Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: σε κατσαρολα με πατατες...
Απάντηση: κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή!...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκο...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά...
Απάντηση: Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotopoulo- kokkinisto.html...
Απάντηση: συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόν...
Απάντηση: Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου...
Απάντηση: Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω...
Απάντηση: 1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ Τ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως μαγειρευω την τσιπουρα

Απάντηση: Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτησ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: το πνιγεις πρωτα
Απάντηση: ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη?
Απάντηση: Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ελα, θελεις να μιλησουμε;;
Απάντηση: το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 1 κιλο πανσετα χοιρινη (ζητηστε να σας τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΛΙΘΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Υλικά: •1 1/2 κιλό λιθρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 8-10 λεπτα εαν τα θελεις al dente
Απάντηση: Πάστα φούρνου με μανιτάρια: Υλικά για 4 άτομ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 500 γρ Κιμάς Μοσχάρι, καθαρό από λίπος Καρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εύκολη συνταγή για λαγάνα - http://www.si...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Καπνός σημαίνει ατελής καύση. Αυτό οφείλεται γενικά σε κακή αναλογία αέρα καυσίμου. Οπότε ή φταίνε τα μπεκ, όπως είπε ο κυνηγός, ή βουλώσανε, ή μπορεί η ποιότητα του καυσίμου να είναι κακή. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτηση,πατα την ερώτηση..και θα σου βγάλει....σαιτς με φαγκρι.κάνε το ίδιο για οποία συνταγή θελεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το πνιγεις πρωτα Διαβάστε περισσότερα...
Εγω εμαθα απο μικρη, μαγειρευω απο τα 12 μου χρονια! :)
Απάντηση:
ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλητακια 36 ολοκληρα χρονια.αρχισα με βιβλια μαγειρικης ,και προσπαθησα παρα πολυ,με αποτυχιες,και,επιτυχιες.η κουζινα θελει αγαπη και θεληση μεγαλη,και ολα θα πανε καλα...τωρα μαγειρευουμε μαζι με το αυτοκολλητακι μου τα καλυτερα gourme πιατα και οχι μονο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε κατσαρολα με πατατες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόνι αρκετό, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κάνετε με το μαχαίρι σχισμές και βάζετε μέσα τις φετούλες του σκόρδου. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείτε (κάποτε το είχα αφήσει όλο το βράδυ). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180, συμπληρώνετε λίγο νεράκι, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10-15. Αφαιρείτε το αλουμινόχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου μαγειρευει κιολας ετσι μονο θα σωθω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω δοκιμασει να κανω κατι περιεργο,μονο τα παραδοσιακα φαγητα που τα εμαθα απο τη μαμα μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΤΙΣ ΠΡΟΣΜΥΞΕΙΣ. 2)ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ (15 ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ) 3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.. 4)ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΑΘΑ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%8D%CF% 81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF% 8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σούπας λευκό ξηρό κρασί Μυριστικά της αρεσκείας σας: Εμείς συνιστούμε: ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο [από μισό κ. γλυκού το καθένα], μαϊντανό, άνιθο [μια κ.σούπας και τα δυό μαζί] και γλυκειά πάπρικα [μισό κ. γλυκού] Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες 1.Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και στεγνώνουμε σε μια πετσέτα το οψάριον. 2.Το χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος μέχρι την ουρά, ν ανοίξει ελαφρά. 3.Το τοποθετ... Διαβάστε περισσότερα...
μαυειρευω
Απάντηση:
ελα, θελεις να μιλησουμε;; Διαβάστε περισσότερα...
μόνο ρολο μαγειρεύεται το νουα
Απάντηση:
το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να μάθω να μαγειρεύω; Εννοώ τεχνικές μαγειρικής όχι συγκεκριμένες συνταγές! Δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα!
Απάντηση:
Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξεκινησουμε απο τις απλες συνταγες γλυκων και τις μακαροναδες και καποια μερα θα τους φτιαξουμε ενα παστιτσιο και αλλα τετοια να μαθουν να μιλανε Διαβάστε περισσότερα...
