Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ marmelada- apo-kremmidia-ala- gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παν...
Απάντηση: έχει στα μεγάλα super market στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής! (δεν γνωρίζω όμως κατά πόσο είναι υγιεινά!)...
Απάντηση: φρεσκο πολυ κρυο γαλα , το χτυπας σε φραπιερα με αρκετα watt στις πολλες στροφες περιπου 1 λεπτο...ετοιμο!...
Απάντηση: Υλικά συνταγής: Ψημένα ανάλατα φουντούκια: 1 1/2 κούπα Σκούρα σοκολάτα: 300 γρ. Ζαχαρούχο γάλα: 1 κονσέρβα (395 γρ. περίπου) Φουντουκέλαιο ή ηλ...
Απάντηση: δες αυτην απο την γιωτης Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, πρ...
Απάντηση: 1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρ...
Απάντηση: αν δεν θες σπιτική νομίζω πως απλά αγοράζεις από τα συσκευασμένα και φτιάχνεις όσα θέλεις και μετά τα βάζεις σε μια φόρμα...
Απάντηση: πουλανε στα σουπερ μαρκετ ξυσμα καρυδας με αυτο φτιαχνεις κεικ υπαρχουν συνταγες στο ιντερνετ αν βαλεις στο google κεικ καρυδας θα σου βγαλει αρκετ...
Απάντηση: πως να φτιαξετε σπιτικη μερεντα: 6 αυγα, 1 βιταμ, 1 ζαχαρη αχνη και 1 κακαο για γλυκα. χτυπαμε τα αυγα στο μιξερ, λιωνουμε το βιταμ και το προσθε...
Απάντηση: 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 2 ΦΛ. ΤΣ. ΝΕΡΟ 1 ΦΛ.ΤΣ. ΡΥΖΙ(οχι καλά γεμάτο) 1 ΦΛ.ΤΣ.ΖΑΧΑΡΗ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ 1 Κ.ΓΛ.ΚΟΡΝ.ΦΛΑΟΥΡ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως να φτιαξω μονη μου σαντυγη

Απάντηση: Καλοκαιριάτικα ζεστή σοκολάτα;Πως σου ήρθε; xD...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Δυστυχως οχι.Μονο με χρωμα ζαχαροπλαστικης απ ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σταφυλι γλυκο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χρειάζεσαι κρύο γάλα (κατά προτίμηση φρέσκο πλή...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ :) Θα ηθελα να σου δωσω την...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1) Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο 2) Γλυκό λεμόνι 3)...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 2 κουβερτουρες 2 κουπες φρεσκο γαλα 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σΠέθανε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωμα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: χρειάζεσαι μόνο 4 κουταλιες απο οποιοδηποτε σιρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Καλοκαιριάτικα ζεστή σοκολάτα;Πως σου ήρθε; xD Και εγώ ήπια χθες το βράδυ κρύωνα. :p Λοιπόν...στο σουπερμάρκετ έχει ένα σορό πάρε μία θες την αναλογία νερού/γάλακτος και πόση σοκολάτα πρέπει να βάλεις και φτιάξε. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/syntages/ kolasmeni_sokolatopita http://www.sintagespareas.gr/sintages/ sokolatopita.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μόνη φυσική/φυτική μπλε τροφή που γνωρίζω είναι τα μύρτιλλα (blueberries). Γενικά το μπλε χρώμα δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά στη φύση σε βρώσιμη για τον άνθρωπο μορφή! Τώρα κατά πόσο είναι μπλε ο χυμός τους ή κατά πόσο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις γι΄ αυτό που θέλεις, θα σε γελάσω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι 920 γραμμάρια. Στις δόσεις τα γραμάρια είναι λιγότερα από 1000 άρα έχει μικρή διαφορά και καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα στην αρχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada- apo-kremmidia-ala-gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παντζάρι αλλά δεν μου άρεσε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχει στα μεγάλα super market στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής! (δεν γνωρίζω όμως κατά πόσο είναι υγιεινά!) