Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτε...
Απάντηση: Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Κα...
Απάντηση: ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...
Απάντηση: Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία)...
Απάντηση: 32,851 γραμαρια...
Απάντηση: βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυ...
Απάντηση: ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορ...
Απάντηση: Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail .com, μβορουμε επισεις να επικινο...
Απάντηση: Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς...
Απάντηση: λιωσε λιγο ροκφορ με ενα πιρουνι και ανακατεψε καλα μα στραγγιστο γιαουρτι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως να φτιαξω ελιες θρουμπες

Απάντηση: Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές... :p Ακουστά τις έχ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Θα σε παρακαλουσα να μην σπαμαρεις.Αν γνωριζει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τροφη, τροφιμα,
Απάντηση: δεν νομιζω γιατι εχουνε νερο εκτος και αμα τα τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: χταποδάκι <3 σαλάτα ρόκα και χαλβάς :P φασο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου • Μέτρια κατανάλω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δανία.
Απάντηση: καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη
Απάντηση: Για να περιοριστούν οι αρρώστιες και για να δια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα έλεγα οτι έχω κόψει τα γλυκά μαχαίρι.Όχι λόγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
εισαι ακριβος... κ εγω πουλαω λαδακι καλαματιανο, 55€πουλα τον 17κιλο ντενεκε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές... :p Ακουστά τις έχω... Εμένα μου αρέσουν εκείνες οι μαύρες που είναι μεγαλούστικες μαζί με ψωμί. Η πράσινες δεν μου αρέσουν τόσο ... Και μου αρέσει και η μερέντα απο ελιές...εκείνο που το απλώνεις στο ψωμί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σε παρακαλουσα να μην σπαμαρεις.Αν γνωριζει καποιος την απαντηση στην ερωτηση σου θα σου απαντησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο να ξεπαγώσουν αν θές και τις βάζεις στο τηγάνι... Απλό!! Γράφουν και οδηγίες ούτως ή αλλως... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιωσε λιγο ροκφορ με ενα πιρουνι και ανακατεψε καλα μα στραγγιστο γιαουρτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
ειμαι και εγγυος και δεν μπορω να διαλεξω (οχι οτι αν δεν ειμουν δε θα τα ετρωγα)
Απάντηση:
Πρώτα παστουρμά και μετά τα τρουφάκια αλλιώς θα χαλάσουν τη γεύση αν είναι με ανάποδη σειρά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως αποτελεί καλή πηγή ενέργειας. Τα σύκα περιέχουν φυτικές ίνες, κάλιο ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο, ενώ τα μαύρα σύκα είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά με αντιγηραντική δράση. Βοηθούν: -Στη δυσκοιλιότητα: Οι φυτικές ίνες που περιέχει απορροφούν ομαλά τα σάκχαρα, παρέχοντας λύση σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας. -Στην απώλεια βάρους: Χάρη στις φυτικές ίνες που επιβραδύνουν την πέψη, δημιουργώντας αίσθημα κορεσμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να δοκιμάσεις να το ψήσεις λίγο στο φούρνο πριν το βάλεις να ψηθεί με τη πίτσα.. πάντως γενικά το μπέικον είναι σκληρό όταν είναι παραψημένο... όταν είναι ωμό είναι μαλακό :P όπως και να χει, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, δε στέλνεις κάνα κομμάτι και από δω?? :P και άσε τα σάπια περί "άψητου μπέικον" ! :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τροφη, τροφιμα, Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν νομιζω γιατι εχουνε νερο εκτος και αμα τα τριψεις και παλι http://www.mwrakia.gr/smf/index.php?topic=9146.0 χλωμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χταποδάκι <3 σαλάτα ρόκα και χαλβάς :P φασολάδες, ταραμοσαλάτες κ τετοια δε μ αρέσουν... καμια γαρίδα θα ήθελα κ κάνα οστρακοειδές αλλά δεν έκατσε :p (για τη καθαρά δευτέρα) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου • Μέτρια κατανάλωση αλκοόλ με τη μορφή κόκκινου κρασιού • Υψηλή κατανάλωση οσπρίων • Υψηλή κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως • Υψηλή κατανάλωση φρούτων • Υψηλή κατανάλωση λαχανικών • Μικρή κατανάλωση κρέατος • Μέτρια κατανάλωση πουλερικών • Υψηλή κατανάλωση ψαριών • Μέτρια κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών Διαβάστε περισσότερα...
(πάντα είχα απορία)
Απάντηση:
Γιατι τα αλλα τυρια τι χρωμα εχουν ;;;;; Βερικοκι ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να περιοριστούν οι αρρώστιες και για να διατηρηθεί το γάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα πρέπει να παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα από τη στιγμή του αρμέγματος ως την κατανάλωσή του. Αμέσως μετά το άρμεγμα πρέπει το γάλα να φιλτράρεται για να απομακρύνονται οι ακαθαρσίες, στη συνέχεια πρέπει να ψύχεται κάτω από τους 30ο C και να προφυλάγεται από την επίδραση των ηλιακών ακτίνων, επειδή η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας για μεγάλο χρονικό διάστημα καταστρέφει τις βιταμίνες Β2 και C και προκα... Διαβάστε περισσότερα...
Φαγητά που άλλοτε σας άρεσαν πολύ τώρα τα έχετε βαρεθεί ή κάτι που ποτέ δεν τρώγατε ξαφνικά τείνει να σας αρέσει;
Απάντηση:
Θα έλεγα οτι έχω κόψει τα γλυκά μαχαίρι.Όχι λόγω υγείας,απλά δεν μου κάνουν αίσθηση πλέον.Παλιά αν είχα μπροστά μου κανένα ταψάκι μπακλαβά ή καταίφι,δεν μου τη γλύτωνε,τώρα δεν μπορώ ούτε καν να τα βλέπω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Να σας πω τα μόνα που θυμάμαι για αυτό το προϊόν. Ήταν κάτι σαν μπισκότα, πολύ σκληρά και δεν είχαν ιδιαίτερη γεύση.. Σε γρι συσκευασίες ήταν και είχαν σχέση με το στρατό (κάπως έτσι θυμάμαι, παίζει να είπα και καμιά βλακεια).. Α επίσης μου είχε πει ο ξάδερφος μου πως είναι πολύ θρεπτικά.Heeeelppp :-P
Απάντηση:
μήπως λες της γαλέτες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θεωρητικά όχι... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 30 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.