Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: πιπερια τουρσι - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF...
Απάντηση: τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο...
Απάντηση: Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λ...
Απάντηση: Συστατικά * Κοτοπουλο * Πολυχρωμες πιπεριες * Μανιταρια (οχι κονσερβας) * Κρεμμύδι ξερό * Πατατούλες * λάδι, αλάτι, π...
Απάντηση: Βράζουμε τις πέννες αλ ντέντε με λίγο αλάτι και μία κουταλιά της σούπας Flora Soft με βούτυρο για 8-10 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός...
Απάντηση: Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε καλά και τους δίνουμε γεύση ανακατεύοντας τα με 4-5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα μέτριο σκε...
Απάντηση: Σπιτικές συνταγές για νόστιμα φασόλια γίγαντες στον φούρνο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%...
Απάντηση: Να ρωτησεις τον Ακη;)...
Απάντηση: Υλικά: - 200 γραμμάρια spread τυριού - 1 φύλλο ζύμης κουρού - ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος - 200 γραμμάρια λευκό τυρί τριμμένο - 6 μεγάλα ξερά κρ...
Απάντηση: Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πως γινεται η καπαρη τουρσι

Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν εχω δει ποτε μου παντζαρια τουρσι. μηπως εν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi
Απάντηση: http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi
Απάντηση: Α΄ παρασκευή Ρίχνουμε το Flora Soft με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μια πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή. Θερμιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό φακές 2 μέτρια κρεμμύδια 4 σκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παίρνουμε 1/2 κιλό προζύμι από το φούρνο της γε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: λουκάνικα με θυμάρι 1/2 κιλά χωριάτικα λουκά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γαύρος λαδορίγανη Χρόνος προετοιμασίας: 30 λ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 1 κρόκο αυγού 1 κ.γ. μουστάρδα 1 κ.γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γιατι να μην αγορασεις που υπαρχει κ με γευση σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το «ταπεινό» καρότο είναι γεμάτο θρεπτικά συστα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή για γαρίδες με πιλάφι - http://www.sida...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ακολούθησε την εξής συνταγή για ψητά λαχανικά σ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια ανάμεικτα λαχανικά τουρσί (καρότο, πράσινες ντομάτες, κουνουπίδι, πιπεριές, λάχανο) ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα τα βάζετε στην κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς αλάτι για 45 λεπτά. Καθαρίζετε και τρίβετε τα κρεμμύδια και τα καρότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν εχω δει ποτε μου παντζαρια τουρσι. μηπως ενοεις ραπανακια; οπως και να χει ολα τα λαχανικα ( πιπεριες, ντοματες, μελιτζανες, καροτα, κ.α ) γινοντε με τον ιδιο τροπο σε ενα δοχειο με καπακι βαζεις τα λαχανικα σου και ριχνεις διαλυμα νερου με ξυνο που θα βρεις στα μπαχαρικα των supermaket μεχρι να σκεπαστουν τελειως ολα τα λαχανικα. επιδη τα λαχανικα ανεβαινουν στην επιφανεια, τα πιεζεις με το χερι σου για να δεις την ποσοτητα του διαλυματος που χρειαζεται. τελος για να μεινουν σκεπασμενα μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιπερια τουρσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF% 81%CF%83%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο σουπερ μαρκετ απο τα μπαχαρικα, και σε 2 εβδομαδες ειναι ετοιμες προς βρωση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λεπτά. Και το καλύτερο; Αρέσει πολύ στις γυναίκες, έστω κι αν υπάρχει η λέξη σκόρδο στη συνταγή. Βασικά ψημένο και ανακατεμένο με πολύ δεντρολίβανο, ακυρώνεται η έντονη μυρωδιά και δίνει μόνο γεύση. Πάμε, όμως να το δούμε στην πράξη: Ζητάτε από το χασάπη να σας δώσει άκοπες μπριζόλες χοιρινού, ένα ενιαίο πλευρό. Ζητάτε ανάλογα με τα πόσα άτομα είστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * Κοτοπουλο * Πολυχρωμες πιπεριες * Μανιταρια (οχι κονσερβας) * Κρεμμύδι ξερό * Πατατούλες * λάδι, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι (ακομα πιο νόστιμο είναι με τις αλλιώτικες πατάτες φούρνου) Οδηγίες 1. Λοιποοοον! Τα πράγματα ειναι απλα! 2. Ροδέλες οι πιπεριές 3. Ολόκληρα τα μανιτάρια 4. Ψιλοκομμένο το κρεμμυδι 5. Πατατούλες 6. Στο ταψί όλα μαζί... λαδάκι, αλατάκι, πιπεράκι και λεμονάκι. Λίγα μυστικά ακόμα 1ον Συνήθως βάζω μπούτια κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πέννες αλ ντέντε με λίγο αλάτι και μία κουταλιά της σούπας Flora Soft με βούτυρο για 8-10 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός τους Σε ένα μικρό σκεύος ρίχνουμε νερό, το αφήνουμε να πάρει μία γερή βράση και στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα τα πομοντόρια αφού πρώτα τα έχουμε χαράξει στο κάτω μέρος τους σταυρωτά. Τα αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά και στη συνέχεια τα βάζουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό, τα ξεφλουδίζουμε και τα ψιλοκόβουμε σε μέτριο καρεδάκι. Τις μελιτζάνες τις ψι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε καλά και τους δίνουμε γεύση ανακατεύοντας τα με 4-5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την τομάτα, τον βασιλικό, τον «Σπιτικό» ζωμό λαχανικών και το ανάλογο αλατοπίπερο. