Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οι λέξεις αυτές είναι γαλλικές...
Απάντηση: σαντιγί-γαλλική...
Απάντηση: σαντιγυ - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF%82/% CE...
Απάντηση: Υλικα: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ...
Απάντηση: Με βάζεις σε πειρασμό και βρίσκομαι σε δίαιτα. Το δεύτερο το καλοκαίρι, το πρώτο το χειμώνα...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πάνω) άχνη ή ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζω για τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξη τα εργαλ...
Απάντηση: νομίζω οτι χτυπάς κρέμα γάλακτος στο μίξερ...
Απάντηση: 5 ασπράδι 150 γραμμ. ζάχαρη Σε πολύ καθαρό και στεγνό μίξερ βάζουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη και στη μεσαία ταχύτητα αφήνουμε τη μαρέγκα να κάνε...
Απάντηση: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑ...
Απάντηση: Συστατικά 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Σαντιγυ μορφατ

Απάντηση: υπαρχει κ ετοιμη!
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: εννοεις να φτιαξεις χειροποιητη σαντιγυ και να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ξινιζει και κιτρινιζει
Απάντηση: 1. Καλύπτεις τη κονσέρβα με το ζαχαρούχο γάλα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: χτυπας κρεμα γαλακτος και ζαχαρη μαζι
Απάντηση: παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Απάντηση: 340 βούτυρο 420 ζάχαρη λευκή 10 αλάτι 3 αυγά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κρετόρε θα βρείτε σε όλα τα μεγάλα μαρκετ στα ρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μια άλλη λύση είναι να φας αυτό και να φτιάξεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 φλ ζάχαρη (της επιλογής σας) 1/4 φλ νερό (α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ευχαριστώ για την προσφορά δεν θα πάρω ! Προτι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σΠέθανε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κάνε χωνί με μια λαδόκολλα
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μην στεναχοριεσε βαλε το βαζω μεσα σε μια κατσα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
υπαρχει κ ετοιμη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εεε κι εσυ μαθητης 1ης γυμνασιου εεε???τα αγγλικα τους μεσα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εννοεις να φτιαξεις χειροποιητη σαντιγυ και να προσθεσεις σοκολατα?ναι μπορεις.θελεις να βαζεις σκονη σοκολατα η νιφαδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαντιγί στα σούπερ μαρκετ, σε πράσινη συσκευασία . Με απλό χτυπημα στο μίξερ βγαίνει αρκετή ποσότητα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι λέξεις αυτές είναι γαλλικές Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαντιγί-γαλλική Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαντιγυ - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B3%CE%B1%CE% BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE% B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE% B3%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Εκτελεση: Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Μυστικα: Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η καλύτερη και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με βάζεις σε πειρασμό και βρίσκομαι σε δίαιτα. Το δεύτερο το καλοκαίρι, το πρώτο το χειμώνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πάνω) άχνη ή ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζω για τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξη τα εργαλεία μου (αυγοδαρτες-μπολ/μπασινα μεταλλική σε περίπτωση που χρησημοποιω mixer χειρός) και την κρέμα στο ψυγείο. Βάζω την κρέμα στην κρύα μπασιν/ μπολ του μίξερ και χτυπώ στο δυνατό μέχρι να αφρίσει. Προσθέτω ζάχαρη ενώ χτυπώ. Σε 3-5 λεπτά συνήθως αρχίζει να σφίγγει (ανάλογα τη θερμοκρασία και τα λιπαρά). τότε χαμηλώνω την ταχύτητα για να μην κόψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω οτι χτυπάς κρέμα γάλακτος στο μίξερ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5 ασπράδι 150 γραμμ. ζάχαρη Σε πολύ καθαρό και στεγνό μίξερ βάζουμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη και στη μεσαία ταχύτητα αφήνουμε τη μαρέγκα να κάνει απαλές κορυφές. Είναι προτιμότερο να χτυπάμε τη μαρέγκα για πολλή ώρα σε μέτρια ταχύτητα γιατί διατηρεί τον όγκο της καλύτερα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η καλύτερη και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξινιζει και κιτρινιζει Διαβάστε περισσότερα...