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φρεσκο πολυ κρυο γαλα , το χτυπας σε φραπιερα με αρκετα watt στις πολλες στροφες περιπου 1 λεπτο...ετοιμο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Ψημένα ανάλατα φουντούκια: 1 1/2 κούπα Σκούρα σοκολάτα: 300 γρ. Ζαχαρούχο γάλα: 1 κονσέρβα (395 γρ. περίπου) Φουντουκέλαιο ή ηλιέλαιο: 3 κουταλιές σούπας Αλάτι: 1/2 κουταλάκι Καυτό νερό: 5 - 6 κουταλιές σούπας Οδηγίες: 1. Αν τα φουντούκια έχουν φλούδια, τα τρίβετε για να φύγουν. Τα ζεσταίνετε ελαφρά στο φούρνο ή σε τηγάνι και τα βάζετε στο μπλέντερ ή σε κουζινομηχανή. Τ αχτυπάτε να γίνουν σαν αλοιφή (θα θυμίζουν στην όψη φυστικοβούτυρο). 2. Κόβετε την σοκολάτα κομμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες αυτην απο την γιωτης Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες σας. Την κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ θα τη βρείτε σε συσκευασία των 100 γρ., ενώ είναι χωρισμένη σε κομμάτια των 20 γρ. για να σας διευκολύνει. Κυκλοφορεί σε τριπλή συσκευασία με προσφορά -0,30€. Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ είναι φτιαγμένη με αγνά υλικά και είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρτο καλά(βγάζει ένα μαύρο ζουμί πυκρό-μηροδάτο.Πέρνετε 100 γρ.από αυτό και κάνετε το σιρόπι,μέχρι να πάει στους 125 βαθμούς Κελσίου.Εν τω μεταξύ το ανακατεύετε(χτηπάτε δυνατά) πολύ για να ασπρίσει.Ζεστένετε το ταχίνι με την βανύλια στους 50 βαθμούς,και προσθέτε το σιρόπι σταδιακά,ζημώνοντας με μία μαρίζ,ή γάντι συλικόνης.Προερετικά προσθέτετε κατά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν δεν θες σπιτική νομίζω πως απλά αγοράζεις από τα συσκευασμένα και φτιάχνεις όσα θέλεις και μετά τα βάζεις σε μια φόρμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πουλανε στα σουπερ μαρκετ ξυσμα καρυδας με αυτο φτιαχνεις κεικ υπαρχουν συνταγες στο ιντερνετ αν βαλεις στο google κεικ καρυδας θα σου βγαλει αρκετα σαιτ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως να φτιαξετε σπιτικη μερεντα: 6 αυγα, 1 βιταμ, 1 ζαχαρη αχνη και 1 κακαο για γλυκα. χτυπαμε τα αυγα στο μιξερ, λιωνουμε το βιταμ και το προσθετουμε στα αυγα σιγα σιγα συνεχιζοντας το χτυπημα. επειτα ριχνουμε τη ζαχαρη αχνη και χτυπαμε μεχρι να σπασουν ολοι οι σβωλοι. τελος ριχνουμε το κακαο και χτυπαμε κατα τον ιδιο τροπο βουαλα!!! ποιος σκαρμουτσος και παπαρια μεντολες! Μιλτος τελεια και παυλα.- Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 2 ΦΛ. ΤΣ. ΝΕΡΟ 1 ΦΛ.ΤΣ. ΡΥΖΙ(οχι καλά γεμάτο) 1 ΦΛ.ΤΣ.ΖΑΧΑΡΗ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ 1 Κ.ΓΛ.ΚΟΡΝ.ΦΛΑΟΥΡ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΦΛ.ΝΕΡΟ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΥΖΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ(2-3 κουταλιές σούπας) ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΠΗΖΕΙ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δυστυχως οχι.