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για δέκα λεπτά ρίχνοντας μέσα στην τομάτα τον τόνο, τον μισό άνηθο Ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στα κοχύλια και τα ανακατεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπιτικές συνταγές για νόστιμα φασόλια γίγαντες στον φούρνο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%AF%CE%B3%CE% B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF% 81%CE%BD%CE%BF%CF%85 ή παραλλαγή Γίγαντες με λουκανικάκια στον φούρνο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να ρωτησεις τον Ακη;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: - 200 γραμμάρια spread τυριού - 1 φύλλο ζύμης κουρού - ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος - 200 γραμμάρια λευκό τυρί τριμμένο - 6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια - 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι - 4 αυγά - λίγο βούτυρο για να αλείψουμε τη φόρμα της τάρτας - λίγο αλεύρι για να πασπαλίσουμε τη φόρμα της τάρτας - ελαιόλαδο - αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρυθμίζουμε τη φωτιά στο δυνατό. Μόλις ζεσταθεί, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Α΄ παρασκευή Ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να λιώσει. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα ή με σύρμα, μέχρι να ενωθεί το αλεύρι με το Flora Soft με βούτυρο. Προσθέτουμε το γάλα με μια κοφτή κίνηση, συνεχίζοντας το ανακάτεμα και προσέχοντας να μη μας «σβωλιάσει» το αλεύρι, μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και αφήνουμε να σιγοβράσει, ανακατεύοντας δι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή. Θερμιδικά θα μπορούσε να αποτελέσει από ένα βραδινό μέχρι και πλήρες γεύμα, ανάλογα με την ποσότητα που θα καταναλώσουμε. Υλικά 500 γρ ανάμικτα κίτρινα τυριά χαμηλών λιπαρών (π.χ. Gouda, ρεγγάτο, τσένταρ) 1 μέτριο καρότο 1 πιπεριά φλωρίνης 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 3 αυγά 1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 50 γρ μαργαρίνη Εκτέλεση Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό φακές 2 μέτρια κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδο 3 φύλλα δάφνη 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο Αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Ξεπλένουμε τις φακές και τις βράζουμε σε κρύο νερό εξαρχής. Μόλις πάρει μια βράση, χύνουμε το νερό και το αντικαθιστούμε με καθαρό ζεστό νερό. Αφού βράσουν οι φακές, τις σουρώνουμε. Στην ίδια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Μετά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε 1/2 κιλό προζύμι από το φούρνο της γειτονιάς μας καθώς και αλεύρι χωριάτικο. Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη. Κάνουμε στη μέση λακκούβα. Ρίχνουμε μέσα το προζύμι και το ελαιόλαδο. Διαλύουμε το αλάτι στο νερό και το ρίχνουμε στη λεκάνη. Ζυμώνουμε καλά τη ζύμη, να μαζευτεί σε μπάλα και να καθαρίσουν τα τοιχώματα της λεκάνης. Σκεπάζουμε καλά τη λεκάνη και αφήνουμε να διπλασιαστεί η ζύμη, περίπου 1 ώρα και 30΄. Αδειάζουμε τη φουσκωμένη ζύμη σε λαδωμένο ταψί νο 30-32. Τη σκεπάζουμε και την α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λουκάνικα με θυμάρι 1/2 κιλά χωριάτικα λουκάνικα 130 γρ. αλεύρι 1 αυγό 1 κούπα γάλα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγο θυμάρι Λίγο βούτυρο Λίγο αλάτι Σάλτσα μουστάρδας Ετοιμασία 1.Χτυπάμε στο μπλέντερ το αλεύρι, το αυγό, το γάλα και λίγο αλάτι μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός και μετά προσθέτουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι. 2.Βουτυρώνουμε ένα ταψί, βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 5 λεπτά περίπου. 3.Ρίχνουμε τον χυλό... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται ο γαύρος λαδορίγανη;
Απάντηση:
Γαύρος λαδορίγανη Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 40 λεπτά Μερίδες: 4 Yλικά: * 1 κιλό γαύρο * ¼ κούπας χυμό λεμόνι (1 ζουμερό λεμόνι) * ½ κούπα ελαιόλαδο (κρατάμε 2- 3 κουταλιές) * Ρίγανη * Αλάτι * Φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 1 – 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 6 ντομάτες τσαμπάτες Εκτέλεση 1. Αφαιρούμε το κεφάλι και τα εντόσθια από το γαύρο και τον πλένουμε καλά. 2. Τον αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο... Διαβάστε περισσότερα...
