Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο...
Απάντηση: Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%C...
Απάντηση: Συνταγη καλαμαρακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%...
Απάντηση: μια ωραια σως για ολα γενικα τα ψητα ειναι στραγγιστο γιαουρτι μαζι με μουσταρδα(βαζεις οση θες αναλογα με τις γευστικες σου προτημισεις) αν θες μπ...
Απάντηση: Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρι...
Απάντηση: Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι ...
Απάντηση: το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα...
Απάντηση: Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα...
Απάντηση: αλευρι, αλατι, μπυρα...
Απάντηση: τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως θα ψησω καλαμαρια στα καρβουνα

Απάντηση: http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- po...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δυο καλαμάρια φρέσκα (350 εως 400 γραμ. το καθέ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: 1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 4 καλαμάρια φρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι πιο απλο απο ρυζι,ψιλοκομενη ντοματα και μαι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πλύνε καλά το χταπόδι και ξεχωρισε τα πλοκάμια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τεμαχίζουμε το μπέικο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Μουλιάζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 2 μικρά κοτόπουλα 1 κούπα λευκό κρασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 φλυτζάνι φάβα ½ μακαρόνι μακαρόνι 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά1 κιλό κολοκυθάκια φρυγανιά τριμμένη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τεστ
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά Σαλάτας:4 κούπες π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάλε μέσα ότι σου κάνει κέφι και σου αρέσει και...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
όχι γεμιστο
Απάντηση:
Δυο καλαμάρια φρέσκα (350 εως 400 γραμ. το καθένα) Διακόσια γραμ. φέτα σκληρή Δυο ντομάτες μέτριες Δυο πιπεριές πράσινες Πιπέρι Ρίγανη (τριμμένη & ξερή ) Ένα αγγούρι Μαϊντανό Λάδι Λεμόνι Πλένετε και καθαρίζετε τα καλαμαράκια και τα αφήνετε να στραγγίσουν. Παίρνεται τώρα ένα μπολ και μέσα ψιλοκόβετε σε κύβους τις ντομάτες, τη φέτα, τις πιπεριές , προσθέτετε το πιπέρι και τη ρίγανη και ανακατεύετε . Κατόπιν γεμίζετε με το μείγμα τη σακούλα των καλαμαριών και σφραγίζετε το άνοιγμα ... Διαβάστε περισσότερα...
την διαδικασια ψησιματος
Απάντηση:
1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων 100 Γραμμάρια Φέτα 100 Γραμμάρια Κεφαλογραβιέρα Μία πιπεριά πορτοκαλί ή κίτρινη βιολογικής καλλιέργειας Ένα σφηνοπότηρο ούζο Μία κουταλιά της σούπας λάδι ελιάς Μία μικρή ντομάτα ζουμερή, αρωματική και «ψημένη» (όχι άγουρη) Μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, λευκή Μαϊντανός φρέσκος Αλάτι και Πιπέρι Πλένουμε καλά το καλαμάρι μέσα και έξω, σχίζοντας την εσοχή κάτω από το κεφάλι χωρίς ωστόσο να το κόψουμε τελείως. Κόβουμε την ντομάτα, τη φέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 4 καλαμάρια φρέσκα μεγάλα 50 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κούπα μανιτάρια ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. κατίκι Δομοκού 70 ml σως σόγιας 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής): Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 323,2 kca Πρωτεΐνη: 36 γρ. Υδατάνθρακες: 8 γρ. Λίπος: 17,4 γρ. Ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη καλαμαρακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια ωραια σως για ολα γενικα τα ψητα ειναι στραγγιστο γιαουρτι μαζι με μουσταρδα(βαζεις οση θες αναλογα με τις γευστικες σου προτημισεις) αν θες μπορεις να βαλεις και αλατι εγω δεν βαζω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρισκεις στα σουπερμαρκετ) σε χυμο απο λεμονι, σε ριγανη, αλατι, πιπερι και για εξτρα νοστιμια, βαζεις στο μειγμα λιγο μουσταρδα... Υστερα τα βγαζεις, τους ριχνεις λιγο αλατι και τα ψηνεις σε χαμηλη φωτια στα καρβουνα....Στο τελος μπορεις να φτιαξεις το εξης σως: Ανακατευεις ενα φλιτζανι ξυδι μπαλσαμικο με δυο κουταλιες τις σουπας μελι (και αν θελε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι * πιπέρι * κρεμμυδάκι φρέσκο * μαιντανός * άνιθος * λαδι 1. Πλένουμε και κόβουμε τα καλαμάρια σε κομμάτια οχι απαραίτητα σε λωρίδες 2. Τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε ρηχή κατσαρόλα, το κρεμμυδάκι, μαιντανό, άνιθο, μετα το καλαμάρι 3. Το αφήνουμε 5 λεπτά να βρασει-τσιγαριστεί και μετα προσθέτουμε λίγο νεράκι να σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα.[ΥΛΙΚΑ]για σαλτσα μαρμελαδα επιλογης σου,σκορδο και μαιντανο.ΥΛΙΚΑ[για καλαμαρακια]αλευρι[εξαρτατε απο την ποσοτητα],καλαμαρακια και λαδι για ψυσιμο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σαλτσας Γεμιζουμε το μπολ με μαρμελαδα.Καθαριζουμε τα σκορδα τα τριβουμε και τα βαζουμε στο μπολ.Ψυλοκοβουμε το μαιντανο και το βαζουμε το μπολ ανακατευουμε καλα και το αφυνουμε να κατσει.ΕΚΤΕ... Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Τα τηγανιτα καλαμαρακια μου βγαινουν παντα σκληρα.Πως γινονται στη ταβερνα και ειναι αφρατα και μαλακα?
