Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/rizoto- me- manitaria- porcini.html...
Απάντηση: Η πιο πιο απλή & γρήγορη εκδοχή για το ριζότο είναι: Βάζουμε τρία φλυτζάνια ζωμό (εναλακτικά 2 κύβους knorr ζωμό κότας ή λαχανικών) σε μια κατ...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ Φασόλια Πρεσπών σε πήλινο 350 γραμ. φασόλια Πρεσπών 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ½ φλιτζάνι καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 φλιτζάνια σέλι...
Απάντηση: Υλικά 5 αρκετά μεγάλες πατάτες 1 κιλό κρεμμύδια 3 ώριμες ντομάτες 1 πορτοκάλι μαϊντανό αλάτι πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο Εκτέλεση Οι βαρκο...
Απάντηση: Ζαχαροπλαστική, μαγειρική κάνε μια αναζήτηση - http:// www.syntagh.gr...
Απάντηση: Κρητικός ακούγεσαι. Όπως θα μαγείρευες χοιρινό με σέλινο...
Απάντηση: Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4 κουταλιές...
Απάντηση: Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε το δικό σας σπιτικό πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί. Είναι τόσο απλό, που σίγουρα θα δοκιμάσετε. Αναπόφευκτα θα κά...
Απάντηση: ΠεριγραφήΜια ψαρόσουπα με λαχανικά και ρύζι. Φυσικά μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγή θέλετε. Συστατικά 700 γρ. περίπου ψάρι για βράσιμο (κοκκι...
Απάντηση: Περιγραφή συνταγής Ζεστή και θρεπτική σουπίτσα που φτιάχνεται εύκολα, και γρήγορα. Συστατικά συνταγής 1/2 κιλό μανιτάρια (πορτομπέλο) κομμένα...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Ριζοτο στο γουοκ

Απάντηση: 1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες?
Απάντηση: Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μ,μ,νμ,
Απάντηση: Ορίστε.. : http://www.sintagoulis.gr/tag/%CE%92...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγώ το αγοράζω στο "Μπαχάρ" Ευριπίδο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου..
Απάντηση: γδαρμένη...
Απάντηση: Γαύρος λαδορίγανη Χρόνος προετοιμασίας: 30 λ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣυστατικάΚιμάς :700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αποξηραμένες και ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δε τις αλευρωνεις ελαφρα πριν τις βαλεις στο ταψι
Απάντηση: Κοβετε πατατες σε στρογγυλα κομματάκια και τις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: tequilla sunrise είναι τέλειο και με κάνει να φ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Πως θα φτιάξω ριζότο στο γουόκ;
Απάντηση:
1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σόγια σος 1/2 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 2 καλαμαράκια σε ροδέλλες 12 γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρόκο Κοζάνης ή κούρκουμα 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο Εκτέλεση Σε γουόκ βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι (δειτε βίντεο). Καθαρίζουμε με λίγο χαρτί κουζίνας τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά. Μόλις γίνουν διάφανα προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη ρίγανη. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε διαρκώς για 2 λεπτά. Ρίχνουμε το νερό, αλάτι μπόλικο, πιπέρι, κλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για 6 άτομα): Για το ριζότο: 300 γρ. ρύζι για ριζότο (καρολίνα ή αρμπόριο) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τσαγιού γλυκό σαμιώτικο κρασί 1½ lt ζωμός ψαριού 1 κουτ. γλυκού κοφτό μείγμα μπαχαρικών ραζ ελ χανούτ (ras el hanout - στα καλά μπαχαράδικα, όπως για παράδειγμα: το Μπαχάρ, ο Αρκευθος, το Ελιξίριον) ή 1 κουτ. γλυκού από λίγο κύμινο, κόλιανδρο και μπαχάρι σε σκόνη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rizoto-me- manitaria-porcini.