Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// el.wikipedia.org/ wiki/ Κρασί#.CE.99.CF.83.C F.84.CE.BF.CF.81.CE. B9.CE.BA.C E.AC_.CF.83.CF.84.CE .BF.CE.B9.CF.87.CE.B 5.CE.AF.CE .B1 kai http://...
Απάντηση: Ποιό απο όλα;Θα γράψω για όλα για να σας καλύψω.Εχουμε και λέμε. Martini Bianco 15% αλκοόλ Martini Rosato 15% αλκοόλ Martini Rosso 16% αλκοόλ M...
Απάντηση: Άν ήταν μία και δύο θα ήταν εύκολη η απάντηση.Πάρε χαρτί και στυλό και ξεκινάμε: Bacardi,Captain Morgan,Sailor Jerry,Diplomatico,Ma tusalem,Stroh,Gos...
Απάντηση: Μάλλον πρέπει να ζητήσετε απο κάποια μπυραρία να αγοράσετε.Συνήθως έχουν απόθεμα.Διαφορετικά μπορείτε να κοιτάξετε στα καταστήματα Makro.Απο όσο γν...
Απάντηση: Τα bourbon κατα κανόνα γλυκίζουν ελαφρώς ή είναι πιο ευκολόπιοτα(τουλάχισ τον για εμένα).Αυτό οφείλεται στο οτι χρησιμοποιείται και καλαμπόκι στην σ...
Απάντηση: ανάλογα με το σούπερ μάρκετ ή την κάβα από την οποία το αγοράζεις κυμαίνεται απο 15ε (ίσως να το βρείς και με 14,50 σε κάποια) μεχρι 20άρικο. :)...
Απάντηση: Τα γρἀδα χρησιμοποιούνταν παλιά για να μετρήσουν την περιεκτικότητα σε αλκοόλ στα ποτά.Ακόμα και τώρα πολλοί παραγωγοί τσίπουρου μετράνε σε γράδα κ...
Απάντηση: Το αλκοόλ αραιά και που σε λογικές ποσότητες και ως συνοδευτικό φαγητού δεν πειράζει.Σε μεγάλες ποσότητες και συχνά θα προκαλέσει βλάβη στο συκώτι...
Απάντηση: Προσθέτοντας αλκοόλ σταματάει η ζύμωση του κρασιού.Ένας άλλος τρόπος είναι με το νέρωμα...
Απάντηση: 1 με 2 ποτηράκια(όχι γεμάτα) κόκκινο κρασί την ημέρα με το γεύμα έχει αποδειχθεί οτι βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κατα συνέπεια...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Οινομελο

Απάντηση: μηπως θελεις να πεις ρακομελου?το οινομελο δε τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 500 ml κρασί λευκό ημίξηρο ή κόκκινο ημί...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εεεεεεεεεεεεεεε πως????????
Απάντηση: Ανάλογα την περίσταση.Άν είναι για κρύωμα,καλύτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://sintagoulis.gr/tag/%CF%81%CE%B1%CE%BA% CF...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι μπορείς με προϋποθέσεις. περισσότερα www.be...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανάλογα για τί μιλάμε,εμπορίου ή για σπιτική χρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπολογίστε 12 μπουκάλια στο κιβώτιο,η παλέτα πρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν έχει τη συνταγή μέσα αλλά ίσως σε βοηθήσει:...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δύσκολη ερώτηση.Στην ουσία μόνο όταν το πάρει κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αμστελ
Απάντηση: Και που δεν θα βρείς.Σε κάβες,σε super market.Σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Επειδη ειναι πολλα αυτα που πρεπει να γραφτουν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εχω πιει τελειο..
Απάντηση: Ήξερα μία κοπέλα που έκανε αυτό το συνδυασμό γι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το ρούμι φτιάχνεται απο το ζαχαροκάλαμο.Όταν γί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Επίσης το πεπόνι παγώνει,το παγώνει πεπόνι;
Απάντηση: γιαμ γιαμ http://www.sidagi.gr/section/gluka/co...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πόσα αστέρια θα βλέπεις όταν το πιεις! ;) Τα α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορει και νευρωση στομαχου!

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
μηπως θελεις να πεις ρακομελου?το οινομελο δε το εχω ακουσει ποτε εγω προσωπικα Διαβάστε περισσότερα...
