Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Είναι αρκετά ακριβό λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης που κάνει πλούσιο το κράτος.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος με 95% περιεκτ...
Απάντηση: Όταν είναι στη γραμμή παραγωγής,τα τρυπάνε απο πάνω με βελόνα και εγχύεται μέσα το λικέρ γι αυτό και παραμένει υγρό το λικέρ και δεν πήζει.Ελπίζω ν...
Απάντηση: Η τεκίλα είναι το προιόν απόσταξης του φυτού αγαύη(agave)που ευδοκιμεί μόνο στο Μεξικό.Έχει μπλε χρώμα η αγαύη και είναι σαν καρπός.Αυτός συλλέγετα...
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στα γρήγορα ...
Απάντηση: Όπως φτιάχνετε και με τη ρακή,δεν έχει καμία διαφορά αφού μιλάμε για το ίδιο ποτό στην ουσία.Ας το γράψουμε άλλη μία φορά,δεν βλάπτει.Βάζετε την επ...
Απάντηση: Το μόνο που χρησιμοποιείται είναι η ψίχα του ζαχαροκάλαμου η οποία στύβεται και στη συνέχεια το υγρό που παίρνουμε αποστάζεται για να πάρουμε το ρο...
Απάντηση: Το πιο γνωστό λικέρ με λεμόνι είναι το Ιταλικό limoncello.Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά.Βασική διαφορά είναι πέρα απο τους αλκοολικούς βαθμ...
Απάντηση: 2 τρόποι υπάρχουν.Ο σύντομος και ο πιο αργός.Ο σύντομος είναι με το να βάλουμε την επθυμητή ποσότητα απο ρακί σε ένα μπρίκι και να προσθέσουμε μία...
Απάντηση: Το ρούμι προέρχεται απο το ζαχαροκάλαμο ή ακόμα καλύτερα απο την ψίχα του ζαχαροκάλαμου.Αυτή αφού μαζευτεί,πιέζεται για να βγεί το ζουμί που περιέχ...
Απάντηση: Σε κάβες ή φαρμακεία.Είναι όμως αρκετά ακριβό λόγω του φόρου οινοπνεύματος.Ενδεικ τικά αναφέρω οτι ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος περιεκτικ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως φτιαχνουμε λικερ μανταρινι

Απάντηση: Νομιζω θα σου πουν να το αραιωσεις λιγο με νερο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στη...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ναι βάλε μου ένα ποτηράκι...
Απάντηση: σύμφωνα με τις οδηγίες μπάρμαν μια κανονική μερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εύκολα.Παίρνεις μία μεγάλη ποσότητα μήλων και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα χρειαστείς ενα κάκτο agave.Δεν ευδοκιμεί στη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το ρούμι φτιάχνεται απο το ζαχαροκάλαμο.Όταν γί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα κρατήσει μέχρι 6 μήνες.Κανονικά δεν θα έχει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λικέρ ακτινίδιο 1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα σκεύος(μπρίκι,κατσαρολάκι ανάλογα την πο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζετε την επιθυμητή ποσότητα ρακί σε ενα μπρίκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φρούτο είναι ή φυτό αυτό που αναφέρεις;Θα ήθελα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι μπορεις .Εχω αγορασει μαλιστα απο συνεταιρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπάρχουν δύο τρόποι παρασκευής γλυκού κρασιού.Ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εχω πιει τελειο..
