Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300γρ. τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα προτείνω) 1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο (αυτά με την τρύ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/gliko- tou- koutaliou- karpouzi.html...
Απάντηση: ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ...
Απάντηση: ΣυστατικάΚιμάς :700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπο...
Απάντηση: Συστατικά 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί τριμμένο...
Απάντηση: Κιμάς : 700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1...
Απάντηση: σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο γάλα, προσθέτουμε 5-6 κουταλιές σιμιγδάλι , λίγο λάδι αλάτι πιπέρι και μοσχοκάρυδο,ανάβουμε το μάτι και συνεχώς αν...
Απάντηση: Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περιέχουν το συστατικό PPD οπότε πρέπει να καταφύγεις σε φυσικές βαφές. Για τις φυσικές βαφές μαλλιώ...
Απάντηση: Υλικά ½ κιλό μακαρόνια χοντρά. 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κούπα κεφαλογραβιέρα τριμμένη 2 κούπες χυμό ντομάτας αλάτι, πιπέρι λίγη ζάχαρη, κανέλ...
Απάντηση: Υλικά 1/2 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε λεπτές φέτες 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 600 γραμμ. στήθος κοτόπουλου φι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Παστιτσιο βεφα

Απάντηση: Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε στο τηγάνι τα 120 γρ. Flora Soft με βο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΠεριγραφήΜια ψαρόσουπα με λαχανικά και ρύζι. Φυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ίδια και για το κακάο
Απάντηση: οχι, γιατι περιέχει σκόνη βουτυρογάλακτος.
Απάντηση: Για τις πιπεριές 8 πιπεριές Φλωρίνης (αυτή τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά1 κιλό κολοκυθάκια φρυγανιά τριμμένη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα σκεύος...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι τι??
Απάντηση: ποια ειναι η συνταγη για γαυρο ξυδατο
Απάντηση: Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα κομμάτια από το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τεστ

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, τις πιπεριές και τα καρότα. Σοτάρουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Τα σοτάρουμε όλα μαζί, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά. Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε στο τηγάνι τα 120 γρ. Flora Soft με βούτυρο, ρίχνουμε τα μπιζέλια με λίγο αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά. Βράζουμε τα μακαρόνια κι αφού τα στραγγίσουμε, τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε μια κουταλιά Flora Soft με βούτυρο για ανακατεύοντας ελαφρά. Στη συνέχεια, φτιάχνουμε τη σάλτσα μπεσαμέλ: Βάζουμε το Flora Soft με βούτυρο να θερμανθεί καλά σε ένα μικρό σκεύος, ρίχνουμε το αλεύρι, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300γρ. τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα προτείνω) 1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο (αυτά με την τρύπα στη μέση :-)) 1,5 λίτρο γάλα φρέσκο 5 κουταλιές κορν φλάου λίγο ξύδι 1 κουταλιά φυτίνη λίγο λάδι 2 αυγά 80 γρ. πουμαρό αλάτι Παρασκευή της συνταγής για παστίτσιο : Αρχικά βράζουμε τα μακαρόνια για παστιτσιο με λίγο αλάτι για περίπου 8 λεπτά. Αφού βράσουνε να σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με το ασπράδι από 2 αυγά. Φυλάμε σε ενα δοχεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-tou- koutaliou-karpouzi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΤΡΙΜΕΝΟ, 2 ΑΥΓΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΠΑΡΙΖΑ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ(ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΚιμάς :700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπου λάδι 1,5 κρασοπότηρο κρασί λευκό 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι κανέλλα (σκόνη) γαρύφαλλο (σκόνη) μοσχοκάρυδο (σκόνη) νερό Μακαρόνια: μακαρονια Νο 3 βούτυρο Μπεσαμέλ : 130 με 150 γραμ. κορν φλάουρ 1,5 περίπου λίτρο γάλα φρέσκο 2 αυγά ολόκληρα 2 πλούσιες κουταλιές της σούπας βούτυρο αλάτι κανέλλα (σκόνη)... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί τριμμένο Οδηγίες 1.Βάζετε όλα τα υλικά μαζί εκτός απο το τυρί, το αλατοπίπερο και το μοσχοκάρυδο, σε μία κατσαρόλα και μετά ανάβετε το μάτι της κουζίνας. 