Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτε...
Απάντηση: Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Κα...
Απάντηση: ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...
Απάντηση: Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία)...
Απάντηση: 32,851 γραμαρια...
Απάντηση: βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυ...
Απάντηση: ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορ...
Απάντηση: Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail .com, μβορουμε επισεις να επικινο...
Απάντηση: Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς...
Απάντηση: λιωσε λιγο ροκφορ με ενα πιρουνι και ανακατεψε καλα μα στραγγιστο γιαουρτι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως να φτιαξω ελιες θρουμπες

Απάντηση: Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές... :p Ακουστά τις έχ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Θα σε παρακαλουσα να μην σπαμαρεις.Αν γνωριζει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: να το ψησεις στην σχαρα σκετο η με καποια σαλτσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όταν κόβεται ένα κρεμμύδι, απελευθερώνει ένα αέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγω τον παιρνω 50 Ε απο Καλαματα + 3 Ε ο τενεκε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΜΜΟΔΟΤΗΣ
Απάντηση: Τα βραστα δεν μου αρεσουν καθολου..Τα προτιμω τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ξινιζει και κιτρινιζει
Απάντηση: απολαυστικο φαγητο!
Απάντηση: Δεν εχει ανηψιο, γιατι δεν ειχε αδερφια.
Απάντηση: ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ
Απάντηση: Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπο...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
εισαι ακριβος... κ εγω πουλαω λαδακι καλαματιανο, 55€πουλα τον 17κιλο ντενεκε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές... :p Ακουστά τις έχω... Εμένα μου αρέσουν εκείνες οι μαύρες που είναι μεγαλούστικες μαζί με ψωμί. Η πράσινες δεν μου αρέσουν τόσο ... Και μου αρέσει και η μερέντα απο ελιές...εκείνο που το απλώνεις στο ψωμί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σε παρακαλουσα να μην σπαμαρεις.Αν γνωριζει καποιος την απαντηση στην ερωτηση σου θα σου απαντησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο να ξεπαγώσουν αν θές και τις βάζεις στο τηγάνι... Απλό!! Γράφουν και οδηγίες ούτως ή αλλως... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιωσε λιγο ροκφορ με ενα πιρουνι και ανακατεψε καλα μα στραγγιστο γιαουρτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
έκανα μια βλακεία και έβαλα γάλα (μακράς διαρκειας, όχι συμπυκνωμένο όμως) στη κατάψηξη (το γάλα έχει κάνα 15ήμερο ακόμα μέχρι να λήξει)... τώρα το έχω βγάλει και το έχω στο ψυγείο κανονικά (ελπίζοντας πως θα ξαναγίνει υγρό, γιατί στη κατάψηξη το είχα 24 ώρες :P ). Το θέμα είναι οτι μια φίλη μου σήμερα μου είπε οτι το γάλα αυτό έχει πλέον χαλάσει και δε πρέπει να το πιώ... Ισχύει?
Απάντηση:
μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα καινουργιο να ειμαστε και σιγουροι Διαβάστε περισσότερα...
με τι μπορω να κανω το ψαρονεφρι?
Απάντηση:
να το ψησεις στην σχαρα σκετο η με καποια σαλτσα,γεμιστο εφοσον το εχεις ανοιξει σαν σνιτσελ με κρεμμυδι,πιπεριες,μανιταρι και κασερι.το τυλιγεις και δενεις-σφιγεις με οδοντογλιφιδες.μαγειρευεται σχαρα, φουρνο,τηγανι απλως επειδη ειναι στεγνο μην το παραψησεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ, το φαγητό ή θα παραείναι πικάντικο ή πολύ απλά, θα καταστραφεί. Από την άλλη αν βάλετε πολύ λίγο, η γεύση του θα χαθεί στη συνταγή και η γεύση του φαγητού θα είναι «φτωχή». Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις γευστικές ιδιότητες του σκόρδου. Δώστε προσοχή στη δοσολογία Αν χρησιμοποιείτε φρέσκο σκόρδο, το μυστι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν κόβεται ένα κρεμμύδι, απελευθερώνει ένα αέριο που ονομάζεται, Propanethiol S-οξείδιο. Όταν αναμειχθεί με ορισμένα ενζύμα στο κρεμμύδι, δημιουργεί ένα θείο του φυσικού αερίου. Αυτά τα αέρια, στη συνέχεια μπαινουν στη μυτη και τοτε δημιουργήται ένα ήπιο οξύ το οποίο ερεθίζει τα μάτια..(αν κλεισεις τη μυτη σου θα παρατηρησεις οτι δε θα σε ενοχλησουν ιδιαιτερα τα κρεμμυδια)γι αυτο οταν καθαριζεις κρεμμυδια να αναπνεεις απο το στομα οχι απο τη μυτη.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΔΗΡΟΣ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω τον παιρνω 50 Ε απο Καλαματα + 3 Ε ο τενεκες 53 συνολο. Διαβάστε περισσότερα...
τι τροφές πρέπει ν α τρώω
Απάντηση:
Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΜΜΟΔΟΤΗΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βραστα δεν μου αρεσουν καθολου..Τα προτιμω τηγανιτα η ομελετα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξινιζει και κιτρινιζει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απολαυστικο φαγητο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν εχει ανηψιο, γιατι δεν ειχε αδερφια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.