Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: σε κατσαρολα με πατατες...
Απάντηση: κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή!...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκο...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά...
Απάντηση: Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ kreata/zarkadi-me- patatoyles-kai- saltsa-apo-krana-se- mantemenia- katsarola-...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotopoulo- kokkinisto.html...
Απάντηση: συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόν...
Απάντηση: Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου...
Απάντηση: Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως μαγειρευεται το ζαρκαδι

Απάντηση: το πνιγεις πρωτα
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: 2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη?
Απάντηση: Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ελα, θελεις να μιλησουμε;;
Απάντηση: ισως αυτο να σου φανει χρησιμο http://www.rotis...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα 2 κιλά μπούτι 250 γρ. βού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ειναι πολυ ευκολο τα πλενεις πρωτα πολυ καλλα τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν ξερω πολυ καλα την συνταγη αλλα ξερω ενα σα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο κα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
φρόντισε να έχεις τίποτα ανοιχτά και τσέκαρε μην έχουν χυθεί τίποτα λάδια και καίγονται αυτά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το πνιγεις πρωτα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1 κεφάλι σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 600 ml ξύδι 70 ml άσπρο κρασί αρετσίνωτο νερό 5 φύλλα δάφνη 1 κλαδάκι δεντρολίβανο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μερίδες , το σοτάρουμε με λίγο βούτυρο σε μια κατσαρόλα ώσπου να κοκκινίσει και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με ελάχιστο νερό μέχρι να ψηθεί, καλά ρίχνοντας κατά διαστήματα βούτυρο. Μόλις γίνει το κρέας το βάζουμε σε μια πιατέλα. Το βούτυρο το ρίχνουμε σ... Διαβάστε περισσότερα...
Εγω εμαθα απο μικρη, μαγειρευω απο τα 12 μου χρονια! :)
Απάντηση:
ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλητακια 36 ολοκληρα χρονια.αρχισα με βιβλια μαγειρικης ,και προσπαθησα παρα πολυ,με αποτυχιες,και,επιτυχιες.η κουζινα θελει αγαπη και θεληση μεγαλη,και ολα θα πανε καλα...τωρα μαγειρευουμε μαζι με το αυτοκολλητακι μου τα καλυτερα gourme πιατα και οχι μονο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε κατσαρολα με πατατες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/zarkadi-me- patatoyles-kai-saltsa-apo-krana-se-mantemenia- katsarola- Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόνι αρκετό, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κάνετε με το μαχαίρι σχισμές και βάζετε μέσα τις φετούλες του σκόρδου. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείτε (κάποτε το είχα αφήσει όλο το βράδυ). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180, συμπληρώνετε λίγο νεράκι, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10-15. Αφαιρείτε το αλουμινόχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου μαγειρευει κιολας ετσι μονο θα σωθω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω δοκιμασει να κανω κατι περιεργο,μονο τα παραδοσιακα φαγητα που τα εμαθα απο τη μαμα μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΤΙΣ ΠΡΟΣΜΥΞΕΙΣ. 2)ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ (15 ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ) 3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.. 4)ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΑΘΑ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%8D%CF% 81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF% 8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σούπας λευκό ξηρό κρασί Μυριστικά της αρεσκείας σας: Εμείς συνιστούμε: ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο [από μισό κ. γλυκού το καθένα], μαϊντανό, άνιθο [μια κ.σούπας και τα δυό μαζί] και γλυκειά πάπρικα [μισό κ. γλυκού] Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες 1.Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και στεγνώνουμε σε μια πετσέτα το οψάριον. 2.Το χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος μέχρι την ουρά, ν ανοίξει ελαφρά. 3.Το τοποθετ... Διαβάστε περισσότερα...
μαυειρευω
Απάντηση:
ελα, θελεις να μιλησουμε;; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ισως αυτο να σου φανει χρησιμο http://www.rotise.gr/erotisi/mystika-mageirematos- me-zarkadi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 2 κιλά μπούτι 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάδα λίγα κλωνάρια σέλινο λίγα κλωνάρια μαιντανό 1 καρότο κομμένο σε φέτες 1 κρεμμύδι καθαρισμένο 1 πράσο κομμένο σε φέτες ξύδι νερό Εκτέλεση 1. Σε μια λεκάνη βάζουμε το σέλινο, το μαϊντανό, το καρότο, το κρεμμύδι, το πράσο και το κρέας αφού το έχουμε πλύνει καλά. 2. Ρίχνουμε ξύδι και νερό σε ίδια αναλογία μέχρι να σκεπαστεί το κρέας και το αφήνουμε για 24 ώρες. 3. Βγάζουμε το... Διαβάστε περισσότερα...
μόνο ρολο μαγειρεύεται το νουα
Απάντηση:
το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ουίσκι 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Αλάτι Μαρινάδα 3 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο 3 κουταλιές της σούπαςσόγια σως 2 κουταλιές της σούπας. κορν φλαουρ Μαρινάρουμε το κρέας από το βράδυ με ανακατεύουμε το μέλι, το ξύδι, τη σόγια, το κορν φλαουρ και λίγο νερό,περιχύνουμε το κρέας και το σκεπάζουμε. Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο, τα κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να μάθω να μαγειρεύω; Εννοώ τεχνικές μαγειρικής όχι συγκεκριμένες συνταγές! Δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα!
Απάντηση:
Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξεκινησουμε απο τις απλες συνταγες γλυκων και τις μακαροναδες και καποια μερα θα τους φτιαξουμε ενα παστιτσιο και αλλα τετοια να μαθουν να μιλανε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες βρασμένες½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη¼ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη1 τομάτα ψιλοκομμένη2/3 κούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια¾ κούπας low fat Italian dressing Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 183 kcalΠρωτεΐνη: 5,5 γρ.Υδατάνθρακες: 38,5 γρ.Λίπος: 1 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι πολυ ευκολο τα πλενεις πρωτα πολυ καλλα τα βαζεις σε μια κατσαρολα με λιγο νερο. Το νερο να ειναι 3 με 4 δαχτυλα τα βραζεις σε μετρια φωτια για 15 με 20 λεπτα.ελεγχεις αν ειναι μαλακα τα σουρωνεις και τα αφηνεις να κρυωσουν μονο αν εχουν κρυωσε μπαινουν στο ψυγειο οχι ζεστα. Στη συνεχεια τα σερβηρεις με ελαιολαδο λεμονι και αλατι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω πολυ καλα την συνταγη αλλα ξερω ενα σαιτ που μπορει να βοηθεισει.www.xoriatikes sintages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύετε το κορν φλάουερ στο νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε μέσα τη σόγια σος, τον κρόκο και το σησαμέλαιο. Προσθέτετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε καλά για να πιάσουν μίγμα πανιού. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα καυτό γουόκ (ή μεγάλο βαθύ τηγάνι), βάζετε μέσα τις μισές γαρίδες, τις ψήνετε για 1 λεπτό μέχρι να κουλουριαστούν και να γίνουν ροζ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 31 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.