2.Μέ ένα αυγοδάρτη ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να χυλώσει. Στο τέλος ρίχνετε το αλατοπίπερο, το μοσχοκάρυδο και το τριμμένο τυρί. Λίγα μυστικά ακόμαΠροσοχή στο αλάτι γιατί αν μπεί και το τυρί χρειάζε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κιμάς : 700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπου λάδι 1,5 κρασοπότηρο κρασί λευκό 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι κανέλλα (σκόνη) γαρύφαλλο (σκόνη) μοσχοκάρυδο (σκόνη) νερό Μακαρόνια: μακαρονια βούτυρο Μπεσαμέλ : 130 με 150 γραμ. κορν φλάουρ 1,5 περίπου λίτρο γάλα φρέσκο 2 αυγά ολόκληρα 2... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο γάλα, προσθέτουμε 5-6 κουταλιές σιμιγδάλι , λίγο λάδι αλάτι πιπέρι και μοσχοκάρυδο,ανάβουμε το μάτι και συνεχώς ανακατεύουμε μέχρι να πήξει (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο σιμιδάλι ακόμα) και η μπεσαμέλ είναι έτοιμη!!!! (και εύκολη) Καλή επιτυχία! Διαβάστε περισσότερα...
λόγω αλλεργίας από τις βαφές μαλλιών που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, ακόμα βαφές όπως του KORRE, ψάχνω να βρω αν υπάρχει βεφή μαλλιών χωρίς χημικές ή τοξικές ουσίες. Ας είναι μόνο από νερό και ας φεύγει η βαφή στο λούσιμο.
Απάντηση:
Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περιέχουν το συστατικό PPD οπότε πρέπει να καταφύγεις σε φυσικές βαφές. Για τις φυσικές βαφές μαλλιών: Οι φυσικές χρωστικές που έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην βαφή μαλλιών είναι η χέννα, το χαμομήλι και το ίντιγκο. Χέννα: Σκόνη κόκκινου ή καφέ χρώματος, παράγεται από αποξηραμένα φύλλα φυτών της οικογένειας lawsonia. Η σύσταση της χέννας μοιάζει πολύ με αυτήν του φλοιού της τρίχας με αποτέλεσμα να προσκολλάται στην επιφάνεια της χωρίς ... Διαβάστε περισσότερα...
ξερετε καμια καλη συνταγη;
Απάντηση:
Υλικά ½ κιλό μακαρόνια χοντρά. 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κούπα κεφαλογραβιέρα τριμμένη 2 κούπες χυμό ντομάτας αλάτι, πιπέρι λίγη ζάχαρη, κανέλα, γαρύφαλλο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο Για την μπεσαμέλ 8 κούπες γάλα 150 γρ. βούτυρο 20 κουταλιές αλεύρι αλάτι, άσπρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο Επιπλέον ½ κούπα κεφαλογραβιέρα τριμμένη λίγη τριμμένη φρυγανιά Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και καβουρδίζουμε τον κιμά με το κρεμμύδι. Προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1/2 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε λεπτές φέτες 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 600 γραμμ. στήθος κοτόπουλου φιλέτο ψημένο 1 τρυφερό μαρούλι χοντροκομμένο 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα Για το ντρέσινγκ 1 βιολογικό αυγό 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. μουστάρδα 4 φιλέτα αντσούγιας 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο Εκτέλεση 1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC. Χτυπά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠεριγραφήΜια ψαρόσουπα με λαχανικά και ρύζι. Φυσικά μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγή θέλετε. Συστατικά 700 γρ. περίπου ψάρι για βράσιμο (κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος κλπ) 3 πατάτες 2 καρότα 2 κλωνάρια σέλινο 1 κρεμμύδι ρύζι σουπέ αλάτι Αυγολέμονο: 2 αυγά 1 1/2 λεμόνι Οδηγίες1.Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας. Τα βάζουμε στο αλατισμένο νερό να βράσουν. 2.Μολις μαλακώσουν τα βγάζουμε από το νερό και βάζουμε το ψάρι μας. Μπορούμε το ψάρι να το βάλουμε σε ένα τούλι μέσα για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κιλό πράσινες και κόκκινες πιπεριές 500 γρ. ώριμες ντομάτες 5 κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι, πιπέρι ¼ του λίτρου νερό 1 κουταλιά της σούπας ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Εκτέλεση : Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια για 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λουρίδες και τις αφήνουμε να σοταριστούν. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ντομάτες, το αλάτι, το νερό, το ξύδι, το πιπέρι και το σκόρδο. Αφή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ίδια και για το κακάο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι, γιατι περιέχει σκόνη βουτυρογάλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γνωριζει κάποιος? Διαβάστε περισσότερα...
