Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Όταν υπάρχει περίπτωση ανάγκης. Φαντάσου να καίγεται ο κήπος σου, να έχεις βγει στο δρόμο και 100 μέτρα πιο κάτω να βλέπεις το πυροσβεστικό με τις...
Απάντηση: Πρώτον:όσο και να σκέφτεσαι ότι έφαγες,ΔΕ σταματάς να πεινάς αν δεν έχεις φάει..με αυτή τη λογική εγώ ας πούμε θα ήμουν ζάμπλουτη :Ρ Δεύτερον:με τ...
Απάντηση: Συγνώμη, αλλά αν δεν έχεις μία, δεν προκαλείς την τύχη σου να περνάς με κόκκινο... Δεν έχεις μία, κινείσαι νόμιμα. Άλλο αν κοντοστέκεσαι στο στοπ κ...
Απάντηση: Εξαρταται.. Καφε σκουρο ή καφε ανοιχτο; καφε φυσικο ή καφε βαμμενο; θες κοκκινο ανοιχτο ή σκουρο κοκκινο; χοντρη ή λεπτη τριχα; δεν μας εχεις δωσε...
Απάντηση: καλυτερα να επισκεφτεις ενα δερματολογο...
Απάντηση: Μου αρέσει πολύ το κόκκινο, το ημιγλυκο"Πατρών" και δεν το αλλάζω με κανένα αλλο, οπωσδήποτε συνοδεύει οποιοδήποτε γεύμα μου,εκτός κι αν...
Απάντηση: ναι...αφου δεν ειναι φυσιολογικο.Πηγαινε το στον κτηνιατρο να το εξετασει...
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα 5 ντομάτες 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 3 κουταλιές...
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.Προσθέτουμ ε το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα και ανακατεύουμε.Στην συνέχεια προσ...
Απάντηση: Υλικά 4 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο 4 ώριμες ντομάτες 1 καυτερή πιπεριά 3 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κουτ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Σαλτσα κοκκινη για μακαρονια

Απάντηση: Σάλτσα κόκκινη για μακαρόνια - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μαρεσουν εξισου, αν μιλαμε για ζυμαρικα. Ο κιμ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εγω λεω να την πας στον κτηνιατρο...χωρις εξετα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά ½ κιλό μελιτζάνες 5 μέτριες ώριμες ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 λάχανο μετρίου μεγέθους, κομμένο σε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Βράζουμε κανονικά τα μακαρόνια και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε και κόβουμε το κολοκύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε τον ταραμά σε χλιαρό νερό επί μία ώρα ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξελεπιάζουμε τον ροφό,αφαιρούμε τα εντόσθια και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 300 γρ. καρύδια 3 κουταλιές της σού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό σπανάκι βρασμένο, ψιλοκομμένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 2 κούπες μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάση: Τρίβουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι τα μπι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Σάλτσα κόκκινη για μακαρόνια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CF% 84%CF%83%CE%B1-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF% 84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BA%CE%B1%CF% 83%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαρεσουν εξισου, αν μιλαμε για ζυμαρικα. Ο κιμας ειναι super, σταθερη αξια... οταν λεμε σαλτσα δεν εχουμε στο μυαλο μας κατι συγκεκριμενο... μπορει να ειναι γλυκια, καυτερη, ασπρη, κοκκινη, ελαφρια, δυνατη... αναλογα που/πως θα τη χρησιμοποιησουμε μεταμορφωνεται, ειναι αλλο φαγητο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόκκινα του χαλκού ;) Όχι αυτό της Ariel είναι ψεύτικο.Κάποιες κοπέλες τα κάνουν τόσο κόκκινα δεν είναι ωραίο.Οι πιο φυσικές αποχρώσεις είναι ωραίες... <3 Kόκκινα και μακριά τέλειος συνδιασμός! To φθινόπωρο θα τα βάψω κόκκινα ήδη τα μακραίνω. :DDD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω λεω να την πας στον κτηνιατρο...χωρις εξεταση απο ειδικο δε γινεται τιποτα. Διαβάστε περισσότερα...
