Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Όπως γίνεται και το απλό Johnnie.Απλά το Black Label μένει για παλαίωση γύρω στα 12 χρόνια προτού εμφιαλωθεί σε αντίθεση με το απλό που έχει γύρω σ...
Απάντηση: Για ποιό λόγο να θέλεις να βάλεις νερό στο κρασί;Άν είσαι παραγωγός και σου βγήκε δυνατό μπορείς να το νερώσεις ελάχιστα για να ρίξεις τους βαθμούς...
Απάντηση: 2 λιτρα χυμο μηλου αν γινετε φρεσκο στιμμενο και 0,25 ξυδι κανονικο σκεπασετα με μια τσαντιλα και λαστιχο σφιχτα δεμενο σε ενα γιαλθνο δοχειο καλυ...
Απάντηση: Το καλύτερο είναι κάτι σχετικό αφού αυτά είναι γούστα.Κάποιος μπορεί να αρέσκεται σε ένα κρασί των 10 ευρω και να το θεωρεί το καλύτερο του κόσμου...
Απάντηση: Τό πλέον αγαπημένο μου είναι το Aberlour ABunadh.Αρκετά καπνιστό και με 59,6% περιεκτικότητα σε αλκοόλ τί άλλο να ζητήσει κανείς;...
Απάντηση: ΚΟλαση ως προς την εννοια οτι ειναι τελειο στην γευση!...
Απάντηση: τι εμφιαλωσης?...
Απάντηση: Σημαίνει οτι είμαι διαλλακτικός,κάνω υποχωρήσεις,παραχωρώ έδαφος στους άλλους...
Απάντηση: Κρύο,σε θερμοκρασία 6 με 8 βαθμούς το πολύ.Σε ψηλό ποτήρι σαν της σαμπάνιας(αυτά που λέμε κολωνάτα).Συνήθως σκέτο σερβίρεται,είναι γευστικό απο μόν...
Απάντηση: Ναί,τί θέλετε να μάθετε;Υπάρχουν 2 ή 3 μάρκες Brachetto που εισάγονται στην Ελλάδα.Είναι πιο ξηρό απο το Moscato,με μικρό ποσοστό σε αλκοόλ(νομίζω...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Οινομελο

Απάντηση: μηπως θελεις να πεις ρακομελου?το οινομελο δε τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 500 ml κρασί λευκό ημίξηρο ή κόκκινο ημί...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εεεεεεεεεεεεεεε πως????????
Απάντηση: Καμία απολύτως.Απλά είναι διαφορά στην ονομασία...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν σπάει το κρασί.Λέμε οτι κόβει αν αρχίσει να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εμφιαλωμένη ή χύμα;Εμφιαλωμένη επειδή μπαίνουν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπάρχουν δύο τρόποι παρασκευής γλυκού κρασιού.Ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νάμα(ή άναμα)είναι εκείνο το κόκκινο γλυκό κρασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: για να παράγεις πρέπει να έχεις άδεια..... και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λευκή ποικιλία σταφυλιού η οποία παράγει κρασί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν σου λεω γιατι θα εχω μετα εγω την ευθυνη
Απάντηση: οκ πολυ καλη
Απάντηση: Το έχω γράψει αρκετές φορές,άλλη μία δεν πειράζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το μόνο που χρησιμοποιείται είναι η ψίχα του ζα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπολογίστε 12 μπουκάλια στο κιβώτιο,η παλέτα πρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τιμή λίτρου δεν γνωρίζω επειδή δεν ξέρω κάπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αμερικάνικο νεροξέπλυμα δηλαδή.Και ultra κιόλας...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
μηπως θελεις να πεις ρακομελου?το οινομελο δε το εχω ακουσει ποτε εγω προσωπικα Διαβάστε περισσότερα...