συνταγή για Κόκκινο Πέστο με Πιπεριές Φλωρίνης;
Απάντηση:
Για τις πιπεριές 8 πιπεριές Φλωρίνης (αυτή τη φορά δεν τις άλειψα με ελαιόλαδο) Δείτε πώς να Ψήσετε τις πιπεριές Φλωρίνης εδώ. Κόκκινο Πέστο με πιπεριές Φλωρίνης, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος ψησίματος (για τις πιπεριές): περίπου 30 λεπτά Γίνεται: γύρω στις 3 κούπες Υλικά: 8 μεγάλες ψητές πιπεριές, καθαρισμένες από τη φλούδα και τα σπόρια 4 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές ξύδι βάλσάμικο 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά1 κιλό κολοκυθάκια φρυγανιά τριμμένη (όσο πάρει) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3/4 φλυτζανιού κεφαλοτύρι τριμμένο 1 αυγό αλάτι, πιπέρι, μπόλικο δυόσμο Οδηγίες 1.Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις άκρες από τα κολοκύθια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό να βράσουν 2.Αφού βράσουν αφήνουμε να στραγγίσουν τα πολλά υγρά και να κρυώσουν 3.Στο μεταξύ ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε σε τηγάνι με λάδι (να μην σκουρύνει πάρα πολύ) 4.Βγάζουμε το κρεμμύδι με τρυπητό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
....βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο ή πλευρώτους με μικρή δόση σόδας, λαδιού, μπέϊκιν πάουντερ, αλάτι κι αλεύρι. Αν δεν το θες νηστήσιμο σπάσε κι ένα αυγό στο μίγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το καθαρίζουμε από τις μεμβράνες. Σε μία σουπιέρα ρίχνουμε το λάδι, το κρασί, την ρίγανη, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι, το πιπέρι και το χταπόδι. Τα αφήνουμε για 24 ώρες περίπου. Στραγγίζουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε σχάρα. Καθώς ψήνεται στα κάρβουνα με ένα πινέλο αλείφουμε το χταπόδι με το μίγμα που αφήσαμε στη σουπιέρα. Oταν το χταπόδι ψηθεί ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο λεμόνι και το σερβίρουμε αμέσως 0 -----------------------... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα σκεύος σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και διατηρούμε το Flora Soft χλιαρό. Ρίχνουμε όλα τα υλικά πλην του καπνιστού τυριού σε μία λεκάνη και ζυμώνουμε για λίγο με τα χέρια μας. Προσθέτουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και ζυμώνουμε ξανά έως ότου ομογενοποιηθεί η ζύμη μας. Βάζουμε τη λεκάνη με τον κιμά στο ψυγείο για 45΄ για να ξεκουραστεί η ζύμη μας. Στη συνέχεια αλείφουμε ένα ταψάκι με Flora Soft με βούτυρο και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ποια ειναι η συνταγη για γαυρο ξυδατο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα κομμάτια από τον κόκορα, προσθέτουμε κρύο νερό και τα βράζουμε για 20 λεπτά. Σουρώνουμε και ξεπλένουμε καλά. Στο ίδιο σκεύος, προσθέτουμε πάλι κρύο νερό και βράζουμε τον κόκορα ξανά για άλλα 20-25 λεπτά. Μόλις περάσει ο χρόνος σουρώνουμε και κρατάμε τον κόκορα στην άκρη. Σε ένα άλλο καθαρό και βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια του βρασμένου κόκορα. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ζεί ακόμα αυτή? Διαβάστε περισσότερα...
ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ
Απάντηση:
Ρώτησε τους 138 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.