Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο...
Απάντηση: Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%C...
Απάντηση: Συνταγη καλαμαρακια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%...
Απάντηση: μια ωραια σως για ολα γενικα τα ψητα ειναι στραγγιστο γιαουρτι μαζι με μουσταρδα(βαζεις οση θες αναλογα με τις γευστικες σου προτημισεις) αν θες μπ...
Απάντηση: Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρι...
Απάντηση: Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι ...
Απάντηση: το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα...
Απάντηση: Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα...
Απάντηση: αλευρι, αλατι, μπυρα...
Απάντηση: τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως θα ψησω καλαμαρια στα καρβουνα

Απάντηση: http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- po...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δυο καλαμάρια φρέσκα (350 εως 400 γραμ. το καθέ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: 1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 4 καλαμάρια φρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι πιο απλο απο ρυζι,ψιλοκομενη ντοματα και μαι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πλύνε καλά το χταπόδι και ξεχωρισε τα πλοκάμια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι θα χρειαστείς (για 2-4 άτομα) 4 φέτες συκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΡΙΓΑΝΗ-OREGANO Η Ρίγανη είναι ένα πολυετές, πο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα κομμάτια από το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ολα τα φυτικα βουτυρα οπως το βιταμ το φλορα κλπ
Απάντηση: γρήγορη συνταγή για ορτύκια - http://www.sidage...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 άτομα 800 γραμ ψαρονέφρι 1 φλιτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΟΧΗ ΠΡΟΤΟΝ ΟΤΙ ΗΝΕ ΣΚΛΙΡΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΕ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
όχι γεμιστο
Απάντηση:
Δυο καλαμάρια φρέσκα (350 εως 400 γραμ. το καθένα) Διακόσια γραμ. φέτα σκληρή Δυο ντομάτες μέτριες Δυο πιπεριές πράσινες Πιπέρι Ρίγανη (τριμμένη & ξερή ) Ένα αγγούρι Μαϊντανό Λάδι Λεμόνι Πλένετε και καθαρίζετε τα καλαμαράκια και τα αφήνετε να στραγγίσουν. Παίρνεται τώρα ένα μπολ και μέσα ψιλοκόβετε σε κύβους τις ντομάτες, τη φέτα, τις πιπεριές , προσθέτετε το πιπέρι και τη ρίγανη και ανακατεύετε . Κατόπιν γεμίζετε με το μείγμα τη σακούλα των καλαμαριών και σφραγίζετε το άνοιγμα ... Διαβάστε περισσότερα...
την διαδικασια ψησιματος
Απάντηση:
1 Φρέσκο Καλαμάρι βάρους περίπου 500 γραμμαρίων 100 Γραμμάρια Φέτα 100 Γραμμάρια Κεφαλογραβιέρα Μία πιπεριά πορτοκαλί ή κίτρινη βιολογικής καλλιέργειας Ένα σφηνοπότηρο ούζο Μία κουταλιά της σούπας λάδι ελιάς Μία μικρή ντομάτα ζουμερή, αρωματική και «ψημένη» (όχι άγουρη) Μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, λευκή Μαϊντανός φρέσκος Αλάτι και Πιπέρι Πλένουμε καλά το καλαμάρι μέσα και έξω, σχίζοντας την εσοχή κάτω από το κεφάλι χωρίς ωστόσο να το κόψουμε τελείως. Κόβουμε την ντομάτα, τη φέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 4 καλαμάρια φρέσκα μεγάλα 50 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κούπα μανιτάρια ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. κατίκι Δομοκού 70 ml σως σόγιας 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής): Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 323,2 kca Πρωτεΐνη: 36 γρ. Υδατάνθρακες: 8 γρ. Λίπος: 17,4 γρ. Ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως κανεις και το κουρκουτι για τον μπακαλιαρο.. εγω βαζω ενα κουτακι μπυρα αντι για νερο ..αλευρι οσο χρειαστει ωστε να μη γινει ουτε πολυ πηχτο ουτε πολυ ρευστο..λιγο αλατι λιγη ζαχαρη..αφησε το μιγμα κανα μισαωρο και στη συνεχεια βουτηξε μεσα τα καλαμαρακια ενα ενα πριν τα ριξεις στο τηγανι..δε χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα απο κουρκουτι γιατι δε θα ψηθουν καλα.. ριξτα σε καυτο λαδι..