Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: σε κατσαρολα με πατατες...
Απάντηση: κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή!...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκο...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά...
Απάντηση: Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotopoulo- kokkinisto.html...
Απάντηση: συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόν...
Απάντηση: Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου...
Απάντηση: Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω...
Απάντηση: 1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ Τ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως μαγειρευω την τσιπουρα

Απάντηση: Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτησ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: το πνιγεις πρωτα
Απάντηση: ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη?
Απάντηση: Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ελα, θελεις να μιλησουμε;;
Απάντηση: το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε και καθαρίζουμε τα χορταρικά μας. Βρά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.myworld.gr/site/content.php? artid=4...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά που θα χρειαστείς: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: (Μερίδες: 6) Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΡΩΤΑΣ ΤΙ? ΑΝ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΡΙΣΤΕ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 2Συστατικά:250 γρ. κόκκινο λά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε τις καραβίδες και χωρίζουμε τα κεφάλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: παιρνεις κατεψυγμένες πατατες απο το supermarke...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Καπνός σημαίνει ατελής καύση. Αυτό οφείλεται γενικά σε κακή αναλογία αέρα καυσίμου. Οπότε ή φταίνε τα μπεκ, όπως είπε ο κυνηγός, ή βουλώσανε, ή μπορεί η ποιότητα του καυσίμου να είναι κακή. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτηση,πατα την ερώτηση..και θα σου βγάλει....σαιτς με φαγκρι.κάνε το ίδιο για οποία συνταγή θελεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το πνιγεις πρωτα Διαβάστε περισσότερα...
Εγω εμαθα απο μικρη, μαγειρευω απο τα 12 μου χρονια! :)
Απάντηση:
ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλητακια 36 ολοκληρα χρονια.αρχισα με βιβλια μαγειρικης ,και προσπαθησα παρα πολυ,με αποτυχιες,και,επιτυχιες.η κουζινα θελει αγαπη και θεληση μεγαλη,και ολα θα πανε καλα...τωρα μαγειρευουμε μαζι με το αυτοκολλητακι μου τα καλυτερα gourme πιατα και οχι μονο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε κατσαρολα με πατατες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόνι αρκετό, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κάνετε με το μαχαίρι σχισμές και βάζετε μέσα τις φετούλες του σκόρδου. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείτε (κάποτε το είχα αφήσει όλο το βράδυ). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180, συμπληρώνετε λίγο νεράκι, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10-15. Αφαιρείτε το αλουμινόχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου μαγειρευει κιολας ετσι μονο θα σωθω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω δοκιμασει να κανω κατι περιεργο,μονο τα παραδοσιακα φαγητα που τα εμαθα απο τη μαμα μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΤΙΣ ΠΡΟΣΜΥΞΕΙΣ. 2)ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ (15 ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ) 3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.. 4)ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΑΘΑ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%8D%CF% 81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF% 8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σούπας λευκό ξηρό κρασί Μυριστικά της αρεσκείας σας: Εμείς συνιστούμε: ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο [από μισό κ. γλυκού το καθένα], μαϊντανό, άνιθο [μια κ.σούπας και τα δυό μαζί] και γλυκειά πάπρικα [μισό κ. γλυκού] Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες 1.Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και στεγνώνουμε σε μια πετσέτα το οψάριον. 2.Το χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος μέχρι την ουρά, ν ανοίξει ελαφρά. 3.Το τοποθετ... Διαβάστε περισσότερα...
μαυειρευω
Απάντηση:
ελα, θελεις να μιλησουμε;; Διαβάστε περισσότερα...
μόνο ρολο μαγειρεύεται το νουα
Απάντηση:
το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να μάθω να μαγειρεύω; Εννοώ τεχνικές μαγειρικής όχι συγκεκριμένες συνταγές! Δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα!
Απάντηση:
Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξεκινησουμε απο τις απλες συνταγες γλυκων και τις μακαροναδες και καποια μερα θα τους φτιαξουμε ενα παστιτσιο και αλλα τετοια να μαθουν να μιλανε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα χορταρικά μας. Βράζουμε τις σουπιές για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Σε ένα φαρδύ και βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε δυνατή θερμοκρασία και το αφήνουμε να λιώσει. Σοτάρουμε μέσα στο σκεύος τα χορταρικά μας, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον άνηθο. Όταν τα χορταρικά μας μαζέψουν και μαραθούν σβήνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τις σουπιές και τον πελτέ της τομάτας μαζί με 3 ½ ποτήρια καυτό νερό και αφήνουμε να βράσουν ό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.myworld.gr/site/content.php? artid=429430 http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/ kotopoulo-fileto.html Διαβάστε περισσότερα...
Πάντα αναρωτιόμουν πως μπορώ να φτιάξω σπιτική μερέντα; Είναι εύκολο;
Απάντηση:
Υλικά που θα χρειαστείς: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (ότι μάρκα θέλουμε), 125γρ κουβερτούρα, 150γρ βιτάμ, 4 κουτ .σούπας κακάο (κοσκινισμένο), 1 κούπα τριμμένο φουντούκι Είναι πολύ απλό: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Σε ένα άλλο μπωλ,ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το κακάο. Και έπειτα προσθέτουμε το μίγμα της λιωμένης σοκολάτας με το βούτυρο... Αφού έχει γίνει ενιαίο το μίγμα μας,προσθέτουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε στο μπωλ που θα το φυλάξουμε. Το αφή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
(Μερίδες: 6) Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά * 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες * 3 φλιτζάνια φρέσκια ντομάτα, χωρίς τους σπόρους, σε κομματάκια * 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα * 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (προαιρετικό) * φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 250 γραμμάρια ζυμαρικά (όποιο είδος θέλετε) * 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο * 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη Εκτέλεση 1) Ρίξτε λίγο λάδι σε ένα β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΡΩΤΑΣ ΤΙ? ΑΝ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΡΙΣΤΕ? ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!!!!!!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 2Συστατικά:250 γρ. κόκκινο λάχανο100 γρ. άσπρο λάχανο1 κόκκινη πιπεριά60 γρ. φιστίκια κάσιους40 γρ. σταφίδες30 γρ. ηλιόσποροι αποφλοιωμένοι Σως:2 κουταλιές σούπας γιαούρτι 1%1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά σούπας ξύδι βαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού μουστάρδαΜαϊντανός, αλάτι, πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήςΘερμίδες: 370 kcalΠρωτεΐνη: 17 γρ.Υδατάνθρακες: 20 γρ.Λίπος: 28 γρ.Φυτικές Ίνες: 4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε τις καραβίδες και χωρίζουμε τα κεφάλια από το σώμα. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα 4 κουταλιές σούπας Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο για 2-3 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα κεφάλια των καραβίδων, αλάτι, πιπέρι, μία κουταλιά αλεύρι και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το μισό κονιάκ και ανάβουμε με προσοχή φωτιά, να φλαμπαριστούν. Προσθέτουμε την τομάτα, λίγο νερό και βράζουμε για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, περνάμε τη σάλτσα από λεπτή σήτα, πιέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιρνεις κατεψυγμένες πατατες απο το supermarket και τις βαζεις η στο φουρνο η στο τηγανι ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 26 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.