Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οι λέξεις αυτές είναι γαλλικές...
Απάντηση: τουρισμος=αγγλικη ή γαλλικη,καπετανιοσ= λατινικη λεξη, μαγιονεζα=γαλλικη,γι ουβετσι=τουρκικη,μπο υκαλι=γαλλ ικη,γιαουρτι=τουρκικ η,σκακι=ιταλικη,σαντ ι...
Απάντηση: σαντιγυ - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF%82/% CE...
Απάντηση: Υλικα: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ...
Απάντηση: Με βάζεις σε πειρασμό και βρίσκομαι σε δίαιτα. Το δεύτερο το καλοκαίρι, το πρώτο το χειμώνα...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πάνω) άχνη ή ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζω για τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξη τα εργαλ...
Απάντηση: νομίζω οτι χτυπάς κρέμα γάλακτος στο μίξερ...
Απάντηση: 5 ασπράδι 150 γραμμ. ζάχαρη Σε πολύ καθαρό και στεγνό μίξερ βάζουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη και στη μεσαία ταχύτητα αφήνουμε τη μαρέγκα να κάνε...
Απάντηση: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑ...
Απάντηση: Συστατικά 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Σαντιγυ μορφατ

Απάντηση: υπαρχει κ ετοιμη!
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: εννοεις να φτιαξεις χειροποιητη σαντιγυ και να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα ανάψει η ένδειξη FAULT στην οθόνη...
Απάντηση: 1. Καλύπτεις τη κονσέρβα με το ζαχαρούχο γάλα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: χτυπας κρεμα γαλακτος και ζαχαρη μαζι
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: ΒΑΣΗ 250 γρ. μπισκότ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C . Σοτάρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τρίβουμε με τα χέρια ή στο μπλέντερ τα μπισκότα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 500 γρ. βούτυρο 500 γρ. ζάχαρη 500 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΝΑΙ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βεβαίως και μπορείς! Ορίστε μια συνταγή από τον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: με μετρο αδερφε γιατι το προβειο ειναι πολυ λιπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!!
Απάντηση: που μπορω να πουλησω γλυκα κουταλιου
Απάντηση: Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
υπαρχει κ ετοιμη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εεε κι εσυ μαθητης 1ης γυμνασιου εεε???τα αγγλικα τους μεσα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εννοεις να φτιαξεις χειροποιητη σαντιγυ και να προσθεσεις σοκολατα?ναι μπορεις.θελεις να βαζεις σκονη σοκολατα η νιφαδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαντιγί στα σούπερ μαρκετ, σε πράσινη συσκευασία . Με απλό χτυπημα στο μίξερ βγαίνει αρκετή ποσότητα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι λέξεις αυτές είναι γαλλικές Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τουρισμος=αγγλικη ή γαλλικη,καπετανιοσ= λατινικη λεξη, μαγιονεζα=γαλλικη,γιουβετσι=τουρκικη,μπουκαλι=γαλλ ικη,γιαουρτι=τουρκικη,σκακι=ιταλικη,σαντιγυ=γαλλικ η :)))) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαντιγυ - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B3%CE%B1%CE% BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE% B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE% B3%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Εκτελεση: Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Μυστικα: Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η καλύτερη και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με βάζεις σε πειρασμό και βρίσκομαι σε δίαιτα. Το δεύτερο το καλοκαίρι, το πρώτο το χειμώνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πάνω) άχνη ή ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζω για τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξη τα εργαλεία μου (αυγοδαρτες-μπολ/μπασινα μεταλλική σε περίπτωση που χρησημοποιω mixer χειρός) και την κρέμα στο ψυγείο. Βάζω την κρέμα στην κρύα μπασιν/ μπολ του μίξερ και χτυπώ στο δυνατό μέχρι να αφρίσει. Προσθέτω ζάχαρη ενώ χτυπώ. Σε 3-5 λεπτά συνήθως αρχίζει να σφίγγει (ανάλογα τη θερμοκρασία και τα λιπαρά). τότε χαμηλώνω την ταχύτητα για να μην κόψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω οτι χτυπάς κρέμα γάλακτος στο μίξερ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5 ασπράδι 150 γραμμ. ζάχαρη Σε πολύ καθαρό και στεγνό μίξερ βάζουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη και στη μεσαία ταχύτητα αφήνουμε τη μαρέγκα να κάνει απαλές κορυφές. Είναι προτιμότερο να χτυπάμε τη μαρέγκα για πολλή ώρα σε μέτρια ταχύτητα γιατί διατηρεί τον όγκο της καλύτερα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η καλύτερη και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα ανάψει η ένδειξη FAULT στην οθόνη... Διαβάστε περισσότερα...
