Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οι λέξεις αυτές είναι γαλλικές...
Απάντηση: τουρισμος=αγγλικη ή γαλλικη,καπετανιοσ= λατινικη λεξη, μαγιονεζα=γαλλικη,γι ουβετσι=τουρκικη,μπο υκαλι=γαλλ ικη,γιαουρτι=τουρκικ η,σκακι=ιταλικη,σαντ ι...
Απάντηση: σαντιγυ - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF%82/% CE...
Απάντηση: Υλικα: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ...
Απάντηση: Με βάζεις σε πειρασμό και βρίσκομαι σε δίαιτα. Το δεύτερο το καλοκαίρι, το πρώτο το χειμώνα...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πάνω) άχνη ή ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζω για τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξη τα εργαλ...
Απάντηση: νομίζω οτι χτυπάς κρέμα γάλακτος στο μίξερ...
Απάντηση: 5 ασπράδι 150 γραμμ. ζάχαρη Σε πολύ καθαρό και στεγνό μίξερ βάζουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη και στη μεσαία ταχύτητα αφήνουμε τη μαρέγκα να κάνε...
Απάντηση: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑ...
Απάντηση: Συστατικά 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Σαντιγυ μορφατ

Απάντηση: υπαρχει κ ετοιμη!
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: εννοεις να φτιαξεις χειροποιητη σαντιγυ και να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα ανάψει η ένδειξη FAULT στην οθόνη...
Απάντηση: 1. Καλύπτεις τη κονσέρβα με το ζαχαρούχο γάλα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: χτυπας κρεμα γαλακτος και ζαχαρη μαζι
Απάντηση: Υλικά: 10 σου, έτοιμα Για την κρέμα: 2 φλιτζ. γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κρυο φρεσκο γαλα,2 μπανανες μεσα στο μπλεντερ κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια
Απάντηση: Συστατικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το πιο γνωστό προφιτερόλ απο όσο ξέρω είναι του...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οχι γιατι για στις βαφλες πρεπει να βαλεις αυγα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά * 200 γρ σοκολάτα * 1 φλ γάλα + 3/4...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ karidopit...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφου...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
υπαρχει κ ετοιμη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εεε κι εσυ μαθητης 1ης γυμνασιου εεε???τα αγγλικα τους μεσα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εννοεις να φτιαξεις χειροποιητη σαντιγυ και να προσθεσεις σοκολατα?ναι μπορεις.θελεις να βαζεις σκονη σοκολατα η νιφαδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαντιγί στα σούπερ μαρκετ, σε πράσινη συσκευασία . Με απλό χτυπημα στο μίξερ βγαίνει αρκετή ποσότητα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι λέξεις αυτές είναι γαλλικές Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τουρισμος=αγγλικη ή γαλλικη,καπετανιοσ= λατινικη λεξη, μαγιονεζα=γαλλικη,γιουβετσι=τουρκικη,μπουκαλι=γαλλ ικη,γιαουρτι=τουρκικη,σκακι=ιταλικη,σαντιγυ=γαλλικ η :)))) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαντιγυ - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B3%CE%B1%CE% BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE% B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE% B3%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Εκτελεση: Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Μυστικα: Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η καλύτερη και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με βάζεις σε πειρασμό και βρίσκομαι σε δίαιτα. Το δεύτερο το καλοκαίρι, το πρώτο το χειμώνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πάνω) άχνη ή ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζω για τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξη τα εργαλεία μου (αυγοδαρτες-μπολ/μπασινα μεταλλική σε περίπτωση που χρησημοποιω mixer χειρός) και την κρέμα στο ψυγείο. Βάζω την κρέμα στην κρύα μπασιν/ μπολ του μίξερ και χτυπώ στο δυνατό μέχρι να αφρίσει. Προσθέτω ζάχαρη ενώ χτυπώ. Σε 3-5 λεπτά συνήθως αρχίζει να σφίγγει (ανάλογα τη θερμοκρασία και τα λιπαρά). τότε χαμηλώνω την ταχύτητα για να μην κόψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω οτι χτυπάς κρέμα γάλακτος στο μίξερ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5 ασπράδι 150 γραμμ. ζάχαρη Σε πολύ καθαρό και στεγνό μίξερ βάζουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη και στη μεσαία ταχύτητα αφήνουμε τη μαρέγκα να κάνει απαλές κορυφές. Είναι προτιμότερο να χτυπάμε τη μαρέγκα για πολλή ώρα σε μέτρια ταχύτητα γιατί διατηρεί τον όγκο της καλύτερα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η καλύτερη και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα ανάψει η ένδειξη FAULT στην οθόνη... Διαβάστε περισσότερα...
