Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτ...
Απάντηση: Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια”. Θα πρέ...
Απάντηση: Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής Βράζουμε τις φέτες κολοκύθας μαζί με το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε στο μούλτι και μετράμ...
Απάντηση: Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε το δικό σας σπιτικό πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί. Είναι τόσο απλό, που σίγουρα θα δοκιμάσετε. Αναπόφευκτα θα κά...
Απάντηση: Υλικά 8 κιλά σκληρό αλεύρι (κατά προτίμησης ολικής άλεσης ή μισό-μισό) 2 κιλά προζύμι 2 κουταλιές σούπας αλάτι Νερό όσο πάρει Προετοιμασ...
Απάντηση: Συστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 φακελάκι μαγιά (ξηρή) 250 γρ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 75 γρ. ζάχαρη λευκή 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα βανίλια 1 αυ...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ νερο,μαγια,αλευρι.εα ν εχετε μηχανημα τα βαζετε ολα μεσα και πιεζετε το κουμπι για να παρει γινει.Εαν δεν εχετε ανακατεψτε τα και καντε τα ζυμ...
Απάντηση: Συνταγη απο Βεφα Επτάζυμο λέγεται το ψωμί που έφτιαχναν οι νοικοκυρές με ρεβιθομαγιά και, ως λίγα χρόνια πριν, κατόπιν παραγγελίας μερικοί φούρνοι...
Απάντηση: Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φουσκώσουν κα...
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο και φαρδύ τηγάνι το οποίο έχουμε θερμάνει καλά, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας Flora. Αφήνουμε το Flora να λιώσει, καρυκεύουμε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως γινεται σκορδαλια με ψωμι

Απάντηση: Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό παστός μπακαλιάρος ½ φλιτζάν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κολοκυθακια γεμιστα συνταγη - http://www.sidage...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: EΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ;
Απάντηση: Συστατικά 1 με 1,5 κιλό πράσα 1 μεγάλο ματσάκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 άτοµα: Για την κρέμα: 400...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/i- mamalig...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φιλέτο ψαριού παγκασιους στο φούρνο με λαχανικ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στό ζαχαροπλαστείο ΑΧΛΑΤΗΣ στην Ροδόπολη Σερρώ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ ΖΕΑΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ Μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΟΜΕΛΕΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα μπωλ ανακατεύω το χυμό από 2 πορτοκάλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νόστιμο είναι το άτιμο,αλλά για να το πετύχεις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 5 αγκινάρες 1 κιλό φασολάκια 2 κρεμμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου
Απάντηση: ντολμαδάκια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%8...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3 σκελίδες σκόρδο Ξύδι ή χυμός λεμονιού Αλάτι Εκτέλεση : Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό παστός μπακαλιάρος ½ φλιτζάνι λάδι 1 ματσάκι σέλινο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 σκελίδες σκόρδο 5 πατάτες 3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές άνηθο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Τεμαχίζουμε τον μπακαλιάρο, αφαιρούμε τα πτερύγια και την ουρά και τον ξαλμυρίζουμε για 24 ώρες. Απλώνουμε στον νταβά το σέλινο και πάνω του τα κομματάκια του μπακαλιάρου. Από πάνω ρίχνουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λάδι και νερό. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά ώσπου να χυλώσει η σάλτσα. Πριν χυλώσει όμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και βάζουμε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, τη μαγιά, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Το μίγμα πρέπει να έχει χλιαρή θερμοκρασία. Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε 2 διαφορετικά μπολ χτυπάμε ξεχωριστά τους κρόκους και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε. Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια”. Θα πρέπει να διευκρινισθεί, ότι μία τέτοιου είδους διατροφή, φυσικά και δεν υπάρχει. Διατροφή, σημαίνει να ακολουθηθεί ένα υγιεινό μοντέλο διατροφικού πλάνου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε διαιτώμενου, όχι όμως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματος του. Δεν νοείται με μία συγκεκριμένη διατροφή, ότι θα χαθεί αποκλειστικά το σωματικό λίπος από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής Βράζουμε τις φέτες κολοκύθας μαζί με το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε στο μούλτι και μετράμε ώστε να έχουμε 1,5 φλ. πολτό κίτρινης κολοκύθας με κρεμμύδι. Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ 1 κιλό από το αλεύρι μαζί με τις νιφάδες βρώμης, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και την μαγιά. Κάνουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε μέσα το λάδι, το γάλα και τον πολτό. Προσθέτουμε το χλιαρό ζουμί κολοκύθας και ανακατεύουμε σιγά-σιγά αλεύρι, τόσο ώστε ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε το δικό σας σπιτικό πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί. Είναι τόσο απλό, που σίγουρα θα δοκιμάσετε. Αναπόφευκτα θα κάνετε τις συγκρίσεις με το ψωμί που αγοράζετε από το φούρνο της γειτονιάς. Υλικά για ψωμί ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ Τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας πεντανόστιμο ψωμί είναι: α) 1 κιλό σκληρό αλεύρι (στο παράδειγμά μου χρησιμοποιώ το "Αλεύρι για παραδοσιακά ζυμωτά" από το ΑΒ. β) 1 κύβο φρέσκια μαγιά μπύρας (στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 8 κιλά σκληρό αλεύρι (κατά προτίμησης ολικής άλεσης ή μισό-μισό) 2 κιλά προζύμι 2 κουταλιές σούπας αλάτι Νερό όσο πάρει Προετοιμασία Αποβραδίς βγάζουμε από το ψυγείο το προζύμι μας Κοσκινίζουμε το αλεύρι ολικής αλέσεως ΠαρασκευήΤο πρωί βάζουμε το αλεύρι μας σε μία σκάφη ή μεγάλη λεκάνη κάνουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε μέσα το προζύμι μας. Ζεσταίνουμε 4-5 κιλά νερό, το καλοκαίρι περίπου στους 40 βαθμούς κελσίου και το χειμώνα γύρω στους 50 γιατί κρυώνει γρηγορ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 φακελάκι μαγιά (ξηρή) 250 γρ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 75 γρ. ζάχαρη λευκή 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα βανίλια 1 αυγό 60 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γρ. αλέυρι 1 κ.γ κανέλα ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ: 100 γρ. ζάχαρη λευκή 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 60 γρ. βούτυρο 1 κ.γ κανέλα Από τα υλικά της ζύμης χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αυγό και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Σε ένα άλλο σκεύος, ανακατεύουμε το γάλα με τη μαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ νερο,μαγια,αλευρι.εαν εχετε μηχανημα τα βαζετε ολα μεσα και πιεζετε το κουμπι για να παρει γινει.Εαν δεν εχετε ανακατεψτε τα και καντε τα ζυμη και το βαζετε στο φουρνο αλλα μπορειτε να φτιαξετε αλλιως δηλαδη μολις κανετε την ζυμη πλαθετε με τα χερια σας εναν μεγαλο κυκλο απο ζυμη και αναβεται καπου φωτια και το ψυνετε πανω της. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη απο Βεφα Επτάζυμο λέγεται το ψωμί που έφτιαχναν οι νοικοκυρές με ρεβιθομαγιά και, ως λίγα χρόνια πριν, κατόπιν παραγγελίας μερικοί φούρνοι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένα άσπρο μυρωδάτο ψωμί. Ευωδίαζε ο τόπος, όταν η μητέρα μου το έφερνε στο σπίτι ζεστό και ροδοψημένο από το φούρνο της γειτονιάς μας. Η μαγιά που γίνεται από τα ρεβίθια δεν πετυχαίνει πάντα. Γι’ αυτό η μητέρα μου έβαζε ρεβίθια σε 3 διαφορετικά βάζα, για να χρησιμοποιήσει αυτά που άφριζαν περισσότερο κι είχαν το χαρακτηριστικ... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγές χωρίς γλουτένη
Απάντηση:
Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φουσκώσουν κατάλληλα (και δεν θα κάτσουν), αποφύγετε να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου καθώς ψήνονται. Μπορείτε να χρωματίσετε την κρέμα με χρώμα ζαχαροπλαστικής γι να δώσετε μια τελείως διαφορετική όψη στο κέικ σας Υλικά Για 8 μερίδες Για τα σοκολατένια στρώματα Φυτικό έλαιο(μαργαρίνη) 1 ½ φλιτζάνια ζάχαρη ¾ φλιτζανιού ριζάρευρο ½ φλιτζάνι ψίχα αμυγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο και φαρδύ τηγάνι το οποίο έχουμε θερμάνει καλά, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας Flora. Αφήνουμε το Flora να λιώσει, καρυκεύουμε τα κότσια με πιπέρι και αλάτι. Τα αλευρώνουμε ελαφρά και στη συνέχεια τα σοτάρουμε στο τηγάνι μας μέχρι να πάρουν χρώμα και να ροδίσουν. Κατόπιν, ανοίγουμε τις σακούλες ψησίματος και τοποθετούμε τα κότσια μέσα. Κόβουμε τα λαχανικά εκτός από τα τοματίνια τσέρι και τα ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι που σοτάραμε τα κότσια μας προσθέτοντας λίγο ακόμα Flora... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κολοκυθακια γεμιστα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF% 83%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%BB%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
EΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 με 1,5 κιλό πράσα 1 μεγάλο ματσάκι σέλινο 1 ποτήρι λάδι περίπου 3 με 4 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες λίγη σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι (νερό όσο χρειασθεί) Για τα κεφτεδάκια: 700 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 300 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο 1 αβγό 3 κουταλιές σούπας λάδι 3 κουταλιές σούπας άσπρο κρασί 3 κουταλιές σούπας γάλα φρέσκο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μανταϊνό λίγο αλάτι Οδηγίες 1. Πλένουμε καλά τα πράσα και το σέλινο και τα κόβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 άτοµα: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-mamaligka- tis-k-basilikis.html http://greekcook.gr/syntages/ mamaligka_paradosiako_balkaniko_fagito Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φιλέτο ψαριού παγκασιους στο φούρνο με λαχανικά Υλικα: 4 φιλέτα ψαριού 5 πατάτες 4 κρεμμύδια 3 σκ.σκόρδο 4 χρωματιστές πιπεριές 1 κουτί ντοματάκια μαιντανο 1 κύβο λαχανικών αλάτι, πιπέρι 1 φλυτζ. λάδι Κόβουμε τα λαχανικά ροδέλες και τα σωτάρουμε στο λάδι. Πρώτα τα κρεμμύδια με το σκόρδο και κατόπιν τις πιπεριές και τις πατάτες. 2.Προσθέτουμε τα ντοματάκια και όλα τα υπόλοιπα υλικά. 3.Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε 1 φλ.τσαγιού νερό. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300γρ. τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα προτείνω) 1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο (αυτά με την τρύπα στη μέση :-)) 1,5 λίτρο γάλα φρέσκο 5 κουταλιές κορν φλάου λίγο ξύδι 1 κουταλιά φυτίνη λίγο λάδι 2 αυγά 80 γρ. πουμαρό αλάτι Παρασκευή της συνταγής για παστίτσιο : Αρχικά βράζουμε τα μακαρόνια για παστιτσιο με λίγο αλάτι για περίπου 8 λεπτά. Αφού βράσουνε να σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με το ασπράδι από 2 αυγά. Φυλάμε σε ενα δοχεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στό ζαχαροπλαστείο ΑΧΛΑΤΗΣ στην Ροδόπολη Σερρών και στην Λιβαδειά Σερρών και στην Χανιώτη Χαλκιδικης ενα υπέροχο πολίτικο ρεβανί με κρέμα αξίζει να το δοκιμάσετε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ ΖΕΑΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1% (0.7)!! ΤΙ ΚΙΛΟ 3 ΕΥΡΩ.2422023363 Διαβάστε περισσότερα...
για 4 ατομα
Απάντηση:
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΟΜΕΛΕΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ... ΛΟΙΠΟΝ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΑΥΓΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΕ 4 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΒΡΑΣΤΑ.1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ.1 ΝΤΟΜΑΤΑ.ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ 1 ΜΠΟΛ Κ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΡΟΔΕΛΕΣ.ΑΛΑΤΙ,ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ,Κ ΡΙΓΑΝΙ.ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ.ΖΕΣΤΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΓΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΡΟΔΕΛΕΣ. ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ.ΕΦΟΣΟΝ Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπωλ ανακατεύω το χυμό από 2 πορτοκάλια και από ένα λεμόνι, 1 κ.γ. μουστάρδα, 1 φλ.του καφέ (το μικρό) ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι(ή κύβο διαλυμένο σε νερό). όλο αυτό το ρίχνω στο ταψί με τις πατάτες και ανακεύω να πάει παντού σε όλες τις πατάτες. Ψήσιμο στους 250 βαθμούς για 45 λεπτά. Να πιάσουν κρούστα και να φύγουν όλα τα υγρά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νόστιμο είναι το άτιμο,αλλά για να το πετύχεις σωστά έχει ζόρι. Μια φορά μια Ρωσίδα γειτόνισσα μου μου έδειξε πως να τα κάνω,αλλά δεν τα κατάφερα να τα κάνω όπως αυτή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 5 αγκινάρες 1 κιλό φασολάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι λάδι 1,5 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις αγκινάρες από τα εξωτερικά φύλλα και τις ρίχνουμε σε λεκάνη με νερό και χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουν. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Ρίχνουμε τα φασολάκια και τα γυρίζουμε δύο-τρεις φορές. Προσθέτουμε 1,5 φλιτζάνι νε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ντολμαδάκια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE% BB%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE-%CE% BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF% 86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.