Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/rabani- tis- mamas.html...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!...
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes...
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό απ...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγι...
Απάντηση: βγαζουν 8...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο μαζί με το baking powder. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora με τη ζάχαρ...
Απάντηση: να παρεις υλικα διαιτεις απαχο γαλα λιγη ζαχαρη...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ΡΑΒΑΝΙ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βανιλια με κανταιφι μεσα μμμμμμμμμμμμμμμ τρομερο
Απάντηση: Το πραγματικό προζύμι δεν γίνετε με το να κρατά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σπετσων 93
Απάντηση: προφιτερολ του παρλιαρου πως να κανω
Απάντηση: 250γρ βιταμ 2 κουβερτουρες 4 κσγεματες κορν φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 10 σου, έτοιμα Για την κρέμα: 2 φλιτζ. γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για προφιτερόλ με σοκολάτα θα χρειαστούμε 1 λίτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γεια σασ θα ηθελα μια συνταγη του πετρετζικη δε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εμένα μου αρέσουν,σε εκείνες δεν αρέσω.Εντάξει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποια ειναι η συνταγη του ψωμιου με αλευρι ντινκελ?
Απάντηση: Πάνε πολλά χρόνια που έχω να φάω παγωτό.Τα σταμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πιθανοτατα γιατι αφησες το σιροπι να βρασει πολυ

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rabani-tis- mamas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 ºC. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο μαζί με το baking powder. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora με τη ζάχαρη για 3 λεπτά και προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα, ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, το κακάο και το baking powder. Ψήνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα σε φούρνο στους 180 ºC για 40-45 λεπτά. Tip: Εάν θέλουμε, μπορούμε να ανακατέψουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να παρεις υλικα διαιτεις απαχο γαλα λιγη ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνεις κι άλλο νερό ή γάλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
βανιλια με κανταιφι μεσα μμμμμμμμμμμμμμμ τρομερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πραγματικό προζύμι δεν γίνετε με το να κρατάμε ένα κομμάτι απο ζύμη που έχει φουσκώσει με μαγιά .Με αυτόν τον τρόπο ανακαλλιεργούμε την μαγιά . Για να φτιάξουμε το αυθεντικό προζύμι βάζουμε μία χούφτα αλεύρι και προσθέτουμε χλιαρό νερό μέχρι να γίνει ένας χυλός.τόποθετούμε αυτό σε ένα τάπερ που κλείνει ερμητικά και το αφήνουμε για 24 ώρες.Την επόμενη ημέρα προσθέτουμε στο ίδιο μίγμα τόσο χλιαρό νερό ώστε να γίνει μία μαλακή ζύμη ( μόνο νερό , όχι αλεύρι). το αφήνουμε πάλι για 24 ώρες κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτή κάνω εγώ και είναι πάρα πολύ νόστιμη 500 γρ φύλλο κανταΐφι 125 γρ βιταμ λιωμένο 1 κουτί σαντιγί μόρφατ τρούφα ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα για το σιρόπι 1 κούπα του νες καφέ νερό 1 κούπα του νες καφέ ζάχαρη 1 φλούδα από 1 λεμόνι για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκους αβγών 1 βούτυρο Κερκύρας 125 gr. 4 βανίλιες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Καν τα μαρεγκα.Οριστε και η συνταγη: Υλικά: ~4 ασπράδια αυγών ~2 φλιτζάνια ζάχαρη ~λίγο άρωμα βανίλιας Εκτέλεση: Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Αφού αρχίσουν να φουσκώσουν, αρχίζουμε να προσθέτουμε τη ζάχαρη λίγη λίγη, 2-3 κουταλιές κάθε 3-4 λεπτά. Έτσι ώστε η μαρέγκα μας να γίνει τόσο σφιχτή και να στέκεται πάνω στο σύρμα! Προσθέτουμε και τη βανίλια μας! Βάζουμε το μείγμα σε σύριγγα γαρνιρίσματος και φτιάχνουμε μεγάλους "ρόζους". Τις ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 1-1.... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα χρειαζονται
Απάντηση:
προφιτερολ του παρλιαρου πως να κανω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250γρ βιταμ 2 κουβερτουρες 4 κσγεματες κορν φλαουρ 1 κουτι γαλα νουνου 300 γρ νερο 5 κ γ ζαχαρι 1 1/2 πακετο μπισκοτα πτιμπερ Για τον στολισμο 1 κρετορε 500γρ(φυτικη σαντυγι) 400 γρ ζαχαρουχο 1 φακελακι ξυσμα κουβερτουρας Εκτελεση Σε μια κατσαρολα βαζουμε το βιταμ και τις κουβερτουρες και τα ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν. Σε μια γυαλινη σουπιερα ανατατευουμε το κορν φλαουρ και την ζαχαρι στην συνεχεια προσθετουμε το νερο εναλαξ με το γαλα και προσεχουμε μην σβολια... Διαβάστε περισσότερα...