Πως θα φτιαξω τούρτα με μπισκότο καραμελα και σαντιγύ;
Απάντηση:
1. Καλύπτεις τη κονσέρβα με το ζαχαρούχο γάλα με νερό, μέσα στη κατσαρόλα και το βράζεις για 3,5 ώρες. Αυτό μετά θα γίνει καραμέλα. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν αφήνουμε να μειωθεί το νερό κατά τη διάρκεια του βρασίματος, αλλά συμπληρώνουμε με ζεστό νερό και όταν τελειώσει, περιμένουμε να κρυώσει πριν ανοίξουμε τη κονσέρβα, αλλιώς μπορεί να σκάσει. 2. Τα μπισκότα τύπου digestive τα τρίβουμε στο μπλέντερ μαζί με λίγο λιωμένο βούτυρο, τόσο ώστε να είναι ψιλοκομμένα αλλά όχι τελείως σκόνη. 3. Έπειτα, τα... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα χρειαζομαι για να φτιαξω σαντιγυ
Απάντηση:
χτυπας κρεμα γαλακτος και ζαχαρη μαζι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ψάχνω μια εύκολη συνταγή για προφιτερόλ.
Απάντηση:
Υλικά: 10 σου, έτοιμα Για την κρέμα: 2 φλιτζ. γάλα, ζεστό 6 κρόκους αβγών 1φλιτζ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. αλεύρι Για το γλάσο: 400 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα 3 κουταλιές μαργαρίνη Για το γαρνίρισμα: σαντιγί αμύγδαλα, φιλέ Τι κάνουμε: Για να φτιάξουμε την κρέμα, ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να αρχίσει να βράζει και το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη μαζί με τους κρόκους και τα χτυπάμε καλά με το αναδευτήρι ή με το μίξερ, έως ότου λιώσει η ζάχαρη και ασπρίσει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρυο φρεσκο γαλα,2 μπανανες μεσα στο μπλεντερ και ειναι ετοιμο! Διαβάστε περισσότερα...
τι ωρα ανοιγουν τα max perry
Απάντηση:
οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%B1%CF%87%CE% B9%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1? stags=1&adv=1 δυστυχως δεν εχω μια αλλα δεν θυμαμαι που την εβαλα τρελενομαι για ταχινοπιτα πουλαει πολυ ωραιες ο μαρινοπουλος αλλα δυστυχως μονο σε περιοδους νηστειας.τι εχεις δοκιμασει; Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για ρολό με μερέντα;
Απάντηση:
Συστατικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. αλεύρι 1 φλ. ζάχαρη 1 βανίλια 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 2 κ.σ. νερό βρύσης λαδόκολα μερέντα Οδηγίες Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι με το μίξερ για λίγα λεπτά Παίρνουμε ένα ταψί παραλληλόγραμο περίπου 50Χ25, το βουτυρώνουμε και βάζουμε από πάνω τη λαδόκολα, να κολλήσει στο ταψί. Ρίχνουμε το μείγμα και βάζουμε το ταψί στο φούρνο, αφού πρώτα τον προθερμάνουμε στους 180° (μόνο αντιστάσεις). Το αφήνουμε για 20' για ... Διαβάστε περισσότερα...
Εγω ξερω....και οποιοι δεν το ξερουν καιρος να το μαθουν.Αν δεν το πει κανενας,πριν κλεισω την ερωτηση θα το αποκαλυψω.Γιατι το ΡΩΤΗΣΕ ειναι για να μαθαινεις!
Απάντηση:
Το πιο γνωστό προφιτερόλ απο όσο ξέρω είναι του Ανδριά.Το βρήκα;Τί κερδίζω; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι γιατι για στις βαφλες πρεπει να βαλεις αυγα και γαλα Διαβάστε περισσότερα...
ο αφρος απο πανω με τι υλικα παρασκευαζεται
Απάντηση:
Συστατικά * 200 γρ σοκολάτα * 1 φλ γάλα + 3/4 του λίτρου γάλα * 1 κ.σ ζάχαρη Για την σαντιγί: * 80 γρ κρέμα γάλακτος * 30 γρ ζάχαρη άχνη * 1 φακ. βανίλια Οδηγίες 1. Λιώνετε τα 200γρ σοκολάτας σε μπεν μαρί με το 1φλ γάλα, ανακατεύετε και το αφήνετε να βράσει για 10΄. 2. Ζεσταίνετε 3/4 του λίτρου γάλα με 1 κ.σ ζάχαρη, το ρίχνετε στην κατσαρόλα με την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύετε για 5΄. 3. Ετοιμάζετε σαντιγί χτυπώντας 80γρ κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας σταδιακά 30γρ ζάχαρη άχνη κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα που θα χρησιμοποιήσουμε και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι ενώ παράλληλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για μερικά λεπτά για να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε όλα μαζί, μέχρι να ασπρίσει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/karidopita- me-sokolata.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Περιχύνουμε τις σταφίδες με το ζεστό λικέρ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν. Ρίχνουμε το Flora στο μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά, το άρωμα βανίλιας, την κανέλα, το γαρίφαλο και τα ξύσματα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γιαούρτι, το μήλο και τον χυμό πορτοκαλιού. Στη συνέχεια, ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 134 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.