιαχνουμε
Απάντηση: 180 σε γενικες γραμμες... το σκετο σουβλακι ετσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σκετο 180 με πιτα το διπλάσιο
Απάντηση: δεν ξερω
Απάντηση: Είχα φάει μια πίτσα σε ένα καλό ιταλικό εστιατό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κ αυτο τωρα πως τ εγραψες?ποιος σε βοηθησε?πηγα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά. Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ αντικολλητικό μαντεμένιο τηγάνι 2 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε τα σουβλάκια. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το Flora Soft με βούτυρο και την παρμεζάνα και βράζουμε όλα τα υλικά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να δέσουν. Όταν τα σουβλάκια ψηθούν τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή πατάτες τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν φλάουρ σε 1 ½ κουτ. σούπας νερό, το προσθέτουμε στο σκεύος και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Παράλληλα καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος και κρατάμε το κεφάλι και την ουρά τους. Χαράσουμε τη ράχη τους με μία οδοντογλυφίδα και αφαιρούμε το εντεράκι τους. Μαρινάρουμε τις καθαρισμένες γαρίδες για 10 λεπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χααααααααααααααααααααααμπουργκεεεεεεεεεεεεεεεεεεερ !!!! <3 το σουβλακι το εχω βαρεθει επειδη το τρωω συχνα αν και ντααααααααααααξει ενα με μποοοοοοοοολικο τζατζικι και κρεμμυδι δεν θα με χαλαγε.και η πιτσα ωραια ειναι αλλα ειμαι σε φαση χαμπουργκερ αυτη την περιοδο... :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμείς πάντως παραγγείλαμε πίτσες σήμερα! #οι φλώροι, την είδαμε ιταλιάνοι ξαφνικά, λες και είχαμε και στο χωριό μας ιταλικό :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα θα ριχνει σουβλακια ο ενας στον αλλο.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και το σουβλάκι έχει βιταμίνη. Βιταμίνη B12 για την ακρίβεια. Απλώς στο σουβλάκι έβαλε και λίπος και τοξίνες τις οποίες δεν έβαλε στο μπρόκολο και στο κουνουπίδι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν καταλαβαινω καλα ρωτας αν εχουμε φτιαξει ποτε καποια χειροτεχνια απο καλαμακια σαν αυτο που εχεις εικονα στο προφιλ σου, ε ολο και κατι εχουμε κανει σε μικρη ηλικια, και οχι μονο με καλαμακια απο σουβλακι! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, και είμαι ενημερωμένη :P εκεί μάλιστα μπορούσες να βάλεις και κοντοσούβλι ή κοκορέτσι(!) αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε πολλά σουβλατζίδικα :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Είμαι 43 χρονών,ψήστης με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο,πολύ γρήγορος στο τύλιγμα,γνώστης ψησήματος στα κάρβουνα από κοντοσούβλια,σούπερ συνταγή για γύρο κατόπουλου στα κάρβουνα,από σνίτσελ κοτόπουλο,γεμιστά,απλά,σούπερ συνταγή από σουβλάκι κοτόπουλο εγγιημένα όπου τα έβαλα κάνανε θραύση.Έχω δουλέψει Κρήτη,Κύπρο,Σαντορίνη,Σαμοθράκη.Για σεζόν είμαι φιλότιμος,τυπικότατος στην δουλειά μου,συνεπέστατος,όποιος ενδιαφέρεται πηγαίνω οπουδήποτε στην Ελλάδα και Εξωτερικό. Μόνιμος κάτοικος Αλεξανδρο...
Απάντηση:
Αν θελετε να δουλεψετε σε ελληνικο μαγαζι στο μοναχο γερμανιας καλεστε στο 0049893131373 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από αυτά που είπες προτιμώ την πίτσα και την κρέπα..:) Το έχω βαρεθεί το έτοιμο φαγητό να σου πω την αλήθεια, είμαι και υπέρ της υγιεινής διατροφής οπότε αραιά και πού θα φάω κάτι τέτοιο..! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4 κουταλιές ελαιόλαδο * 1 κουτ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο * 4 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι * 2 φύλλα δάφνης, και επιπλέον 8-10 για τα σουβλάκια * 1 κουτ. σούπας ρίγανη ή μαντζουράνα * αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 κιλό περίπου ξεκοκαλισμένο φιλέτο κοτόπουλο (από πόδι ή μπούτι, ή από στήθος) κομμένο σε κύβους 4 εκ. * σουμάκι για να πασπαλίσετε... Διαβάστε περισσότερα...
