Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ...
Απάντηση: Υλικά Για Το Κέικ: 100 γρ. Ζάχαρη 100 γρ. Αλεύρι 4 αβγά 1 κάψουλα άρωμα βανίλιας Για Την Κρέμα: 1 κιλό κάστανα βρασμένα και ξεφλο...
Απάντηση: Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρι κόκκινο 250 gr. μαργαρίνη 1 φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά 1/2 φλυτζάνι κακάο 1/2 φλυτζάνι κονιάκ ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/apotelesmata- anazitisis?q=%CE%BA% CE%BF%CF%81%CE%BC% CF%8C%CF%82 περισσότερες από μια προτάσεις...
Απάντηση: Κορμος συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF...
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 3 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ, 2 κουβερτούρες, 3 κτ. σούπας κακάο, 1 ζαχαρούχο γάλα, 3-4 κτ. σούπας κονιάκ, 250 γρ...
Απάντηση: Υλικά: ½ βιτάμ σοφτ 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου 3 κουτ. σούπας κακάο 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχ...
Απάντηση: 250γρ βιταμ 2 κουβερτουρες 4 κσγεματες κορν φλαουρ 1 κουτι γαλα νουνου 300 γρ νερο 5 κ γ ζαχαρι 1 1/2 πακετο μπισκοτα πτιμπερ Για τον σ...
Απάντηση: ααφγξ...
Απάντηση: Θα χρειαστείς 2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ. συνολικά), 1 ζαχαρούχο γάλα PANDA (380γρ), 250 γρ. μαργαρίνη τύπου βιτάμ (μαλακιά), 3 σφηνάκια λικέρ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Σοκολατενιος κορμος με πραλινα

Απάντηση χρήστη: ΥΛΙΚΑ Για το μπισκότο • 160 γρ. φουντούκια αλεσμένα • 6 ασπράδια αυγών • 3 κουταλιές κρυσταλλικής ζάχαρης • 160 γρ. ζάχαρη άχνη Για την κρέμα πραλίνας • 300 γρ. πραλίνα φουντουκιού • 200 γρ. κουβερτούρα με 55% κακάο • 500 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για το μπισκότο χτυπάτε στο μίξερ τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μαρέγκα. Προσθέτετε την άχνη, τα φουντούκια και ανακατεύετε απαλά. Στρώνετε μια λαδόκολλα σ’ ένα ταψί και ρίχνετε το μίγμα σε λεπτή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι: Σπάμε τα αβγά και χ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε σε μέτρια προς δυν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τα μουστοκούλουρα θα χρειαστούμε: 1 κιλό α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παγωτο το καλοκαιρι και το χειμωνα καμια παστα!
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ μας το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε σε μπολ τη λιωμένη κουβερτούρα μαζί με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε την κολοκύθα σε μικρούς κύβους των 2 εκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: να το δωσεισ στησ κοτεσ
Απάντηση: 225 βούτυρο 365 μαυρης σοκολάτας 7 αλάτι 2 α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Και γω θαθελα να μαθω το ιδιο για θεσσαλονικη
Απάντηση: ναι γιατι αλλιως θα γινουνε ζυμη
Απάντηση: http://www.queen.gr/MAGEIRIKH/THS-TEMPELAS/ item...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπατε 1 καλουπακι βιταμ μεχρι να ασπρισει . Ε...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμε τη μεμβράνη στο εσωτερικό. Κατόπιν βάζουμε λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί για να λιώσει καλά και ανακατεύουμε. Παίρνουμε το Flora με βούτυρο και κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Στην αρχή ρίχνουμε τη μισή ποσότητα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει. Αφού λιώσει η σοκολάτα με το Flora, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora με βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Το μίγμα θα αποκτήσει όμορφη υφή. Το βγάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι: Σπάμε τα αβγά και χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με 1-2 κουταλιές ζάχαρη. Χτυπάμε χωριστά τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε το αλεύρι και το Flora Soft με βούτυρο στο μίγμα των κρόκων. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά. Στρώνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Το ψήνουμε στους 220°C για 10 λεπτά περίπου. Όταν β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το μίξερ μας τη ζάχαρη με τους κρόκους των αυγών για περίπου 10-15 λεπτά έως ότου ασπρίσουν και διογκωθούν καλά. Προσθέτουμε τη βανιλέτα και το ξύσμα του πορτοκαλιού. Σε μία άλλη λεκάνη ή στον κάδο του μίξερ μας χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με το αλάτι και το χυμό λεμονιού. Στο πρώτο μίγμα κρόκων και ζάχαρης ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τη μαρέγκα μας μαζί με το μισό αλεύρι και ανακατεύουμε ελαφρά και αργά. Όταν τα υλι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και τα τριμμένα μπισκότα βανίλιας και ζυμώνουμε καλά. Σε ένα ρηχό ταψάκι τοποθετούμε μία λαδόκολλα και επάνω της βάζουμε ένα τσέρκι με διάμετρο 26-28 εκατοστά και ύψος 6-8 εκατοστά. Ρίχνουμε τη ζύμη της βάσης μέσα στο τσέρκι, την πιέζουμε και την απλώνουμε καλά μέσα στο τσέρκι και στα πλαϊνά. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και την κρέμα τυριού μαζί με το κακάο και τη ζάχαρη άχνη και αρωματίζουμε με το λικέρ Καλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για Το Κέικ: 100 γρ. Ζάχαρη 100 γρ. Αλεύρι 4 αβγά 1 κάψουλα άρωμα βανίλιας Για Την Κρέμα: 1 κιλό κάστανα βρασμένα και ξεφλουδισμένα ή κονσέρβα ή γλυκό του κουταλιού. 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 350 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα 150 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 500 ml κρέμα γάλακτος 35% 2 φλιτζάνια (400 γρ.) γάλα 3,5% Για το σιρόπι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. Νερό Και Για Το Γαρνίρισμα: 100 γρ κάστανο (θα το αφαιρέσουμε από αυτό τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα υλικά για το παντεσπάνι 1 φλυτζάνι αλεύρι κόκκινο 250 gr. μαργαρίνη 1 φλυτζάνι ζάχαρη 5 αυγά 1/2 φλυτζάνι κακάο 1/2 φλυτζάνι κονιάκ για την γέμιση 150 ml. κρέμα γάλακτος 200 gr. μερέντα ή nutella 100 gr. κρέμα κάστανο bonne maman 2 κουταλιές της σούπα κονιάκ για το σιρόπι 1/2 κουταλάκι του γλυκού κακάο 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη 3/4 φλυτζάνι νερό για το πασπάλισμα Κακάο Άχνη Εκτέλεση Συνταγής το παντεσπάνι Χτυπάμε το μαργαρίνη με την ζάχαρη να αφρατέψουν,προσθέτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/apotelesmata- anazitisis?q=%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82 περισσότερες από μια προτάσεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κορμος συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE% BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE% BA%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 3 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ, 2 κουβερτούρες, 3 κτ. σούπας κακάο, 1 ζαχαρούχο γάλα, 3-4 κτ. σούπας κονιάκ, 250 γρ. μαργαρίνη Πως το κάνουμε: Σε κατσαρόλα, σε σιγανή φωτιά, βάζω τη μαργαρίνη να λιώσει και προσθέτω και το ζαχαρούχο. Ρίχνω την κουβερτούρα να λιώσει και στο τέλος ρίχνω και το κακάο. Ανακατεύω συνέχεια σε σιγανή πάντα φωτιά και προσέχω να μην πήξει πολύ. Κατεβάζω από τη φωτιά και το αφήνω να κρυώσει. Σπάω τα μπισκότα σε κομματ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: ½ βιτάμ σοφτ 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου 3 κουτ. σούπας κακάο 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. Σερβίρεται κρύο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250γρ βιταμ 2 κουβερτουρες 4 κσγεματες κορν φλαουρ 1 κουτι γαλα νουνου 300 γρ νερο 5 κ γ ζαχαρι 1 1/2 πακετο μπισκοτα πτιμπερ Για τον στολισμο 1 κρετορε 500γρ(φυτικη σαντυγι) 400 γρ ζαχαρουχο 1 φακελακι ξυσμα κουβερτουρας Εκτελεση Σε μια κατσαρολα βαζουμε το βιταμ και τις κουβερτουρες και τα ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν. Σε μια γυαλινη σουπιερα ανατατευουμε το κορν φλαουρ και την ζαχαρι στην συνεχεια προσθετουμε το νερο εναλαξ με το γαλα και προσεχουμε μην σβολια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρειάζομαι μια καλή και εύκολη αν είναι δυνατόν συνταγή για κορμό σοκολάτας
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ. συνολικά), 1 ζαχαρούχο γάλα PANDA (380γρ), 250 γρ. μαργαρίνη τύπου βιτάμ (μαλακιά), 3 σφηνάκια λικέρ Sheridan, μπισκότα μαλακά (1 1/2 κουτί) τύπου Μιράντα,150 γρ. καρύδα Λιώνω σοκολάτες και μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Προσθέτω το γάλα, το λικερ και τα μπισκότα κομμένα με το χέρι. Τέλος, προσθέτω καρύδα. Βάζω το μείγμα σε φόρμα του κεικ - την μακρόστενη, περιμένω να κρυώσει λίγο και βάζω στην καταψύξη. Πιο απλή δεν γίνεται! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Βιταμ 100γρ άχνη ζάχαρη 3 κρόκοι αβγού 4κ.σ. νερό κρύο 2 ασπράδια αβγού Για τη γέμιση 6 αβγά 200 γρ. ζάχαρη 90ml χυμό λεμονιού (φρέσκος χυμός λεμονιού από 3 λεμόνια) 2 κ. γλυκού. ξύσμα λεμονιού ( από 3 λεμόνια) 180ml κρέμα γάλακτος NOYNOY Διαδικασία Για τη ζύμη: κοσκινίστε το αλεύρι μαζί με τη ζάχαρη. Κόψτε το Βιταμ σε μικρούς κύβους και τρίψτε το με το αλεύρι . Ρίξτε τους κρόκους και το νερό κα... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνω μουστοκούλουρα; Ξέρετε καμμία εύκολη συνταγή;
