Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/rizoto- me- manitaria- porcini.html...
Απάντηση: Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%C...
Απάντηση: Συνταγη καλαμαρακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%...
Απάντηση: Η πιο πιο απλή & γρήγορη εκδοχή για το ριζότο είναι: Βάζουμε τρία φλυτζάνια ζωμό (εναλακτικά 2 κύβους knorr ζωμό κότας ή λαχανικών) σε μια κατ...
Απάντηση: βεβαια οχι κονσερβας ομως!οτιδηποτε σε κονσερβα να το αποφευγεις!...
Απάντηση: Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι ...
Απάντηση: Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα...
Απάντηση: αλευρι, αλατι, μπυρα...
Απάντηση: τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πι...
Απάντηση: Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 σκελίδες σκόρδο 12 κ.γ. ρύζι Καρολίνα 100 ml. λευκό κρασί 1 κο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Ριζοτο καλαμαρακια

Απάντηση: Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες?
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δοκιμασε αυτη κι μα βρης καλυτερη στειλε μου κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: υλικά 500 γρ. στριφτάρια (ή άλλο ζυμαρικό) 30...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Βράζετε σε άφθονο νερό, στο οποίο έ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό ρεβίθια ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 2 κούπες μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κο...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι (δειτε βίντεο). Καθαρίζουμε με λίγο χαρτί κουζίνας τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά. Μόλις γίνουν διάφανα προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη ρίγανη. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε διαρκώς για 2 λεπτά. Ρίχνουμε το νερό, αλάτι μπόλικο, πιπέρι, κλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για 6 άτομα): Για το ριζότο: 300 γρ. ρύζι για ριζότο (καρολίνα ή αρμπόριο) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τσαγιού γλυκό σαμιώτικο κρασί 1½ lt ζωμός ψαριού 1 κουτ. γλυκού κοφτό μείγμα μπαχαρικών ραζ ελ χανούτ (ras el hanout - στα καλά μπαχαράδικα, όπως για παράδειγμα: το Μπαχάρ, ο Αρκευθος, το Ελιξίριον) ή 1 κουτ. γλυκού από λίγο κύμινο, κόλιανδρο και μπαχάρι σε σκόνη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rizoto-me- manitaria-porcini.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη καλαμαρακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο πιο απλή & γρήγορη εκδοχή για το ριζότο είναι: Βάζουμε τρία φλυτζάνια ζωμό (εναλακτικά 2 κύβους knorr ζωμό κότας ή λαχανικών) σε μια κατσαρόλα και τον σιγοβράζουμε. Σε μιαν άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και μαραίνουμε το 1/2 μέτριο ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι ρύζι και ανακατεύουμε για 1 - 2 λεπτά, σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί και αλατοπιπερόνουμε. Με μια κουτάλα προσθέτουμε λίγο λίγο το ζωμό που σιγοβράζει. Μαγειρεύουμε σε μέτρια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βεβαια οχι κονσερβας ομως!οτιδηποτε σε κονσερβα να το αποφευγεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι * πιπέρι * κρεμμυδάκι φρέσκο * μαιντανός * άνιθος * λαδι 1. Πλένουμε και κόβουμε τα καλαμάρια σε κομμάτια οχι απαραίτητα σε λωρίδες 2. Τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε ρηχή κατσαρόλα, το κρεμμυδάκι, μαιντανό, άνιθο, μετα το καλαμάρι 3. Το αφήνουμε 5 λεπτά να βρασει-τσιγαριστεί και μετα προσθέτουμε λίγο νεράκι να σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα.[ΥΛΙΚΑ]για σαλτσα μαρμελαδα επιλογης σου,σκορδο και μαιντανο.ΥΛΙΚΑ[για καλαμαρακια]αλευρι[εξαρτατε απο την ποσοτητα],καλαμαρακια και λαδι για ψυσιμο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σαλτσας Γεμιζουμε το μπολ με μαρμελαδα.Καθαριζουμε τα σκορδα τα τριβουμε και τα βαζουμε στο μπολ.Ψυλοκοβουμε το μαιντανο και το βαζουμε το μπολ ανακατευουμε καλα και το αφυνουμε να κατσει.ΕΚΤΕ... Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Τα τηγανιτα καλαμαρακια μου βγαινουν παντα σκληρα.Πως γινονται στη ταβερνα και ειναι αφρατα και μαλακα?
Απάντηση:
τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πιο καυτό γίνεται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 σκελίδες σκόρδο 12 κ.γ. ρύζι Καρολίνα 100 ml. λευκό κρασί 1 κουταλιά ταμπάσκο 1 κουταλιά μαιντανό 1 κουταλιά άνηθο 1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 κ.σ. πολτό ή μια κονσέρβα έτοιμη σάλτσα Λάδι Αλάτι,πιπέρι Οδηγίες1.Πλύνετε τα καλαμαράκια, χωρίστε το σώμα από τα πλοκάμια και αφήστε το σώμα ολόκληρο. Αφαιρέστε τα πτερύγια. Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια,τα πτερύγια,το μαιντανό και τον άνηθο και λιώστε το σκόρδο. 2.... Διαβάστε περισσότερα...
