Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμάρια βούτυρο 250 ml νερό 150 γραμμάρια Αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 4 αυγά Υλικά για τη σοκολάτα: 200 γραμμάρι...
Απάντηση: αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!!...
Απάντηση: 900 το εξαμηνο...
Απάντηση: ναι το ΒΟΣΣ...
Απάντηση: Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Βιταμ 100γρ άχνη ζάχαρη 3 κρόκοι αβγού 4κ.σ. νερό κρύο 2 ασπράδια αβγού Για τη γέ...
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλακια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κροκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονι...
Απάντηση: Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας γιατι αμα την ηξερα θα του εκλεινα το μαγαζι...Ξερω μια αλλη: ΥΛΙΚΑ: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα ...
Απάντηση: μπες στην αναζητησε συνταγη της παρεας θα βρεις ευκολεσ και νοστιμες συνταγες για τα παντα...
Απάντηση: http:// www.supersyntages.gr /%CF%83%CF%85%CE%BD% CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82/%CE%BC%CF% 89%CF%83%CE% B1%CE%B9%CE%BA%CF% 8C-%CE%BA%CE%BF%CF% 81%CE%BC%...
Απάντηση: Το πιο γνωστό προφιτερόλ απο όσο ξέρω είναι του Ανδριά.Το βρήκα;Τί κερδίζω;...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Προφιτερολ παρλιαρος

Απάντηση: προφιτερολ του παρλιαρου πως να κανω
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C/ 200°C (α...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Νομιζω οτι ο Παρλιαρος... "το καβουρδιζει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αργυρω λιμοντσελο http://www.argiro.gr/recipes/...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 400 γρ. αλεύρι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 1 κουτί μόρφατ 1 κουτί μόρφατ γεμάτο μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Fresh: Λ Κηφισίας 162, Ψυχικό (τηλ. 210- 675380...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ηροδοτου 24 στο Κολωνακι, το μαγαζι λεγεται Swe...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι, στο Κολωνακι, Ηροδοτου 24
Απάντηση: Ενώ είμαι φαν του Fresh (Παρλιάρος) έχω δοκιμάσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πέθανε ο Μανώλης Ρασούλης
Απάντηση: Για προφιτερόλ..... http://www.mageirikesdia...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: – Sweet Alchemy,By Stelios Parliaros Ηροδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ισως αν εψαχνες στις γλυκες αλχημειες του MEGA
Απάντηση: ναι αλλα την παλια συνταγη που ειχε κανει με βο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Sweet Alchemy by Stelios Parliaros Ηροδοτου 24...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

τι υλικα χρειαζονται
Απάντηση:
προφιτερολ του παρλιαρου πως να κανω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C/ 200°C (αέρα). Ζεσταίνουμε το Flora Soft και το νερό σε ένα μεγάλο σκεύος μέχρι να λιώσει. Μόλις βράσει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη. Σπάμε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι. Τα προσθέτουμε σταδιακά στη ζύμη και χτυπάμε γρήγορα. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε 2 δίσκους ψησίματος. Βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ και φτιάχνουμε μπάλες στο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομιζω οτι ο Παρλιαρος... "το καβουρδιζει το φιστικι", μερικες φορες "μελωνει και το παστελι", δεν εχεις δει πως "το φυσαει το αχνιστο"; χαχα! Αλλα σιγουρα "το σηκωνει το σακακι".... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αργυρω λιμοντσελο http://www.argiro.gr/recipes/limoncello Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμάρια βούτυρο 250 ml νερό 150 γραμμάρια Αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 4 αυγά Υλικά για τη σοκολάτα: 200 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 200 ml γάλα 100 γραμμάρια ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 300 ml κρέμα γάλακτος Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε νερό και προσθέτουμε το βούτυρο και το αλάτι. Βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέστε το αλεύρι και τη ζάχαρη.Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο. Αφήστε να κρυώσει ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
900 το εξαμηνο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Για τη ζύμη 350γρ αλεύρι μαλακό 200 γρ Βιταμ 100γρ άχνη ζάχαρη 3 κρόκοι αβγού 4κ.σ. νερό κρύο 2 ασπράδια αβγού Για τη γέμιση 6 αβγά 200 γρ. ζάχαρη 90ml χυμό λεμονιού (φρέσκος χυμός λεμονιού από 3 λεμόνια) 2 κ. γλυκού. ξύσμα λεμονιού ( από 3 λεμόνια) 180ml κρέμα γάλακτος NOYNOY Διαδικασία Για τη ζύμη: κοσκινίστε το αλεύρι μαζί με τη ζάχαρη. Κόψτε το Βιταμ σε μικρούς κύβους και τρίψτε το με το αλεύρι . Ρίξτε τους κρόκους και το νερό κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλακια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κροκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγί Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λίγη απ την κρέμα για να γεμίσετε τα σου αργότερα. Ρίξτε την κουβερτούρα σε κομματάκια μέσα στην πολύ κρέμα κι ανακ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας γιατι αμα την ηξερα θα του εκλεινα το μαγαζι...Ξερω μια αλλη: ΥΛΙΚΑ: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλακια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κροκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στην αναζητησε συνταγη της παρεας θα βρεις ευκολεσ και νοστιμες συνταγες για τα παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.supersyntages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%BC%CF%89%CF%83%CE% B1%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF% 8C%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF% 84%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Εγω ξερω....και οποιοι δεν το ξερουν καιρος να το μαθουν.Αν δεν το πει κανενας,πριν κλεισω την ερωτηση θα το αποκαλυψω.Γιατι το ΡΩΤΗΣΕ ειναι για να μαθαινεις!
