Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/rizoto- me- manitaria- porcini.html...
Απάντηση: Η πιο πιο απλή & γρήγορη εκδοχή για το ριζότο είναι: Βάζουμε τρία φλυτζάνια ζωμό (εναλακτικά 2 κύβους knorr ζωμό κότας ή λαχανικών) σε μια κατ...
Απάντηση: Η Φυτοπροστασία στη βιολογική καλλιέργεια της ελιάς» ήταν το θέμα εισήγησης της Προέδρου της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ., Καθηγήτριας Εντομολογίας...
Απάντηση: Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε δ...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 1. 500γρ. Φασόλια πρεσπών 2. καρώτα σε φέτες 3. δυο κλαδάκια σέλινο 4. λίγη ρίγανη και δυόσμο 5. μαύρ...
Απάντηση: http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF%82/%CE% B5%CE%BB%...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi- saltsa http:// www.greekmasa.gr/ index.php? option=com_content&t ask=view&id=253...
Απάντηση: Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα...
Απάντηση: Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω... Θα χρειαστείς: 500 γρ. χοιρινός κιμάς 250 γρ. πράσα 3 αυγά πολύ...
Απάντηση: καλή και νόστιμη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Ριζοτο στο γουοκ

Απάντηση: 1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες?
Απάντηση: Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Να ρωτησεις τον Ακη;)
Απάντηση: Ομελέτα φούρνου Αμερικάνικη Κουζίνα Ελληνι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καποιος, καποια μακαρναδα, ελαφρια στη γευση, μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά * 500 γρ. στήθος κοτόπουλου * 1 κο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξυλο!!!
Απάντηση: Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε 1 ωρα ειναι ετοιμα.Δοκιμασε τα βεβαια πριν τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ενα σεικερ η στο ποτηρι της φραπεδιερας ριξ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε το κοτόπουλο και όλα τα λαχανικά σε ψι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Πως θα φτιάξω ριζότο στο γουόκ;
Απάντηση:
1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σόγια σος 1/2 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 2 καλαμαράκια σε ροδέλλες 12 γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρόκο Κοζάνης ή κούρκουμα 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο Εκτέλεση Σε γουόκ βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι (δειτε βίντεο). Καθαρίζουμε με λίγο χαρτί κουζίνας τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά. Μόλις γίνουν διάφανα προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη ρίγανη. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε διαρκώς για 2 λεπτά. Ρίχνουμε το νερό, αλάτι μπόλικο, πιπέρι, κλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για 6 άτομα): Για το ριζότο: 300 γρ. ρύζι για ριζότο (καρολίνα ή αρμπόριο) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τσαγιού γλυκό σαμιώτικο κρασί 1½ lt ζωμός ψαριού 1 κουτ. γλυκού κοφτό μείγμα μπαχαρικών ραζ ελ χανούτ (ras el hanout - στα καλά μπαχαράδικα, όπως για παράδειγμα: το Μπαχάρ, ο Αρκευθος, το Ελιξίριον) ή 1 κουτ. γλυκού από λίγο κύμινο, κόλιανδρο και μπαχάρι σε σκόνη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rizoto-me- manitaria-porcini.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο πιο απλή & γρήγορη εκδοχή για το ριζότο είναι: Βάζουμε τρία φλυτζάνια ζωμό (εναλακτικά 2 κύβους knorr ζωμό κότας ή λαχανικών) σε μια κατσαρόλα και τον σιγοβράζουμε. Σε μιαν άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και μαραίνουμε το 1/2 μέτριο ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι ρύζι και ανακατεύουμε για 1 - 2 λεπτά, σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί και αλατοπιπερόνουμε. Με μια κουτάλα προσθέτουμε λίγο λίγο το ζωμό που σιγοβράζει. Μαγειρεύουμε σε μέτρια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η Φυτοπροστασία στη βιολογική καλλιέργεια της ελιάς» ήταν το θέμα εισήγησης της Προέδρου της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ., Καθηγήτριας Εντομολογίας Δήμητρας Προφήτου – Αθανασιάδου ανέπτυξε κατά τη διάρκεια μερίδας με τίτλο: «Καλλιέργεια και Φυτοπροστασία της Ελιάς», στο ξενοδοχείο Oceania Club, στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής και η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδας. Το πλήρες κείμενο της εισήγησης της κ. Προφήτου έχει ως εξής... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε δυνατά προσθέτοντας λίγο - λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, το μισό τριμμένο τυρί και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα αλλαντικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα με το χέρι ή με μια σπάτουλα. Στρώνουμε τις πατάτες σε αλειμμένο ταψί με Flora Soft με βούτυρο και αλευρωμένο ελαφρά. Ρίχνουμε το μίγμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1. 500γρ. Φασόλια πρεσπών 2. καρώτα σε φέτες 3. δυο κλαδάκια σέλινο 4. λίγη ρίγανη και δυόσμο 5. μαύρο πιπέρι αλάτι 6. ένα κρεμμύδι σάλτσα ντομάτας 7. μπόλικο ελαιόλαδο!!!! 8. τρεις πιπεριές φλωρινης(ξεραμενες) ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Mουσκέψτε από βραδύς τα φασόλια (κερδίζετε χρόνο βρασίματος βράστε για 10 λεπτά και πετάξτε το νερό. (αποφεύγετε το φούσκωμα) Βάλτε νερό λίγο πάνω από τα φασόλια και το ψιλοκομμένο κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE% B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B1 - μαγιονέζα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi-saltsa http://www.greekmasa.gr/index.php? option=com_content&task=view&id=2532&Itemid=49 http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/221105/ snitsel-kotopoulou-me-omi-saltsa/ Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
Χρειάζομαι μια νόστιμη συνταγή για χοιρινά κεφτεδάκια με πράσο
Απάντηση:
Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω... Θα χρειαστείς: 500 γρ. χοιρινός κιμάς 250 γρ. πράσα 3 αυγά πολύ φρέσκα 3 φέτες μουσκεμένο ψωμί 1 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1/2 κουταλάκι κυμινο Λίγη πάπρικα Φρέσκο βούτυρο γάλακτος 1 ποτήρι νερό Το χυμό ενός λεμονιού 1. Ψιλοκόβουμε τα πράσα και ετοιμάζουμε το μείγμα του κιμά μαζί με τα δύο από τα αυγά, το μουσκεμένο και καλά στυμμένο ψωμί και τα μπαχαρικά. 2. Λαδώνουμε κατά προτίμηση ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλή και νόστιμη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF% 84%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να ρωτησεις τον Ακη;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ομελέτα φούρνου Αμερικάνικη Κουζίνα Ελληνική Κουζίνα Ομελέτες 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά 1/4 κασέρι 2 πατάτες 8 αυγά 10 λεπτά προετοιμασία 20 λεπτά Αυγό Λουκάνικο Πατάτα Τυρί Υλικά συνταγής Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε... 8 αυγά 2 πατάτες 1/4 κασέρι 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 πιπεριά Καθαρίζουμε τις πατάτες, και τις κόβουμε για τηγάνισμα. Τις τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια, όσο πιο μικρά γίνεται. Κόβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Πως να μαγειρέψω το ρύζι με ζαμπόν και κολοκύθια;
Απάντηση:
καποιος, καποια μακαρναδα, ελαφρια στη γευση, με κολοκυθακια? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 Λεμόνι ως. 300γραμμαρίων γεωμήλων 50-100ml γάλακτος 1 μικρό κουμπί του βουτύρου 1 Κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Πιπέρι Προετοιμασία: Το Wash φιλέτο μπακαλιάρου, στεγνώνουμε, Ραντίστε με χυμό λεμονιού, αλάτι, και το πιπέρι σε ένα μεσαίου μεγέθους, τοποθετήστε το ταψί με λάδι πασαλείβω. Η ντομάτα και το κόψιμο κρεμμύδι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 500 γρ. στήθος κοτόπουλου * 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα * 1 μεσαίο κρεμμύδι * 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα * 1 κύβο knorr λαχανικών * 2 φλυτζάνια ρύζι * λίγο αλάτι * πιπέρι * λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο. 2. Τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο (ίσα να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού) το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. 