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο πιο απλή & γρήγορη εκδοχή για το ριζότο είναι: Βάζουμε τρία φλυτζάνια ζωμό (εναλακτικά 2 κύβους knorr ζωμό κότας ή λαχανικών) σε μια κατσαρόλα και τον σιγοβράζουμε. Σε μιαν άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και μαραίνουμε το 1/2 μέτριο ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι ρύζι και ανακατεύουμε για 1 - 2 λεπτά, σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί και αλατοπιπερόνουμε. Με μια κουτάλα προσθέτουμε λίγο λίγο το ζωμό που σιγοβράζει. Μαγειρεύουμε σε μέτρια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ Φασόλια Πρεσπών σε πήλινο 350 γραμ. φασόλια Πρεσπών 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ½ φλιτζάνι καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 φλιτζάνια σέλινο ψιλοκομμένο 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 2 φύλλα δάφνης Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφήνετε τα φασόλια στο νερό για 4-5 ώρες το πολύ. Βράζετε για 10 λεπτά μαζί με τα φύλλα δάφνης. Αφήνετε τα φασόλια να ξεκου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 5 αρκετά μεγάλες πατάτες 1 κιλό κρεμμύδια 3 ώριμες ντομάτες 1 πορτοκάλι μαϊντανό αλάτι πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο Εκτέλεση Οι βαρκούλες: Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Στη συνέχεια τις κόβουμε στη μέση κάθετα. Έπειτα, προσεκτικά με ένα μαχαίρι και ένα κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό της κομμένης πατάτας ώστε το σχήμα της να μοιάζει με βαρκούλα. Μέχρι να ετοιμάσουμε τη σάλτσα, διατηρούμε τις πατάτες σε ένα μπολ σκεπασμένες με νερό για να μην μαυρίσουν. Η σάλτσα: Κόβου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζαχαροπλαστική, μαγειρική κάνε μια αναζήτηση - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρητικός ακούγεσαι. Όπως θα μαγείρευες χοιρινό με σέλινο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για 4-6 άτομα (8-12 σουβλάκια) Εμπνευσμένο από τούρκικη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για τη μαρινάδα: * 5 κρεμμύδια, τα 2 ψιλοκομμένα * 4 κουταλιές ελαιόλαδο * 1 κουτ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο * 4 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι * 2 φύλλα δάφνης, και επιπλέον 8-10 για τα σουβλάκια * 1 κουτ. σούπας ρίγανη ή μαντζουράνα * αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 κιλό περίπου ξεκοκαλισμένο φιλέτο κοτόπουλο (από πόδι ή μπούτι, ή από στήθος) κομμένο σε κύβους 4 εκ. * σουμάκι για να πασπαλίσετε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε το δικό σας σπιτικό πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί. Είναι τόσο απλό, που σίγουρα θα δοκιμάσετε. Αναπόφευκτα θα κάνετε τις συγκρίσεις με το ψωμί που αγοράζετε από το φούρνο της γειτονιάς. Υλικά για ψωμί ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ Τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας πεντανόστιμο ψωμί είναι: α) 1 κιλό σκληρό αλεύρι (στο παράδειγμά μου χρησιμοποιώ το "Αλεύρι για παραδοσιακά ζυμωτά" από το ΑΒ. β) 1 κύβο φρέσκια μαγιά μπύρας (στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠεριγραφήΜια ψαρόσουπα με λαχανικά και ρύζι. Φυσικά μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγή θέλετε. Συστατικά 700 γρ. περίπου ψάρι για βράσιμο (κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος κλπ) 3 πατάτες 2 καρότα 2 κλωνάρια σέλινο 1 κρεμμύδι ρύζι σουπέ αλάτι Αυγολέμονο: 2 αυγά 1 1/2 λεμόνι Οδηγίες1.Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας. Τα βάζουμε στο αλατισμένο νερό να βράσουν. 2.Μολις μαλακώσουν τα βγάζουμε από το νερό και βάζουμε το ψάρι μας. Μπορούμε το ψάρι να το βάλουμε σε ένα τούλι μέσα για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Ζεστή και θρεπτική σουπίτσα που φτιάχνεται εύκολα, και γρήγορα. Συστατικά συνταγής 1/2 κιλό μανιτάρια (πορτομπέλο) κομμένα σε οριζόντιες λεπτές φετούλες. 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μέτρια πατάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε μικρά κομμάτια 1/2 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/4 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι λευκό κρασί 4 φλυτζάνια ζεστό νερό Λίγο αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Οδηγίες συνταγής Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα που χωράει άνετα τα υλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ορίστε.. : http://www.sintagoulis.gr/tag/%CE%92%CE%AD%CF%86% CE%B1+%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%AC%CE%B4% CE%BF%CF%85 :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λεπτά. Και το καλύτερο; Αρέσει