Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/rizoto- me- manitaria- porcini.html...
Απάντηση: Η πιο πιο απλή & γρήγορη εκδοχή για το ριζότο είναι: Βάζουμε τρία φλυτζάνια ζωμό (εναλακτικά 2 κύβους knorr ζωμό κότας ή λαχανικών) σε μια κατ...
Απάντηση: Πολύ ωραίες, αν μπορείς βάλε περισσότερες για βίγκαν! :))...
Απάντηση: Σιγουρέψου ότι έχεις: 80 γραμ. ανθότυρο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο εστραγκόν 1 κοτόπουλο 1 κουταλιά σκορδόπρασο ή κρεμμύδια φρέσκα (το πράσινο μόν...
Απάντηση: φετα...
Απάντηση: και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δοκιμασω!...
Απάντηση: Τις κόβεις σε ροδέλες πάχους 1 εκατοστό περίπου, τις βάζεις σε ταψί με λαδόκολα και τις περνάς λίγο λάδι με το πινέλο. Ψήνεις και μετά με λαδόξυδ...
Απάντηση: Σε ενα σεικερ η στο ποτηρι της φραπεδιερας ριξε κρυο γαλα (προτιμαται το light αυτα τα πρασινου χρωματος συσκευασια) και ενα παγακι. Βαλε την φρ...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 4 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 φλιτ...
Απάντηση: Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ εύκολη. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι με νερό να τα καλύψει. Τα...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Ριζοτο στο γουοκ

Απάντηση: 1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες?
Απάντηση: Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: για παγωτο http://beta.antenna.gr/oreocookieng/
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα) 500 γρ. στήθος κοτόπου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνδυάζοντας την κάθε σάλτσα σας με το κατάλληλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στην σελιδα του φεΐσμπουκ, μπορεις να την ρωτησ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γεμιστά με τυρί γαλοπούλα και τυρί κρέμα Συστα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γλυκιά η αλμυρή;
Απάντηση: Σαλτσα για γαριδες - http://www.sidages.gr/%CF%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 4 φλιτζάνια κρέας από μύδια 1/3 του φλιτζανι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: υλικά για 4-5 άτομα. παίρνω 3-4 ματσάκια σπανά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι είναι το πλιγούρι Το πλιγούρι είναι ένα δημ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Πως θα φτιάξω ριζότο στο γουόκ;
Απάντηση:
1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σόγια σος 1/2 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 2 καλαμαράκια σε ροδέλλες 12 γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρόκο Κοζάνης ή κούρκουμα 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο Εκτέλεση Σε γουόκ βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι (δειτε βίντεο). Καθαρίζουμε με λίγο χαρτί κουζίνας τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά. Μόλις γίνουν διάφανα προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη ρίγανη. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε διαρκώς για 2 λεπτά. Ρίχνουμε το νερό, αλάτι μπόλικο, πιπέρι, κλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για 6 άτομα): Για το ριζότο: 300 γρ. ρύζι για ριζότο (καρολίνα ή αρμπόριο) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τσαγιού γλυκό σαμιώτικο κρασί 1½ lt ζωμός ψαριού 1 κουτ. γλυκού κοφτό μείγμα μπαχαρικών ραζ ελ χανούτ (ras el hanout - στα καλά μπαχαράδικα, όπως για παράδειγμα: το Μπαχάρ, ο Αρκευθος, το Ελιξίριον) ή 1 κουτ. γλυκού από λίγο κύμινο, κόλιανδρο και μπαχάρι σε σκόνη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rizoto-me- manitaria-porcini.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο πιο απλή & γρήγορη εκδοχή για το ριζότο είναι: Βάζουμε τρία φλυτζάνια ζωμό (εναλακτικά 2 κύβους knorr ζωμό κότας ή λαχανικών) σε μια κατσαρόλα και τον σιγοβράζουμε. Σε μιαν άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και μαραίνουμε το 1/2 μέτριο ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι ρύζι και ανακατεύουμε για 1 - 2 λεπτά, σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί και αλατοπιπερόνουμε. Με μια κουτάλα προσθέτουμε λίγο λίγο το ζωμό που σιγοβράζει. Μαγειρεύουμε σε μέτρια... Διαβάστε περισσότερα...