τι κρασί να χρησιμοποιήσω
Απάντηση:
Υλικά 500 ml κρασί λευκό ημίξηρο ή κόκκινο ημίγλυκο (εγώ προτιμώ το κόκκινο) 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά το κρασί. Όταν αρχίσει και ζεσταίνεται ρίχνεται το μέλι, την κανέλα και τα γαρύφαλα. Ανακατεύεται καλά, μέχρι να πάρει μία πρώτη βράση και στη συνέχεια το βγάζεται από τη φωτιά. Σημείωση: Πίνεται ζεστό σε σφηνάκια χαμηλά στην αρχή γρήγορα και μετά σιγά σιγά... Μερικοί προσθέτουν και τριμμένη κανέλα για χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εεεεεεεεεεεεεεε πως???????? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καμία απολύτως.Απλά είναι διαφορά στην ονομασία απο περιοχή σε περιοχή βασικά.Στην βόρεια Ελλάδα το ονομάζουν τσίπουρο ενώ στην Κρήτη το ονομάζουν ρακή.Με τον ίδιο τρόπο παράγεται,ή ίδια διαδικασία ακολουθείται.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όπως γίνεται και το απλό Johnnie.Απλά το Black Label μένει για παλαίωση γύρω στα 12 χρόνια προτού εμφιαλωθεί σε αντίθεση με το απλό που έχει γύρω στα 5 χρόνια παλαίωση. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για ποιό λόγο να θέλεις να βάλεις νερό στο κρασί;Άν είσαι παραγωγός και σου βγήκε δυνατό μπορείς να το νερώσεις ελάχιστα για να ρίξεις τους βαθμούς του.Άν είναι για κατανάλωση στο σπίτι δεν χρειάζεται να βάλεις νερό εκτός και αν είναι πολύ βαρύ το κρασί που πίνεις.Σε κάθε περίπτωση όπως αρέσκεται ο καθένας,αυτά είναι γούστα. Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορω να κανω μονη μου μηλόξυδο;
Απάντηση:
2 λιτρα χυμο μηλου αν γινετε φρεσκο στιμμενο και 0,25 ξυδι κανονικο σκεπασετα με μια τσαντιλα και λαστιχο σφιχτα δεμενο σε ενα γιαλθνο δοχειο καλυτερα σε ζεστο μερος μετα απο αρκετο καιρο θα ειναι ετοιμο..... sintagespareas.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το καλύτερο είναι κάτι σχετικό αφού αυτά είναι γούστα.Κάποιος μπορεί να αρέσκεται σε ένα κρασί των 10 ευρω και να το θεωρεί το καλύτερο του κόσμου.Κάποιος άλλος μπορεί να αρέσκεται στο χύμα κρασί.Εντελώς πληροφοριακά πάντως να πούμε οτι το ακριβότερο κρασί του εμπορίου είναι το Chateau Petrus.Ένα μπουκάλι του 2005 κοστίζει γύρω στις 2.000 ευρω.Όσο πιο παλιό,τόσο πιο ακριβό.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τό πλέον αγαπημένο μου είναι το Aberlour ABunadh.Αρκετά καπνιστό και με 59,6% περιεκτικότητα σε αλκοόλ τί άλλο να ζητήσει κανείς; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΟλαση ως προς την εννοια οτι ειναι τελειο στην γευση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι εμφιαλωσης? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σημαίνει οτι είμαι διαλλακτικός,κάνω υποχωρήσεις,παραχωρώ έδαφος στους άλλους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρύο,σε θερμοκρασία 6 με 8 βαθμούς το πολύ.Σε ψηλό ποτήρι σαν της σαμπάνιας(αυτά που λέμε κολωνάτα).Συνήθως σκέτο σερβίρεται,είναι γευστικό απο μόνο του,δεν θέλει κάποιο συνοδευτικό.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναί,τί θέλετε να μάθετε;Υπάρχουν 2 ή 3 μάρκες Brachetto που εισάγονται στην Ελλάδα.Είναι πιο ξηρό απο το Moscato,με μικρό ποσοστό σε αλκοόλ(νομίζω είναι γύρω στο 6%).Ευκολόπιοτο,ημιαφρώδες αλλά επειδή είναι ελαφρώς ξηρό μπορεί να συνοδεύσει και το φαγητό,σε αντίθεση με το Moscato που συνήθως πίνεται σκέτο ή συνοδεύει κάποιο γλυκό ή φρούτο.