Ψάχνω μια εύκολη συνταγή για προφιτερόλ.
Απάντηση:
Υλικά: 10 σου, έτοιμα Για την κρέμα: 2 φλιτζ. γάλα, ζεστό 6 κρόκους αβγών 1φλιτζ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. αλεύρι Για το γλάσο: 400 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα 3 κουταλιές μαργαρίνη Για το γαρνίρισμα: σαντιγί αμύγδαλα, φιλέ Τι κάνουμε: Για να φτιάξουμε την κρέμα, ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να αρχίσει να βράζει και το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη μαζί με τους κρόκους και τα χτυπάμε καλά με το αναδευτήρι ή με το μίξερ, έως ότου λιώσει η ζάχαρη και ασπρίσει... Διαβάστε περισσότερα...
Γεια σας θα ήθελα μια εύκολη συνταγή για προφιτερόλ με σοκολάτα!
Απάντηση:
Για προφιτερόλ με σοκολάτα θα χρειαστούμε 1 λίτρο γαλα 100 γρμ. αλευρι [για ολες τις χρησεις] 300 γρμ. σοκολατα κουβερτουρα 1 κουτι κρεμμα γαλακτος ή σιροπι σουδάκια κρέμα πατισερί σαντιγύ Φτιάχνει 7-8 μπολακια Οδηγίες 1. Βραζουμε το γαλα μαζι με το αλευρι, ανακατευοντας συνεχεια. 2. Μολις βρασει και πηξει καπως, κλεινουμε τη φωτια και ριχνουμε μεσα την κουβερτουρα για να λιωσει. 3. Ανακατευουμε να παρει το χρωμα της σοκολατας και το αφηνουμε να κρυωσει. 4. Ριχνουμε τη κρεμμα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σασ θα ηθελα μια συνταγη του πετρετζικη δεν εινε πουθενα εινε βουτιματα ειχε ποι ποσ εινε σαν το ζαχαροπλαστιο και ειχε βαλει τιν ζυμη στιν καταψη.αμα καπιοσ μβωρη να με βοιθησει 1000 ευχαριστω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμένα μου αρέσουν,σε εκείνες δεν αρέσω.Εντάξει πού θα πάει θα μάθω να μην καίω τα φαγητά.Πάντως απο γλυκά μόνο κέικ ξέρω να φτιάχνω(κάτι είναι και αυτό). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποια ειναι η συνταγη του ψωμιου με αλευρι ντινκελ? Διαβάστε περισσότερα...
καλα γενικα τρελενωμαι για παγωτο! οι πιο αγαπημενες μου γευσεις ειναι η μερεντα, το γιαουρτη, η καραμελα και το μπισκοτο!
Απάντηση:
Πάνε πολλά χρόνια που έχω να φάω παγωτό.Τα σταμάτησα μαζί με τα γλυκά.Δυστυχώς δεν έχω απάντηση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιθανοτατα γιατι αφησες το σιροπι να βρασει πολυ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 24 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.