εγώ ξέρω ότι επιτρέπεται αλλά έχω ακούσει και το αντίθετο
Απάντηση:
Όταν υπάρχει περίπτωση ανάγκης. Φαντάσου να καίγεται ο κήπος σου, να έχεις βγει στο δρόμο και 100 μέτρα πιο κάτω να βλέπεις το πυροσβεστικό με τις σειρήνες και τους φάρους να περιμένει στο φανάρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρώτον:όσο και να σκέφτεσαι ότι έφαγες,ΔΕ σταματάς να πεινάς αν δεν έχεις φάει..με αυτή τη λογική εγώ ας πούμε θα ήμουν ζάμπλουτη :Ρ Δεύτερον:με τον αέρα πώς να παχύνεις;ρε παιδιά τί ερωτήσεις είναι αυτές; Διαβάστε περισσότερα...
και αφαιρεση 2 μηνες τοδιπλωμα και μου ειπε ο αστινομικος να του παω της πινακιδες σε 5 ημερες αν δεν το πληρωσω θα το παρω το διπλωμα σε δυο μηνες ειμαι ανεργοσ και δουλευω μαυρα ντελιβερι
Απάντηση:
Συγνώμη, αλλά αν δεν έχεις μία, δεν προκαλείς την τύχη σου να περνάς με κόκκινο... Δεν έχεις μία, κινείσαι νόμιμα. Άλλο αν κοντοστέκεσαι στο στοπ και σε γράψει για παραβίαση στοπ επειδή δεν κοκάλωσες το όχημα... Το πρόστιμο αν το πληρώσεις σε 10 μέρες, δεν πληρώνεις 350€; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρταται.. Καφε σκουρο ή καφε ανοιχτο; καφε φυσικο ή καφε βαμμενο; θες κοκκινο ανοιχτο ή σκουρο κοκκινο; χοντρη ή λεπτη τριχα; δεν μας εχεις δωσει αρκετες πληροφοριες... Αν εχεις καστανα σκουρα μαλλια κ θες κοκκινο φωτεινο στις ακρες θες ντεκαπαζ.. Αν εχεις καστανα ανοιχτα μαλλια κ θες κοκκινο μεσαιο στις ακρες θα πετυχει κ χωρις ντεκαπαζ... Απλα το κοκκινο ξερναει ευκολα κ θελει φροντιδα.. Κατα πασα πιθανοντητα χωρις ντεκαπαζ θα πετυχεις ενα σκουρο καστανοκοκκινο... Εξαρταται βεβαια κ α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα να επισκεφτεις ενα δερματολογο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μου αρέσει πολύ το κόκκινο, το ημιγλυκο"Πατρών" και δεν το αλλάζω με κανένα αλλο, οπωσδήποτε συνοδεύει οποιοδήποτε γεύμα μου,εκτός κι αν είμαι σε παρέα και πρέπει να συμβιβαστώ με κάτι αλλο,μπύρες ας πούμε. Στο σπίτι μου, ομως υπάρχει αυτό το κρσί πάντα. Διαβάστε περισσότερα...
εχω ενα pitbull amstaf λευκο 3 μηνων κ εχει βγαλει μια κοκκινη ελια στο προσωπο να ανησυχω?
