Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...
Απάντηση: Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία)...
Απάντηση: 32,851 γραμαρια...
Απάντηση: βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυ...
Απάντηση: ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορ...
Απάντηση: Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail .com, μβορουμε επισεις να επικινο...
Απάντηση: Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς...
Απάντηση: λιωσε λιγο ροκφορ με ενα πιρουνι και ανακατεψε καλα μα στραγγιστο γιαουρτι...
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες...
Απάντηση: Συστατικά500 γρ. φάβα λάδι αλάτι 2 κρεμμύδια ολόκληρα Για το γαρνίρισμα: λάδι λεμόνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο λιαστή ντομάτα (προαιρετ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως να φτιαξω ελιες θρουμπες

Απάντηση: Θα σε παρακαλουσα να μην σπαμαρεις.Αν γνωριζει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο ν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βιταμίνες σε τρόφιμα εννοείς ή σαν συμπλήρωμα;Ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εσύ γιατί -δεν- τρως; Πού ξέρεις, μπορεί να είν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απο 8 εως 12 ευρω το κιλό ανάλογα τη χώρα προέλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το κουλούρι θεσσαλονίκης έχει 150 άντε 200 θερμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξέρουμε όλοι μας λίγο πολύ ότι δεν κάνει κάποιο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποσο χρονων ειναι η selena gomez?
Απάντηση: Παστιτσιο.....μπορω να φαω μεχρι του σκασμου!!
Απάντηση: Κομοτινή και Ξάνθη έχουν βουβάλια αλλά δεν ξέρω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα κρεμμύδια, όπως και το σκόρδο, απορροφούν με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: όχι γιατί μαυρίζουν
Απάντηση: Ποικιλία ψαριού είναι.
Απάντηση: το σιγουρο ειναι ,σαυτη την περιπτωση το δυσαρε...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Θα σε παρακαλουσα να μην σπαμαρεις.Αν γνωριζει καποιος την απαντηση στην ερωτηση σου θα σου απαντησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο να ξεπαγώσουν αν θές και τις βάζεις στο τηγάνι... Απλό!! Γράφουν και οδηγίες ούτως ή αλλως... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αιθέρια έλαια γίνονται με απόσταξη του φυτού δηλαδή χρειάζεται αποστακτήρας και ειδικός εξοπλισμός. (αν ξέρεις για το τσίπουρο παρόμοια διαδικασία) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειμαι παραγωγος και σου λεω οτι η καλυτερη τιμη επιτραπεζιας ελιας(οχι καλαμων) ειναι το 1,20 και η χαμηλοτερη 0,50.εναι τιμες εμπορου και η διαφορα στη τιμη προκυπτει απο το μεγεθος του καρπου.οσο για το που μπορει ο παραγωγος να πουλησει μονοδρομος ειναι ο χονδρεμπορος ή αν μπορει να κανει επεξεργασια τα σουπερ-μαρκετ και μικρομαγαζα(λιγο δυσκολο και με πολυ τρεξιμο αλλα εφικτο). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιωσε λιγο ροκφορ με ενα πιρουνι και ανακατεψε καλα μα στραγγιστο γιαουρτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά500 γρ. φάβα λάδι αλάτι 2 κρεμμύδια ολόκληρα Για το γαρνίρισμα: λάδι λεμόνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο λιαστή ντομάτα (προαιρετικά) κάπαρη (προαιρετικά Οδηγίες1.Ξεπλένουμε τη φάβα 2-3 φορές. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό (να την καλύψει και άλλο τόσο περίπου). Πρέπει να την προσέχουμε πολύ μέχρι να βράσει, γιατί αφρίζει και φουσκώνει πολύ και είναι επικίνδυνο να μας κάνει την κουζίνα χάλια. 2.Την ξαφρίζουμε και προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι και τα κρεμμύδια. ... Διαβάστε περισσότερα...
Ξερω πως υπαρχουν βιταμινες που ανοιγουν την ορεξη.Αραγε υπαρχουν και βιταμινες που κλεινουν την ορεξη???
Απάντηση:
Βιταμίνες σε τρόφιμα εννοείς ή σαν συμπλήρωμα;Να σου πω πάντως οτι με ισορροπημένη διατροφή δεν χρειαζονται.Πιο πολύ ζημιά κάνουν παρά ωφελούν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εσύ γιατί -δεν- τρως; Πού ξέρεις, μπορεί να είναι νοστιμότατοι & οι κανίβαλοι να είναι οι έξυπνοι της υπόθεσης τελικά! ;p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απο 8 εως 12 ευρω το κιλό ανάλογα τη χώρα προέλευσης με τα πιο φτηνά να είναι συνήθως απο Μολδαβία ή Τουρκία και τα πιο ακριβά να είναι Ελληνικής προελεύσεως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κουλούρι θεσσαλονίκης έχει 150 άντε 200 θερμίδες αν είναι τίγκα στο σουσάμι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι ημίσκληρο τυρί, το οποίο κατασκευάζεται από μείγμα αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος ή εξ ολοκλήρου από αιγοπρόβειο γάλα και μπορεί να ψηθεί στη σχάρα ή στο τηγάνι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξέρουμε όλοι μας λίγο πολύ ότι δεν κάνει κάποιος να αποψύξει φαγητό κι έπειτα να το καταψύξει ξανά, γιατί όμως; Τι κίνδυνος υπάρχει; Βγάζουμε δύο μπριζόλες από την κατάψυξη και τις αφήνουμε νααποψυχθούν για να τις μαγειρέψουμε πιο μετά. Έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε ένα υπέροχο φαγητό: μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο. Όμως ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα, μας ακυρώνει τα σχέδια κι έτσι οι μπριζόλες μας δεν πρόκειται να μαγειρευτούν. Στα κατεψυγμένα λουκανικοπιτάκια που έχουμε στην κατ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα χέρια με χοντρό αλάτι, και από τα ρούχα,,, νικητές! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χαχαχα ευλογη απορια :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσο χρονων ειναι η selena gomez? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παστιτσιο.....μπορω να φαω μεχρι του σκασμου!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κομοτινή και Ξάνθη έχουν βουβάλια αλλά δεν ξέρω πως διαθέτουν το γάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα κρεμμύδια, όπως και το σκόρδο, απορροφούν μεγάλη ποσότητα θείου από το έδαφος. Όταν ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, απελευθερώνονται μερικά ένζυμα, τα οποία στη συνέχεια αντιδρούν με το θείο και δημιουργούν αμινο-σουλφοξείδια. Αυτά με τη σειρά τους, δημιουργούν ένα ασταθές οξείδιο, το οποίο είναι ένας συνδυασμός του θειικού οξέος, το διοξείδιο του θείου, και υδροθείου. Όταν η ουσία αυτή, σε αέρια κατάσταση, έρχεται σε επαφή με την υγρασία στο μάτι σας, ενεργοποιεί μια αίσθηση καψίματος, μέσω του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
όχι γιατί μαυρίζουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποικιλία ψαριού είναι. Διαβάστε περισσότερα...
εψησα πιτα στο φουρνο ομωσ ηταν στο φουρνο και ενα πλαστικο το οποιο ελιωσε ενω η πιτα ηταν στο φουρνο!! ξερει κανεις?? αν φας τη πιτα τωρα θα ειναι πολυ κακο? αχ οποιος ξερει να μου πει γτ δε ξερω τι ν κανω τρ!!
Απάντηση:
το σιγουρο ειναι ,σαυτη την περιπτωση το δυσαρεστο.ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ . ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 38 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.