Τα τηγανιτα καλαμαρακια μου βγαινουν παντα σκληρα.Πως γινονται στη ταβερνα και ειναι αφρατα και μαλακα?
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1 κρόκο αυγού 1 κ.γ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξύδι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (σε σκόνη) 4 σφηνάκια ελαιόλαδο ή 2 σπορέλαιο και 2 ελαιόλαδο ½ σφηνάκι νερό 1 κ.σ. λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Παρμεζάνα 2 αντζούγιες ψιλοκομμένες (προαιρετικά) Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι να μην αγορασεις που υπαρχει κ με γευση σοκολατας πχ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το «ταπεινό» καρότο είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, Β και C, καθώς επίσης και πολύτιμα ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο. Η τακτική κατανάλωση καρότων αποτελεί θαυμάσια δυναμωτική αγωγή, ειδικά για όσους αισθάνονται αδύναμοι και καταβεβλημένοι, όσους υποφέρουν από στρες και όσους αναρρώνουν από κάποια ασθένεια. Το καρότο προάγει την ανάπτυξη και την ενεργητικότητα των παιδιών και των εφήβων, και τους βοηθά να χτίσουν γερό οργανισμό με υγιείς ιστούς και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρικά. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Ύστερα προσθέτω και τα διάφορα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Τα σοτάρω και τέλος ολοκληρώνω με το σπανάκι και τα χόρτα ψιλοκομμένα. Όταν σοταριστούν όλα τα υλικά μου, προσθέτω νερό και αφού πάρει μια βράση, αλατοπιπερώνω & προσθέτω το χυμό απο το λεμόνι. Το φαγητό είναι έτοιμο όταν έχουν εξατμιστεί όλα τα υγρά του. ΥΛΙΚΑ : 500 γρ. σπανάκι 3 πράσα 1 κιλό διάφορα άγρια χόρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχνεις το ρυζι και οταν θα εχει βρασει(μετα απο 15 λεπτα περιπου) το σουρωνεις στο σουρωτηρι,το ξαναβαζεις στην κατσαρολα και ριχνεις βιταμ μαγειρικης για να μην λασπωσει και κολλησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για γαρίδες με πιλάφι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE% B2%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
η διαιτα μου περιεχει σαλατες και εμενα δεν μου αρεσουν. πως μπορω να φτιαξω ψητα λαχανικα με λιγο λαδι και τι καρυκευματα πρεπει να βαλω ετσι ωστε να ειναι νοστιμα? Υπάρχει τρόπος να τα φιλοκόχω μετα και να τα φτιαξω σαλατα με κατι αλλο ωμο?
Απάντηση:
Ακολούθησε την εξής συνταγή για ψητά λαχανικά στο φούρνο. Είναι χορταστική, με ελάχιστο λάδι και αρκετά νόστιμη. Υλικά (για περίπου 4 μερίδες) 200 γρ. μικρές καθαρισμένες πατάτες 2 μέτρια κρεμμύδια 300 γρ. μανιτάρια 200 γρ. μικρές ντομάτες 4 κ.σ. ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι (προαιρετικά κόκκινες πιπεριές, μελιτζάνες και κολοκυθάκια). Κόψε τις πατάτες και τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια σε φέτες και προθέρμανε το φούρνο στους 150°C. Άλειψε με 2 κ. σούπας ελαιό... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 36 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.