Πως θα φτιαξω τούρτα με μπισκότο καραμελα και σαντιγύ;
Απάντηση:
1. Καλύπτεις τη κονσέρβα με το ζαχαρούχο γάλα με νερό, μέσα στη κατσαρόλα και το βράζεις για 3,5 ώρες. Αυτό μετά θα γίνει καραμέλα. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν αφήνουμε να μειωθεί το νερό κατά τη διάρκεια του βρασίματος, αλλά συμπληρώνουμε με ζεστό νερό και όταν τελειώσει, περιμένουμε να κρυώσει πριν ανοίξουμε τη κονσέρβα, αλλιώς μπορεί να σκάσει. 2. Τα μπισκότα τύπου digestive τα τρίβουμε στο μπλέντερ μαζί με λίγο λιωμένο βούτυρο, τόσο ώστε να είναι ψιλοκομμένα αλλά όχι τελείως σκόνη. 3. Έπειτα, τα... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα χρειαζομαι για να φτιαξω σαντιγυ
Απάντηση:
χτυπας κρεμα γαλακτος και ζαχαρη μαζι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: ΒΑΣΗ 250 γρ. μπισκότα digestive ή πτι μπερ 50 γρ. τριμμένους ξηρούς καρπούς 100 γρ. βούτυρο (όχι μαργαρίνη) λιωμένο 2 κουτ.σουπ. ζάχαρη 2 κρόκους αυγών 1 βανίλια ξύσμα απο ένα λεμόνι ΓΕΜΙΣΗ 200 γρ. μερέντα ή νουτέλα 1 ζαχαρούχο γάλα 3 κρόκους αυγων 2 βανίλιες χυμό απο 1-2 λεμόνια (κατα προτίμηση) ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 1 σοκολάτα γάλακτος τριμμένη ή σε φλύδες Πώς το κάνουμε: Τρίψτε τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C . Σοτάρουμε σε βαθύ τηγάνι, τα κρεμμυδάκια με τις 2 κουταλιές από το Flora soft με βούτυρο και προσθέτουμε το μπέικον. Αν υπάρχουν, σοτάρουμε και τα εντόσθια ψιλοκομμένα. Τώρα προσθέτουμε τα μισά μανιτάρια (αν χρησιμοποιήσουμε αποξηραμένα, θα πρέπει να τα έχουμε μουλιάσει για 1/2 σε χλιαρό γλυκό κρασί και να τα έχουμε στραγγίσει καλά). Τα αφήνουμε να σοταριστούν για μερικά λεπτά μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρίβουμε με τα χέρια ή στο μπλέντερ τα μπισκότα. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και στη συνέχεια προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα, το κονιάκ και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατεύουμε έως ότου ομοιογενοποιηθεί το μίγμα. Ενώνουμε το μίγμα σοκολάτας με τα τριμμένα μπισκότα και τα φουντούκια και τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να σφίξει καλά. Στη συνέχεια, παίρνουμε μικρές ποσότητες από το μίγμα και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Ρίχνουμε το κακάο σε... Διαβάστε περισσότερα...
ΣΥΝΤΑΓΗ
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. βούτυρο 500 γρ. ζάχαρη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κ.γλ. μπεικιν πάουντερ 8 αυγά 200 γρ. φυστικόψιχα 200 γρ. αμυγδαλόψιχα 150 γρ. βερύκοκα ξερά σε κυβάκια 150 γρ. δαμάσκηνα ξερά σε κυβάκια 1 εμβαπτιζόμενο φακελάκι με κρόκο Κοζάνης και μέλι Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα Διαδικασία Ετοιμάζουμε σε 2 φλ. νερό καυτό ρόφημα κρόκου Κοζάνης με μέλι χρησιμοποιώντας το φακελάκι. Ρίχνουμε το ρόφημα όπως είναι ζεστό σε ένα μπολ που έχουμε βάλει τα δαμάσκηνα κα... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011
Απάντηση:
ΝΑΙ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007 - 2013 ... Ημ/νία Προκήρυξης: 15/07/2010 Ημ/νία Έναρξης Υποβολής Αιτήσεων: 29/07/2010 Ημ/νία Λήξης Προγραμματος: 12/01/2011 Περισσότερες πληροφορίες http://www.bit.com.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσες χρειαζεται ο οργανισμος ημερησιως... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Μπορώ να κάνω κάποιο γλυκό με τηγανητά φρούτα; Θέλω να εντυπωσιάσω με τις μαγειρικές μου ικανότητες!
Απάντηση:
Βεβαίως και μπορείς! Ορίστε μια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο: ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΥΛΙΚΑ: 5 κρόκοι αυγών 5 ασπράδια αυγών 150 γρ. αλεύρι 100 γρ. γάλα 1 πρέζα αλάτι 500 γρ. φράουλες μεγάλες ή άλλο φρούτο λάδι για τηγάνισμα ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΣΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ: 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ετοιμάζουμε ένα χυλό ανακατεύοντας τους κρόκους, το αλεύρι, το αλάτι και το γάλα. Στο τέλος ρίχνουμε τα ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα και αφήν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με μετρο αδερφε γιατι το προβειο ειναι πολυ λιπαρο και παχαινει πολυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχαχα χΔ λολ Διαβάστε περισσότερα...
διαφορα βιολογικα γλυκα
Απάντηση:
που μπορω να πουλησω γλυκα κουταλιου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο, την πασπαλίζουμε με αλεύρι, τινάζουμε για να φύγει το περιττό αλεύρι και την αφήνουμε στην άκρη. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 ˚C. Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και το γιαούρτι. Στη συνέχεια, ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, τη βανίλια και την α... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 30 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.