Απάντηση: Τόπος προέλευσης : αποκλειστικά και μόνο η επαρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οδηγίες 1.Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε προσ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Νομιζω θα σου πουν να το αραιωσεις λιγο με νερο, αν εχει σε βαθμους πανω απο το επιτρεπομενο οριο... αν το εχεις προς πωληση για προσωπικη καταναλωση δεν νομιζω να σε ενοχουν λιγοι βαθμοι παραπανω... ισα ισα...! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε κάποια κάβα συνήθως.Ποικιλία υπάρχει και στην ελληνική αγορά.Υπἀρχουν μέχρι και limoncello απο λεμόνια βιολογικής καλλιέργειας.Κοστίζουν βέβαια λίγο παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι βάλε μου ένα ποτηράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σύμφωνα με τις οδηγίες μπάρμαν μια κανονική μερίδα ουίσκι περιλαμβάνει ακριβώς την ποσότητα που χωράει σε ένα μεγάλο σφηνάκι (σαν αυτά που σερβίρεται το ρακόμελο στα μαγαζιά) και συμπλήρωση του ποτηριού με πάγο(όχι με παγάκια, αλλά με κομμάτι σπασμένου πάγου. Δεν υπάρχει όμως εμπόριο τέτοιου πάγου οπότε η δουλειά σου θα γίνει αναγκαστικα με παγάκια). σερβίρεται πάντα σε χαμηλό ποτήρι και ο πάγος δεν πρέπει να εξέχει απο την νοητή γραμμή των ορίων του ποτηριού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι αρκετά ακριβό λόγω του ειδικού φόρου κατανάλωσης που κάνει πλούσιο το κράτος.Ενδεικτικά ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος με 95% περιεκτικότητα σε αλκοόλ κοστίζει 50 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν είναι στη γραμμή παραγωγής,τα τρυπάνε απο πάνω με βελόνα και εγχύεται μέσα το λικέρ γι αυτό και παραμένει υγρό το λικέρ και δεν πήζει.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η τεκίλα είναι το προιόν απόσταξης του φυτού αγαύη(agave)που ευδοκιμεί μόνο στο Μεξικό.Έχει μπλε χρώμα η αγαύη και είναι σαν καρπός.Αυτός συλλέγεται απο τους ειδικούς που ονομάζονται Jimadores και κρίνουν απο την εμπειρία τους πότε είναι κατάλληλος ο καρπός για συγκομιδή και επεξεργασία.Απο εκεί και πέρα πάει για πολοτοποίηση και αφού προστεθεί νερό,γίνεται απόσταξη όπως ακριβώς γίνεται και με το τσίπουρο ή οποιοδήποτε άλλο απόσταγμα.Το πρώτο φιλτράρισμα μας δίνει το mezcal,ένα υποπροιόν που ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 20 μανταρίνια μικρά 20 γαρύφαλλα 1 1/2 λίτρο τσίπουρο 300 γρ. ζάχαρη 2 1/2 ποτήρια νερό Στα γρήγορα Κατηγορία Αλκοολούχα Διατροφή Χορτοφαγική Vegan Δυσκολία Μέχρι 4 υλικά Εύκολο Περιέχει Φρούτα Νηστίσιμα Νηστίσιμα με λάδι/αλκοόλ Φτιάχνει Περίπου 2 λίτρα Πως το κάνουμε: Πλένουμε τα μανταρίνια, τα τρυπάμε γύρω γύρω με ένα πιρούνι και καρφώνουμε ένα γαρύφαλλο σε κάθε μανταρίνι. Τα αφήνουμε το λιγότερο 15 ημέρες σε γυάλινο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όπως φτιάχνετε και με τη ρακή,δεν έχει καμία διαφορά αφού μιλάμε για το ίδιο ποτό στην ουσία.Ας το γράψουμε άλλη μία φορά,δεν βλάπτει.Βάζετε την επιθυμητή ποσότητα ρακή (ή τσίπουρο)σε ένα μπρίκι και προσθέτετε μία με δύο κουταλιές μέλι.Ανάβετε την εστία και αρχίζετε να ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί το μέλι μέσα στη ρακή.Προτού πάρει βράση το μείγμα,το απομακρύνετε απο τη φωτιά και αφού κρυώσει λίγο καταναλώνετε.Απλά και εύκολα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μόνο που χρησιμοποιείται είναι η ψίχα του ζαχαροκάλαμου η οποία στύβεται και στη συνέχεια το υγρό που παίρνουμε αποστάζεται για να πάρουμε το ρούμι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πιο γνωστό λικέρ με λεμόνι είναι το Ιταλικό limoncello.Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά.Βασική διαφορά είναι πέρα απο τους αλκοολικούς βαθμούς,το αν θα είναι βιολογικό προιόν(που σημαίνει οτι έχει φυσικό χυμό)ή αν είναι με χυμό συμπυκνωμένο.Συνήθως περιέχει γύρω στο 15 με 25%αλκοόλ.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 τρόποι υπάρχουν.Ο σύντομος και ο πιο αργός.