δειτε τις ολες εδω http://www.argiro.gr/Recipes/%CE%A7%CE%BF%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1 http://www.sintagoulis.gr/tag/%CF%87%CE%BF%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD% CF%82 http://www.xortofagos.gr/category/syntages-gia- vegans http://psychanimalvegan.blogspot.gr/p/blog- page_6506.html
Απάντηση:
Πολύ ωραίες, αν μπορείς βάλε περισσότερες για βίγκαν! :)) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιγουρέψου ότι έχεις: 80 γραμ. ανθότυρο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο εστραγκόν 1 κοτόπουλο 1 κουταλιά σκορδόπρασο ή κρεμμύδια φρέσκα (το πράσινο μόνο) 4 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό 80 γρ. ψιλοκομμένο μπέικον 150 γρ. Βιτάμ 1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο Χυμό από 1 λεμόνι 2 κουταλιές τριμμένο κρεμμύδι Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ξεκινάμε! 1Πλύνε το κοτόπουλο και άφησέ το να στραγγίξει. 2. Όσο το κοτόπουλο στεγνώνει, εσύ λιώσε στο μπλέντερ 120 γρ. από το Βιτάμ, δύο κουταλιές από το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρολό Από Φακές Και Ξηρούς Καρπούς 07/01/2010 Filed under: Κυρίως — veganfox @ 8:56 πμ Tags: φρυγανιά, φακές, αμύγδαλα, κρεμμύδι, κάσιους, καρύδια, μανιτάρια Η συνταγή δημοσιεύθηκε στο χορτοφαγικό φόρουμ από τη Μαζικήν. Έφτιαξα το ρολό για το τραπέζι των Χριστουγέννων και είχε μεγάλη επιτυχία. Γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγές θέλετε (χρησιμοποιήστε ό,τι ξηρούς καρπούς θέλετε, διαφορετικά λαχανικά, ή νιφάδες βρώμης αντί για φρυγανιά). (φωτό: foxy vegan) ...
Απάντηση:
και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δοκιμασω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις κόβεις σε ροδέλες πάχους 1 εκατοστό περίπου, τις βάζεις σε ταψί με λαδόκολα και τις περνάς λίγο λάδι με το πινέλο. Ψήνεις και μετά με λαδόξυδο είναι ότι πρέπει ή τις κάνεις λίγο στο τηγάνι με ντομάτα και σκόρδο για ένα δυο λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ενα σεικερ η στο ποτηρι της φραπεδιερας ριξε κρυο γαλα (προτιμαται το light αυτα τα πρασινου χρωματος συσκευασια) και ενα παγακι. Βαλε την φραπεδιερα και χτυπα το για λιγη ωρα και θα πηξει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 4 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 φλιτζάνι φύτρες φασολιών 10 – 12 πράσινες ελιές 6 ρεπανάκια 2 κουτιά τόνο σε λάδι 2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε το ξερό κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ψιλοκόβετε. Στραγγίζετε τις φύτρες των φασολιών αν είναι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ εύκολη. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι με νερό να τα καλύψει. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά να βράσουν και μόλις κοχλάσουν είναι έτοιμα. Τα βάζουμε σε κρύο νερό ή τα αφήνουμε να κρυώσουν εάν δεν βιαζόμαστε. Τα στραγγίζουμε καλά και πιάνοντας το αμύγδαλο με τον αντίχειρα και τον δείχτη το πιέζουμε και αμέσως ξεφλουδίζονται. Πώς καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα Για να τα καβουρδίσουμε θα τα βάλουμε σε ταψάκι και σε προ... Διαβάστε περισσότερα...
οποιος - οποια εχει καμια καλη συνταγη δοκιμασμενη για παγωτο κ γρανιτα ας μου πει!!! μιαμ μιαμ ...