Πως θα φτιάξω ριζότο στο γουόκ;
Απάντηση:
1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σόγια σος 1/2 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 2 καλαμαράκια σε ροδέλλες 12 γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρόκο Κοζάνης ή κούρκουμα 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο Εκτέλεση Σε γουόκ βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό απο τις ντομάτες το περνάμε στον τρίφτη.Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκορδο, τη μελιτζάνα και τα κολυκυθάκια.Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, μισό φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι, το μαιντανό, τον άνηθο και το ρύζι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία μόνο βράση,για να μαλακώσει λίγο το ρύζι.Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκιμασε αυτη κι μα βρης καλυτερη στειλε μου και μενα email!!!! http://www.click-me.gr/syntages/snaks/922-syntagi- gia-afrati-pitsa.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και του καρπού. Έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει κενά στον αγρό και μείωση της φυλλικής επιφάνειας και κυρίως της σοδειάς. Η επάρκεια νερού είναι σημαντική κατά τη βλαστική ανάπτυξη αλλά τελείως καθοριστική κατά την περίοδο της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού. Η συχνότητα και η διάρκεια της άρδευσης εξαρτάται κυρίως από τις καιρικές συνθήκες, τον τύπο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια στιφάδου 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκοι μπαχάρι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο ξίδι αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από την προηγούμενη ημέρα. Τους στραγγίζετε και τους βράζετε σε 1 λίτρο νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Καθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλια λευκά Καστοριάς 250 γραμμάρια ντοματάκια τσέρι κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 φλιτζάνι μανιτάρια λευκά στρογγυλά ολόκληρα αλλά και κομμένα σε φετούλες ½ φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο, κατά προτίμηση βιολογικό 4 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι ή μηλόξυδο 1 κουταλιά της σούπας χυμό από λεμόνι Λίγο αλάτι Οδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλες οι συνταγές: http://www.alphatv.gr/Microsites/Kati-psinetai/ KatiPsinetaiRecipies.aspx Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ουίσκι 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Αλάτι Μαρινάδα 3 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο 3 κουταλιές της σούπαςσόγια σως 2 κουταλιές της σούπας. κορν φλαουρ Μαρινάρουμε το κρέας από το βράδυ με ανακατεύουμε το μέλι, το ξύδι, τη σόγια, το κορν φλαουρ και λίγο νερό,περιχύνουμε το κρέας και το σκεπάζουμε. Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο, τα κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3 αυγα. ριχνεις λιγο αλατακι και λιγο πιπερι. στη συνεχεια τα χτυπας με ενα πιρουνι μεχρι να βγαλουν μικρες φουσκαλες. (τωρα αν θελεις μπορεις να προσθεσεις τριμμενο παριζακι, ελιες, τυρι φετα, λιγο σκορδο..... ή οποια υλικα αρεσουν σε εσενα..... απλα πειραματισου στην αρχη με μικρες ποσοτητες υλικων.) σε ενα τηγανι ριχνεις λαδι και το αφηνεις να ζεσταθει για να μην κολλησουν τα αβγα. τα αφηνεις λιγο να ροδισουν και μετα τα γυριζεις απο την αλλη με... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά 500 γρ. στριφτάρια (ή άλλο ζυμαρικό) 300 γρ. ξινομυζήθρα 1/2 φλ.τσ. κατίκι 5 σκ. φρέσκο σκόρδο, πολτοποιημένες 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένες στο γκριλ 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. τριμμένη σκληρή μυζήθρα αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι παρασκευή Βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό. Αν είναι παραδοσιακά ζυμαρικά χρειάζονται λιγότερο βράσιμο, γιατί μαλακώνουν εύκολα. Ανακατεύουμε καλά την ξινομυζήθρα με το κατίκι, το σκόρδο, τον μαϊντανό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγυπτο. Με ιστορία λοιπόν πάνω από 4000 χρόνια ήταν γνωστό φάρμακο τον καιρό εκείνο για τον πονόδοντο, τα τσιμπήματα εντόμων αλλά και για προβλήματα καρδιάς. Σήμερα τα σπαράγγια καλλιεργούνται σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Υπάρχουν πάνω από 150 είδη αλλά μόνο τα 20 είναι βρώσιμα. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται πλέον σχεδόν παντού. Ωφέλιμα για την υγεία, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΤΡΙΜΕΝΟ, 2 ΑΥΓΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΠΑΡΙΖΑ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ(ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Βράζετε σε άφθονο νερό, στο οποίο έχετε προσθέσει αλάτι, το κριθαράκι μέχρι να μαλακώσει. Αποσύρετε από τη φωτιά. Βάζετε το ταχίνι σε ένα μπολ και ρίχνετε σιγά-σιγά το χυμό του λεμονιού ανακατεύοντας με ένα πιρούνι μέχρις ότου τα δύο υλικά ενωθούν. Συμπληρώνετε κουταλιά -κουταλιά νερό και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι το ταχίνι να αραιώσει λίγο. Προσθέτετε κατόπιν μικρή ποσότητα από το ζεστό ζουμί της σούπας στο ταχίνι, ενώ το ανακατεύετε πάντα. Αφού αραιώσει αρκετά ενώνετε το αρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό ρεβίθια ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή λιωμένα 1 κουταλιά ρίγανη 2 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες Αλάτι και κόκκους μαύρο πιπέρι 1 ματσάκι ψιλοκομμένο σέλινο 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού Εκτέλεση Χρησιμοποιούμε ευρύχωρο πήλινο σκεύος ή γάστρα φούρνου. Μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβίθια σε αρκετό νερό. Το πρωί τα ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε στο πήλινο σκεύος. Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 με 200 βαθμούς για 2 με 3 ώρες περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 2 κούπες μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κούπες ρύζι (κίτρινο, για ρύζι σπυρωτό) 2 κρεμμύδια ξερά 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 ντομάτες ώριμες φρέσκες ή ντοματάκια κονσέρβας 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά βούτυρο φυτικό Λάδι, αλάτι, πιπέρι και αν θέλουμε λίγη καυτερή πιπεριά Εκτέλεση : Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια τις ντομάτες, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι και δύο κούπες νερό. Βράζουμε τη σάλτσα μέχρι... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 89 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.