Ο σύντομος είναι με το να βάλουμε την επθυμητή ποσότητα απο ρακί σε ένα μπρίκι και να προσθέσουμε μία με δύο κουταλιές μέλι.Αφού ανάψουμε μία εστία,ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να διαλυθεί το μέλι μέσα στο ρακί.Προτού πάρει βράση το μείγμα,απομακρύνουμε απο τη φωτιά και αφού κρυώσει λίγο,καταναλώνουμε.Ο δεύτερος τρόπος είναι με το να βάλουμε σε ένα μεγάλο καζάνι(είναι για μεγάλη ποσότητα)ρακί και αφού προσθέσουμε την επιθυμητή ποσότητα μέλι να το α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ρούμι προέρχεται απο το ζαχαροκάλαμο ή ακόμα καλύτερα απο την ψίχα του ζαχαροκάλαμου.Αυτή αφού μαζευτεί,πιέζεται για να βγεί το ζουμί που περιέχει.Στη συνέχεια πάει για βράσιμο και απόσταξη όπως ακριβώς κάνουμε με το τσίπουρο.Το τελικό προιόν είτε θα κυκλοφορήσει άμεσα στην αγορά,ως άχρωμο ποτό(αυτά είναι τα λευκά ρούμια που λέμε)ή θα μείνει κάποιο χρονικό διάστημα σε βαρέλι για να ωριμάσει και να παλαιωθεί.Απο εκεί παίρνουν και το σκούρο χρώμα τους τα παλαιωμένα ρούμια.Βέβαια να δεν αρέσε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε κάβες ή φαρμακεία.Είναι όμως αρκετά ακριβό λόγω του φόρου οινοπνεύματος.Ενδεικτικά αναφέρω οτι ένα μπουκάλι ενός λίτρου οινοπνεύματος περιεκτικότητας 90% αλκοόλ κοστίζει πάνω απο 40 ευρω.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εύκολα.Παίρνεις μία μεγάλη ποσότητα μήλων και τα πας στο πιεστήριο.Απο εκεί θα πάρεις το χυμό των μήλων τον οποίο θα τοποθετήσεις σε μία ανοξείδωτη δεξαμενή για να γίνει η ζύμωση.Τώρα επειδή η κάθε ποικιλία μήλων εχει και διαφορετικό χρόνο ζύμωσης υπολόγισε σε περίπου 3 μήνες να είναι έτοιμο.Μετά το φιλτράρεις και έτοιμος ο μηλίτης.Όλα αυτά πολύ περιληπτικά.Ελπίζω να σε βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα χρειαστείς ενα κάκτο agave.Δεν ευδοκιμεί στην Ελλάδα,μην ψάχνεις άσκοπα.Απο αυτό θα πάρεις τον καρπό τον οποίο θα πιέσεις για να πάρεις το χυμό του.Αυτό το χυμό θα τον κάνεις απόσταξη.Αυτό που προκύπτει μετά την απόσταξη είναι τεκίλα.Θα έχει λευκό χρώμα.Η κίτρινη τεκίλα μένει για ωρίμαση γύρω στους 6 μήνες.Απο το βαρέλι που μπαίνει παίρνει και το χρώμα.Και δεν αγοράζεις καλύτερα ενα μπουκάλι απο μία κάβα να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο;Θα σου έρθει και πιο φτηνά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ρούμι φτιάχνεται απο το ζαχαροκάλαμο.Όταν γίνει η συγκομιδή βγαίνει η ψίχα που έχει στο κέντρο του το ζαχαροκάλαμο.Αυτή η ψίχα πιέζεται για να βγεί ο χυμός της.Στην συνέχεια γίνεται απόσταξη του χυμού που πήραμε και απο εκεί προκύπτει το ρούμι.Τα λευκά δεν παλαιώνουν καθόλου εξ ου και το λευκό χρώμα τους.Τα μαύρα προκύπτουν απο την παλαίωση εν μέρει(παίρνουν χρώμα απο το βαρέλι)και αν δεν είναι αρεστό το χρώμα προστίθεται καραμελόχρωμα.Είναι συνήθης τακτική αφού και στα whiskey μπαίνει καρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα κρατήσει μέχρι 6 μήνες.Κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα επειδή δεν έχει και ημερομηνία λήξης όπως άλλα λικέρ της κατηγορίας του αλλά θα αλλοιωθεί η γεύση του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λικέρ ακτινίδιο 1 ΚΙΛΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΒΕΡΑΜΑΝ 1 ΛΙΤΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ή 1 ΛΙΤΡΟ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΤΚΑ 1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤ ΤΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα σκεύος(μπρίκι,κατσαρολάκι ανάλογα την ποσότητα που θέλουμε)βάζουμε την επιθυμητή ποσότητσ ρακἰ και προσθέτουμε 1 με 2 κουταλιές μέλι.Άν το θέλουμε πιο γλυκό βάζουμε παραπάνω μέλι.Βάζουμε το σκεύος στη φωτιά και αρχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το μέλι.Όταν έχει διαλυθεί το μέλι και το μείγμα είναι χλιαρό το απομακρύνουμε απο τη φωτιά.Δεν το αφήνουμε να βράσει.Άν το θέλουμε για το κρύωμα,αφήνουμε να κρυώσει λίγο και καταναλώνουμε.Άν το θέλουμε ως ποτό μπορούμε να το αφήσουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζετε την επιθυμητή ποσότητα ρακί σε ενα μπρίκι και προσθέτετε μία με δύο κουταλιές μέλι.