Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας γιατι αμα την ηξερα θα του εκλεινα το μαγαζι...Ξερω μια αλλη: ΥΛΙΚΑ: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα ...
Απάντηση: μπες στην αναζητησε συνταγη της παρεας θα βρεις ευκολεσ και νοστιμες συνταγες για τα παντα...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/gliko- tou- koutaliou- karpouzi.html...
Απάντηση: Το πιο γνωστό προφιτερόλ απο όσο ξέρω είναι του Ανδριά.Το βρήκα;Τί κερδίζω;...
Απάντηση: Υλικα: 1 κουτί μόρφατ 1 κουτί μόρφατ γεμάτο με άχνη 2 βανίλιες 5 αυγά 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 μικρό βιτάμ λίγο κονιάκ 2 κουβερτούρες 2 πακέτα...
Απάντηση: ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ...
Απάντηση: Για προφιτερόλ..... http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ profiterol.html...
Απάντηση: ναι...
Απάντηση: υλικα · 1 πακετο μπισκοτα τυπου πτι μπερ · 4 μηλα · 1 κουπα τριμμενο ινδοκαρυδο · 3 κουταλιες της σουπας αχνη ζαχαρη · 1 φακελο πουτιγκα με...
Απάντηση: προφιτερολ του παρλιαρου πως να κανω...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Προφιτερολ βεφα

Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C/ 200°C (α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμάρια βούτυρο 250 ml νερό 150...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνταγή Προφιτερόλ (Profiterol) Υλικά Για τα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 10 σου, έτοιμα Για την κρέμα: 2 φλιτζ. γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα χρειαστείς 40 σουδάκια μικρά, 1 1/2 κούπα γά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Λοιπόν για σπιτικό π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για προφιτερόλ με σοκολάτα θα χρειαστούμε 1 λίτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας θ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%BF%CF%8D% CF...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν τους πάρεις να τους φτιάξεις εσύ πάντως πιο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα μαζί με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν είναι μαύρη σύμφωνα με μια έρευνα που πραγμα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου βρίσκεται ΗΡ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C/ 200°C (αέρα). Ζεσταίνουμε το Flora Soft και το νερό σε ένα μεγάλο σκεύος μέχρι να λιώσει. Μόλις βράσει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη. Σπάμε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι. Τα προσθέτουμε σταδιακά στη ζύμη και χτυπάμε γρήγορα. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε 2 δίσκους ψησίματος. Βάζουμε τη ζύμη σε κορνέ και φτιάχνουμε μπάλες στο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμάρια βούτυρο 250 ml νερό 150 γραμμάρια Αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 4 αυγά Υλικά για τη σοκολάτα: 200 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 200 ml γάλα 100 γραμμάρια ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 300 ml κρέμα γάλακτος Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε νερό και προσθέτουμε το βούτυρο και το αλάτι. Βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέστε το αλεύρι και τη ζάχαρη.Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο. Αφήστε να κρυώσει ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλακια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κροκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγί Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λίγη απ την κρέμα για να γεμίσετε τα σου αργότερα. Ρίξτε την κουβερτούρα σε κομματάκια μέσα στην πολύ κρέμα κι ανακ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας γιατι αμα την ηξερα θα του εκλεινα το μαγαζι...Ξερω μια αλλη: ΥΛΙΚΑ: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλακια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κροκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στην αναζητησε συνταγη της παρεας θα βρεις ευκολεσ και νοστιμες συνταγες για τα παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-tou- koutaliou-karpouzi.html Διαβάστε περισσότερα...
Εγω ξερω....και οποιοι δεν το ξερουν καιρος να το μαθουν.Αν δεν το πει κανενας,πριν κλεισω την ερωτηση θα το αποκαλυψω.Γιατι το ΡΩΤΗΣΕ ειναι για να μαθαινεις!
Απάντηση:
Το πιο γνωστό προφιτερόλ απο όσο ξέρω είναι του Ανδριά.Το βρήκα;Τί κερδίζω; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί μόρφατ 1 κουτί μόρφατ γεμάτο με άχνη 2 βανίλιες 5 αυγά 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 μικρό βιτάμ λίγο κονιάκ 2 κουβερτούρες 2 πακέτα μπισκότα marie 1 ποτήρι κρύο γάλα Εκτελεση: Χτυπάμε το μόρφατ με την άχη Ρίχνουμε τις βανίλιες και το κονιάκ και το βάζουμε στο ψυγείο. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε. Σε μια κατσαρόλίτσα λιώνουμε το βιτάμ και τις κουβερτούρες. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και το ανακατεύουμε με τα αυγά και τη ζάχαρη και περιμένουμε λίγο να πήξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΤΡΙΜΕΝΟ, 2 ΑΥΓΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΠΑΡΙΖΑ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ(ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! Διαβάστε περισσότερα...