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν σπάει το κρασί.Λέμε οτι κόβει αν αρχίσει να ξυδιάζει στην περίπτωση που έχει μείνει παραπάνω απο όσο πρέπει για τη ζύμωση του στη δεξαμενή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμφιαλωμένη ή χύμα;Εμφιαλωμένη επειδή μπαίνουν και ένα σωρό φόροι στη μέση πρέπει να πουλιέται απο 12 ευρω και πάνω.Η χύμα εξαιρείται απο μερικούς φόρους και κοστίζει πιο φτηνά.Σε κάβα έχω βρεί με 8 ευρω το λίτρο.Ελπίζω να σε βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν δύο τρόποι παρασκευής γλυκού κρασιού.Ο ένας είναι ο φυσικός οπου τα σταφύλια αφού μαζευτούν απλώνονται(ειδικά το καλοκαίρι)σε ένα μέρος οπου θα τα πιάνει ο ήλιος ουτως ώστε να αυξηθούν τα σάκχαρα των σταφυλιὠν και να πάρουμε πιο γλυκό κρασί κατα το πάτημα των σταφυλιών.Αυτά στην συνέχεια ονομάζονται φυσικώς γλυκά. Ο δεύτερος τρόπος έχει ως εξής:αφού μαζευτούν τα σταφύλια και πατηθούν προστίθεται ζάχαρη κατα την ζύμωση για να γίνει πιο γλυκό το κρασί.Αυτά στην συνέχεια ονομάζονται απ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νάμα(ή άναμα)είναι εκείνο το κόκκινο γλυκό κρασί που χρησιμοποιείται στη Θεία Κοινωνία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίταξα αυτό το site αλλά δεν βρήκα καμία διαφορά στις τιμές σε σύγκριση με μίας κάβας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για να παράγεις πρέπει να έχεις άδεια..... και τέτοιες άδειες δεν δίνουν ποια. αν αυτο το στάδιο θέλεις να το ξεπεράσεις χωρίς να του δόσεις σημασία......πες μου σε π.μ Διαβάστε περισσότερα...
Ότι λέει η ερώτηση. Με την προϋπόθεση ας πούμε ότι το κτήριο στέγασης υπάρχει ήδη. Η ερώτηση αφορά τον εξοπλισμό, τα βαρέλια, τις δεξαμενές και ότι άλλο χρειάζεται τέλος πάντων για ένα μικρό οινοποιείο της τάξης 10.000 μπουκάλια κρασί τον χρόνο.
Απάντηση:
Το ελάχιστο όριο προϋπολογισμού του επενδυτικού σχεδίου (για να ενταχθεί στο πρόγραμμα επιδότησης) είναι οι 100.000 ευρώ Διαβάστε περισσότερα...
Τι είναι το μοσχοφίλερο;
Απάντηση:
Λευκή ποικιλία σταφυλιού η οποία παράγει κρασί το οποίο είναι ελαφρώς αρωματικό και με σχετικά ήπια γεύση οπότε μπορεί να καταναλωθεί σκέτο.Συνιστάται να καταναλώνεται αρκετά δροσερό στους 8-10 βαθμούς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν σου λεω γιατι θα εχω μετα εγω την ευθυνη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Το έχω γράψει αρκετές φορές,άλλη μία δεν πειράζει.Δεν συνδυάζονται.ΠΟΤΕ.Αλκοόλ και φάρμακα δεν πάνε ποτέ μαζί.Κανόνας απαράβατος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μόνο που χρησιμοποιείται είναι η ψίχα του ζαχαροκάλαμου η οποία στύβεται και στη συνέχεια το υγρό που παίρνουμε αποστάζεται για να πάρουμε το ρούμι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπολογίστε 12 μπουκάλια στο κιβώτιο,η παλέτα πρέπει να έχει γύρω στα 10 κιβώτια,ίσως και 8 άρα 96 με 120 μπουκάλια.Μέσες άκρες όλα αυτά.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τιμή λίτρου δεν γνωρίζω επειδή δεν ξέρω κάπου να πουλάνε χύμα ρακόμελο.Εμφιαλωμένο όμως σε μπουκάλι 750ml κοστίζει γύρω στα 13 με 16 ευρω απο αυτά που γνωρίζω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αμερικάνικο νεροξέπλυμα δηλαδή.Και ultra κιόλας.Δηλαδή ακόμα χειρότερη απο την κανονική. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 138 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.