Τι υλικά χρειάζομαι για σουπιές σαγανάκι;
Απάντηση:
1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 1 ντομάτα μεγάλη Χυμό ντομάτας Ελαιόλαδο 1/4 κεφαλοτύρι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε τις σουπιές μέχρι να μαλακώσουν, τις στραγγίζουμε, τις κόβουμε σε δάχτυλα και τις τοποθετούμε σε πυρέξ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές χοντροκομμένες, τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και λάδι και ανακατεύομε. Στην συνέχεια στρώνουμε από πάνω την ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και ψήνουμε στους 18... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1 κιλο πανσετα χοιρινη (ζητηστε να σας το ανοιξουν οπως στην φωτογραφια απο τον κρεοπωλη) 3 ραβδους γραβιερα 2-3 ραβδους ρεγκατο λιγες μακροστενες λωριδες απο διαφορες πιπεριες(μπορειτε κ μονο με πρασινη} 4-5 φετουλες μπεικον (προαιρετικα γινεται πιο νοστιμο)μουσταρδα, ελαχιστο αλατι ,κ πιπερι . 3 ποτηρια νερο σπαγγο ΕΚΤΕΛΕΣΗ ανοιγουμε σε μια πιατελα το κρεας αφου το εχουμε πλυνει κ σκουπισει καλα,το αλατοπιπερωνουμε ολο γυρω γυρω ,κ μετα σε ολη την επιφανεια του βαζουμε μουστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE% B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B1 - μαγιονέζα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΛΙΘΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Υλικά: •1 1/2 κιλό λιθρίνια (ή μπαρμπούνια) •3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες •7 σκελίδες σκόρδο κομμένα σε φέτες •1 λεμόνι •5 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες (κόκκινες, πράσινες) •1/2 κούπα άσπρο κρασί αρετσίνωτο •Μαϊντανό •Μπαχάρι σε κόκκους •Πιπέρι σε κόκκους •3 γαρύφαλλα •1 1/2 κούπα λάδι •Αλάτι •Πιπέρι Περιγραφή: 1. Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα πλένουμε και τα αφήνουμε σε ένα τρυπητό να στραγγίσουν. 2. Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8-10 λεπτα εαν τα θελεις al dente Διαβάστε περισσότερα...
Έχετε κάποια συνταγή για πάστα φούρνου;
Απάντηση:
Πάστα φούρνου με μανιτάρια: Υλικά για 4 άτομα 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι 400 γρ. φρέσκα μανιτάρια ανάμεικτα 300 γρ. πανσέτα χοιρινή σε κυβάκια 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. Σκόρδου ψιλοκομμένες 1 /2 φλ. ελαιόλαδο 3 κ.σ αλεύρι 2 φλ. γάλα 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα ή γραβιέρα 1 φλ. τριμμένο ρεγκάτο ή κασέρι Αλάτι ,πιπέρι, δυόσμο αποξηραμένο Διαδικασία Βράζουμε το μακαρονάκι σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε 2 φλ. από το νερό που τα βράσαμε μήπως το χρειασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ Κιμάς Μοσχάρι, καθαρό από λίπος Καρότα Κρεμμυδάκια Chives Λίγο μαϊντανό Λίγο Κονιάκ Λίγο Κρασί Λευκό Λίγο ελαιόλαδο 3 σκελίδες Σκόρδο Θυμάρι Μοσχοκάρυδο Μπαχάρι Λευκό πιπέρι Μαύρο πιπέρι 1 κουτί κρέμα γάλακτος Παρμεζάνα Αλάτι θαλασσινό χοντρό Για κάθε μερίδα: 100 γρ ζυμαρικών Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγες σταγόνες λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο που to έχουμε προηγουμένως λιώσει. Στη συνέχεια προσ... Διαβάστε περισσότερα...
ΥΛΙΚΑ-ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
Απάντηση:
Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http://www.rotise.gr/erotisi/ goyroynopoylogemistochristoygeniatiko.html http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- goyroynopoylo-psito.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εύκολη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE% AC%CE%BD%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 139 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.