θελω μαι συνταγη για προφηιερόλ με κρεμα και μους σοκολάτας για 6 ατομα να ειναι καλη που να μην μπορείς να αντοσταθείς (να γλυφεις τα δαχτυλά σου)
Απάντηση:
Για προφιτερόλ..... http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ profiterol.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ατομικο προφιτερολ με βαση απο μπισκοτα (οτι ειδους)
Απάντηση:
υλικα · 1 πακετο μπισκοτα τυπου πτι μπερ · 4 μηλα · 1 κουπα τριμμενο ινδοκαρυδο · 3 κουταλιες της σουπας αχνη ζαχαρη · 1 φακελο πουτιγκα με γευση σοκολατα · 2 ½ ποτηρια γαλα · 2 κουταλιες ζαχαρη · 50γρ σοκολατα κουβερτουρα · σαντιγι για το γαρνιρισμα εκτελεση φτιαχνουμε την πουτιγκα με το γαλα, τη ζαχαρη και τη σοκολατα συμφωνα με τις οδηγιες στη συσκευασια. μολις πηξει, ακουμπαμε στην επιφανεια της ενα κομματι μεμβρανη για να μην κανει πετσα και την αφηνουμε να κρυωσει λιγο.... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα χρειαζονται
Απάντηση:
προφιτερολ του παρλιαρου πως να κανω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή Προφιτερόλ (Profiterol) Υλικά Για τα Σου (προαιρετικά, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα) - 1 κούπα νερό - ½ κούπα βούτυρο - 1 κούπα αλεύρι - ½ κουταλάκι αλάτι - 4 αυγά Κρέμα Ζαχαροπλαστικής - 4 κρόκους αυγού - 100 γρ. Ζάχαρη - 50 γρ. Αλεύρι - 1 λίτρο φρέσκο γάλα - 1 στικ βανίλια - 100 γρ. Κρέμα Γάλακτος Σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικό, αλλά καλό) - 100 γρ. κουβερτούρας - 100 γρ. κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Για τα Σου Προσθέτουμε το βούτυρο, το νερό και το αλάτι σε ένα ... Διαβάστε περισσότερα...
Ψάχνω μια εύκολη συνταγή για προφιτερόλ.
Απάντηση:
Υλικά: 10 σου, έτοιμα Για την κρέμα: 2 φλιτζ. γάλα, ζεστό 6 κρόκους αβγών 1φλιτζ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. αλεύρι Για το γλάσο: 400 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα 3 κουταλιές μαργαρίνη Για το γαρνίρισμα: σαντιγί αμύγδαλα, φιλέ Τι κάνουμε: Για να φτιάξουμε την κρέμα, ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να αρχίσει να βράζει και το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη μαζί με τους κρόκους και τα χτυπάμε καλά με το αναδευτήρι ή με το μίξερ, έως ότου λιώσει η ζάχαρη και ασπρίσει... Διαβάστε περισσότερα...
Μια καλή συνταγή για προφιτερόλ παρακαλώ με λεπτομέρειες γιατί δε τα καταφέρνω και πολύ καλά στα γλυκά!
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 40 σουδάκια μικρά, 1 1/2 κούπα γάλα, 4 κουταλιές κορν φλάουρ, 1/2 κούπα ζάχαρη, 5 κροκάδια, 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια, 500 γρ. σαντιγύ. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι 45 λεπτά. Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τα κροκάδια. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας ζωηρά και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά ή σε μπεν μαρί, να πήξει. Ρίξτε την κουβερτούρα σε κομματάκια μέσα στην κρέμα κι ανακατέψτε τη να λιώσει... Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα, σκέφτομαι να δοκιμάσω επιτέλους να φτιάξω ένα σπιτικό προφιτερόλ, θα ήθελα μια καλή και εύκολη συνταγή για προφιτερόλ
Απάντηση:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Λοιπόν για σπιτικό προφιτερόλ θα χρειαστείς: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλάκια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κρόκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ 1. Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. 2. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λίγη απ' την κρέμα για να γεμίσετε τα σου αργότερα. 3... Διαβάστε περισσότερα...
Γεια σας θα ήθελα μια εύκολη συνταγή για προφιτερόλ με σοκολάτα!