Απάντηση:
Το πιο γνωστό προφιτερόλ απο όσο ξέρω είναι του Ανδριά.Το βρήκα;Τί κερδίζω; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 400 γρ. αλεύρι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη 600 ml γάλα 2 αβγά 1.1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1.1/2 κ.γ. βανίλια Εκτελεση: Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ. Προσθέστε το γάλα και το βούτυρο λιωμένο. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα αβγά στο τέλος. Αφήστε τον χυλό να σταθεί για μισή ώρα. Ψήστε τις βάφλες σε ειδική ψηστιέρα (βαφλιέρα) και σερβίρετε με κρέμα σαντιγύ/μαρμελάδα τις αρεσκείας σας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί μόρφατ 1 κουτί μόρφατ γεμάτο με άχνη 2 βανίλιες 5 αυγά 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 μικρό βιτάμ λίγο κονιάκ 2 κουβερτούρες 2 πακέτα μπισκότα marie 1 ποτήρι κρύο γάλα Εκτελεση: Χτυπάμε το μόρφατ με την άχη Ρίχνουμε τις βανίλιες και το κονιάκ και το βάζουμε στο ψυγείο. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε. Σε μια κατσαρόλίτσα λιώνουμε το βιτάμ και τις κουβερτούρες. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και το ανακατεύουμε με τα αυγά και τη ζάχαρη και περιμένουμε λίγο να πήξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Fresh: Λ Κηφισίας 162, Ψυχικό (τηλ. 210- 6753802), Λ. Κηφισίας 359, Ερυθραία, τηλ. 210-8000072, 210-8085985), Κ. Βάρναλη, Χαλάνδρι, (τηλ. 210-6896240), Κριεζώτου 12, Κολωνάκι (τηλ. 210-3625003) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ?
Απάντηση:
το μιξερ του παρλιαρου ειναι artisan της kitchenaid και θα το βρεις στην παρουσιαση Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ηροδοτου 24 στο Κολωνακι, το μαγαζι λεγεται Sweet Alchemy Τηλεφωνο: 2107240205 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι, στο Κολωνακι, Ηροδοτου 24 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ενώ είμαι φαν του Fresh (Παρλιάρος) έχω δοκιμάσει μια καλύτερη συνταγή για τρουφάκια με εξαιρετικά λεπτή γεύση από αυτό το site : http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF% 85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέθανε ο Μανώλης Ρασούλης Διαβάστε περισσότερα...
θελω μαι συνταγη για προφηιερόλ με κρεμα και μους σοκολάτας για 6 ατομα να ειναι καλη που να μην μπορείς να αντοσταθείς (να γλυφεις τα δαχτυλά σου)
Απάντηση:
Για προφιτερόλ..... http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ profiterol.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ζαχαροπλαστειο του παρλιρου
Απάντηση:
– Sweet Alchemy,By Stelios Parliaros Ηροδότου 24, 210 7240.205 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ισως αν εψαχνες στις γλυκες αλχημειες του MEGA Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι αλλα την παλια συνταγη που ειχε κανει με βουτυρο lurpak Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Sweet Alchemy by Stelios Parliaros Ηροδοτου 24 Κολωνακι τηλ 210 7240205 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 26 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.