Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Διαλύουμε 2 Σπιτικούς Ζωμούς Λαχανικών Knorr σε 1 λίτρο ζεστό νερό, αφήνουμε να πάρει μία βράση και στη συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη. Σοτάρουμε τ...
Απάντηση: Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Καθαρίζουμε...
Απάντηση: Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς Knorr κότας σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Μουλιάζουμε τ...
Απάντηση: Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και...
Απάντηση: Σε ένα ταψί ρίχνουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το κοτόπουλο, τους σπιτικούς ζωμούς και τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα άλλο...
Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότας Knorr σε 1½ λίτρο ζεστό νερό μαζί με το φακελάκι σκόνη από τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης και σ...
Απάντηση: Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το κοτόπουλο. Το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό μαζί με τα αρωματικά χόρτα,...
Απάντηση: Διαλύουμε τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Λαχανικών Knorr σε 1 λίτρο ζεστό νερό, αφήνουμε να πάρει μία βράση και στη συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη. Συνθλί...
Απάντηση: Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Αλατοπιπερώνουμ...
Απάντηση: Κόβουμε το κοτόπουλο και όλα τα λαχανικά σε ψιλές λωρίδες. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Σοτάρουμε ό...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Ριζοτο με κοτοπουλο

Απάντηση: Μουσκεύουμε το ρύζι για 20 λεπτά και το σουρών...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τους κύβους Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πιπεριές, κόβουμε τα καπάκια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και ψήνουμε στο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τους κύβους Knorr Κότας σε 1½ λίτρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τον ζωμό λαχανικών σε 1½ λίτρο ζεστό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, αφαιρούμε τα εντόσθ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα κομμένα λαχανικά μας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 ώρα πριν το μαγείρεμα, πλένουμε, καθαρίζουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πατα το στο google ολο και κατι θα σου βγαλει
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Μουσκεύουμε το ρύζι για 20 λεπτά και το σουρώνουμε. Βράζουμε 1 λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα και διαλύουμε τους 2 «Σπιτικούς» ζωμούς κότας. Σε ένα μεγάλο και φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε έως ότου το κρεμμύδι ξανθύνει ελαφρά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ζωμό λίγο - λίγο ανακατεύοντας διαρκώς για να μην κολλήσει. Όταν το ρύζι χυλώσει προσθέτουμε την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε για 5 λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους κύβους Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τον μαϊντανό. Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα μανιτάρια (εξαρτάται από το μέγεθος του μανιταριού). Σοτάρουμε το σκόρδο με το ελαιόλαδο και τη μισή ποσότητα από το Flora σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότας Knorr σε 1½ λίτρο ζεστό νερό μαζί με το φακελάκι σκόνη από τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης και στη συνέχεια το αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μαζί με το κοτόπουλο σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να βράσει καλά το ρύζι και το κοτόπουλο και προσθέτουμε σταδιακά τον αρωματικό ζωμό κότας από τον κρόκο Κοζάνης. Δοκιμάζουμε και προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάμε δυνατά με το μίξερ χειρός ή με το σύρμα, έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μισό γάλα και σιγά - σιγά το μισολιωμένο Flora Soft με βούτυρο, συνεχίζοντας το χτύπημα με το σύρμα. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει το μείγμα να γίνεται παχύρρευστο και ο χυλός να πάρει γυαλιστερή υφή. Αν θέλουμε οι κρέπες μας να έχουν περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε 2 Σπιτικούς Ζωμούς Λαχανικών Knorr σε 1 λίτρο ζεστό νερό, αφήνουμε να πάρει μία βράση και στη συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη. Σοτάρουμε το σκόρδο με τη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο και το Flora, προσθέτουμε το ρύζι και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα φιλέτα ψαριού, μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτοντας τον ζωμό σταδιακά (κατά μέσο όρο το ριζότο απορροφά υγρά 3 φορές τον όγκο του). Προσθέτουμε τα μύδια 2-3 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, και κόβουμε τα φύλλα από τα μυρώνια. Πλένουμε τα μανιτάρια ελαφρά κάτω από τρεχούμενο νερό, ενώ ενυδατώνουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι σε 100 ml νερό και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια από τα φρέσκα μανιτάρια. κόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια και τα απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σοτάρουμε το εσαλότ σε μία κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς Knorr κότας σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα πορτσίνι σε 100 ml χλιαρό νερό. Συνθλίβουμε το σκόρδο, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ και τον μαϊντανό. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τα μανιτάρια. Σοτάρουμε το σκόρδο σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το αφαιρούμε. Στην ίδια κατσαρόλα ξανθαίνουμε το εσαλότ η τα ξερά κρεμμυδάκια με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο και το μισό Flora. Π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα ταψί ρίχνουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το κοτόπουλο, τους σπιτικούς ζωμούς και τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα άλλο μικρό σκεύος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε τις μπουκιές του κοτόπουλου έως ότου πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε στο ταψί μας το κοτόπουλο και τα ζουμάκια που έχει αποκτήσει κατά το σοτάρισμά του και συμπληρώνουμε με τον διαλυμένο ζωμό κότας. Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο έως ότου ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότας Knorr σε 1½ λίτρο ζεστό νερό μαζί με το φακελάκι σκόνη από τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης και στη συνέχεια το αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με το ελαιόλαδο και τη μισή ποσότητα από το Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να βράσει και προσθέτουμε σταδιακά τον αρωματικό ζωμό κότας από τον κρόκο Κοζάνης. Σε περίπτωση που απαιτούνται περισσότερα υγρά, προσθέτουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το κοτόπουλο. Το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό μαζί με τα αρωματικά χόρτα, το καρότο και το κρεμμύδι. Μόλις μαλακώσει το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το αφήνουμε να στραγγίξει. Σουρώνουμε το ζωμό που έβρασε το κοτόπουλο και κρατάμε στην άκρη 1½ φλιτζάνι για τη σάλτσα. Το υπόλοιπο το ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα, (πρέπει να είναι σχεδόν 4 φλιτζάνια αλλιώς συμπληρώνουμε με νερό). Ξαναβράζουμε το ζωμό και ρίχνουμε το ρύζι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Λαχανικών Knorr σε 1 λίτρο ζεστό νερό, αφήνουμε να πάρει μία βράση και στη συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη. Συνθλίβουμε το σκόρδο, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Καθαρίζουμε τα μύδια και ξεπλένουμε τα όστρακα. Τα αχνίζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο λάδι και το μισό κρασί. Κρατάμε αυτά που έχουν ανοίξει. Βγάζουμε τα μύδια από το κέλυφος, κρατάμε όμως μερικά για το γαρνίρισμα. Σουρώνουμε τα υγρά από το μαγείρεμα και τα κρατάμε. Καθαρίζουμε τα καλαμάρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, τις πιπεριές και τα καρότα. Σοτάρουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Τα σοτάρουμε όλα μαζί, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά. Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το κοτόπουλο και όλα τα λαχανικά σε ψιλές λωρίδες. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά με το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με την τεκίλα και καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για πέντε λεπτά ακόμα, κατόπιν ρίχνουμε το καυτό νερό και συμπληρώνουμε με τον «Σπιτικό» ζωμό. Κλείνουμε με καπάκι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και συνεχίζουμε το μαγείρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε τους σπιτικούς ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πιπεριές, κόβουμε τα καπάκια και τα κρατάμε στην άκρη, βγάζουμε τα εσωτερικά σπόρια και τις πλένουμε ξανά. Τις τοποθετούμε όρθιες σε απορροφητικό χαρτί με το άνοιγμά τους προς τα κάτω για να στραγγίξουν καλά. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Προσθέτουμε μετά στο τηγάνι το κρεμμύδι και το κοτόπουλο, καρυκεύουμε με τα μπαχαρικά μας (κύμινο – αλατοπίπερο), σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε ενάμιση ποτήρι καυτό νερό στο οπο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και ψήνουμε στο γκριλ. Σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Αφού θερμάνουμε καλά, ρίχνουμε το σουσάμι, το καβουρδίζουμε έως ότου πάρει χρώμα και το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τη μαυροδάφνη σε ένα τηγάνι, μαζί με το μέλι και το θυμάρι και την αφήνουμε να πάρει μια καλή βράση. Προσθέτουμε το σουσάμι που έχουμε καβουρδίσει και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά. Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη, ρίχνουμε μέσα το ψη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους κύβους Knorr Κότας σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και τo μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτοντας τον ζωμό κότας σταδιακά (κατά μέσο όρο το ριζότο απορροφά υγρά 3 φορές τον όγκο του). Όταν το ρύζι είναι έτοιμο, κατεβάζουμε από τη φωτιά, εάν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον ζωμό κότας : το ρύζι δεν πρέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τον ζωμό λαχανικών σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Απλώνουμε τα ανάμικτα λαχανικά σε ένα ταψί, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και τον ξερό βασιλικό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά στους 190 °C. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να βράσει προσθέτοντας σταδιακά τον ζωμό λαχανικών. Τον προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, αφαιρούμε τα εντόσθια που μπορεί να έχει και το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε με ρίγανη και δεντρολίβανο (δεν ξεχνάμε να ρίξουμε και στην κοιλίτσα του). Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε κι αυτές με ρίγανη και δεντρολίβανο. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψί και τοποθετούμε γύρω του τις πατάτες. Περιχύνουμε με το Flora Soft με βούτυρο, με το χυμό λεμονιού και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε τον ζωμό και στη συνέχεια τον αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ξεψαχνίζουμε το βρασμένο μοσχαράκι και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, σε ζεστό περιβάλλον. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ. Το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από το Flora και το 1/4 από το ξεψαχνισμένο βραστό μοσχαράκι. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα κομμένα λαχανικά μας μαζί με το κοτόπουλο και τον σπιτικό ζωμό. Προσθέτουμε 1 ποτήρι του κρασιού καυτό νερό και βράζουμε μέχρι να σωθούν τα περισσότερα υγρά. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, σοτάρουμε ελαφρά όλα τα υλικά και προσθέτουμε στο τέλος το Flora Soft ανακατεύοντας για να γυαλίσουμε και να δέσουμε τη σάλτσα μας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Μαγειρεύουμε το σπανάκι σε βραστό νερό μέχρι να ξεπαγώσει και να φύγουν τα περισσότερα υγρά του. Το αφήνουμε να κρυώσει, το λιώνουμε στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει πουρές. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτοντας σταδιακά τον ζωμό κότας. 5 λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε κι αυτό. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί περίπου το μισό, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ώστε το φαγητό να σιγοβράζει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί. Ελέγχουμε τακτικά μήπως χρειαστεί νερό και επίσης, με προσοχή, αναπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε κι αυτό. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί περίπου το μισό, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ώστε το φαγητό να σιγοβράζει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί. Ελέγχουμε τακτικά μήπως χρειαστεί νερό και επίσης, με προσοχή, αναπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 ώρα πριν το μαγείρεμα, πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις φράουλες σε κομμάτια και τις βάζουμε να μουλιάσουν στο κρασί. Διαλύουμε τον σπιτικό ζωμό Κότας σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι. Στραγγίζουμε τις φράουλες και χρησιμοποιούμε το κρασί για να σβήσουμε το ριζότο. Παράλληλα περνάμε τη μισή ποσότητα από τις φράουλες από το Multi και τις αφή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Τα σοτάρουμε τα με το Flora Soft με βούτυρο έως ότου πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε με μισό ποτήρι του κρασιού χλιαρό νερό. Αφήνουμε να δέσουν λίγο τα υγρά και βγάζουμε κοτόπουλο από το τηγάνι. Ρίχνουμε στο τηγάνι το μπρόκολο που έχουμε ήδη βράσει, προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου δέσει και χυλώσει το μπρόκολο με το τυρί. Σερβίρουμε το κοτόπουλο, είτε ανακατεμένο με το μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, φροντίζοντας να πάρει χρώμα απ΄ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά περίπου. Τα “σβήνουμε” με το κρασί, περιμένουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις φρέσκες τομάτες ψιλοκομμένες ή τα τοματάκια κονκασέ, λίγο ζεστό νερό, το μαϊντανό εάν θέλουμε και αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πατα το στο google ολο και κατι θα σου βγαλει Διαβάστε περισσότερα...
σοκολατα με καραμελα και ουισκι
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50-56% κακάο 100-150 γρ. ουίσκι mail to Εκτυπώστε το Αρθρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Σε μία μικρή κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη. Aφήνουμε να βράσει και να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα. Tην αδειάζουμε αμέσως σε μία αντικολλητική λαδόκολλα ή σε σιλπ πατ. Aφήνουμε να κρυώσει μέχρι ν' αρχίσει να ξεκολλάει... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.