πολύ στις γυναίκες, έστω κι αν υπάρχει η λέξη σκόρδο στη συνταγή. Βασικά ψημένο και ανακατεμένο με πολύ δεντρολίβανο, ακυρώνεται η έντονη μυρωδιά και δίνει μόνο γεύση. Πάμε, όμως να το δούμε στην πράξη: Ζητάτε από το χασάπη να σας δώσει άκοπες μπριζόλες χοιρινού, ένα ενιαίο πλευρό. Ζητάτε ανάλογα με τα πόσα άτομα είστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες 6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια 3 αβγά 1 χούφτα τυρί ρεγγάτο ή άλλο τυρί τριμμένο 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος φύλλο κουρού λάδι ή φυτίνη αλάτι, πιπέρι Εκτελεση: Τσιγαρίζουμε το μπέικον και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 10. Αποσύρουμε από τη φωτιά και, όταν κρυώσουν λιγάκι, προσθέτουμε το τυρί και τα αβγά χτυπημένα με την κρέμα γάλακτος. Στρώνουμε το φύλλο στο ταψί, ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
εγω θελω να μαθω που πουλανε το ντιγκελ αλευρι
Απάντηση:
Εγώ το αγοράζω στο "Μπαχάρ" Ευριπίδου και Αθηνάς αλλά και στο Σούπερ Μάρκετ "Θανόπουλος" στην Κηφισιά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμονι λιγο μελι χυμο πορτοκαλι και λαδι να τανακατεψεισ καλα και υστερα να κανεισ επαλλειψη το κρεας αν σαρεσει το σκορδο μπορεισ να τριπησεισ το κρεασ σου και να βαλεισ μερικεσ σκελιδεσ,αλλα να ξερεισ θα χει εντονη γευση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πως φτιάχνεται ο γαύρος λαδορίγανη;
Απάντηση:
Γαύρος λαδορίγανη Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 40 λεπτά Μερίδες: 4 Yλικά: * 1 κιλό γαύρο * ¼ κούπας χυμό λεμόνι (1 ζουμερό λεμόνι) * ½ κούπα ελαιόλαδο (κρατάμε 2- 3 κουταλιές) * Ρίγανη * Αλάτι * Φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 – 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 6 ντομάτες τσαμπάτες Εκτέλεση 1. Αφαιρούμε το κεφάλι και τα εντόσθια από το γαύρο και τον πλένουμε καλά. 2. Τον αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς βρασμένα 1 φλιτζάνι φακές Καστοριάς βρασμένες 12 γαρίδες Νο 3 2 καρότα 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 κουταλιές του γλυκού τριμμένος ξερός κόλιαντρος 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 2 λάιμ ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος και τις αλατίζετε. Τις σοτάρετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΚιμάς :700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπου λάδι 1,5 κρασοπότηρο κρασί λευκό 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι κανέλλα (σκόνη) γαρύφαλλο (σκόνη) μοσχοκάρυδο (σκόνη) νερό Μακαρόνια: μακαρονια Νο 3 βούτυρο Μπεσαμέλ : 130 με 150 γραμ. κορν φλάουρ 1,5 περίπου λίτρο γάλα φρέσκο 2 αυγά ολόκληρα 2 πλούσιες κουταλιές της σούπας βούτυρο αλάτι κανέλλα (σκόνη)... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αποξηραμένες και ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές. Είναι η Ελληνική εκδοχή του τσίλι Διαβάστε περισσότερα...
Τις κάνατε ποτέ; Σας βγήκαν καλές; Όσες φορές τις έχω κάνει,κολάνε μεταξύ τους και κολάνε και στο στόμα.Δηλαδή καμμία σχέση με τις τηγανιτές που κάνουν χρουτσου-χρούτσου. Σκέφτομαι να κάνω μια τελευταία προσπάθεια οσωνούπω,αλλά αναρωτιέμαι αν ξέρετε τίποτα παραπάνω. Τι κάνω λάθος;Όπως ακριβώς το έχω βρει εδώ τις κάνω http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites- patates-xoris-tipseis.html
Απάντηση:
δε τις αλευρωνεις ελαφρα πριν τις βαλεις στο ταψι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοβετε πατατες σε στρογγυλα κομματάκια και τις απλώνετε σε βουτυρωμένο πυρεξ. Σε ενα κατσαρολάκι βράζετε 2 κρέμες γάλακτος και προσθετετε στην κρεμα τσιγαρισμενο μπεικον ή σαλαμι , και όποιο είδος τυριου-ων θελετε. Κατεβαζετε απο τη φωτια και το ρίχνετε πανω στις πατατες. Προσθετετε προαιρετικα κομμενη πιπερια ή μανιταρια. Φροντιζετε οι πατατες να ειναι καλυμμενες απο την κρέμα, ειδάλλως ριχνετε λίγο γάλα (εβαπορε ή φρεσκο) . Ψηνεται στο φουρνο στους 180 βαθμους , σκεπασμενο με αλουμινόχαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
tequilla sunrise είναι τέλειο και με κάνει να φαίνομαι sexy Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 136 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.