Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο...
Απάντηση: Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%C...
Απάντηση: Συνταγη καλαμαρακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%...
Απάντηση: μια ωραια σως για ολα γενικα τα ψητα ειναι στραγγιστο γιαουρτι μαζι με μουσταρδα(βαζεις οση θες αναλογα με τις γευστικες σου προτημισεις) αν θες μπ...
Απάντηση: Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρι...
Απάντηση: Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι ...
Απάντηση: το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα...
Απάντηση: Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα...
Απάντηση: αλευρι, αλατι, μπυρα...
Απάντηση: τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως θα ψησω καλαμαρια στα καρβουνα

Απάντηση: http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- po...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δυο καλαμάρια φρέσκα (350 εως 400 γραμ. το καθέ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: 1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 4 καλαμάρια φρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι πιο απλο απο ρυζι,ψιλοκομενη ντοματα και μαι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πλύνε καλά το χταπόδι και ξεχωρισε τα πλοκάμια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε, πρώτα σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 - 6 μερίδες: 500 γραμμάρια γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμύδι μι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου..
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:160 γρ. τεμαχισμέν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
όχι γεμιστο
Απάντηση:
Δυο καλαμάρια φρέσκα (350 εως 400 γραμ. το καθένα) Διακόσια γραμ. φέτα σκληρή Δυο ντομάτες μέτριες Δυο πιπεριές πράσινες Πιπέρι Ρίγανη (τριμμένη & ξερή ) Ένα αγγούρι Μαϊντανό Λάδι Λεμόνι Πλένετε και καθαρίζετε τα καλαμαράκια και τα αφήνετε να στραγγίσουν. Παίρνεται τώρα ένα μπολ και μέσα ψιλοκόβετε σε κύβους τις ντομάτες, τη φέτα, τις πιπεριές , προσθέτετε το πιπέρι και τη ρίγανη και ανακατεύετε . Κατόπιν γεμίζετε με το μείγμα τη σακούλα των καλαμαριών και σφραγίζετε το άνοιγμα ... Διαβάστε περισσότερα...
την διαδικασια ψησιματος
Απάντηση:
1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων 100 Γραμμάρια Φέτα 100 Γραμμάρια Κεφαλογραβιέρα Μία πιπεριά πορτοκαλί ή κίτρινη βιολογικής καλλιέργειας Ένα σφηνοπότηρο ούζο Μία κουταλιά της σούπας λάδι ελιάς Μία μικρή ντομάτα ζουμερή, αρωματική και «ψημένη» (όχι άγουρη) Μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, λευκή Μαϊντανός φρέσκος Αλάτι και Πιπέρι Πλένουμε καλά το καλαμάρι μέσα και έξω, σχίζοντας την εσοχή κάτω από το κεφάλι χωρίς ωστόσο να το κόψουμε τελείως. Κόβουμε την ντομάτα, τη φέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 4 καλαμάρια φρέσκα μεγάλα 50 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κούπα μανιτάρια ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. κατίκι Δομοκού 70 ml σως σόγιας 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής): Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 323,2 kca Πρωτεΐνη: 36 γρ. Υδατάνθρακες: 8 γρ. Λίπος: 17,4 γρ. Ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη καλαμαρακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια ωραια σως για ολα γενικα τα ψητα ειναι στραγγιστο γιαουρτι μαζι με μουσταρδα(βαζεις οση θες αναλογα με τις γευστικες σου προτημισεις) αν θες μπορεις να βαλεις και αλατι εγω δεν βαζω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρισκεις στα σουπερμαρκετ) σε χυμο απο λεμονι, σε ριγανη, αλατι, πιπερι και για εξτρα νοστιμια, βαζεις στο μειγμα λιγο μουσταρδα... Υστερα τα βγαζεις, τους ριχνεις λιγο αλατι και τα ψηνεις σε χαμηλη φωτια στα καρβουνα....Στο τελος μπορεις να φτιαξεις το εξης σως: Ανακατευεις ενα φλιτζανι ξυδι μπαλσαμικο με δυο κουταλιες τις σουπας μελι (και αν θελε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι * πιπέρι * κρεμμυδάκι φρέσκο * μαιντανός * άνιθος * λαδι 1. Πλένουμε και κόβουμε τα καλαμάρια σε κομμάτια οχι απαραίτητα σε λωρίδες 2. Τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε ρηχή κατσαρόλα, το κρεμμυδάκι, μαιντανό, άνιθο, μετα το καλαμάρι 3. Το αφήνουμε 5 λεπτά να βρασει-τσιγαριστεί και μετα προσθέτουμε λίγο νεράκι να σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα.[ΥΛΙΚΑ]για σαλτσα μαρμελαδα επιλογης σου,σκορδο και μαιντανο.ΥΛΙΚΑ[για καλαμαρακια]αλευρι[εξαρτατε απο την ποσοτητα],καλαμαρακια και λαδι για ψυσιμο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σαλτσας Γεμιζουμε το μπολ με μαρμελαδα.Καθαριζουμε τα σκορδα τα τριβουμε και τα βαζουμε στο μπολ.Ψυλοκοβουμε το μαιντανο και το βαζουμε το μπολ ανακατευουμε καλα και το αφυνουμε να κατσει.ΕΚΤΕ... Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Τα τηγανιτα καλαμαρακια μου βγαινουν παντα σκληρα.Πως γινονται στη ταβερνα και ειναι αφρατα και μαλακα?
