Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Δέν ξέρω γιά τί ηλικίες μιλάμε εδώ..Αλλά αν είναι ενήλικοι καλό θά είναι νά γνωρισθούν πρώτα γιά νά ξεκαθαρισθούν κάποια πράγματα.Πρός αυτήν τήν κ...
Απάντηση: γραφτα καλυτερα στις λεπτομερειες...
Απάντηση: της αθηνας...
Απάντηση: Το blogspot είναι καλή, αλλά η επιτυχία δεν εξαρτάται από την σελίδα αλλά από αυτά που θα γράφεις στο blog...
Απάντηση: οχι !απλός μετρά πρώτα τα υπέρ και τα κατά! και μετά αποφασηζη αν θα το κάνη σε αυτο που σκεφτετε! γιατί έχει την γνώση της ηλικίας!και την εμπειρ...
Απάντηση: Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια...
Απάντηση: Εγώ πιστεύω ότι θέλουν να έχουμε κανονικές αναλογίες.Όχι τεράστιο στήθος και πισινό.Άσε που για να έχει πολύ μεγάλο στήθος η πωπό πρέπει να είσαι κ...
Απάντηση: Όχι απαραίτητα.Παίζουν ρόλο οι εμπειρίες που έχει περάσει ο καθένας στη ζωή του.Άν κάνουμε σύγκριση ας πούμε ανάμεσα σε 2 άτομα που ο ένας είναι 40...
Απάντηση: ισως ναι.σιγουρα παντως νοσταλγει την παιδικη του ηλικια και υπαρχουν φορες που νιωθει σαν παιδι...
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμέ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Πρωινο μου συνταγες μεγα

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα πομοντόρια, καθαρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μου...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
http://www.memoric.gr/web/pages/links4others/ lemoncake Θέλω μεγάλο κομμάτι έτσι;! :) Διαβάστε περισσότερα...
γλυκο
Απάντηση:
θέλω το γλυκο μπανοφλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σίγουρα αυτή η δύναμη τού σύμπαντος είναι κρυμμέν πολύ βαθειά μέσα στήν ψυχή του ανθρώπου,και βέβαια είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει.Χρειάζεται ωριμότητα αλλά καί συνεχή αναζήτηση για να τήν βρεί ο ανθρωπος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
Μία φίλη μου γουστάρει έναν 2 χρόνια μεγαλύτερο της και δεν φτάνει η διαφορά ηλικίας είναι και πολύ πιο κοντή από αυτόν και θέλει να του πει να τα φτιάξουν (δεν έχει καμιά ελπίδα) και δεν ξέρει άμα αυτός έχει ήδη σχέση να της πω ότι δεν έχει ελπίδες ή να την αφήσω στην τρέλα της;
Απάντηση:
Δέν ξέρω γιά τί ηλικίες μιλάμε εδώ..Αλλά αν είναι ενήλικοι καλό θά είναι νά γνωρισθούν πρώτα γιά νά ξεκαθαρισθούν κάποια πράγματα.Πρός αυτήν τήν κατεύθυνση, ισως νά μπορούσες νά τήν βοηθήσεις καί σύ,αν υπάρχουν κοινοί φύλλοι καί γνωστοί σας, μέ τό νεαρό πού είναι ξετρελαμμένη η φίλη σου.. Οσο γιά τά δύο χρόνια πού είναι μεγαλύτερό της δέν νομίζω οτι τίθεται θέμα...καί πάλι αν μιλάμε τιά ηλικίες από 18 ετών καί ανω.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γραφτα καλυτερα στις λεπτομερειες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Το blogspot είναι καλή, αλλά η επιτυχία δεν εξαρτάται από την σελίδα αλλά από αυτά που θα γράφεις στο blog. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι !απλός μετρά πρώτα τα υπέρ και τα κατά! και μετά αποφασηζη αν θα το κάνη σε αυτο που σκεφτετε! γιατί έχει την γνώση της ηλικίας!και την εμπειρία της ζωής! ενώ ο νεος τολμά πιο απερίσκεπτα !!αυτή είναι οι διαφορά του θαρους σε γενικές γραμες!!αλλα πάντα θα υπάρχουν και η εξαίρεσης!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια. Διαβάστε περισσότερα...