3. Προσθέτετε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζετε μέχρι να ασπρίσει. 4. Προσθέτετε 1 κούπα νερό μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι να είναι στριμωγμένες. Ρίχνουμε στο ταψί και το σκόρδο, τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά ν’ αναμειχθούν όλα τα υλικά. Συμπληρώνουμε νερό μέχρι τη μέση της πατάτας (περίπου 1 ποτήρι). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις και σε αέρα για 40΄ μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις σαρδέλες, με μαχαίρι κόβουμε το κεφάλι και τραβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε… 2 μεγάλες μπριζόλες από μοσχαρίσια σπάλα 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο 2 κουταλιές αλεύρι 1 κούπα ροκφόρ κομμένο κομματάκια 1 κούπα ανθότυρο 1 κούπα ζωμού λαχανικών αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν όλο το νερό τους. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπωλ, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπίπερο και τις αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Κατηγοριοποίηση συνταγής Είδος Κουζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε 1 ωρα ειναι ετοιμα.Δοκιμασε τα βεβαια πριν τα κατεβασεις απο τη φωτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ενα σεικερ η στο ποτηρι της φραπεδιερας ριξε κρυο γαλα (προτιμαται το light αυτα τα πρασινου χρωματος συσκευασια) και ενα παγακι. Βαλε την φραπεδιερα και χτυπα το για λιγη ωρα και θα πηξει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος άπαχος * 1 μικρό κρυμμύδι ψιλοκομμένο * 2 κ.γ. χυμός λάιμ * 1/2 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο * 1/2 κ.γ. κανέλα * 1/2 κ.γ. κορίανδρος τριμμένος * 1 ασπράδι αβγού * 1/2 φλ. ψωμί τριμμένο * 1 κ.σ. μαιντανός ψιλοκομμένος Οδηγίες 1. Ανακατέψτε τον κιμά με όλα τα υλικά. Πλάστε μακρόστενα μπιφτεκάκια και ψήστε. 2. Μπορείτε να τα ψήσετε στο γκριλ ή στη σχάρα ή και στο φούρνο. Λίγα μυστικά ακόμα Με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βοδινές μπριζόλες και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, κόκκους από πιπέρι και μπαχάρι, μερικά φυλλαράκια από δενδρολίβανο και το κρασί, για 8 ώρες. Όταν έχουν μαριναριστεί οι μπριζόλες, σε ένα σκεύος βράζουμε το κουσκουσέ και, όταν βράσει, το στραγγίζουμε καλά και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη μέσα στο ίδιο σκεύος. Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το Flora, καρυκεύουμε και αλευρώνουμε μία-μία τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το κοτόπουλο και όλα τα λαχανικά σε ψιλές λωρίδες. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά με το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με την τεκίλα και καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για πέντε λεπτά ακόμα, κατόπιν ρίχνουμε το καυτό νερό και συμπληρώνουμε με τον «Σπιτικό» ζωμό. Κλείνουμε με καπάκι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και συνεχίζουμε το μαγείρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πάνω σε καθαρό πάγκο, ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και στρώνουμε τα 3/4 περίπου από το φύλλο. Αλείφουμε ξανά με Flora Soft με βούτυρο και σκορπάμε τα τριμμένα τυριά ανακατεμένα, πάνω από τα φύλλα. Σκεπάζουμε τα τυριά με το υπόλοιπο φύλλο, το οποίο περιχύνουμε με λίγο ακόμη λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Σπάμε τα αυγά σε γυάλινο μπολ και τα χτυπάμε ελαφρά με το σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μίγμα στ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.