Απάντηση:
τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πιο καυτό γίνεται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 σκελίδες σκόρδο 12 κ.γ. ρύζι Καρολίνα 100 ml. λευκό κρασί 1 κουταλιά ταμπάσκο 1 κουταλιά μαιντανό 1 κουταλιά άνηθο 1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 κ.σ. πολτό ή μια κονσέρβα έτοιμη σάλτσα Λάδι Αλάτι,πιπέρι Οδηγίες1.Πλύνετε τα καλαμαράκια, χωρίστε το σώμα από τα πλοκάμια και αφήστε το σώμα ολόκληρο. Αφαιρέστε τα πτερύγια. Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια,τα πτερύγια,το μαιντανό και τον άνηθο και λιώστε το σκόρδο. 2.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το καθαρίζουμε από τις μεμβράνες. Σε μία σουπιέρα ρίχνουμε το λάδι, το κρασί, την ρίγανη, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι, το πιπέρι και το χταπόδι. Τα αφήνουμε για 24 ώρες περίπου. Στραγγίζουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε σχάρα. Καθώς ψήνεται στα κάρβουνα με ένα πινέλο αλείφουμε το χταπόδι με το μίγμα που αφήσαμε στη σουπιέρα. Oταν το χταπόδι ψηθεί ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο λεμόνι και το σερβίρουμε αμέσως 0 -----------------------... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι πιο απλο απο ρυζι,ψιλοκομενη ντοματα και μαιντανο.Αντε και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλύνε καλά το χταπόδι και ξεχωρισε τα πλοκάμια ενα-ενα βαλτα σε κατσαρόλα που έχει ελαιόλαδο να τα σωτάρεις ελαφρά και μετά στα κάρβουνα εγώ ξεκινάω πάντα τη συνταγη με χταπόδι έτσι γιατι πάντα ειναι λαστιχένια και πολύ σκληρά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε, πρώτα στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες. Σε κατσαρόλα προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο, το αλεύρι, τα κρεμμύδια, τους κόκκους πιπεριού, το φύλλο δάφνης και τα φυλλαράκια από το κλωναράκι θυμαριού. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε για αρκετή ώρα μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα και να αρχίσουν να καραμελώνουν. Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στα κρεμμύδια τους δύο ζωμούς, ανακατεύουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 - 6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κίτρινες πιπεριές 250 γραμμάρια φρέσκα στρογγυλά μανιτάρια 300 γρ. φρέσκο σπανάκι πλυμένο και κομμένο ½ ματσάκι άνηθος ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε από την προηγούμενη ημέρα τους γίγαντες. Την επόμενη ημέρα, τους ξεπλένετε και τους βράζετε για 45 λεπτά σε νερό χωρίς αλάτι. Οταν βράσουν,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμύδι μικρό τριμμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1/2 κ.γ. κίμινο τριμμένο αλάτι και πιπέρι λίγο λάδι ελάχιστη φρυγανιά τριμμένη 1/2 πιπεριά πράσινη χοντροκομμένη 3-4 σταγόνες ταμπάσκο (προαιρετικά) 1 κουταλιά κέτσαπ ντομάτα φρεσκοκομμένη ή 2 κουταλιές πελτέ αραιωμένο με 1/2 ποτήρι νερό λίγο ταμπάσκο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με το κρεμύδι,σκόρδο,το κίμινο,το αλάτι-πιπέρι και το λάδι προσθέτουμε στο τέλος λίγη φρυγανιά. Ζυμώνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ: 500 γρ. (1/2 πακέτο) Νερό (χλιαρό): 290 γρ. (1 & 1/5 φλιτζανιού) Ελαιόλαδο: 35 γρ. (2 & 1/2 κουταλιές) Υλικά για το γαρνίρισμα Κρεμμύδια: 500 γρ. Μπέικον: 200 γρ. Κρέμα Γάλακτος: 200 γρ. Ελαιόλαδο: 50 γρ. Αυγά: 2 Αλάτι: 1 πρέζα Πιπέρι: 1 πρέζα Θυμάρι: λίγο Ρίγανη: λίγη Εκτέλεση Ετοιμάζουμε το ζυμάρι της πίτσας ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί και αφήνοντας το για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε τους σπιτικούς ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό απο τις ντομάτες το περνάμε στον τρίφτη.Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκορδο, τη μελιτζάνα και τα κολυκυθάκια.Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, μισό φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι, το μαιντανό, τον άνηθο και το ρύζι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία μόνο βράση,για να μαλακώσει λίγο το ρύζι.Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:160 γρ. τεμαχισμένο ψημένο ή βρασμένο στήθος κοτόπουλου4 κούπες πράσινα λαχανικά½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι1 μικρό μήλο ψιλοκομμένο χωρίς τη φλούδα¼ κούπας σταφίδες1/3 κούπας πράσινο σταφύλι¼ κούπας καρύδια ψιλοκομμένα1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικοΛίγο αλάτι½ κουταλιά γλυκού σκόνη κάρρυ¼ κουταλιάς γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήΘερμίδες: 280 kcalΠρωτεΐνη: 15 γρ.Υδατάνθρακες: 11 γρ.Λίπος: 20 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλό πατάτες 1 ματσάκι μαϊντανός 10 σκελίδες σκόρδο 4 φύλλα δάφνης Λεμόνι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τα λαβράκια. Απλώνουμε τα ψάρια και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις αλατίζουμε. Τις τοποθετούμε ανάμεσα στα ψάρια ώστε να γεμίσει το ταψί. Απλώνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την τομάτα, την δάφνη, το πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ρίχνουμε λάδι. Ρίχνουμε και λίγο νερό για να βράσουν οι πατάτες. Βγάζουμε από τον φούρνο ότα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 149 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.