Μονο με χρωμα ζαχαροπλαστικης απ οτι ξερω., Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF% 84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE% B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF% 86%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σταφυλι γλυκο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE% BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE% B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρειάζεσαι κρύο γάλα (κατά προτίμηση φρέσκο πλήρες). Καλό θα ήταν να μπεί η ποσότητα που χρειάζεσαι στην κατάψυξη για 4-5 λεπτά. Μόλις το βγάλεις από την κατάψυξη το χτυπάς στη φραπεδιέρα αρκετή ώρα μέχρι να πήξει (η ποσότητα του γάλατος τριπλασιάζεται με το χτύπημα). Συμβουλή: Όταν το δοχείο που το χτυπάς είναι και αυτό κρύο το αφρόγαλα γινέται ακόμη καλύτερο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ :) Θα ηθελα να σου δωσω την συνταγη για γαλα καρυδας και καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να βρεις απαντηση εφοσον στην Ελλαδα ειμαστε πισω σε μερικα θεματα και ιδιαιτερα σε οτι αφορα την ενναλακτικη ιατρικη και ολιστικη διατροφη..Τα μαγαζια φυσικης διατροφης στην Ελλαδα υστερουν σε αρκετους τομεις και ειναι δυσκολο να βρει καποιος αυτο που μπορει ανετα να βρει σε αλλες χωρες. Για παραδειγμα, ενω υπαρχει το γαλα καρυδας σε μαγαζια τετοια (και ιδιαιτερα στην Αθηνα το ΒΙΟΦΩΣ π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο 2) Γλυκό λεμόνι 3) Καζάν ντι πι 4) Ραβανί 5) Κέικ λεμονιού 6) Σάμαλι 7) Τουλούμπες Σε ενδιαφέρει κάποιο από αυτά ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 2 κουβερτουρες 2 κουπες φρεσκο γαλα 1 κουτι γαλα εβαπορε (νουνου) 3 βανιλιες 1 κουπα ζάχαρη 3 αυγα 1 σακουλακι μικρα κομματακια κουβερτουρας Εκτελεση: Λιωνω τις κουβερτουρες σε χαμηλη φωτια και ριχνω και το εβαπορε ανακατευοντας μεχρι να γινουν ενα. Ξεχωριστα χτυπαω στο μιξερ τα αυγα το γαλα την ζαχαρη και τις βανιλιες και επιτα ριχνω το μιγμα με την σοκολατα και συνεχιζω το χτυπημα. Βαζω το υλικο σε ενα μπολ και το βαζω για μιση ωρα στο ψυγειο μετα το μισαωρο το βγαζω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Γεμιστό με τι; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πάνω) άχνη ή ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζω για τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξη τα εργαλεία μου (αυγοδαρτες-μπολ/μπασινα μεταλλική σε περίπτωση που χρησημοποιω mixer χειρός) και την κρέμα στο ψυγείο. Βάζω την κρέμα στην κρύα μπασιν/ μπολ του μίξερ και χτυπώ στο δυνατό μέχρι να αφρίσει. Προσθέτω ζάχαρη ενώ χτυπώ. Σε 3-5 λεπτά συνήθως αρχίζει να σφίγγει (ανάλογα τη θερμοκρασία και τα λιπαρά). τότε χαμηλώνω την ταχύτητα για να μην κόψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλεύρι που φουσκωνει μόνο του Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σΠέθανε ο Μανώλης Ρασούλης ας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα λευκή ζάχαρη 2 αβγά 2 βανίλιες (σκόνη) 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουταλιά σούπας κανέλα 1 πρέζα αλάτι 3 κούπες αλεύρι κοσκινισμένο Λίγη χοντρή ζάχαρη (λευκή ή καστανή) για πασπάλισμα 50 μπισκότα Οδηγίες 1.Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε πρώτα τα ασπράδια και κατόπιν τους κρόκους. 2.Προσθέτουμε τις βανίλιες, το μπέικιν, την κανέλα και το αλάτι και συνεχίζο... Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορω να φτιαξω την καραμελα για το banoffee χωρις ζαχαρουχο γαλα
Απάντηση:
χρειάζεσαι μόνο 4 κουταλιες απο οποιοδηποτε σιροπι(ή μελι ή σιροπι από γλυκο του κουταλιου αν δεν εχεις) 100 γρ ζαχαρη και 1 κουταλακι του γλυκου μαγειρικη σοδα βραζεις το σιροπι και τη ζαχαρη στους 150 μεχρι να αρχίσουν να βγαζουν φυσαλιδες. μετα τα βγαζεις και βαζεις τη σοδα το χυνεις και καπου που να μην κολλησει οπως λαδοκολλα και το αφηνεις να κρυωσει για 15 λεπτα Το κοβεις ευκολα με το μαχαιρι δε χρειαζεται σφυρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βαθμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βαθμ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.