Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 2 κιλα...
Απάντηση: 200 ν...
Απάντηση: 1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρ...
Απάντηση: 700ml (698ml για την ακρίβεια)...
Απάντηση: Δεν ξέρω, ίσως 1,5 κιλά;...
Απάντηση: εναμιση...
Απάντηση: 5οο γρ...
Απάντηση: με χοντρό σιμιγδάλι...
Απάντηση: 2204 ΛΙΒΡΕΣ=1000 ΧΙΛΙΟΓΡΑΜΜΑ...
Απάντηση: Υλικά: 1/2 κιλό νισιστέ 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεσηζ; Βάζετε στη φωτιά μια βαθιά κ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Ποσο εχει ο χαλβας δραπετσωνας το κιλο

Απάντηση χρήστη: Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη του (απλό, κακάο, αμύγδαλο, διαίτης κτλ) καθώς και πάρα πολλά αγνά και βιολογικά τρόφιμα, βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο Πατρών.) Τηλέφωνο 2610223869 Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ο χαλβάς Φαρσάλων κ ο σιμιγδαλένιος πως στο καλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παχυρευστο ποτο που το αρεωνεις με νερο η το βα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το βλεπω λιγο δυσκολο στην Ελλαδα...αν εισαι Αυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίχνουμε στο μίξερ το Flora soft με βούτυρο με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καλα η προηγουμενη απαντηση ειναι πολυ ακυρη..δ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γλυκο κερασι δοκιμασμένο! - http://www.sidages...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με φύλλο?μπλιαξ ακούγεται τρομακτικό,σαν κρουασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: – Sweet Alchemy,By Stelios Parliaros Ηροδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: απίθανες! τέλιες!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση: Στο σουπερ μαρκετ στον τομεα της ζαχαροπλαστικ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ο χαλβάς Φαρσάλων κ ο σιμιγδαλένιος πως στο καλό λέγονται δε μ αρέσουν καθόλου! Ο άλλος ο χαλβάς της Θεσσαλονίκης Μ αρέσει...κ μ αρεσει π δε μπορείς να φας πάνω από 1 κομματάκι γιατί μετά "μπουκώνει" (τουλάχιστον σ μένα) . Για κάποιο περίεργο λόγο είχα στο μυαλό μου ότι έχει λίγες θερμίδες...τη προηγούμενη εβδομάδα έμαθα τη πικρή αλήθεια...κ αρχίζω να βλέπω τον χαλβά με.άλλο μάτι :ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα 7 κουταλιές γάλα ΣΙΡΟΠΙ 1 φλυντζάνι ζάχαρη 2 φλυντζάνια νερό χυμό ενός λεμονιού Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε όλα τα υλικά για 5-6 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Προθερμένετε το φούρνο στους 160. Βουτηρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί στρογγυλό Νο. 22. Σε ένα μπώλ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρτο καλά(βγάζει ένα μαύρο ζουμί πυκρό-μηροδάτο.Πέρνετε 100 γρ.από αυτό και κάνετε το σιρόπι,μέχρι να πάει στους 125 βαθμούς Κελσίου.Εν τω μεταξύ το ανακατεύετε(χτηπάτε δυνατά) πολύ για να ασπρίσει.Ζεστένετε το ταχίνι με την βανύλια στους 50 βαθμούς,και προσθέτε το σιρόπι σταδιακά,ζημώνοντας με μία μαρίζ,ή γάντι συλικόνης.Προερετικά προσθέτετε κατά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
700ml (698ml για την ακρίβεια). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω, ίσως 1,5 κιλά; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
με χοντρό σιμιγδάλι Διαβάστε περισσότερα...
