Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ apoxiransi_frouton !!! τσεκαρε λγ ;)...
Απάντηση: Η διατροφή είναι το να ακολουθείς σε γενικές γραμμές στη ζωή σου κάποιες διατροφικές συνήθειες,πχ να μην τρως λιπαρά ή σοκολάτες,ή το να τρως 2 φορ...
Απάντηση: 180 βαθμοί...
Απάντηση: μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα καινουργιο να ειμαστε και σιγουροι...
Απάντηση: οταν προσπαθεις να σταματησεις κατι... πχ αποτοξινωση στο αλκοολ,το τσιγαρο,τα ναρκωτικα... προσπαθεις να σταματησεις τη χρηση τους...
Απάντηση: Καλύτερα θεωρούνται τα λιπαρά ψάρια σε αντίθεση με τα κρέατα που εκεί προτιμάμε τα μη λιπαρά και αυτό γιατί τα ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν τα ψάρ...
Απάντηση: γιατι ειναι ξυνο οχι χαλασμενο!!...
Απάντηση: κρεμα γαλακτος 30 - 40% λιπαρά...
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: Πιστεύω θα χαλάσει...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως τρωγεται αβοκαντο

Απάντηση: ναι και ειναι και πολύ νοστιμα, τα μαγειρευεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://sintagoulis.gr/tag/%CF%86%CE%BB%CE%BF% CE...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εσύ γιατί -δεν- τρως; Πού ξέρεις, μπορεί να είν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: με μαχαίρι
Απάντηση: Είναι ένα είδος αλλαντικού το οποίο είναι εξαιρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο λουκουμας γιατι εχει???Για να τα βαζουν σε εν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι και λαχανικα.Και γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα έχει αρχίσει να μαυρίζει.Και η μυρωδιά του θ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με TIDE ή ARIEL
Απάντηση: Είναι κομμάτι της σπάλας και πολύ μαλακό ειδικά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν τρώω στην θάλλασα μόνο νερό πίνω,άντε να πι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα κρεμμύδια, όπως και το σκόρδο, απορροφούν με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Απάντηση: βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα σου πρότεινα ροδιές. Αν επιμένεις, δε χρειάζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απ ότι ξέρω σκιά από παραγωγούς αλλά και από εξ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάτε από τη θερμοκρα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ναι και ειναι και πολύ νοστιμα, τα μαγειρευεις κανονικα οπως και τα αυγα κοτας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%86%CE%BB%CE%BF%CE% B3%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82?stags=1&adv=1, τιποτα αλλο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εσύ γιατί -δεν- τρως; Πού ξέρεις, μπορεί να είναι νοστιμότατοι & οι κανίβαλοι να είναι οι έξυπνοι της υπόθεσης τελικά! ;p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/apoxiransi_frouton !!! τσεκαρε λγ ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η διατροφή είναι το να ακολουθείς σε γενικές γραμμές στη ζωή σου κάποιες διατροφικές συνήθειες,πχ να μην τρως λιπαρά ή σοκολάτες,ή το να τρως 2 φορές την εβδομάδα κρέας,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καμιά φορά δε θα παραστρατήσεις κιόλας ;-) Η δίαιτα από την άλλη γίνεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,με σκοπό την απώλεια βάρους,με τροφές οι οποίες σου προσφέρουν αποκλειστικά και μόνο τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται το σώμα μας σε ημερήσια βάση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έκανα μια βλακεία και έβαλα γάλα (μακράς διαρκειας, όχι συμπυκνωμένο όμως) στη κατάψηξη (το γάλα έχει κάνα 15ήμερο ακόμα μέχρι να λήξει)... τώρα το έχω βγάλει και το έχω στο ψυγείο κανονικά (ελπίζοντας πως θα ξαναγίνει υγρό, γιατί στη κατάψηξη το είχα 24 ώρες :P ). Το θέμα είναι οτι μια φίλη μου σήμερα μου είπε οτι το γάλα αυτό έχει πλέον χαλάσει και δε πρέπει να το πιώ... Ισχύει?
