Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτε...
Απάντηση: Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Κα...
Απάντηση: ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...
Απάντηση: Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία)...
Απάντηση: 32,851 γραμαρια...
Απάντηση: βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυ...
Απάντηση: Απ ότι ξέρω βρασμένα με λίγο αλάτι, ή και φρέσκα και όχι σε άμεση επαφή με την κατάψυξη...
Απάντηση: ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορ...
Απάντηση: Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail .com, μβορουμε επισεις να επικινο...
Απάντηση: Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως να φτιαξω ελιες καλαμων

Απάντηση: Θα σε παρακαλουσα να μην σπαμαρεις.Αν γνωριζει...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟ ΨΗΤΟ ΨΑΡΙ
Απάντηση: λιωσε λιγο ροκφορ με ενα πιρουνι και ανακατεψε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα τις ξεπλύνετε με νερό.Άν η γεύση τους είναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: λευκη σοκολατα, cookies και baileys.
Απάντηση: Και εγω το ιδιο αλλα ξερω πολλους που τρελενοντ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παστιτσιο.....μπορω να φαω μεχρι του σκασμου!!
Απάντηση: δεν εχω δοκιμασει :ρ Θα ηθελα ομως.Αλλα δεν θα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γεια σας. Φακές Εγκλουβής είναι γνωστες. Μπορού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στην λαϊκη,ισως!!!
Απάντηση: Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ποικιλία ψαριού είναι.
Απάντηση: http://greekcook.gr/syntages/ apoxiransi_frouton...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα σου πρότεινα ροδιές. Αν επιμένεις, δε χρειάζ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
εισαι ακριβος... κ εγω πουλαω λαδακι καλαματιανο, 55€πουλα τον 17κιλο ντενεκε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σε παρακαλουσα να μην σπαμαρεις.Αν γνωριζει καποιος την απαντηση στην ερωτηση σου θα σου απαντησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο να ξεπαγώσουν αν θές και τις βάζεις στο τηγάνι... Απλό!! Γράφουν και οδηγίες ούτως ή αλλως... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απ ότι ξέρω βρασμένα με λίγο αλάτι, ή και φρέσκα και όχι σε άμεση επαφή με την κατάψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟ ΨΗΤΟ ΨΑΡΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιωσε λιγο ροκφορ με ενα πιρουνι και ανακατεψε καλα μα στραγγιστο γιαουρτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα τις ξεπλύνετε με νερό.Άν η γεύση τους είναι ακόμα έντονη,αφήστε τις μια μέρα στο νερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λευκη σοκολατα, cookies και baileys. Διαβάστε περισσότερα...
Προσωπικα,την απεχθανομαι!
Απάντηση:
Και εγω το ιδιο αλλα ξερω πολλους που τρελενοντε ...τι να πεις γουστα ειναι αυτα!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παστιτσιο.....μπορω να φαω μεχρι του σκασμου!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν εχω δοκιμασει :ρ Θα ηθελα ομως.Αλλα δεν θα το κανω,λογω του οτι επελεξα να γινω χορτοφαγος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σας. Φακές Εγκλουβής είναι γνωστες. Μπορούμε να σας στείλουμε απο Εγκλουβή Λευκάδας τηλ.6939170464. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην λαϊκη,ισως!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποικιλία ψαριού είναι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/apoxiransi_frouton !!! τσεκαρε λγ ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω να καλλιεργισω συκιεσ για φρεσκα συκα οχι αποξραμενα
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα ροδιές. Αν επιμένεις, δε χρειάζοντε κάποια ιδιαίτερη περιποίηση εκτός του κλαδέματος. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 60 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.