Απάντηση:
για παγωτο http://beta.antenna.gr/oreocookieng/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα) 500 γρ. στήθος κοτόπουλο, δίχως κόκαλο και πέτσα Το χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, και λίγο ακόμα για να αλείψετε 1 κουτ. γλυκού μπαχάρι Αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο, όσο θέλετε 4 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας σουμάκι, και λίγο ακόμα για το τέλος 1/4 φλιτζ. κουκουνάρι καβουρδισμένο ελαφρά 2 πίτες αραβικές Φύλλα μαρούλι ή τρυφερά κλωνάρια μαϊντανό (προαιρετικά) Κόψτε το κρέας του κοτόπουλου σε μακριές λε... Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά συνταγή ακολουθείτε για κεφτεδάκια με σάλτσα από σκόρδο;
Απάντηση:
Απάντηση:
Συνδυάζοντας την κάθε σάλτσα σας με το κατάλληλο σχήμα ζυμαρικών, μπορείτε να κάντε πραγματικά τη διαφορά στη γεύση του πιάτου σας. Ποιος το φανταζόταν… Υπάρχουν αρκετά είδη ζυμαρικών για να κάνετε την καλύτερη επιλογή και οι γαστρονομικές πιθανότητες που απλώνονται μπροστά σας είναι περισσότερες απ’ όσες νομίζετε… Οι Ιταλοί είναι μακαρονάδες και δεν το κρύβουν. Για αυτό άλλωστε, έχουν δημιουργήσει και μια μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, που με τη σωστή χρήση και τους κατάλληλους συνδυασμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Στην σελιδα του φεΐσμπουκ, μπορεις να την ρωτησεις απευθειας αν θες. Nikh Taousanh Merkourh Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 με 10 λεπτά... χεχε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γεμιστά με τυρί γαλοπούλα και τυρί κρέμα Συστατικά 4 σνίτσελ 10 φέτες τυρί 10 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή τυρί κρέμα (προσθέτουμε όσο θέλουμε κατά βούληση, περίπου 3 κ.σ.) Για το πανάρισμα: αυγά τριμένη φρυγανιά αλεύρι και μυρωδικιά (αλάτι, πιπέρι κλπ) Στα γρήγοραΚατηγορίαΧοιρινόΕποχιακάΓια μπουφέΜέθοδοςΤηγανιούΣερβίρει2 άτομαΟδηγίες 1.Κόβουμε τα σνίτσελ σε μικρές μερίδες ή τα αφήνουμε ως έχουν και τσιγαρίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι όσο γίνεται χωρίς λάδι- αν θέλου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοιμασία: 20΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 40΄ Υλικά 500 γρ. φασόλια γίγαντες 250 γρ. λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 ξυλαράκι κανέλας 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ βασιλικό αποξηραμένο ή 2 κ.σ φρέσκο βασιλικό 1/2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 300 γρ. ντοματοπολτό φρέσκο 1 κ.σ πελτέ ντομάτας 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 400 γρ. τυρί κασκαβάλι τριμμένο ή άλλο γλυκό τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκιά η αλμυρή; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλτσα για γαριδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE% BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4 φλιτζάνια κρέας από μύδια 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας καυτερή μουστάρδα 1 φλιτζάνι λευκό κρασί 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό Βράζουμε σ ένα βαθύ τηγάνι τα μύδια μαζί με το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το κρασί και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Τα σερβίρουμε ζεστά με φρεσκοψημένο ψωμί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά για 4-5 άτομα. παίρνω 3-4 ματσάκια σπανάκι τα κόβω οχι σε πολύ μικρά κομματια μέσα στη λεκάνη βράζω αρκετο νερό για να τα καλύψει και το ρίχνω στη λεκάνη. με μια σπάτουλα βυθίζω το σπανακι στο νερό να μαλακώσει για λίγα λεπτά.μετα σε μια αρκετά μεγάλη κατσαρόλα βαζω λίγο λάδι και αφού αφαιρέσω το νερό από το σπανάκι το βάζω να τηγανιστεί μέχρι να μαλακώσει.ήδη όμως έχω τρίψει 3 μεγάλες κόκκινες ντομάτες και βάζω και λιγο pumaro και το βάζω μέσα στο σπανάκι.μετά αφού πάρουν μια βράση ρί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το πλιγούρι Το πλιγούρι είναι ένα δημητριακό με το οποίο μπορείτε να αντικαταστήσετε το ρύζι και τα μακαρόνια. Μέχρι πρόσφατα δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ και δεν ήξερα τι είναι ακριβώς. Το πλιγούρι ή αλλιώς χόντρος είναι το αλεσμένο, για την ακρίβεια το σπασμένο σιτάρι. Το χρησιμοποιούσαν παλαιότερα για να φτιάξουν τραχανά με αυτό βράζοντάς το με γάλα. Παλιότερα επειδή δεν υπήρχε εύκολα ρύζι το χρησιμοποιούσαν κυρίως αντί αυτού. Θα έλεγα ότι σε όλα σχεδόν τα φαγητά που μαγειρεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες 6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια 3 αβγά 1 χούφτα τυρί ρεγγάτο ή άλλο τυρί τριμμένο 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος φύλλο κουρού λάδι ή φυτίνη αλάτι, πιπέρι Εκτελεση: Τσιγαρίζουμε το μπέικον και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 10. Αποσύρουμε από τη φωτιά και, όταν κρυώσουν λιγάκι, προσθέτουμε το τυρί και τα αβγά χτυπημένα με την κρέμα γάλακτος. Στρώνουμε το φύλλο στο ταψί, ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.