Απάντηση:
μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα καινουργιο να ειμαστε και σιγουροι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οταν προσπαθεις να σταματησεις κατι... πχ αποτοξινωση στο αλκοολ,το τσιγαρο,τα ναρκωτικα... προσπαθεις να σταματησεις τη χρηση τους.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλύτερα θεωρούνται τα λιπαρά ψάρια σε αντίθεση με τα κρέατα που εκεί προτιμάμε τα μη λιπαρά και αυτό γιατί τα ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν τα ψάρια είναι όπως προαναφέραμε πολύ ωφέλιμα. Τέτοια ψάρια είναι ο τόνος, η σαρδέλα, το σκουμπρί, ο κολιός , ο σολωμός, η ρέγκα, ο γαύρος , το χέλι και η πέστροφα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι ειναι ξυνο οχι χαλασμενο!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κρεμα γαλακτος 30 - 40% λιπαρά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Πιστεύω θα χαλάσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ένα είδος αλλαντικού το οποίο είναι εξαιρετικά νόστιμο. Ταιριάζει πολύ ωραία με πεπόνι, ή σαλάτα. Μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος από σούπερ μάρκετ, μπακάλικο (ψαγμένο όμως) ή από την πηγή που είναι στην Ιταλία. Ένα εξαιρετικό εγχώριο προιόν όμως, είναι το προσούτο Καρπενησίου από την εταιρεία Στρεμένος στο χωριό Προυσός Ευρυτανίας...(έτσι για να τιμάμε και τη χώρα μας...) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λουκουμας γιατι εχει???Για να τα βαζουν σε ενα μακροστενο ξυλο και να πιανουν λιγοτερο χωρο,το ενα πανω στο αλλο...:P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι και λαχανικα.Και για την ακριβεια μισο γιατι θα μου καει...:P:P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θαλασσινό παρόμοιο με το καλαμάρι, με χαμηλότερη τιμή αγοράς
Απάντηση:
Θράψαλο λέγεται. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και το σουβλάκι έχει βιταμίνη. Βιταμίνη B12 για την ακρίβεια. Απλώς στο σουβλάκι έβαλε και λίπος και τοξίνες τις οποίες δεν έβαλε στο μπρόκολο και στο κουνουπίδι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα έχει αρχίσει να μαυρίζει.Και η μυρωδιά του θα είναι άσχημη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μοσχου
Απάντηση:
Είναι κομμάτι της σπάλας και πολύ μαλακό ειδικά αν είναι από το πάνω μέρος της σπάλας. Ξεχωρίζει από τον συνδετικό ιστό πο υπάρχει κατά μήκος στη μέση του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν τρώω στην θάλλασα μόνο νερό πίνω,άντε να πιω κανένα χυμό τσάι.Εξάλλου δεν κάθομαι και πολλές ώρες ίσα να κάνω μια βουτιά να με δει λίγο ο ήλιος και μετά σπίτι. :p Όταν γυρίζω στο σπίτι μετά όπως μαγειρεύω,θέλω να φάω κάτι νόστιμο μου ανοίγει η όρεξη. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα κρεμμύδια, όπως και το σκόρδο, απορροφούν μεγάλη ποσότητα θείου από το έδαφος. Όταν ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, απελευθερώνονται μερικά ένζυμα, τα οποία στη συνέχεια αντιδρούν με το θείο και δημιουργούν αμινο-σουλφοξείδια. Αυτά με τη σειρά τους, δημιουργούν ένα ασταθές οξείδιο, το οποίο είναι ένας συνδυασμός του θειικού οξέος, το διοξείδιο του θείου, και υδροθείου. Όταν η ουσία αυτή, σε αέρια κατάσταση, έρχεται σε επαφή με την υγρασία στο μάτι σας, ενεργοποιεί μια αίσθηση καψίματος, μέσω του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αναβης και αμεσος ταρυχνης στο μπουκαλη και ταυτοχρονα ταπονης με το αυγο [τα σπυρτα να ειναι αναμενα οταν τα ρηξηςμεσα κρατισετα ισα ισα να αναψουνεπανο στο στομιο και ρυξτα] Διαβάστε περισσότερα...
θελω να καλλιεργισω συκιεσ για φρεσκα συκα οχι αποξραμενα
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα ροδιές. Αν επιμένεις, δε χρειάζοντε κάποια ιδιαίτερη περιποίηση εκτός του κλαδέματος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απ ότι ξέρω σκιά από παραγωγούς αλλά και από εξειδικευμένο σεμινάριο που είχα παρακολουθήσει, το πολύ καλής ποιότητας, ανόθευτο και ανεπεξέργαστο μέλι δεν ζαχαρώνει όπως και τα ανθόμελα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάτε από τη θερμοκρασία, την ξηρότητα και τη καλή κυκλοφορία του αέρα. Προετοιμάστε τα κομμάτια των φρούτων σε ασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, χυμό λεμονιού ή μίγμα μεταμπισουλφίτ. Όταν ξεραθούν αφήστε τα φρούτα σε αυτή την κατάσταση 4 με 10 ημέρες πριν τα πακετάρετε για αποθήκευση. Η ξήρανση είναι ένας δημιουργικός τρόπος να διατηρήσετε τροφές και δικά σας φρούτα όταν έχετε περισσότερη παραγωγή. Όπως όλα οι μέθοδοι συντήρησης , η ξήρανση προκαλεί απώλεια μ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 30 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.