Απάντηση:
Για προφιτερόλ με σοκολάτα θα χρειαστούμε 1 λίτρο γαλα 100 γρμ. αλευρι [για ολες τις χρησεις] 300 γρμ. σοκολατα κουβερτουρα 1 κουτι κρεμμα γαλακτος ή σιροπι σουδάκια κρέμα πατισερί σαντιγύ Φτιάχνει 7-8 μπολακια Οδηγίες 1. Βραζουμε το γαλα μαζι με το αλευρι, ανακατευοντας συνεχεια. 2. Μολις βρασει και πηξει καπως, κλεινουμε τη φωτια και ριχνουμε μεσα την κουβερτουρα για να λιωσει. 3. Ανακατευουμε να παρει το χρωμα της σοκολατας και το αφηνουμε να κρυωσει. 4. Ριχνουμε τη κρεμμα ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω προφιτερόλ με παγωτό μέσα;
Απάντηση:
Για προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας θα χρειαστείτε 24 σου μικρά (θα τα παραγγείλετε στο ζαχαροπλαστείο αν δεν θέλετε να τα φτιάξετε) 750 γραμμ. παγωτό βανίλια Για τη σάλτσα σοκολάτας 250 ml γάλα 250 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα 50 γραμμ. ζάχαρη 40 γραμμ. βούτυρο 5O ml κρέμα γάλακτος Γεμίζετε τα μικρά σου, χρησιμοποιώντας κορνέ ζαχαροπλαστικής, με ένα καλό παγωτό βανίλια. Τα αφήνετε στην κατάψυξη έως ότου τα σερβίρετε. Για να ετοιμάσετε τη σάλτσα σκολάτας: βράζετε σε μπεν μαρί το γ... Διαβάστε περισσότερα...
λόγω αλλεργίας από τις βαφές μαλλιών που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, ακόμα βαφές όπως του KORRE, ψάχνω να βρω αν υπάρχει βεφή μαλλιών χωρίς χημικές ή τοξικές ουσίες. Ας είναι μόνο από νερό και ας φεύγει η βαφή στο λούσιμο.
Απάντηση:
Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περιέχουν το συστατικό PPD οπότε πρέπει να καταφύγεις σε φυσικές βαφές. Για τις φυσικές βαφές μαλλιών: Οι φυσικές χρωστικές που έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην βαφή μαλλιών είναι η χέννα, το χαμομήλι και το ίντιγκο. Χέννα: Σκόνη κόκκινου ή καφέ χρώματος, παράγεται από αποξηραμένα φύλλα φυτών της οικογένειας lawsonia. Η σύσταση της χέννας μοιάζει πολύ με αυτήν του φλοιού της τρίχας με αποτέλεσμα να προσκολλάται στην επιφάνεια της χωρίς ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF% 81%CF%84%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE% AD%CE%BB%CE%B1?stags=1&adv=1 ΙΣΩΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΕΔΩ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν τους πάρεις να τους φτιάξεις εσύ πάντως πιο φτηνοί θα βγουν :-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο μας και κρατάμε στην άκρη 3 φύλλα. Απλώνουμε άλλα 3 φύλλα στο ταψί αλειμμένα καλά με Flora. Πασπαλίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγη ποσότητα από τη γέμιση και σκεπάζουμε με άλλο φύλλο. Ξαναρίχνουμε λίγη από τη γέμιση και συνεχίζουμε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση. Σε κάποιες από τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο. Όταν λιώσουν και ομογενοποιηθούν μεταξύ τους προσθέτουμε τα πολύ καλά τριμμένα μπισκότα. Προσθέτουμε το αλκοόλ και ζυμώνουμε καλά. Σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και φτιάχνουμε μικρούς βόλους - σοκολατάκια. Τα τοποθετούμε σε δίσκο και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν. Τέλος, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα πανάρουμε στην τριμμένη ινδική καρύδα. Τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο και τα σερβίρουμε κρύα. Διαβάστε περισσότερα...
οταν λεμε λιγη σοκολατα εννοουμε ας πουμε μια την ημερα?και καθε ποτε μπορω να τρωω?μια δυο φορες την εβδομαδα?απο ποση ποσοτητα?
Απάντηση:
αν είναι μαύρη σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας η ιδανική ποσότητα είναι 6,7 gr ημερισίως.είτε είναι μαύρη είτε είναι γάλακτος 20gr είναι η max ημερίσια δόση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και το μέλι για 3 λεπτά και ανά 3 λεπτά προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο, τους ξηρούς καρπούς, το ξύσμα, την καννέλα και το μοσχοκάρυδο. Στο τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι με το baking powder ή τη σόδα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.supersyntages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%BC%CF%89%CF%83%CE% B1%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF% 8C%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF% 84%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
που βρισκεται το ζαχαροπλαστειο του στελιου παρλιαρου
Απάντηση:
Το κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου βρίσκεται ΗΡΟΔΟΤΟΥ 24, ΚΟΛΩΝΑΚΙ Τηλ. 2107240205 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βαθμ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 20 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.