Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: καληνυχταααα :))...
Απάντηση: Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβαια να κάν...
Απάντηση: Υλικά: 400 γρ φύλλο μπακλαβά ½ φλ. βούτυρο για τα φύλλα 1 φλ. ζάχαρη 3 φλ. αμυγδαλόψιχα κοπανισμένη με τη φλούδα 1 φλ. φ...
Απάντηση: Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια 1 ποτήρι νερό 500 γραμμ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός...
Απάντηση: μπορεί γτ έβαλες το δαχτυλάκι σου στο βάζο με το γλυκό :P...
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν...
Απάντηση: Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολ...
Απάντηση: Πωωω,,τρελενομαι γ γλυκα..τρωω τ παντα..δν μ αρεσουν ομως ιδιαιτερα τ κουταλιου..οστωσο η αδυναμια μ ειναι οι τουρτες κ γενικα τ γλυκα τ ταψιου.τρε...
Απάντηση: πρώτα αλμυρό και μετά γλυκό,αν και προσπαθώ να τα αποφεύγω τα γλύκα με παχαίνουν:P εσύ kristincrazy αλμυρό η γλυκό;...
Απάντηση: ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γινεται.απλα μετριασε την ζαχαρη...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Που μπορω να βρω γλυκα σε χονδρικη τιμη

Απάντηση χρήστη: πολυ απλα ρωτα σε ενα ζαχαροπλαστειο...τα πιο πολλα δινουν και χονδρικη Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αυτη ειναι δουλεια που πρεπει να την κανεις εσυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζαχαρωσε θελεις να πεις; Ξαναβρασε το γλυκο αρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γαλακτομπούρεκο, μελομακάρονα τα χριστούγεννα,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΓΛΙΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αχου βαλε μου λιγο!!!:)
Απάντηση: Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αγαπημένη συγκεκριμένη γεύση σε γλυκό του κουτα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα το ξαναβρασεις προσθετοντας μια κουπα νερο κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μαπα γλυκο
Απάντηση: Κι εγω τρελαινομαι για χαλβα φαρσαλων! Το καζαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 2 κιλά ακτινίδιο 1 κιλό ζάχαρη 1 λεμό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1. βάζεις μια κουταλιά καφέ 2. 2 ή 3 κουταλιές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση:
Απάντηση: ξανα βραζεισ και βαζεισ λιγο λεμονι