Απάντηση:
ναι...αφου δεν ειναι φυσιολογικο.Πηγαινε το στον κτηνιατρο να το εξετασει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό μανιτάρια κομμένα σε φέτες 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα 5 ντομάτες 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ Φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα Εκτέλεση : Βγάζουμε τη φλούδα και τους σπόρους από τις ντομάτες και τις κόβουμε φέτες. Σοτάρουμε λίγο τα κρεμμύδια με το λάδι και ύστερα ρίχνουμε τις ντομάτες, τα μανιτάρια, την κέτσαπ. Το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Προσθέτουμε αν χρειαστεί λίγο νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Τα γαρνί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.Προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα και ανακατεύουμε.Στην συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί και πάλι ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες.Ανακατεύουμε ελαφρώς και το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Υλικά : 500 γραμμάρια πέννες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 1/2 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι 2 κεσεδάκια γιαούρτι 1 κουταλάκι μαι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 4 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο 4 ώριμες ντομάτες 1 καυτερή πιπεριά 3 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό 3 κουταλιές ξύδι Αλάτι και πιπέρι 500γρ. πένες’ Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα λαχανικά , τα τεμαχίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ να γίνουν πουρές. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί, ρίχνουμε τον πουρέ και προσθέτουμε τον μαϊντανό, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε λίγο να πήξει η σάλτσα και την αποσύ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μεγάλες φούντες.Τοποθετούμε στην κατσαρόλα με την φούντα προς τα πάνω.Πλένουμε καλά το πορτοκάλι, το κόβουμε σε λεπτές οριζόντιες φέτες μαζί με τη φλούδα και το σκορπίζουμε ανάμεσα στο κουνουπίδι.Προσθέτουμε το σέλινο και το ένα καρότο κομμένο σε ροδέλες. Ετοιμάζουμε , σε μπωλ ,την σάλτσα.Ριχνουμε τον χυμό ντομάτας, την πατάτα, τα καρότα και το μήλο περασμένα απο το μπλέντερ, λάδι, αλάτι και μισό κουταλάκι ζάχαρη."Λούζουμε" το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά ½ κιλό μελιτζάνες 5 μέτριες ώριμες ντομάτες ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Αλάτι, πιπέρι ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 κλωναράκι βασιλικός ½ κιλό μακαρόνια Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρούς κύβους.Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να μείνουν 1 ώρα στο τρυπητό για να ξεπικρίσουν.Τις ξεπλένουμε και τις στύβουμε. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι με 2-3 κουταλιές νερό. Ρίχνουμε το σκόρδο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 λάχανο μετρίου μεγέθους, κομμένο σε χοντρά κομμάτια 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλου μεγέθους ψιλοκομμένο 1 πράσο μετρίου μεγέθους 1 κόκκινη πιπεριά 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας 3 ώριμες ντομάτες χοντροκομμένες 4 κουταλιές ψιλοκομμένο σέλινο 1 φλιτζάνι ξηρό κόκκινο κρασί 1/3 κουταλάκι πάπρικα 2 φλιτζάνια νερό Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε νερό σε μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κομματάκια του λάχανου να βράσουν για 10 λεπτά. Τα στραγγίζουμε. Σε άλλη κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Βράζουμε κανονικά τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. Τα βάζουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε με ψιλοτριμμένα αμύγδαλα και καρύδια, καθώς και λίγη κανέλα. Το φαγητό σερβίρεται ζεστό. ΥΛΙΚΑ : 1 φλιτζάνι ψιλοτριμμένα αμύγδαλα καί καρύδια μισό κιλό μακαρόνια μισό κουταλάκι κανέλλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε και κόβουμε το κολοκύθι σε φέτες.Το αλατίζουμε και το βάζουμε σε ταψί, σε στρώσεις : κολοκύθι-κρεμμύδι-δυόσμος- πιπέρι και τυρί.Επαναλβάνουμε, εώς ότου τα υλικά τελειώσουν. Από πάνω περιχύνουμε λάδι και αλεύρι, να πάνε παντού. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, στους 200c , ώσπου να "πιει" το νερό που βγάζει το κολοκύθι.Χρειάζεται αρκετή ώρα. Υλικά : 2 κιλά κόκκινο κολυκύθι 2-3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες 1 φλυτζάνι ελαιολαδο ψιλοκομμένος δυόσμος λίγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τον ταραμά σε χλιαρό νερό επί μία ώρα να ξαλμυρίσει. Τσιγαρίζουμε με το λάδι τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Όταν μαραθούν προσθέτουμε τη ντομάτα, ρίχνουμε τον ταραμά, την δάφνη,αλάτι, πιπέρι, την ζάχαρη και τον μαιντανό. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να "πιουν"¨το νερό.Βράζουμε τα μακαρόνια.