Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300γρ. τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα προτείνω) 1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο (αυτά με την τρύ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/gliko- tou- koutaliou- karpouzi.html...
Απάντηση: ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ...
Απάντηση: ΣυστατικάΚιμάς :700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπο...
Απάντηση: Συστατικά 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί τριμμένο...
Απάντηση: Κιμάς : 700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1...
Απάντηση: σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο γάλα, προσθέτουμε 5-6 κουταλιές σιμιγδάλι , λίγο λάδι αλάτι πιπέρι και μοσχοκάρυδο,ανάβουμε το μάτι και συνεχώς αν...
Απάντηση: Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περιέχουν το συστατικό PPD οπότε πρέπει να καταφύγεις σε φυσικές βαφές. Για τις φυσικές βαφές μαλλιώ...
Απάντηση: Υλικά ½ κιλό μακαρόνια χοντρά. 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κούπα κεφαλογραβιέρα τριμμένη 2 κούπες χυμό ντομάτας αλάτι, πιπέρι λίγη ζάχαρη, κανέλ...
Απάντηση: Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Παστιτσιο βεφα

Απάντηση: Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε στο τηγάνι τα 120 γρ. Flora Soft με βο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θα βγει το επιδομα θερμανσης τελικα?γνωριζει κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το Flora, χαμηλώνου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βραζεις το μοσχαρι,να βρασει σχετικα καλα με νε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εννωεις γλυκο του ταψιού η γενικα οτιδηποτε π ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: απο ρεβίθια
Απάντηση: Συστατικά * Κοτοπουλο * Πολυχρωμες πι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1/2 κιλό κριθαράκι 2-3 πιπεριές (πολύχ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζο...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, τις πιπεριές και τα καρότα. Σοτάρουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Τα σοτάρουμε όλα μαζί, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά. Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε στο τηγάνι τα 120 γρ. Flora Soft με βούτυρο, ρίχνουμε τα μπιζέλια με λίγο αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά. Βράζουμε τα μακαρόνια κι αφού τα στραγγίσουμε, τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε μια κουταλιά Flora Soft με βούτυρο για ανακατεύοντας ελαφρά. Στη συνέχεια, φτιάχνουμε τη σάλτσα μπεσαμέλ: Βάζουμε το Flora Soft με βούτυρο να θερμανθεί καλά σε ένα μικρό σκεύος, ρίχνουμε το αλεύρι, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300γρ. τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα προτείνω) 1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο (αυτά με την τρύπα στη μέση :-)) 1,5 λίτρο γάλα φρέσκο 5 κουταλιές κορν φλάου λίγο ξύδι 1 κουταλιά φυτίνη λίγο λάδι 2 αυγά 80 γρ. πουμαρό αλάτι Παρασκευή της συνταγής για παστίτσιο : Αρχικά βράζουμε τα μακαρόνια για παστιτσιο με λίγο αλάτι για περίπου 8 λεπτά. Αφού βράσουνε να σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με το ασπράδι από 2 αυγά. Φυλάμε σε ενα δοχεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-tou- koutaliou-karpouzi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΤΡΙΜΕΝΟ, 2 ΑΥΓΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΠΑΡΙΖΑ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ(ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΚιμάς :700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπου λάδι 1,5 κρασοπότηρο κρασί λευκό 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι κανέλλα (σκόνη) γαρύφαλλο (σκόνη) μοσχοκάρυδο (σκόνη) νερό Μακαρόνια: μακαρονια Νο 3 βούτυρο Μπεσαμέλ : 130 με 150 γραμ. κορν φλάουρ 1,5 περίπου λίτρο γάλα φρέσκο 2 αυγά ολόκληρα 2 πλούσιες κουταλιές της σούπας βούτυρο αλάτι κανέλλα (σκόνη)... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί τριμμένο Οδηγίες 1.Βάζετε όλα τα υλικά μαζί εκτός απο το τυρί, το αλατοπίπερο και το μοσχοκάρυδο, σε μία κατσαρόλα και μετά ανάβετε το μάτι της κουζίνας. 2.Μέ ένα αυγοδάρτη ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να χυλώσει. Στο τέλος ρίχνετε το αλατοπίπερο, το μοσχοκάρυδο και το τριμμένο τυρί. Λίγα μυστικά ακόμαΠροσοχή στο αλάτι γιατί αν μπεί και το τυρί χρειάζε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κιμάς : 700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπου λάδι 1,5 κρασοπότηρο κρασί λευκό 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι κανέλλα (σκόνη) γαρύφαλλο (σκόνη) μοσχοκάρυδο (σκόνη) νερό Μακαρόνια: μακαρονια βούτυρο Μπεσαμέλ : 130 με 150 γραμ. κορν φλάουρ 1,5 περίπου λίτρο γάλα φρέσκο 2 αυγά ολόκληρα 2... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο γάλα, προσθέτουμε 5-6 κουταλιές σιμιγδάλι , λίγο λάδι αλάτι πιπέρι και μοσχοκάρυδο,ανάβουμε το μάτι και συνεχώς ανακατεύουμε μέχρι να πήξει (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο σιμιδάλι ακόμα) και η μπεσαμέλ είναι έτοιμη!!!! (και εύκολη) Καλή επιτυχία! Διαβάστε περισσότερα...
λόγω αλλεργίας από τις βαφές μαλλιών που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, ακόμα βαφές όπως του KORRE, ψάχνω να βρω αν υπάρχει βεφή μαλλιών χωρίς χημικές ή τοξικές ουσίες. Ας είναι μόνο από νερό και ας φεύγει η βαφή στο λούσιμο.