μολις αρχισει να παιρνει χρωμα χαμηλωσε λιγο τη φωτια και αφησε τα να ψηθουν κανα 5λεπτο..δε θελουν πολυ ωρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μακαροναδα με καλαμαρακια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη καλαμαρακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια ωραια σως για ολα γενικα τα ψητα ειναι στραγγιστο γιαουρτι μαζι με μουσταρδα(βαζεις οση θες αναλογα με τις γευστικες σου προτημισεις) αν θες μπορεις να βαλεις και αλατι εγω δεν βαζω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ απλο... Παιρνεις τα κομματια απο το κοτοπουλο, και τα μαριναρεις για να ειναι πιο νοστιμα (περιπου 3-5 ωρες) Μεσα σε ζωμο απο λαχανικα (το βρισκεις στα σουπερμαρκετ) σε χυμο απο λεμονι, σε ριγανη, αλατι, πιπερι και για εξτρα νοστιμια, βαζεις στο μειγμα λιγο μουσταρδα... Υστερα τα βγαζεις, τους ριχνεις λιγο αλατι και τα ψηνεις σε χαμηλη φωτια στα καρβουνα....Στο τελος μπορεις να φτιαξεις το εξης σως: Ανακατευεις ενα φλιτζανι ξυδι μπαλσαμικο με δυο κουταλιες τις σουπας μελι (και αν θελε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι * πιπέρι * κρεμμυδάκι φρέσκο * μαιντανός * άνιθος * λαδι 1. Πλένουμε και κόβουμε τα καλαμάρια σε κομμάτια οχι απαραίτητα σε λωρίδες 2. Τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε ρηχή κατσαρόλα, το κρεμμυδάκι, μαιντανό, άνιθο, μετα το καλαμάρι 3. Το αφήνουμε 5 λεπτά να βρασει-τσιγαριστεί και μετα προσθέτουμε λίγο νεράκι να σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συγνωμη αλλα δεν ξερω να φτιαχνω καλαμαρακια με ντοματα αλλα ξερω μια αλλη συνταγη πολυ καλη με καλαμαρακια.Η συνταγη λεγετε καλαμαρακια με σαλτσα.[ΥΛΙΚΑ]για σαλτσα μαρμελαδα επιλογης σου,σκορδο και μαιντανο.ΥΛΙΚΑ[για καλαμαρακια]αλευρι[εξαρτατε απο την ποσοτητα],καλαμαρακια και λαδι για ψυσιμο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σαλτσας Γεμιζουμε το μπολ με μαρμελαδα.Καθαριζουμε τα σκορδα τα τριβουμε και τα βαζουμε στο μπολ.Ψυλοκοβουμε το μαιντανο και το βαζουμε το μπολ ανακατευουμε καλα και το αφυνουμε να κατσει.ΕΚΤΕ... Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Τα τηγανιτα καλαμαρακια μου βγαινουν παντα σκληρα.Πως γινονται στη ταβερνα και ειναι αφρατα και μαλακα?
Απάντηση:
τα αφήνεις μέσα σε ούζο και λεμόνι 3-4 ώρες πριν τα τηγανίσεις...δεν πρέπει να τα τηγανίσεις πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν και το λάδι να είναι όσο πιο καυτό γίνεται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά12 καθαρισμένα μέτρια καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 σκελίδες σκόρδο 12 κ.γ. ρύζι Καρολίνα 100 ml. λευκό κρασί 1 κουταλιά ταμπάσκο 1 κουταλιά μαιντανό 1 κουταλιά άνηθο 1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 κ.σ. πολτό ή μια κονσέρβα έτοιμη σάλτσα Λάδι Αλάτι,πιπέρι Οδηγίες1.Πλύνετε τα καλαμαράκια, χωρίστε το σώμα από τα πλοκάμια και αφήστε το σώμα ολόκληρο. Αφαιρέστε τα πτερύγια. Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια,τα πτερύγια,το μαιντανό και τον άνηθο και λιώστε το σκόρδο. 2.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το καθαρίζουμε από τις μεμβράνες. Σε μία σουπιέρα ρίχνουμε το λάδι, το κρασί, την ρίγανη, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι, το πιπέρι και το χταπόδι. Τα αφήνουμε για 24 ώρες περίπου. Στραγγίζουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε σχάρα. Καθώς ψήνεται στα κάρβουνα με ένα πινέλο αλείφουμε το χταπόδι με το μίγμα που αφήσαμε στη σουπιέρα. Oταν το χταπόδι ψηθεί ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο λεμόνι και το σερβίρουμε αμέσως 0 -----------------------... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι πιο απλο απο ρυζι,ψιλοκομενη ντοματα και μαιντανο.Αντε και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλύνε καλά το χταπόδι και ξεχωρισε τα πλοκάμια ενα-ενα βαλτα σε κατσαρόλα που έχει ελαιόλαδο να τα σωτάρεις ελαφρά και μετά στα κάρβουνα εγώ ξεκινάω πάντα τη συνταγη με χταπόδι έτσι γιατι πάντα ειναι λαστιχένια και πολύ σκληρά Διαβάστε περισσότερα...
