Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτε...
Απάντηση: Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Κα...
Απάντηση: ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...
Απάντηση: Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία)...
Απάντηση: 32,851 γραμαρια...
Απάντηση: βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυ...
Απάντηση: Απ ότι ξέρω βρασμένα με λίγο αλάτι, ή και φρέσκα και όχι σε άμεση επαφή με την κατάψυξη...
Απάντηση: ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορ...
Απάντηση: Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail .com, μβορουμε επισεις να επικινο...
Απάντηση: Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως να φτιαξω ελιες καλαμων

Απάντηση: Θα σε παρακαλουσα να μην σπαμαρεις.Αν γνωριζει...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟ ΨΗΤΟ ΨΑΡΙ
Απάντηση: λιωσε λιγο ροκφορ με ενα πιρουνι και ανακατεψε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπορουμε να σας στείλουμε όπου ειστε απο την Εγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στην λαϊκη,ισως!!!
Απάντηση: Εμένα μ αρέσουν τα κρητικά....κάστανα
Απάντηση: σκορδα ψιλοκομενα με ξυδι
Απάντηση: Όχι.Καφέ σκέτο μόνο.
Απάντηση: μία επιλογή είναι να τον βάλεις στο φούρνο μικρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φροντίζοντας να περιορίσουμε όσο μπορούμε περισ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα 2/4 είναι το μισό . Άρα τα 3/4 είναι το μισό...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
εισαι ακριβος... κ εγω πουλαω λαδακι καλαματιανο, 55€πουλα τον 17κιλο ντενεκε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σε παρακαλουσα να μην σπαμαρεις.Αν γνωριζει καποιος την απαντηση στην ερωτηση σου θα σου απαντησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο να ξεπαγώσουν αν θές και τις βάζεις στο τηγάνι... Απλό!! Γράφουν και οδηγίες ούτως ή αλλως... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απ ότι ξέρω βρασμένα με λίγο αλάτι, ή και φρέσκα και όχι σε άμεση επαφή με την κατάψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟ ΨΗΤΟ ΨΑΡΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιωσε λιγο ροκφορ με ενα πιρουνι και ανακατεψε καλα μα στραγγιστο γιαουρτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
ΑΓΟΡΑ ΦΑΚΩΝ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣ
Απάντηση:
μπορουμε να σας στείλουμε όπου ειστε απο την Εγκλουβή Λευκάδας. τηλ.6939170464 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην λαϊκη,ισως!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμένα μ αρέσουν τα κρητικά....κάστανα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σκορδα ψιλοκομενα με ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι.Καφέ σκέτο μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μία επιλογή είναι να τον βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων... αν δεν έχεις βάλτο σε ένα κατσαρολάκι σε συγανί φωτια (για να μην καει) ... ή σαν μπενμαρι δηλαδή βάζεις σε μία κατσαρόλα νερό και μέσα σε αυτό βάζεις ένα μικρότερο κατσαρολάκι με τον πουρε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φροντίζοντας να περιορίσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τα χημικά καθαριστικά αλλά και όσα προϊόντα χρησιμοποιούμε για... την προσωπική μας φροντίδα και υγιεινή τα οποία περιέχουν ουσίες που μολύνουν το περιβάλλον, η μαγειρική σόδα είναι πρώτη στη λίστα που έχει 20 απίθανες χρήσεις -άγνωστες στους περισσοτέρους- πέρα από το μαγείρεμα. Προσωπική Φροντίδα 1. Φτιάξτε τη δική σας οδοντόκρεμα Μια πάστα από μαγειρική σόδα και 3% διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγιάτικο.Επίσης αν το χρώμα του δεν είναι το κανονικό ή αν έχει περίεργη μυρωδιά(ειδικά αυτό θα το καταλάβεις),μάλλον είναι μπαγιάτικο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
105;! εγώ είμαι στην ίδια ηλικια με εσένα και είμαι 70.. κάνε γυμναστική και πήγαινε διαιτολόγο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα 2/4 είναι το μισό . Άρα τα 3/4 είναι το μισό και το μισό του μισού μαζί Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι θα είχαμε μάθει κάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.