Απαντήσεις ερωτήσεων

Εμ...λέω να κάνω η μηλόπιτα με παγωτό ή κεικ.Τι προτιμάτε; Τι θέλετε να σας φτιάξω; :p
Απάντηση:
Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερο πού θά προτιμούσα αυτήν τήν στιγμή.. Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να διαθέσω γλυκά του κουταλιού δικής μου παραγωγής;Διατηρώ επιχείρηση και μπορώ να κόψω και τιμολόγιο.
Απάντηση:
Αυτη ειναι δουλεια που πρεπει να την κανεις εσυ ή καποιος συνεργατης σου, θα πρεπει να επισκευτεις καταστηματα που μπορουν να βαλουν στο ραφι το προϊον σου, οπως super markets, ζαχαροπλαστεια, καβες, ακομα κ σε ψιλικα πουλανε γλυκα σε συσκευασια! Φανταζομαι θα υπαρχει πιστοποιηση με την ετικετα της εταιριας παραγωγης (δικης σου), ταινια ασφαλειας, ημερομηνια ληξης του προϊοντος κλπ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://faghta-giagias.blogspot.com/2013/04/blog- post_10.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζαχαρωσε θελεις να πεις; Ξαναβρασε το γλυκο αραιωνοντας το με 1 κουπα νερο και 1 κουταλια λεμονι, προς το τελος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καληνυχταααα :)) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβαια να κάνεις έναρξη επαγγέλματος για να μπορείς να εκδόσεις τιμολόγια.Και να αποδίδεις το ΦΠΑ στο κράτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 400 γρ φύλλο μπακλαβά ½ φλ. βούτυρο για τα φύλλα 1 φλ. ζάχαρη 3 φλ. αμυγδαλόψιχα κοπανισμένη με τη φλούδα 1 φλ. φρυγανιά κοπανισμένη 1 κ. γλυκού baking powder 6 αυγά 1 κ. γλυκού κανέλα σκόνη 1 φλ. καφέ κονιάκ Υλικά για το σιρόπι: 2 ½ φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη 2 κομματάκια ακοπάνιστη κανέλα 1 κ. γλυκού χυμός λεμονιού 2-3 φλούδες λεμονιού Εκτέλεση: Χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με το 1 φλ. ζάχαρη. Προσθέτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια 1 ποτήρι νερό 500 γραμμ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός από 1/2 λεμόνι Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε την καρδιά και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. 2. Βάζουμε τα κυδώνια σε κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10΄. 3. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει το γλυκό. 4. Τότε ρίχνουμε στην κατσαρόλα το χυμό του λεμονιού, τ’... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεί γτ έβαλες το δαχτυλάκι σου στο βάζο με το γλυκό :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολογικά και ακέρωτα. Υλικά: - 8 μεγάλα χοντρόφλουδα λεμόνια (ακέρωτα, βιολογικά) - 1 κιλό ζάχαρη - 1½ ποτήρι νερό - ½ λεμόνι (το χυμό) Εκτέλεση: Διαλέγουμε χοντρόφλουδα λεμόνια, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Τα πλένουμε και τα ξύνουμε ελαφρά εξωτερικά. Τα χαράζουμε στα τέσσερα κι αφαιρούμε τη φλούδα. Τώρα έχουμε 32 κομμάτια (τέταρτα) φλ... Διαβάστε περισσότερα...
1) αμυγδαλωτα (πχ κουραμπιεδες) 2) κεικ 3) τουρτες 4) σοκολατες 5) σιροπιαστα (πχ καρυδοπιτα) 6) παγωτα 7) γλυκα του κουταλιου
Απάντηση:
Πωωω,,τρελενομαι γ γλυκα..τρωω τ παντα..δν μ αρεσουν ομως ιδιαιτερα τ κουταλιου..οστωσο η αδυναμια μ ειναι οι τουρτες κ γενικα τ γλυκα τ ταψιου.τρελενομαιιιιι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρώτα αλμυρό και μετά γλυκό,αν και προσπαθώ να τα αποφεύγω τα γλύκα με παχαίνουν:P εσύ kristincrazy αλμυρό η γλυκό; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γινεται.απλα μετριασε την ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γαλακτομπούρεκο, μελομακάρονα τα χριστούγεννα, ότι έχει σχέση με σαντυγί, καραμέλα.. Μου αρέσουν τα κορνεδάκια, πάστες, το παγωτό για καλοκαίρι.... Πολλά, πολλά.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΓΛΙΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ= ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΒΓΑΛΗ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΤΙΝ ΣΙΝΕΡΓΑΣΙΑΣΟΥ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΕ ΤΟ ΔΙΣΚΟΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΣΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΣ) ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΘΕΟΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΗ ΑΦΤΟ ΤΟΤΕ ΕΣΙ ΔΙΝΙΣ ΤΟ Φ.Π.Α.ΣΕ ΑΦΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΦΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΗ ΣΤΙΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΕ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΕΝΗ ΣΤΙΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗ ΑΦΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΙ ΑΓΝΙΑ ΣΕ ΑΦΤΟ ΚΕ ΔΕΝ ΕΧΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΗΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΕΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΙ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχου βαλε μου λιγο!!!:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολογικά και ακέρωτα. Υλικά: - 8 μεγάλα χοντρόφλουδα λεμόνια (ακέρωτα, βιολογικά) - 1 κιλό ζάχαρη - 1½ ποτήρι νερό - ½ λεμόνι (το χυμό) Εκτέλεση: Διαλέγουμε χοντρόφλουδα λεμόνια, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Τα πλένουμε και τα ξύνουμε ελαφρά εξωτερικά. Τα χαράζουμε στα τέσσερα κι αφαιρούμε τη φλούδα. Τώρα έχουμε 32 κομμάτια (τέταρτα) φλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγαπημένη συγκεκριμένη γεύση σε γλυκό του κουταλιού δεν έχω . Σε μάρκα έχω . Είναι μια που δεν θυμάμαι τώρα πως την λένε ,αλλά βγάζει από κάθε περιοχή της Ελλάδας και το ανάλογο γλυκό του κουταλιού σε σχέση με το τι βγάζει ο τόπος τους .Αυτό που έχω πάντως στο ψυγείο μου αυτή την στιγμή είναι αγριοβύσσινο Πηλιου . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζαχαρωμα το ιδιο κανεις με το μελι και την μαρμελλαδα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για τι ποσότητα μιλάμε; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα το ξαναβρασεις προσθετοντας μια κουπα νερο και λιγο χυμο λεμονιου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εμενα μου αρεσει ο χαλβας φαρσαλων και το καζαν ντιπι,εσας;
Απάντηση:
Κι εγω τρελαινομαι για χαλβα φαρσαλων! Το καζαν ντιπι δεν εχω ιδεα τι ειναι... :Ρ Λατρευω επισης παστες, τουρτες, προφιτερολ και γενικοτερα οτι εχει σαντιγυ! Σιροπιαστα δεν τα μπορω με τιποτα ομως... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη
Απάντηση:
Υλικα: 2 κιλά ακτινίδιο 1 κιλό ζάχαρη 1 λεμόνι Εκτελεση: Καθαρίζουμε το ακτινίδιο αφαιρώντας την φλούδα του και τα βάζουμε σε μία λεκάνη με νερό και το χυμό από ένα λεμόνι. Προσέχουμε το νερό να καλύψει όλα τα ακτινίδια. Τα αφήνουμε στο λεμόνι- νερό για 20-30. Έπειτα, τα ξεπλένουμε πολύ καλά να φύγει η "ξινίλα", 3-4 χέρια ξέπλυμα. Βάζουμε τα ακτινίδια σε μία κατσαρόλα με την ζάχαρη και τα αφήνουμε για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα αυτό θα έχει βγάλει τα υγρά του. Το βρά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. βάζεις μια κουταλιά καφέ 2. 2 ή 3 κουταλιές ζάχαρη 3. ανακατεύεις 4. ρίχνεις ζεστό νερό και λίγο γάλα και έτοιμο καλή επιτυχία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξανα βραζεισ και βαζεισ λιγο λεμονι Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.