Απάντηση:
τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πιο καυτό γίνεται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 σκελίδες σκόρδο 12 κ.γ. ρύζι Καρολίνα 100 ml. λευκό κρασί 1 κουταλιά ταμπάσκο 1 κουταλιά μαιντανό 1 κουταλιά άνηθο 1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 κ.σ. πολτό ή μια κονσέρβα έτοιμη σάλτσα Λάδι Αλάτι,πιπέρι Οδηγίες1.Πλύνετε τα καλαμαράκια, χωρίστε το σώμα από τα πλοκάμια και αφήστε το σώμα ολόκληρο. Αφαιρέστε τα πτερύγια. Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια,τα πτερύγια,το μαιντανό και τον άνηθο και λιώστε το σκόρδο. 2.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το καθαρίζουμε από τις μεμβράνες. Σε μία σουπιέρα ρίχνουμε το λάδι, το κρασί, την ρίγανη, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι, το πιπέρι και το χταπόδι. Τα αφήνουμε για 24 ώρες περίπου. Στραγγίζουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε σχάρα. Καθώς ψήνεται στα κάρβουνα με ένα πινέλο αλείφουμε το χταπόδι με το μίγμα που αφήσαμε στη σουπιέρα. Oταν το χταπόδι ψηθεί ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο λεμόνι και το σερβίρουμε αμέσως 0 -----------------------... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι πιο απλο απο ρυζι,ψιλοκομενη ντοματα και μαιντανο.Αντε και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλύνε καλά το χταπόδι και ξεχωρισε τα πλοκάμια ενα-ενα βαλτα σε κατσαρόλα που έχει ελαιόλαδο να τα σωτάρεις ελαφρά και μετά στα κάρβουνα εγώ ξεκινάω πάντα τη συνταγη με χταπόδι έτσι γιατι πάντα ειναι λαστιχένια και πολύ σκληρά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τεμαχίζουμε το μπέικον. Λιώνουμε σε τηγάνι 3 κουταλιές σούπας Flora και σοτάρουμε τα πράσα και το μπέικον, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα. Βράζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα σπαγγετίνι, τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο flora και ανακατεύουμε να πάει παντού (αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη ποσότητα από τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε). Αλείφουμε με λίγο Flora μία φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24 εκ. περίπου. Στρώνουμε τα σπαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για συνταγες συγκεκριμένες δεν ξερω αλλα εδω εχει πολλες αν αυτο βοηθα http://www.sintagespareas.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα στο κρασί. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Απλώνουμε το χοιρινό σε έναν πάγκο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και την κανέλα. Απλώνουμε πάνω του το μπέικον και προσθέτουμε τα μισά ξερά φρούτα, καθώς και τα φουντούκια. Πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά, τυλίγουμε το κρέας σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο. Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί και γύρω του βάζουμε τα κρεμμύδια, τα ξυλάκια κανέλας σπασμένα στα 2 και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 μικρά κοτόπουλα 1 κούπα λευκό κρασί αρετσίνωτο 1 κούπα καρύδια κοπανισμένα 1 κούπα περίπου λάδι Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 φλυτζάνι φάβα ½ μακαρόνι μακαρόνι 1 ντομάτα 2 καρότα 1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ¾ φλ. Λεμόνι ½ φλ. ελαιόλαδο Αλάτι Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα μέτριου μεγέθους βράζουμε νερό (το νερό να φτάνει μέχρι τη μέση της κατσαρόλας) και προσθέτουμε τη φάβα και τα λαχανικά εκτός από το ψιλοκομμένο κρεμμύδι . Αφήνουμε να βράσει και να ψηθεί για 1 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό και αλέθουμε με το μπλέντερ τα υλικά να πολτοποιηθούν. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά1 κιλό κολοκυθάκια φρυγανιά τριμμένη (όσο πάρει) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3/4 φλυτζανιού κεφαλοτύρι τριμμένο 1 αυγό αλάτι, πιπέρι, μπόλικο δυόσμο Οδηγίες 1.Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις άκρες από τα κολοκύθια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό να βράσουν 2.Αφού βράσουν αφήνουμε να στραγγίσουν τα πολλά υγρά και να κρυώσουν 3.Στο μεταξύ ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε σε τηγάνι με λάδι (να μην σκουρύνει πάρα πολύ) 4.Βγάζουμε το κρεμμύδι με τρυπητό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 30 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά: 2 φιλέτα πέρκας, φρέσκα ή κατεψυγμένα (περίπου 1 κιλό το καθένα) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας αγουρέλαιο ή έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού 1 κλωναράκι φρέσκο ​​δενδρολίβανο ½ κουταλάκι ρίγανη Για τις ψητές πατάτες: Υλικά: 6 μέτριες πατάτες (1 π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά ! Διαβάστε περισσότερα...
ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ
Απάντηση:
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά Σαλάτας:4 κούπες πράσινα λαχανικά½ αχλάδι κομμένο σε κύβους24 ρώγες σταφύλι χωρίς κουκούτσι1/3 κούπας φυστίκια κάσιους1 κουταλιά γλυκού σκόνη κάρυ1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρηΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι1 κουταλιά γλυκού φρέσκο τριμμένο δενδρολίβανο Συστατικά Σως:2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο1 κουταλιά σούπας μουστάρδα1½ κουταλιές σούπας μέλι2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάλε μέσα ότι σου κάνει κέφι και σου αρέσει και θα έχεις τη σπεσιαλ ομελέτα που ζητάς. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 42 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.