Ανακατεύετε ενω ζεσταίνετε στην εστία το ρακί και όταν έχει διαλυθεί το μέλι και είναι χλιαρό το μείγμα απομακρύνετε απο την φωτιά και καταναλώνετε.Δεν πρέπει να βράσει το μείγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φρούτο είναι ή φυτό αυτό που αναφέρεις;Θα ήθελα μια διευκρίνηση για να μπορέσω να σου απαντήσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι μπορεις .Εχω αγορασει μαλιστα απο συνεταιρισμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τα κουκούτσια... κοβουμε σε φετες και στη συνεχεις το λιωνουμε με τα χερια, Βράζουμε το χυμό αφού το σουρώσουμε, προσθέτουμε μπολικη ζάχαρη (αναλογα με το ποσο γλυκο το θελουμε,το καρπουζι ειναι απο μονο του αρκετα γλυκο)... Φτάχνουμε έτσι ένα ωραίο Συρόπι με άρωμα Καρπούζι το οποίο στην συνέχεια το προσθέτουμε (αφού κρυώσει) σε κάποιο Άοσμο Αλκοολούχο ποτό... όπως την ΚΡΗΤΙΚΗ ΡΑΚΙ και έχουμε ένα ωραιότατο Λικεράκι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαρίζεις το καρπούζι από τη φλούδα και τα κουκούτσια, βαζεις την ψίχα σε ένα μεγάλο βάζο που μπορεί να κλείσει καλά, προσθέτεις λίγηζάχαρη (γιατί το καρπούζι είναι ήδη γλυκο) και το αφήνεις να "ψηθεί" (χωρις να κανεις τιποτα εσυ) για αρκετό καιρό...για το καρπούζι δενξερω ποσο ακριβως αλλα σκεψου οτι ενα τριμηνο θελει σιγουρα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν δύο τρόποι παρασκευής γλυκού κρασιού.Ο ένας είναι ο φυσικός οπου τα σταφύλια αφού μαζευτούν απλώνονται(ειδικά το καλοκαίρι)σε ένα μέρος οπου θα τα πιάνει ο ήλιος ουτως ώστε να αυξηθούν τα σάκχαρα των σταφυλιὠν και να πάρουμε πιο γλυκό κρασί κατα το πάτημα των σταφυλιών.Αυτά στην συνέχεια ονομάζονται φυσικώς γλυκά. Ο δεύτερος τρόπος έχει ως εξής:αφού μαζευτούν τα σταφύλια και πατηθούν προστίθεται ζάχαρη κατα την ζύμωση για να γίνει πιο γλυκό το κρασί.Αυτά στην συνέχεια ονομάζονται απ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά Βασική αναλογία: 1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού 1 φλυντζ. Κονιάκ 1 φλυντζ. Ζάχαρη Αρωματικά μπαχαρικά: (για 4 φλυν.σπόρους ροδιού) 2 Ξύλα Κανέλας 3 Σπόροι Γαρύφαλλο Οδηγίες Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα. Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανα... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγη της Αργυρως
Απάντηση:
εχω πιει τελειο.. Διαβάστε περισσότερα...
πως οινοποιειται, ποσο χρονικο διαστημα χρειαζεται, τι κανοθμε πριν την εμφιαλωση, πως εμφιαλωνεται.
Απάντηση:
Τόπος προέλευσης : αποκλειστικά και μόνο η επαρχία Καμπανία (Champagne) της Γαλλίας. Ποικιλίες : από τις ερυθρές : Pinot noir, Pinot meunier. από τις λευκές : Chardonnay. Τρόπος παραγωγής : Είναι αυστηρά καθορισμένος. Πραγματοποιείται σε 2 στάδια . Στην αρχή παράγεται το λεγόμενο «κρασί βάσης» με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια γίνεται ανάμιξη διαφορετικών κρασιών βάσης και ακολουθεί 2η ζύμωση στη φιάλη, όπου το αέριο το οποίο δημιουργείται εγκλωβίζεται μέσα σ αυτήν. Ακολουθ... Διαβάστε περισσότερα...
Γειά παίδες !! Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε ... Ως ένας από τους λάτρεις του ποτού αυτού θέλω να δοκιμάσω όλες τις πιθανές εκδοχές και παραλλαγές του ...
Απάντηση:
Οδηγίες 1.Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε προσεχτικά το ρακί κι έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά. 2.Κατόπιν, ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας το μέλι με λίγη κανέλα. 3.Σερβίρεται ζεστό και είναι το καλύτερο φάρμακο για κρυολογήματα. Αλλα και Ρακί γνήσιο, όσα σφηνάκια θέλουμε μέλι,1/2 κουταλακι γλυκού ανά σφηνάκι 1 ξυλάκι κανέλας ή αν προτιμαμε τριμμένη Τοσα γαρυφαλλάκια όσα και τα σφηνάκια ΕκτέλεσηΒάζουμε σε κατσαρόλα το ρακί και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά πολύ προσεκτικά για να μ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 134 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.