όταν θα βάλω 1 κιλό πόσες λίβρες είναι
Απάντηση:
2204 ΛΙΒΡΕΣ=1000 ΧΙΛΙΟΓΡΑΜΜΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1/2 κιλό νισιστέ 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 κουταλάκι κανέλα Εκτέλεσηζ; Βάζετε στη φωτιά μια βαθιά κατσαρόλα με 1 φλυτζάνι ζάχαρη και τα αμύγδαλα. ανακατεύετε τα υλικά με ξύλινο κουτάλι μέχρι να ξανθίνει η ζάχαρη. Σε βαθύ μπωλ ανακατεύετε σε 9 φλυτζάνια νερό την υπόλοιπη ζάχαρη με το νισιστέ. Αφού λιώσει (γίνει ξανθό σιρόπι) η ζάχαρη της κατσαρόλας,ρίχνετε και τα υλικά του μπωλ. Ανακατεύετε συνεχώς το μείγμα με ξύλινο κουτάλι μέχρι να πήξει... Διαβάστε περισσότερα...
που εχει γινει με σπορελαιο οχι με βουτυρο κ χωρις σταφίδες
Απάντηση:
Απάντηση:
φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζανι απο χαλκο σε σχημα μισου πορτοκαλιου και τεχνικη για να τον γυριζεις ετσι ωστε να μην σου αρπαζει απο κατω καθως καιει το φλωγιστρο.Στο τελος θα χρειαστει να καψεις το κατω μερος ωστε να γινει η περιφημη κρουστα και να τον πεταξεις στον αερα (τουμπα) για να ερθει το πανω κατω.Ελπιζω να βοηθησα, 26 χρονια μαστορας στο χαλβα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παχυρευστο ποτο που το αρεωνεις με νερο η το βαζεις μεσα σε πορτοκαλαδα η οπου αλλου θελεις, κατι σαν την βυσσιναδα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν το ψησεις εστω κ λιγο παραπανω θα σ βγει κεικ! για τα υλικα χρειαζεσαι: 400 γρ σοκολατα( οτι σου αρεσει..) 2 κουπες αλευρι που φουσκωνει μονο του, 2 βανιλιες, 4 αυγα, 1κ.γ μπεικ παουντερ, 260 γρ βιταμ 1 κουπα ζαχαρη (οταν το κανω με κουβερτουρες μαυρες μονο βαζω λιγη παρπανω..) λιωνεις το βιταμ με τις σοκολατες(σε μπεν μαρι ή αλλιως σ ενα κατσαρολακι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το βλεπω λιγο δυσκολο στην Ελλαδα...αν εισαι Αυστραλια η Νεα Ζηλανδια τοτε οκ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στο μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε τα αυγά και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί. Βάζουμε σε μεγάλο ποτήρι το κονιάκ και διαλύουμε μέσα τη σόδα. Κοσκινίζουμετο αλεύρι και το αναμιγνύουμε με την αμυγδαλόψιχα. Ρίχνουμε στο μίξερ τη διαλυμένη σόδα και λίγο από το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε για λίγο και στη συνέχεια βάζουμε τους γάντζους στο μίξερ. Ρίχνουμε σιγά–σιγά το αλε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE% B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF% 84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE% B5-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF% 86%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλα η προηγουμενη απαντηση ειναι πολυ ακυρη..δεν ειναι δυνατον να προκυψει κουβερτουρα γαλακτος απο την αναμιξη μαυρης κουβερτουρας με γαλα...αυτο που θα προκυψει ειναι μια ελαφρια γκαναζ.η κουβερτουρα γαλακτος αποτελει βιομηχανοποιημενο προιον δυσκολο να παρασκευαστει στο σπιτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκο κερασι δοκιμασμένο! - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE% BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με φύλλο?μπλιαξ ακούγεται τρομακτικό,σαν κρουασάν με σοκολάτα θαναι. Διαβάστε περισσότερα...
το ζαχαροπλαστειο του παρλιρου
Απάντηση:
– Sweet Alchemy,By Stelios Parliaros Ηροδότου 24, 210 7240.205 Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2010/01/weird-cakes-part- 9/
Απάντηση:
απίθανες! τέλιες!!!!!!!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σουπερ μαρκετ στον τομεα της ζαχαροπλαστικης και γλυκων Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.