Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Είναι πολύ απλό, θα ψήσεις κρέας και θα το τεμαχίσεις σε μικρά κομμάτια...
Απάντηση: Υλικα: 2 μεγάλα χωριατικα λουκάνικα 1 κιλό πιπεριές κέρατο 1 κονσερβα ντοματάκι ψιλοκομμένο ή ακόμη καλύτερα 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμενες ...
Απάντηση: δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντοματοπελτέ ...
Απάντηση: Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε...
Απάντηση: βαζουμε τη φετα στο πηλινο και απο πανω βαζουμε ντοματα φρεσκια ριγανη λιγο καυτερο κοκκινο πιπερι και ραντιζουμε με λιγο ελαιολαδο...
Απάντηση: Συνταγές μαγειρικής - Αρνάκι ατζέμ πιλάφι - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9...
Απάντηση: ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜ...
Απάντηση: Μόνο με χειροβομβίδα πλέον.Καλύτερα να τα πετάξετε και να πάρετε καινούργια μπολ...
Απάντηση: κατ αρχήν πρέπει κατά την κατασκευή του ξυλόφουρνου να μπει μια μαύρη πέτρα ανάμεσα στα πυρότουβλα, και σε καλά ορατό σημείο. ανάβουμε την φωτιά σ...
Απάντηση: Για ποιο πραγμα μιλας ???? Τι φωτογραφια θελεις ??...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως φτιαχνεται η γραβιερα

Απάντηση: Δες μερικες συνταγες εδω: http://www.sintagesp...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Συστατικά 4-5 πρασα σε ροδέλες λάδι σέλερυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΟΣΤΟΥλικά: •2 κιλά κρέας χοιρινό •...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγές για κολοκυθοκορφάδες γεμιστές - http...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στανταρ στον Τάσο στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν ξερω εαν ειναι η καλλυτερη αλλα εγω το γεμι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κιλό περίπου κολοκυθοκορφάδες 1 χούφτα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά(για 4 άτομα) 300 γρ. τυρί χαλούμι 4-...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εισαι ηλιθιος να θες να μαγειρευσεις χοχλιους.τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παίρνουμε το αρνί, αν είναι δυνατόν, από τοπικό...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Βάψιμο αβγών – Γαλάζιο, Μπλε χρώμα Βράστε τα αυγά σας, σε μια κατσαρόλα, μαζί με κόκκινο λάχανο, νερό και ξύδι. • Βάψιμο αβγών – Κίτρινο χρώμα Τυλίξτε τα αυγά σας σε ξερά φλούδια κρεμμυδιών και στερεώστε τα βάζοντας τα μέσα σε κάλτσα νάιλον και δένοντας τα με κόμπο. Βραστέ τα με νερό και το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών – Πράσινο χρώμα Βράστε 1 κιλό σπανάκι σε τρία λίτρα νερό. Στο ζωμό που θα μείνει, θα βράσουμε τα αυγά μας προσθέτοντας το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών - Κόκκινο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες μερικες συνταγες εδω: http://www.sintagespareas.gr/sintages/piroski.html http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B9%CF%81%CE% BF%CF%83%CE%BA%CE%AF?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4-5 πρασα σε ροδέλες λάδι σέλερυ κομμένο 2 καρότα ροδέλες κύκνος ψιλο/μένα ντοματάκια μια κούπα ρυζι αλάτι πιπέρι Οδηγίες 1.Σωτάρω στο λάδι τα πράσα 2.Προσθέτω καρότα, σέλερυ την ντομάτα, λίγο νερό 3.Αφήνω το φαγητό να βράσει 4.Οταν είναι σχεδόν έτοιμα τα πράσα, 5.Προσθέτω περίπου 3 ποτήρια νερό και μόλις βράσει ρίχνω το ρύζι 6.Γύρω στα 6 σβήνω και αφήνω το ρύζι να φουσκώσει Λίγα μυστικά ακόμαΑν θέλετε να κρατάει το ρύζι χρησιμοποιήστε ρύζι για πιλάφι [το πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΟΣΤΟΥλικά: •2 κιλά κρέας χοιρινό •1/2 κιλό πατάτες •1/2 ποτήρι κόκκινο γλυκό κρασί •2 κουταλιές βούτυρο • Χυμό 2 λεμονιών • Λίγη κανέλα •Αλάτι •Πιπέρι Περιγραφή: Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε, το πασπαλίζουμε με την κανέλα, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά. Μόλις πιει το νερό που θα βγάλει, δυναμώνουμε την φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, σωτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις μεριές και σβήνουμε με το λεμόνι και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι πολύ απλό, θα ψήσεις κρέας και θα το τεμαχίσεις σε μικρά κομμάτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 2 μεγάλα χωριατικα λουκάνικα 1 κιλό πιπεριές κέρατο 1 κονσερβα ντοματάκι ψιλοκομμένο ή ακόμη καλύτερα 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμενες 1/2 κούπα χυμο ντοματας 1/2 κουπα ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι άνιθος (επίσης αν θες λίγη καυτερή πιπερίτσα) αλάτι πιπέρι Βάζεις σε ένα τηγάνι το μισό λαδάκι και ρίχνεις τα λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια, τα τηγανίζεις ελαφρώς και τα κρατάς στην άκρη. Εγώ αυτό το λάδι το πετάω. Έπειτα σε καθαρόσκευος ριχνεις το υπόλοιπο λάδι, σωτάρεις τις πιπεριές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντοματοπελτέ 3 καρότα 1/2 νεροπότηρο λάδι Δυόσμοξερό Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι και αρκετό νερό (σχεδόν να σκεπαστεί) και το βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. 2. Κατά την διάρκεια της βράσης και περίπου στην μέση αυτής βάζουμε και το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει ανάλογα με το πόσο βρασμένο το θέλουμε . ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαζουμε τη φετα στο πηλινο και απο πανω βαζουμε ντοματα φρεσκια ριγανη λιγο καυτερο κοκκινο πιπερι και ραντιζουμε με λιγο ελαιολαδο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής - Αρνάκι ατζέμ πιλάφι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BC-%CF% 80%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CF%86%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε την τυροπιτα κουρου για να την φτιαξω
Απάντηση:
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 800ml ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ 2 ΑΒΓΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΒΓΟΥ (1 ΑΒΓΟ ΜΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ) ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο με χειροβομβίδα πλέον.Καλύτερα να τα πετάξετε και να πάρετε καινούργια μπολ. Διαβάστε περισσότερα...
μυστικα για ψησιμο σε ξυλοφουρνο
Απάντηση:
κατ αρχήν πρέπει κατά την κατασκευή του ξυλόφουρνου να μπει μια μαύρη πέτρα ανάμεσα στα πυρότουβλα, και σε καλά ορατό σημείο. ανάβουμε την φωτιά στην είσοδο του ξυλόφουρνου, και όσο η θερμοκρασία του ανεβαίνει την σπρώχνουμε προς το εσωτερικό του. ειναι καλύτερο να καίμε μικρά κλαδιά γιατί έτσι πυρώνει ποιο εύκολα. στην αρχή τα τούβλα μέσα στον φούρνο περνούν όλη την καπνιά και γίνονται μαύρα, όσο όμως πυρώνουν αλλάζουν χρώμα και ασπρίζουν.όταν η μαύρη πετρά γίνει και αυτή άσπρη ο φούρνος ... Διαβάστε περισσότερα...
εχει φωτογραφια?που ειναι?τι τιμεσ εχει?
Απάντηση:
Για ποιο πραγμα μιλας ???? Τι φωτογραφια θελεις ?? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για κολοκυθοκορφάδες γεμιστές - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE% BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE% B8%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%AC%CE%B4%CE% B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΒΥΡΩΝΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
Απάντηση:
στανταρ στον Τάσο στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Αιγάλεω δεν υπάρχουν πουθενά καλύτερα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω εαν ειναι η καλλυτερη αλλα εγω το γεμιζω με ψιλοκομμενο μαιντανο ψιλοκομμενη φρεσκια ντοματα κρεμυδι σε ροδελες και λεπτες φετουλες λεμονιου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
25-30 κολοκυθολούλουδα (κολοκυθοκορφάδες) 1/4 φέτα 1/2 ποτήρι μυζήθρα 2 αυγά Αλάτι Πιπέρι Λάδι 2 ποτήρια αλεύρι 1 ποτήρι νερό 1 αυγό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
¼ φλ. Καλαμποκέλαιο 2 1/2 φλ. Νερό 1 γεμάτη κουταλιά σούπας αλάτι 1/8 φλ. Ξύδι 4 1/2 φλυτζ. Αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 μεγάλο στρογγυλό ταψί περίπου 40 cm Γέμιση 1/2 kg. θρυματισμένη φέτα 800 gr. Ανθότυρο ή μυζήθρα 4 μεγάλα αυγά 1 κουταλ. γλυκού αλάτι 1. Βάλτε στο μίξερ (χρησιμοποιώντας το γάντζο ) όλα τα υλικά για το φύλλο και αρχίστε το ζύμωμα στη μεσαία ταχύτητα για λίγα λεπτά ή έως ότου σχηματιστεί μια σφιχτή μπάλα ζύμης η οποία ξεκολάει από τα τοιχώματα το... Διαβάστε περισσότερα...