Τα σερβίρουμε ζεστά, με λίγη τριμμένη φρυγανιά και την σάλτσα. Υλικά : μισό κιλό μακαρόνια 200 γραμμάρια ταραμάς 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένα κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδου 2 φλυτζάνια χυμό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξελεπιάζουμε τον ροφό,αφαιρούμε τα εντόσθια και τα βράγχια και κόβουμε σε φέτες,πάχους πέντε ή έξι εκατοστών.Πλένουμε καλά τα κομμάτια και αφαιρούμε με προσοχή όλα τα αίματα,ξαναπλένουμε και τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι,για να στραγγίσουν. Τα αλατίζουμε κατόπιν με χονδρό αλάτι.Το ψάρι μας πρέπει να παραμείνει στο αλάτι επί τρεις ή τέσσερις ώρες τουλάχιστον ή να το ετοιμάσουμε απο την προηγούμενη ημέρα.Στη δεύτερη περιπτωση,φυλάγουμε τον ροφό μας στο ψυγείο (μαζί με το σουρωτήρι) βάζοντας ένα σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 300 γρ. καρύδια 3 κουταλιές της σούπας ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 3 σκελίδες σκόρδο Αλάτι 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι Εκτέλεση : Κοπανίζουμε τα 250 γρ καρύδια στο γουδί και προσθέτουμε το ψωμί, το σκόρδο και το αλάτι χτυπώντας στη συνέχεια, ώσπου να γίνουν μια λεία κρέμα. Αν το μείγμα είναι πολύ πηκτό, το αραιώνουμε με νερό. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σερβίρουμε τα μακαρόνια στην πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα των καρυδιών.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό σπανάκι βρασμένο, ψιλοκομμένο και στραγγισμένο καλά 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1 κουταλιά της σούπας φύλλα σέλινου ψιλοκομμένα ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι Αλάτι, πιπέρι ½ κιλό κοφτό μακαρονάκι Εκτέλεση : Σωτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδ και το σέλινο ώσπου να μαραθούν. Προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τα υλικά να σιγοψηθούν. Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε. Τα σερβίρουμε σε βαθιά πιατέλα. Προσθέτουμε το σπανάκι στη μέση ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 2 κούπες μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κούπες ρύζι (κίτρινο, για ρύζι σπυρωτό) 2 κρεμμύδια ξερά 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 ντομάτες ώριμες φρέσκες ή ντοματάκια κονσέρβας 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά βούτυρο φυτικό Λάδι, αλάτι, πιπέρι και αν θέλουμε λίγη καυτερή πιπεριά Εκτέλεση : Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια τις ντομάτες, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι και δύο κούπες νερό. Βράζουμε τη σάλτσα μέχρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το επομενο πραγμα που μπορεις να κανεις (και το πιο ασφαλες) ειναι να βγαλεις μια φωτογραφία του εαυτού σου και να κανεις τα μαλλια σου κοκκινα στο Photoshop! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά. Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ αντικολλητικό μαντεμένιο τηγάνι 2 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε τα σουβλάκια. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το Flora Soft με βούτυρο και την παρμεζάνα και βράζουμε όλα τα υλικά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να δέσουν. Όταν τα σουβλάκια ψηθούν τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή πατάτες τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάση: Τρίβουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα αδειάζουμε σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο Flora. Τοποθετούμε 1 τσέρκι (στεφάνι ζαχαροπλαστικής) διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ. πάνω σε μια πιατέλα. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε μία φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα. Βάζουμε μέσα το μείγμα του μπισκότου και το απλώνουμε με τα χέρια μας σε όλη την επιφάνεια, πιέζοντάς το για να γίνει όσο πιο συμπαγές γίνεται. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βασικα δεν εχουν ολα τα καναλια τελετεξτ.το mega παλια ειχε αλλα εδω και ενα χρονο περιπου το εχει βγαλει και εχει βαλει αυτο για τους υποτιτλους το οποιο δεν ισχυει για ολοα τα προγραμματα του καναλιου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora σε αλουμινόφυλλο. Στη συνέχεια με το ραβδομπλέντερ θα αρχίσουμε να λιώνουμε πολύ καλά τις πατάτες με τα κάστανα. Μετά ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα γάλακτος, καρυκεύουμε με πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για μία ακόμη φορά. Κρατάμε τον πουρέ του κάστανου σε θερμό μέρος, μέχρι να το χρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε αντικολλητικό σκεύος και όταν κάψει, ρίχνουμε τη γαλοπούλα να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Προς το τέλος του σοταρίσματος, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το καρότο και το σκόρδο. Πασπαλίζουμε με το κάρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 29 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.