εδω...http://youtu.be/12zyVzedaa4
Απάντηση:
απο το τηλ: -απλωνεις το χερι στο τηλεφωνο -το σηκωνεις -πληκτρολογεισ τον αριθμο του καταστηματος -μιλας λεγοντας τι θελεισ στο καταστημα: -ανοιγεισ το στομα σου και μιλας... τοσο απλο ε? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως ηπε και καποιος παραπανω, σαν την σπιτικια πιτσα δεν ειναι τιποτα καλητερο,αρκη να ξερεις να φτιαξης τη ζυμη που και αυτη ειναι παρα πολυ ευκολη, διαδικασια 5 λεπτων και λιγο χρονο να φουσκοση η ζυμη, μετα παιδια μου προσθετεται οτι σας ερχετε στο μιαλο,απο τα σηνιθησμενα,ζαμπον τυρι,μπεικον σαλαμι.. εως ,κιμα,κοτοπουλο στηθος,(ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΗΡΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ) τονο,μανιταρια,αυγα, κ τοσα αλλα πραγματα,αληθεια εχετε δοκιμαση πιτσα με ανανα???? (κομποστα σε φετες) ειναι το κατι αλλο, η λεγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η συνταγή είναι γνωστή από την ελληνική αρχαιότητα. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Αθηναίου στο έργο του Δειπνοσοφιστές, ότι ο Ηγήσιππος στο Οψαρτυτικό του, δηλ. στον οδηγό μαγειρικής που έγραψε, αναφέρει ένα έδεσμα που λεγόταν κάνδαυλος και ήταν κάτι ανάλογο με το σημερινό σουβλάκι. Συνδύαζε κομμάτια από ψητό κρέας, πίτα, τυρί και άνηθο και σερβιριζόταν με ζουμί (Αθήναιος, Δειπνοσοφιστές, 12, 516d). Το σουβλάκι από εντόσθια αναφέρεται σε ρωμαϊκά κείμενα του 1ου αιώνα μ.Χ. αλλά και αργότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν σε καταλαβαίνω, τζατζίκι ότι καλύτερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πολυ καλη επιλογη...θα τρωγα ενα τωρα που κοβει λορδα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στην αθηνα,,αν μπεις στο google θα τα βρεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιτσααααα!!! Την εμπιστευομαι πιο πολυ απο τα σουβλακια :P Τα περισσοτερα σουβλατζιδικα στην Αθηνα ειναι αθλια! Ε, που και που και κανα σαντουιτς απο κοτοπουλαδες,για αλλαγη :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τιποτα ελαχιστες γυρω στις 100 η πιτα η ντοματα μια ολοκληρη απο οτι ξερω εχει 60 θερμιδες το κρεμμυδι ενα κρεμμυδι εχει 30 θερμιδες κ το γιαουρτι απο 100 εςσ 160 το κεσεδακι.τα λαδια ειναι που παχαινουν!ανεβαζουν πολυ την ινσουλινη και κανουν λιπος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να συτεψουν κανα δυο ημερες και μετα ψυσημο αλλα μονο στα καρβουνα εχουν αποδοση και γευση [στα ηλεκτρηκα γκριλ δεν δοκυμασα για να ειμαι ηλικρινης]θα μοσχομυριζουν στο ψυσημο να ξερης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσ το φτιαχνουμε Διαβάστε περισσότερα...
πόσες θερμίδες έχει ένα χορινό σουβλάκι
Απάντηση:
180 σε γενικες γραμμες... το σκετο σουβλακι ετσι?? οχι το αθηναιικο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις τα σουβλακια θα τα βαζης σε μια πιατελα καθε στροση που θα κανης θα τα ραντιζης με λιγω κονιακ και θα τα αφυσης να συτεψουν στο ψυγιο τουλαχιστον για δυο με τρεις ημερες μετα βαλτα στα καρβουνα για ψυσιμο και αν σε αρεσουν απαντισε μας μετα Διαβάστε περισσότερα...
Πόσες
Απάντηση:
Σκετο 180 με πιτα το διπλάσιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιά πίτσα και πού (Ελλάδα / Εξωτερικό)
Απάντηση:
Είχα φάει μια πίτσα σε ένα καλό ιταλικό εστιατόριο και ήταν η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Λεγόταν ΛΑ ΔΙΑΒΟΛΑ κάτι με διάβολο δεν θυμάμαι ακριβώς. Μιλάμε για πολύ ιδρώτα και πολλές μπύρες αλλά άξιζε ήταν πεντανόστιμη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κ αυτο τωρα πως τ εγραψες?ποιος σε βοηθησε?πηγαινε σε κανενα νυχτερινο ισως κατι να μαθεις.... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.