Συμβουλές και συνταγή για κολοκυθοκορφάδες τσιγαριστές;
Απάντηση:
1 κιλό περίπου κολοκυθοκορφάδες 1 χούφτα δυόσμο 2 ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 σκελίδες σκόρδο 1-2 πατάτες (προαιρετικά) Ελαιόλαδο Αλάτι- πιπέρι Λίγο νερό 1. Ροδίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. 2. Προσθέτουμε τις κολοκυθοκορφάδες από τις οποίες έχουμε αφαιρέσει προσεκτικά τα "νευράκια" τους και τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα. 3. Ρίχνουμε και τον δυόσμο και μόλις μαραθούν προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤ Κ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά(για 4 άτομα) 300 γρ. τυρί χαλούμι 4-8 λιαστές ντομάτες αλάτι, πιπέρι θυμάρι κόκκινο πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Κόβουμε το χαλούμι σε τετράγωνα κομμάτια λίγο μεγαλύτερα από τις λιαστές ντομάτες. Με αυτό το τρόπο όταν θα λιώσει στο τηγάνι το τυρί θα "αγκαλιάσει" καλύτερα τη λιαστή ντομάτα. Βάζουμε κάτω τα μισά κομμάτια χαλούμι, από πάνω από ένα ή μισό κομμάτι λιαστή ντομάτα, λίγο θυμάρι, κόκκινο πιπέρι και τέλος από πάνω τα υπόλοιπα κομμάτια τυρί. Βά... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνονται οι χοχλιοί μπουμπουριστοί;
Απάντηση:
εισαι ηλιθιος να θες να μαγειρευσεις χοχλιους.τους χοχλιους τους βραζουν ζωντανους.αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο βουτα θε μια κατσαρολα βραστου νερου να δουμε αν θα σου αρεσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας) 10 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι ξηρό κρασί 1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι 1 ποτήρι του κρασιού νερό Κύμινο Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπιτικό χαλούμι Περιγραφή Ειναι πιο ευκολο απο οτι ακουγεται Τι χρειαζόμαστε: 1-1,5 λιτρο γαλα φρεσκο πιτια ~1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι δυοσμο ξερο Στα γρήγορα Κατηγορία Με τυρί Διατροφή Πλούσια σε ενέργεια Χορτοφαγική Κουζίνα Κυπριακή Πως το κάνουμε: Σε μια κατσαρολα βαζω το γαλα. Το ζεσταίνω (χωρίς να βράσει). Το αποσύρω από την εστία και ριχνω μεσα την πιτια, αφηνω να κατσει 30 και ανακατευω Με το α... Διαβάστε περισσότερα...
Παρακαλώ μοιραστείτε τις εμπειρίες σας για να έχουμε το καλύτερο και νοστιμότερο αποτέλεσμα! http://www.youtube.com/watch?v=LlLkiKk8dmA http://www.youtube.com/watch?v=Ekn3qZaZ9c4
Απάντηση:
Παίρνουμε το αρνί, αν είναι δυνατόν, από τοπικό κτηνοτρόφο ή βλάχο. Φροντίζουμε, αν το πάρουμε από κρεοπώλη, να έχει τις απαραίτητες σφραγίδες επάνω και να είναι ντόπιο. Αφού έχουμε πάει το σφάγιο σπίτι, βγάζουμε τη συκωταριά τραβώντας τη από το λάρυγγα, αφού κόψουμε κάποια υμένια. Μετά κόβουμε κάποιες τρίχες που έχει το αρνί ή π.χ. τη σφραγίδα κ.τ.λ. Μετά το αρνί πρέπει να πλυθεί καλά. Καλό είναι αν μπορούμε να το κρεμάσουμε από ένα τσιγκέλι. Το αρνί αφού πλυθεί καλά, ιδίως στο εσωτερικό,... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.