σοκολατα με καραμελα και ουισκι
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50-56% κακάο 100-150 γρ. ουίσκι mail to Εκτυπώστε το Αρθρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Σε μία μικρή κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη. Aφήνουμε να βράσει και να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα. Tην αδειάζουμε αμέσως σε μία αντικολλητική λαδόκολλα ή σε σιλπ πατ. Aφήνουμε να κρυώσει μέχρι ν' αρχίσει να ξεκολλάει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι θα χρειαστείς (για 2-4 άτομα) 4 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) ελαιόλαδο ξίδι μπαλσάμικο (1 σφηνοπότηρο) αλάτι πιπέρι Πώς τα φτιάχνεις 1. Τοποθέτησε το συκώτι σε ένα ταψί και αλατοπιπέρωσέ το. 2. Πρόσθεσε κατόπιν λίγο ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το σκορδάκι. 3. Βάλε το συκώτι να ψηθεί (σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C) για μισή ωρίτσα στους 180°C, προσέχοντας να μην «αρπάξει». Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΡΙΓΑΝΗ-OREGANO Η Ρίγανη είναι ένα πολυετές, ποώδες, θαμνώδες φυτό. Η γλάστρα με τη Ρίγανη θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μέρος που το βλέπει ο ήλιος. Μπορείτε να σπείρετε τους σπόρους Ρίγανης νωρίς την Άνοιξη. Βάλτε τους σπόρους σε βάθος 1 με 1,5 εκατοστά. Ποτίστε μέχρι το χώμα να υγρανθεί. Κρατήστε το χώμα υγρό τους πρώτους μήνες. Στη συνέχεια, η Ρίγανη θα μπορέσει να αναπτυχθεί ακόμη και σε ξερικές συνθήκες όπως συμβαίνει στο φυσικό της περιβάλλον. Για να διατηρήσετε έντονη τη γεύση και το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα κομμάτια από τον κόκορα, προσθέτουμε κρύο νερό και τα βράζουμε για 20 λεπτά. Σουρώνουμε και ξεπλένουμε καλά. Στο ίδιο σκεύος, προσθέτουμε πάλι κρύο νερό και βράζουμε τον κόκορα ξανά για άλλα 20-25 λεπτά. Μόλις περάσει ο χρόνος σουρώνουμε και κρατάμε τον κόκορα στην άκρη. Σε ένα άλλο καθαρό και βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια του βρασμένου κόκορα. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ολα τα φυτικα βουτυρα οπως το βιταμ το φλορα κλπ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γρήγορη συνταγή για ορτύκια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BF%CF%81%CF%84%CF% 8D%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81%CE% B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 άτομα 800 γραμ ψαρονέφρι 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 1 φλιτζ του καφέ κόκκινο κρασί 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα 1 κουτ γλυκού ρίγανη,Αλάτι, πιπέρι 2 μεγάλες ντομάτες καλά πλυμένες 2 φλιτζ τσαγιού κασέρι λεπτοτριμμένο 800 γραμ πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο Αλάτι Κόβετε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες. Τις αλατίζετε, τις πιπερώνετε και τις αφήνετε να περιμένουν. Παίρνετε το ψαρονέφρι και το κόβετε σε χοντρές φέτες. Το κτυπάτε λίγο να αν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις ανακατεύουμε πολύ καλά να λαδωθούν παντού. Τις αδειάζουμε σε ταψί καθώς και όλα τα υγρά που υπάρχουν στο μπολ. Περιχύνουμε με το νερό και ψήνουμε στους 200°C για 1 ώρα σκεπασμένες, μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες μέσα στον κιμά γιατί χρειαζόμαστε όλα τα υγρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι να είναι στριμωγμένες. Ρίχνουμε στο ταψί και το σκόρδο, τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά ν’ αναμειχθούν όλα τα υλικά. Συμπληρώνουμε νερό μέχρι τη μέση της πατάτας (περίπου 1 ποτήρι). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις και σε αέρα για 40΄ μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις σαρδέλες, με μαχαίρι κόβουμε το κεφάλι και τραβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΟΧΗ ΠΡΟΤΟΝ ΟΤΙ ΗΝΕ ΣΚΛΙΡΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΕ ΔΕΦΤΕΡΟΝ ΕΧΗ ΠΟΛΕΣ ΙΝΕΣ ΝΕΒΡΟΝ ΗΝΕ ΤΟ ΦΑΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΣΚΟΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΡΟΦΙΛΟ, Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 20 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.