Απάντηση:
Νομίζω ότι χρειάζεσαι βαφές μαλλιών που δεν περιέχουν το συστατικό PPD οπότε πρέπει να καταφύγεις σε φυσικές βαφές. Για τις φυσικές βαφές μαλλιών: Οι φυσικές χρωστικές που έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην βαφή μαλλιών είναι η χέννα, το χαμομήλι και το ίντιγκο. Χέννα: Σκόνη κόκκινου ή καφέ χρώματος, παράγεται από αποξηραμένα φύλλα φυτών της οικογένειας lawsonia. Η σύσταση της χέννας μοιάζει πολύ με αυτήν του φλοιού της τρίχας με αποτέλεσμα να προσκολλάται στην επιφάνεια της χωρίς ... Διαβάστε περισσότερα...
ξερετε καμια καλη συνταγη;
Απάντηση:
Υλικά ½ κιλό μακαρόνια χοντρά. 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κούπα κεφαλογραβιέρα τριμμένη 2 κούπες χυμό ντομάτας αλάτι, πιπέρι λίγη ζάχαρη, κανέλα, γαρύφαλλο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο Για την μπεσαμέλ 8 κούπες γάλα 150 γρ. βούτυρο 20 κουταλιές αλεύρι αλάτι, άσπρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο Επιπλέον ½ κούπα κεφαλογραβιέρα τριμμένη λίγη τριμμένη φρυγανιά Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και καβουρδίζουμε τον κιμά με το κρεμμύδι. Προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα βγει το επιδομα θερμανσης τελικα?γνωριζει κανεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το Flora, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα μυρωδικά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε κι αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράζει, για 15 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια, την περνάμε από το μπλέντερ και τη σουρώνουμε με λεπτή σήτα. Σε άλλο σκεύος σοτάρουμε με το υπόλοιπο Flora soft με βούτυρο τα λαχανικά, αρχίζοντας από τη μελιτζάνα. Κατεβάζουμε τα σοταρισμένα λαχανικά από τη φωτιά και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα της ντομάτας. Ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βραζεις το μοσχαρι,να βρασει σχετικα καλα με νερο,αλατι,πιπερι και λαδι.Κανα μισαωρο μετα ριχνεις τα χορτα να βρασουν μαζι του.(Καποιοι βαζουν μαρουλι,εγω οχι γιατι πικριζει,εγω βαζω απλα χορτα,βλητα ή κατι αλλο).Μολις βρασουν και τα 2 καλα σβηνω το ματι και χτυπαω αυγολεμονο σε ενα μπωλ.3 αυγα μαζι με μπολικο λεμονι,μετα παιρνω με την κουταλα λιγο λιγο ζουμακι και το ριχνω σιγα σιγα στο μπωλ για να μην κοψει το αυγο.Αφου ριξω αρκετο,χυνω το ζουμι απο το μπωλ στην κατσαρολα και ειναι ετοιμο.Α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εννωεις γλυκο του ταψιού η γενικα οτιδηποτε π ν ειναι γλυκο..αν εννωεις τ δευτερο εχω πλ ωραια συνταγη γ ντονατς Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1 λίτρο ελαιόλαδ Οδηγίες Παρασκευής Πλένετε 1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού και τα σκουπίζετε καλά με μια πετσέτα. Τον βάζετε σε ένα μπουκάλι με 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες με την φλούδα (πλυμένες και αυτές και καλά σκουπισμένες) και ρίχνετε 1 λίτρο ελαιόλαδο. Κλείνετε καλά το μπουκάλι και το φυλάτε σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για 3 εβδομάδες, ανακινώντας το πού και πού. Ανοίγετε το μπουκάλι, σουρώνετε το ελαιόλαδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/poylerika/snitsel- kotopoyloy-me-omi-saltsa http://www.greekmasa.gr/index.php? option=com_content&task=view&id=2532&Itemid=49 http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/221105/ snitsel-kotopoulou-me-omi-saltsa/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * Κοτοπουλο * Πολυχρωμες πιπεριες * Μανιταρια (οχι κονσερβας) * Κρεμμύδι ξερό * Πατατούλες * λάδι, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι (ακομα πιο νόστιμο είναι με τις αλλιώτικες πατάτες φούρνου) Οδηγίες 1. Λοιποοοον! Τα πράγματα ειναι απλα! 2. Ροδέλες οι πιπεριές 3. Ολόκληρα τα μανιτάρια 4. Ψιλοκομμένο το κρεμμυδι 5. Πατατούλες 6. Στο ταψί όλα μαζί... λαδάκι, αλατάκι, πιπεράκι και λεμονάκι. Λίγα μυστικά ακόμα 1ον Συνήθως βάζω μπούτια κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κιλό κριθαράκι 2-3 πιπεριές (πολύχρωμες ή πράσινες όπως επιθυμείτε) 2-3 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες μεσαίες Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπεικον!ειναι πολυ ευκολο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χυμο (τον αγαπημενο της ) ή καφε καποιο φρουτο ψωμι με μαρμελαδα/μελι/philadelphia /κλπ ομελετα (αν της αρεσει) διαλεξε ο,τι πιστευεις πως ταιριαζει στα γουστα της ;-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζουμε από το κέλυφος, το κεφάλι και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι της από τη πίσω πλευρά. Τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε κοχλάζον αλατιχμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο απ΄ότι λέει το πακέτο. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.