Απάντηση:
Για τα μουστοκούλουρα θα χρειαστούμε: 1 κιλό αλεύρι και λίγο ακόμα για όλες τις χρήσεις 1 φάκελο μπέκιν 1 φλυτζάνι λάδι 1 φλυτζάνι πετιμέζι 1 φλυτζάνι ζάχαρη 2 φλυτζάνια χλιαρό νερό ή χυμό πορτοκαλιού 2 κουτ. γλ. κανέλλα 1 κουτ. γλ. γαρύφαλλο 1 κουτ. γλ. μοσχοκάρυδο 3 κουτ. γλ. αμμωνία Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη, προσθέτουμε τα κανελλογαρύφαλλα και το μοσχοκάρυδο. Προσθέτουμε το λάδι και τρίβουμε το αλεύρι με αυτό για να ανακατευτεί καλά. Διαλύουμε το πετιμέζι σε χλιαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Παγωτο το καλοκαιρι και το χειμωνα καμια παστα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τα αυγά και τη ζάχαρη Όταν η ζάχαρη λιώσει και ενσωματωθεί καλά με το Flora Soft με βούτυρο προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το αλάτι και τη βανιλέτα και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ μας έως ότου πάρουμε ένα σφικτό χυλό. Βάζουμε τον χυλό για λίγο στο ψυγείο για να ξεκουραστεί. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα καυτό αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μπολ τη λιωμένη κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο, τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς. Με ένα κουτάλι κόβουμε μικρά κομμάτια ζύμης και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 °C για 15-18 λεπτά. Tea Tip Η καλύτερη συντροφιά για τα χειμωνιάτικα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε την κολοκύθα σε μικρούς κύβους των 2 εκ. και τους βράζουμε σε μια κατσαρόλα για 20 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία, με τόσο νερό που μόλις να τους σκεπάζει. Προσθέτουμε τον ζεστό ζωμό της κότας στην κατσαρόλα που έβραζε η κολοκύθα, αφού βεβαιωθούμε ότι έχει μαλακώσει καλά και προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε. Βάζουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε για λίγο να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο, ανακατ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ειπες στο γαλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να το δωσεισ στησ κοτεσ Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα μια συνταγη για μπισκοτα με μαυρη σοκολατα που να ειναι και ευκολη γιατι δεν ξερω καλα
Απάντηση:
225 βούτυρο 365 μαυρης σοκολάτας 7 αλάτι 2 αυγά 330 αλευρι 180 ψιλοκομμένα φουντούκια 360 δάκρυα σοκολάτας Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και γω θαθελα να μαθω το ιδιο για θεσσαλονικη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι γιατι αλλιως θα γινουνε ζυμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιο σημαντικό είναι το προϊόν που θα προσφέρεις. Υπάρχουν μαγαζιά που μπαίνεις μέσα και νομίζεις πως είσαι σε μαντρί, αλλά πάει λαός. Αν μπορέσεις και τα ισορροπήσεις αυτά τα δύο, είσαι τζάμι. Πες μας πού είναι το μαγαζί, αν τύχει καμιά φορά και περάσουμε... Διαβάστε περισσότερα...
θελω να φτιαξω μπισκοτακια με σοκολατα και νιφαδες βρωμης,εχετε καμια απλη και ευκολη συνταγη με αυτα τα υλικα?
Απάντηση:
http://www.queen.gr/MAGEIRIKH/THS-TEMPELAS/item/ 35953-Tragana-mpiskota-me-sokolata-galaktos-kai- nifades-brwmhs εμένα πάλι μου κόλλησε στο μυαλό η σοκολατόπιτα αλλά λοηικά έχει πολλές θερμίδες όποτε μακρία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο το ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να «αφρατέψει» το μίγμα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, τη βανίλια και το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Κατεβάζουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και αρχίζουμε να ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι. Ανακατεύουμε, μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπατε 1 καλουπακι βιταμ μεχρι να ασπρισει . Επειτα ρίχνετε 1 ζαχαρούχο γαλα , ένα αυγό, μια βανίλια σε σκόνη και κακάο πικρο σε σκόνη-τοσες κουταλιες αναλογα με το πόσο σκούρο το θελετε . Προαιρετικά ρίχνετε και φουντούκια σε σκόνη. Ειναι άλειμμα που μοιαζει με μερεντα . Βγαινει αρκετο και διατηρειται 4 μερες στο ψυγείο . Το κανω χρόνια αλλα ειναι τοσο νοστιμο που δεν προλαβαινει να μεινει πανω απο δυο μερες. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.