Πως θα φτιαξω τούρτα με μπισκότο καραμελα και σαντιγύ;
Απάντηση:
1. Καλύπτεις τη κονσέρβα με το ζαχαρούχο γάλα με νερό, μέσα στη κατσαρόλα και το βράζεις για 3,5 ώρες. Αυτό μετά θα γίνει καραμέλα. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν αφήνουμε να μειωθεί το νερό κατά τη διάρκεια του βρασίματος, αλλά συμπληρώνουμε με ζεστό νερό και όταν τελειώσει, περιμένουμε να κρυώσει πριν ανοίξουμε τη κονσέρβα, αλλιώς μπορεί να σκάσει. 2. Τα μπισκότα τύπου digestive τα τρίβουμε στο μπλέντερ μαζί με λίγο λιωμένο βούτυρο, τόσο ώστε να είναι ψιλοκομμένα αλλά όχι τελείως σκόνη. 3. Έπειτα, τα... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα χρειαζομαι για να φτιαξω σαντιγυ
Απάντηση:
χτυπας κρεμα γαλακτος και ζαχαρη μαζι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγη για μπισκότα λευκής σοκολάτας εύκολη και γρήγορη
Απάντηση:
340 βούτυρο 420 ζάχαρη λευκή 10 αλάτι 3 αυγά 520 αλευρι 270 καρύδια ψιλοκομμένα 400 δακρυα λευκής σοκολάτας Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κρετόρε θα βρείτε σε όλα τα μεγάλα μαρκετ στα ράφια με τα υλικά για γλυκά που είναι συνήθως κοντά στα αλεύρια ή στα βιολογικά προιόντα είναι σε πράσινη συσκευασία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια άλλη λύση είναι να φας αυτό και να φτιάξεις το καινούριο όπως το θέλεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα βρασιματος.Αν το μεγιστο ειναι το 9 στο ματι σου,να βραζεις στο 6 περιπου για 1.3 ωρα τουλαχιστον.Και καθε τοσο ανακατευεις γ να μην κολλησει.Και να ξερεις πως οταν κρυωσει η μαρμελαδα πηζει κι αλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα ηθελα να φτιαξω σπιτικη καραμελα πως γινεται;
Απάντηση:
1 φλ ζάχαρη (της επιλογής σας) 1/4 φλ νερό (αναλογία 4 προς 1. ήτοι, για κάθε 1 φλ. νερό χρειάζεστε 4 φλ ζάχαρη.) θερμόμετρο για σιρόπι μια γαβάθα παγάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ σε μέτρια φωτιά, ανακατεύτε τη ζάχαρη να διαλυθεί καλά στο νερό. τη βράζετε ώσπου το θερμόμετρο* να δείξει 370-375°F 190°C βαθμούς. σταματήστε το ανακάτεμα και παρακολουθείτε. μόλις πάρει μπρούτζινο χρώμα η καραμελέ είναι έτοιμη, βυθίστε το σκεύος σε μια γαβάθα νερό με παγάκια (για να διακόψετε το βράσιμο), και την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ευχαριστώ για την προσφορά δεν θα πάρω ! Προτιμώ την γρανίτα ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μαγαζι με σοκολατες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σΠέθανε ο Μανώλης Ρασούλης ας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνε χωνί με μια λαδόκολλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις 24 γρ. ξερή μαγιά Χλιαρό νερό Ρίγανη Σουσάμι Αλάτι & πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι, όπου έχουμε βάλει ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Έπειτα τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα φλιτζάνι ρίχνουμε χλιαρό νερό και την ξερή μαγιά και ανακατεύουμε για να διαλυθεί καλά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και ανοίγουμε στ... Διαβάστε περισσότερα...
εχω ενα βαζο μελι μεσα στο ντουλαπι τοανοιξα ειναι ζαχαρωμενο γιατι
Απάντηση:
μην στεναχοριεσε βαλε το βαζω μεσα σε μια κατσαρολα με νερο ζεστανετο οχι να βραση το νεροκαι αστο ζαχαρονη πολες φορες οταν ειναι παχη καθαρο μελη αλλες γιατη βαζουν ζαχαρη αλλες αν βαλης το ιδιο κουταλακη μεσα και αλλες περιπτοσης αν παρι αερα αν ειναι στον ηλιο Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.