Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια έγχρωμοι γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών βρασμένοι 2 ξερά κρεμμύδια 2 πράσα 4 κόκκινες πιπεριές...
Απάντηση: Υλικά για 4 άτομα 800 γραμ ψαρονέφρι 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 1 φλιτζ του καφέ κόκκινο κρασί 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα 1 κουτ γλυκού ρίγανη,Α...
Απάντηση: ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλητακια 36...
Απάντηση: σε κατσαρολα με πατατες...
Απάντηση: κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή!...
Απάντηση: αχ δεν ξερω δεν εχω ιδεα:((...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκο...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά...
Απάντηση: Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι...
Απάντηση: το ψαρι ειναι γρηγορο κ τα φιλετα η κοτοπουλο η οτιδηποτε α και οι πασετες κ τα κοψιδια...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως μαγειρευετε η γλωσσα ψαρι

Απάντηση: στη σχαρα,στο φουρνο
Απάντηση: Ταιριάζει με χόρτα, με ρύζι, με λαχανικά, κουνο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το πνιγεις πρωτα
Απάντηση: που θες να το ψησεις?στο φουρνο η στα καρβουνα?...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βάζεις τα ψάρια μέσα σε ένα τηγάνι και τα τηγαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη?
Απάντηση: Για γλώσσες ή παγκάσιους.......... http://www...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ελα, θελεις να μιλησουμε;;
Απάντηση: ΠεριγραφήΜια ψαρόσουπα με λαχανικά και ρύζι. Φυ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
στη σχαρα,στο φουρνο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ταιριάζει με χόρτα, με ρύζι, με λαχανικά, κουνουπίδι ή μπρόκολο και με παντζάρια.. Και με μπάμιες έχω ακούσει ότι ταιριάζει αλλά δεν μου ακούγεται πολύ ωραίο αυτό.. :Ρ -.- Διαβάστε περισσότερα...
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια συνταγή για μακαρονάδα που να έχει μέσα χταπόδι, μύδια, σολομό κλπ;
Απάντηση:
Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουτάκια τοματοπολτό 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 πακέτο μακαρόνια 5 κουταλιές βούτυρο 2 κ. σούπας κοφτές αλάτι 2 κ. γλυκού πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "μαλλιά". Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Αφού έχουνε ανοίξει χωρίζουμε τη σά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το πνιγεις πρωτα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια έγχρωμοι γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών βρασμένοι 2 ξερά κρεμμύδια 2 πράσα 4 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 4 φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, γαλέος ή πέρκα) χυμός από 1 λεμόνι 1 χούφτα ανάμεικτα φρέσκος μαϊντανός και δυόσμος ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα πράσα. Βγάζετε τα κοτσανάκια και τους σπόρους από τις πιπεριές και τις κόβετε σε ροδέλες. Ζεσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 άτομα 800 γραμ ψαρονέφρι 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 1 φλιτζ του καφέ κόκκινο κρασί 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα 1 κουτ γλυκού ρίγανη,Αλάτι, πιπέρι 2 μεγάλες ντομάτες καλά πλυμένες 2 φλιτζ τσαγιού κασέρι λεπτοτριμμένο 800 γραμ πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο Αλάτι Κόβετε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες. Τις αλατίζετε, τις πιπερώνετε και τις αφήνετε να περιμένουν. Παίρνετε το ψαρονέφρι και το κόβετε σε χοντρές φέτες. Το κτυπάτε λίγο να αν... Διαβάστε περισσότερα...
Εγω εμαθα απο μικρη, μαγειρευω απο τα 12 μου χρονια! :)
Απάντηση:
ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλητακια 36 ολοκληρα χρονια.αρχισα με βιβλια μαγειρικης ,και προσπαθησα παρα πολυ,με αποτυχιες,και,επιτυχιες.η κουζινα θελει αγαπη και θεληση μεγαλη,και ολα θα πανε καλα...τωρα μαγειρευουμε μαζι με το αυτοκολλητακι μου τα καλυτερα gourme πιατα και οχι μονο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε κατσαρολα με πατατες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχ δεν ξερω δεν εχω ιδεα:(( Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ψαρι ειναι γρηγορο κ τα φιλετα η κοτοπουλο η οτιδηποτε α και οι πασετες κ τα κοψιδια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαντιγί-γαλλική Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να ψησεις ψαρια?
Απάντηση:
που θες να το ψησεις?στο φουρνο η στα καρβουνα?και τι ψαρι ειναι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόνι αρκετό, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κάνετε με το μαχαίρι σχισμές και βάζετε μέσα τις φετούλες του σκόρδου. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείτε (κάποτε το είχα αφήσει όλο το βράδυ). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180, συμπληρώνετε λίγο νεράκι, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10-15. Αφαιρείτε το αλουμινόχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου μαγειρευει κιολας ετσι μονο θα σωθω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω δοκιμασει να κανω κατι περιεργο,μονο τα παραδοσιακα φαγητα που τα εμαθα απο τη μαμα μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΤΙΣ ΠΡΟΣΜΥΞΕΙΣ. 2)ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ (15 ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ) 3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.. 4)ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΑΘΑ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ & ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βάζεις τα ψάρια μέσα σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%8D%CF% 81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF% 8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για γλώσσες ή παγκάσιους.......... http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ pagkasioys-aromatismeno-me-dentrolibano.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σούπας λευκό ξηρό κρασί Μυριστικά της αρεσκείας σας: Εμείς συνιστούμε: ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο [από μισό κ. γλυκού το καθένα], μαϊντανό, άνιθο [μια κ.σούπας και τα δυό μαζί] και γλυκειά πάπρικα [μισό κ. γλυκού] Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες 1.Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και στεγνώνουμε σε μια πετσέτα το οψάριον. 2.Το χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος μέχρι την ουρά, ν ανοίξει ελαφρά. 3.Το τοποθετ... Διαβάστε περισσότερα...
μαυειρευω
Απάντηση:
ελα, θελεις να μιλησουμε;; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠεριγραφήΜια ψαρόσουπα με λαχανικά και ρύζι. Φυσικά μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγή θέλετε. Συστατικά 700 γρ. περίπου ψάρι για βράσιμο (κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος κλπ) 3 πατάτες 2 καρότα 2 κλωνάρια σέλινο 1 κρεμμύδι ρύζι σουπέ αλάτι Αυγολέμονο: 2 αυγά 1 1/2 λεμόνι Οδηγίες1.Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας. Τα βάζουμε στο αλατισμένο νερό να βράσουν. 2.Μολις μαλακώσουν τα βγάζουμε από το νερό και βάζουμε το ψάρι μας. Μπορούμε το ψάρι να το βάλουμε σε ένα τούλι μέσα για... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 26 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.