Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: σε κατσαρολα με πατατες...
Απάντηση: κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή!...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκο...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά...
Απάντηση: Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotopoulo- kokkinisto.html...
Απάντηση: συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόν...
Απάντηση: Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου...
Απάντηση: Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω...
Απάντηση: 1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ Τ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως μαγειρευω γλυκοπατατα

Απάντηση: Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βράζουμ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: το πνιγεις πρωτα
Απάντηση: ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη?
Απάντηση: Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ελα, θελεις να μιλησουμε;;
Απάντηση: το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 5Συστατικά:¼ κούπας μπαλσάμικ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολυ λιγη, μεχρι να ανοιξουν. Το πολυ μαγειρεμα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μια πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμες κοτομ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε τα λαχανικά και τα βράζουμε σε βαθ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βράζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο νερό. Περιμένουμε λίγο να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε αφαιρώντας τυχόν ίνες που βρίσκονται κοντά στη φλούδα και τις αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Τις λιώνουμε στον μύλο των λαχανικών ή με το ειδικό εργαλείο για πουρέ. Ρίχνουμε το Flora σε κατσαρόλα προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει το Flora. Προσθέτουμε το γάλα και αλατοπιπερώνουμε. Tips Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις μι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καπνός σημαίνει ατελής καύση. Αυτό οφείλεται γενικά σε κακή αναλογία αέρα καυσίμου. Οπότε ή φταίνε τα μπεκ, όπως είπε ο κυνηγός, ή βουλώσανε, ή μπορεί η ποιότητα του καυσίμου να είναι κακή. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το πνιγεις πρωτα Διαβάστε περισσότερα...
Εγω εμαθα απο μικρη, μαγειρευω απο τα 12 μου χρονια! :)
Απάντηση:
ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλητακια 36 ολοκληρα χρονια.αρχισα με βιβλια μαγειρικης ,και προσπαθησα παρα πολυ,με αποτυχιες,και,επιτυχιες.η κουζινα θελει αγαπη και θεληση μεγαλη,και ολα θα πανε καλα...τωρα μαγειρευουμε μαζι με το αυτοκολλητακι μου τα καλυτερα gourme πιατα και οχι μονο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε κατσαρολα με πατατες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόνι αρκετό, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κάνετε με το μαχαίρι σχισμές και βάζετε μέσα τις φετούλες του σκόρδου. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείτε (κάποτε το είχα αφήσει όλο το βράδυ). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180, συμπληρώνετε λίγο νεράκι, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10-15. Αφαιρείτε το αλουμινόχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου μαγειρευει κιολας ετσι μονο θα σωθω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω δοκιμασει να κανω κατι περιεργο,μονο τα παραδοσιακα φαγητα που τα εμαθα απο τη μαμα μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΤΙΣ ΠΡΟΣΜΥΞΕΙΣ. 2)ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ (15 ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ) 3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.. 4)ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΑΘΑ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%8D%CF% 81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF% 8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σούπας λευκό ξηρό κρασί Μυριστικά της αρεσκείας σας: Εμείς συνιστούμε: ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο [από μισό κ. γλυκού το καθένα], μαϊντανό, άνιθο [μια κ.σούπας και τα δυό μαζί] και γλυκειά πάπρικα [μισό κ. γλυκού] Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες 1.Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και στεγνώνουμε σε μια πετσέτα το οψάριον. 2.Το χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος μέχρι την ουρά, ν ανοίξει ελαφρά. 3.Το τοποθετ... Διαβάστε περισσότερα...
μαυειρευω
Απάντηση:
ελα, θελεις να μιλησουμε;; Διαβάστε περισσότερα...
μόνο ρολο μαγειρεύεται το νουα
Απάντηση:
το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να μάθω να μαγειρεύω; Εννοώ τεχνικές μαγειρικής όχι συγκεκριμένες συνταγές! Δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα!
Απάντηση:
Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξεκινησουμε απο τις απλες συνταγες γλυκων και τις μακαροναδες και καποια μερα θα τους φτιαξουμε ενα παστιτσιο και αλλα τετοια να μαθουν να μιλανε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3 σκελίδες σκόρδο Ξύδι ή χυμός λεμονιού Αλάτι Εκτέλεση : Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 5Συστατικά:¼ κούπας μπαλσάμικο½ κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού αλάτι2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο500 γρ. σπαράγγια βρασμένα σουρωμένα και ψιλοκομμένα150 γρ. φέτα θριμματισμένη1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας κόλιανδροςΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: 1/5 συνταγής Θερμίδες: 130 kcalΠρωτεΐνη: 5,2 γρ.Υδατάνθρακες: 8,5 γρ.Λίπος: 8 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ.Οδηγίες:Σε ένα μπώλ φτάξτε το dressing αναμιγνύοντας το αλάτι, το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ λιγη, μεχρι να ανοιξουν. Το πολυ μαγειρεμα τα μικραινει και τα σκληραινει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότου μαλακώσουν τα φασόλι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια πολύ εύκολη συνταγή για πεντανόστιμες κοτομποκιές. Η επιλογή του ψησίματος στο φούρνο και όχι του τηγανίσματος μας γλιτώνει από πολλές θερμίδες και λιπαρά. Υλικά 3 μέτρια φιλέτα κοτόπουλο 1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά ½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1 κουτ. γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 1 κουτ. του γλυκού βασιλικό ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόψτε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια στο μέγεθος μιας μεγάλης κοτομπο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό μικρά κρεμμυδάκια (κοκκάρι) καθαρισμένα 3 σκελίδες σκόρδο 2 φύλλα δάφνη 1 ξυλαράκι κανέλα 1 κουτ κοφτό του γλυκού κανέλα 1 κουτ γλυκού μαυροπίπερο 1 κουτ γλυκού γαρίφαλα 1 κουτ γλυκού μπαχάρι 1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί 1 κρασοπότηρο γλυκό κόκκινο κρασί 1 κουτ σούπας πελτέΑλάτι Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αδειάζετε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε. Ρίχνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά. Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι. ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα 1 κρεμμύδι πολτοποιημένο 1 μεγάλη ντομάτα 1 κουταλάκι ρίγανη δυόσμος αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπεικον!ειναι πολυ ευκολο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τα λαχανικά και τα βράζουμε σε βαθιά κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε, λιώνουμε τα καρότα στο μπλέντερ και τις πατάτες στον μύλο των λαχανικών. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με το Flora και το γάλα και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιάμ ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει το Flora. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε. Tips • Μπορούμε να αρωματίσουμε τον πουρέ με φρέσκα μυρωδικά όπως θυμάρι, μαϊντανό, κόλιανδρο κ.ο.κ • Για βελούδινη υφή μπορούμε να χτυπήσουμε τον ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.