Αγόρια:Θέλετε να χουμε ωραια οπίσθια κ μικρό έως καθόλου στήθος; ή μεγαλο στήθος;
Απάντηση:
Εγώ πιστεύω ότι θέλουν να έχουμε κανονικές αναλογίες.Όχι τεράστιο στήθος και πισινό.Άσε που για να έχει πολύ μεγάλο στήθος η πωπό πρέπει να είσαι και χοντρή.Ξέρω δεν συμβαίνει πάντα,αλλά όταν δεν συμβαίνει το σώμα φαίνεται δυσανάλογο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι απαραίτητα.Παίζουν ρόλο οι εμπειρίες που έχει περάσει ο καθένας στη ζωή του.Άν κάνουμε σύγκριση ας πούμε ανάμεσα σε 2 άτομα που ο ένας είναι 40 χρονών και του ήρθαν στη ζωή τα πράγματα κάπως βολικά και σε έναν άλλο που είναι στην ίδια ηλικία αλλά δουλεύει από τα 12 του,ποιός θα έχει μεγαλύτερη πείρα από τη ζωή;Ποιός θα έχει κάνει περισσότερα λάθη στη ζωή του για να έχει διδαχτεί κιόλας; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ισως ναι.σιγουρα παντως νοσταλγει την παιδικη του ηλικια και υπαρχουν φορες που νιωθει σαν παιδι Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
http://www.public.gr/product/perifereiaka/ networking/3g-modems/3g-modems-huawei-e3131/ prod3040422pp/
Απάντηση:
Τίποτα από τα 2 χρησιμοποιεί μια sim σαν αυτές που έχουν τα κινητά για να σου παρέχει ίντερνετ από κάποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας, με κάποιο αντίτιμο φυσικά, το οποίο δεν ενδείκνυται για πολύωρη χρήση του ίντερνετ μιας και ο λογαριασμός θα φτάσει στα ύψη, άντε λίγο fb κανένα email, καμιά είδηση, και γενικά σελίδας που δεν έχουν πολλά δεδομένα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η αλήθεια είναι πώς τό σκέφθηκα πρίν δυό χρόνια καί εγώ,αλλά καί τό προσπάθησα,ομως συναισθηματικά δέν μπόρεσα νά αποκόψω τούς δεσμούς μέ τήν πατρίδα,τούς γονείς καί τούς φίλους μου..Εμεινα εδώ,καί δέν τό μετάνιωσα.. Ισως εσύ νά τά καταφέρεις!τι νά σου πώ!Κυρίως είναι θέμα επαγγελματικό,αλλά καί συναισθηματικό,γιά μένα,καί πρέπει νά τό εξετάσεις μέ προσοχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βασικα δεν εχουν ολα τα καναλια τελετεξτ.το mega παλια ειχε αλλα εδω και ενα χρονο περιπου το εχει βγαλει και εχει βαλει αυτο για τους υποτιτλους το οποιο δεν ισχυει για ολοα τα προγραμματα του καναλιου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα μαρινάρουμε με το χυμό από τα μοσχολέμονα. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και στην συνέχεια μαγειρεύουμε τη σύβρασή μας. Όταν δέσει ελαφρά η σύβραση όλων των υλικών, περιχύνουμε με αυτήν τα φιλέτα της γλώσσας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύρια μαζί με το αλάτι. Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε στο 1/3 του νερού τη μαγιά και την ζάχαρη. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, κατόπιν κάνουμε μία λακουβίτσα και ρίχνουμε στη μέση της το υπόλοιπο χλιαρό νερό και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο σιγά σιγά και εναλλάξ. Στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα χέρια μας για 25 λεπτά. Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη σε θερμό μέρος για να ξεκουραστεί και να φουσκώσει έως ότου διπλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα σιγοβράζουμε για 20΄ έως ότου ο κιμάς γίνει τρυφερός και τραβήξει τα υγρά του Για τη βάση του μουσακά Τηγανίζουμε τα λαχανικά στη φριτέζα μας, τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι και στη συνέχεια σε απορροφητικό χαρτί Για τη μπεσαμέλ Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει. Ψήνουμε το αλεύρι μέσα στο σκεύος με το flora soft με βούτυρο μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα πομοντόρια, καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο Τρίβουμε τη φέτα Ταϋγέτου ή το ταλαγάνι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τις φέτες των κρεμμυδιών και προσθέτουμε ½ ποτήρι καυτό νερό, τα σκεπάζουμε και τα σιγομαγειρεύουμε έως ότου μαλακώσουν και μαραθούν. Ψιλοκόβουμε τις ξεφλουδισμένα πομοντόρια σε μικρό καρεδάκι. Πλένουμε και χαράζουμε τις μελιτζάνες, τις τρυπάμε σε διάφορα σημεία με πιρούνι, τις βουτάμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε τους σπιτικούς ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 42 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.