τι κρασί να χρησιμοποιήσω
Απάντηση:
Υλικά 500 ml κρασί λευκό ημίξηρο ή κόκκινο ημίγλυκο (εγώ προτιμώ το κόκκινο) 5 κουταλιά της σούπας μέλι 1 ξύλο κανέλα 5 γαρίφαλα (όχι λουλούδια) Εκτέλεση Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά το κρασί. Όταν αρχίσει και ζεσταίνεται ρίχνεται το μέλι, την κανέλα και τα γαρύφαλα. Ανακατεύεται καλά, μέχρι να πάρει μία πρώτη βράση και στη συνέχεια το βγάζεται από τη φωτιά. Σημείωση: Πίνεται ζεστό σε σφηνάκια χαμηλά στην αρχή γρήγορα και μετά σιγά σιγά... Μερικοί προσθέτουν και τριμμένη κανέλα για χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εεεεεεεεεεεεεεε πως???????? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα την περίσταση.Άν είναι για κρύωμα,καλύτερα να είναι χλιαρό.Άν είναι σε σφηνάκια με την παρέα,μπορεί να καταναλωθεί και κρύο.Όπως αρέσει στον καθένα,αυτά είναι γούστα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://el.wikipedia.org/wiki/ Κρασί#.CE.99.CF.83.CF.84.CE.BF.CF.81.CE.B9.CE.BA.C E.AC_.CF.83.CF.84.CE.BF.CE.B9.CF.87.CE.B5.CE.AF.CE .B1 kai http://el.wikipedia.org/wiki/ Μπύρα#.CE.99.CF.83.CF.84.CE.BF.CF.81.CE.B9.CE.BA.C E.AC_.CF.83.CF.84.CE.BF.CE.B9.CF.87.CE.B5.CE.AF.CE .B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιό απο όλα;Θα γράψω για όλα για να σας καλύψω.Εχουμε και λέμε. Martini Bianco 15% αλκοόλ Martini Rosato 15% αλκοόλ Martini Rosso 16% αλκοόλ Martini Extra Dry 18% αλκοόλ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άν ήταν μία και δύο θα ήταν εύκολη η απάντηση.Πάρε χαρτί και στυλό και ξεκινάμε:Bacardi,Captain Morgan,Sailor Jerry,Diplomatico,Matusalem,Stroh,Goslings,Havana Club και πολλά άλλα.Άν ενδιαφέρεσαι ή ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο ενημέρωσε με. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάλλον πρέπει να ζητήσετε απο κάποια μπυραρία να αγοράσετε.Συνήθως έχουν απόθεμα.Διαφορετικά μπορείτε να κοιτάξετε στα καταστήματα Makro.Απο όσο γνωρίζω εισάγουν διάφορα είδη ποτηριών και μάλλον θα έχουν και απο Paulaner. Διαβάστε περισσότερα...
Ποια ειναι η σωστη, καλη γευση του μπερμπον;
Απάντηση:
Τα bourbon κατα κανόνα γλυκίζουν ελαφρώς ή είναι πιο ευκολόπιοτα(τουλάχιστον για εμένα).Αυτό οφείλεται στο οτι χρησιμοποιείται και καλαμπόκι στην σύνθεση τους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ανάλογα με το σούπερ μάρκετ ή την κάβα από την οποία το αγοράζεις κυμαίνεται απο 15ε (ίσως να το βρείς και με 14,50 σε κάποια) μεχρι 20άρικο. :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα γρἀδα χρησιμοποιούνταν παλιά για να μετρήσουν την περιεκτικότητα σε αλκοόλ στα ποτά.Ακόμα και τώρα πολλοί παραγωγοί τσίπουρου μετράνε σε γράδα και όχι σε αλκοολικούς βαθμούς.Για την ιστορία να πούμε οτι τα γράδα είναι το μισό των μετρώμενων αλκοολικών βαθμών.Δηλαδή ένα ποτό που είναι 20 γράδα σημαίνει οτι είναι 40% αλκοόλ,ένα που είναι 30 γράδα είναι 60% αλκοόλ και ούτω καθεξής.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το αλκοόλ αραιά και που σε λογικές ποσότητες και ως συνοδευτικό φαγητού δεν πειράζει.Σε μεγάλες ποσότητες και συχνά θα προκαλέσει βλάβη στο συκώτι.Πιθανά να πάθει ζημιά ο εγκέφαλος,τη λεγόμενη μαλάκυνση.Όταν πάθει ζημιά το συκώτι,θα ακολουθήσουν όλα τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα με κατάληξη έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.Οπότε,όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας,παν μέτρο άριστον. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προσθέτοντας αλκοόλ σταματάει η ζύμωση του κρασιού.Ένας άλλος τρόπος είναι με το νέρωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 με 2 ποτηράκια(όχι γεμάτα) κόκκινο κρασί την ημέρα με το γεύμα έχει αποδειχθεί οτι βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κατα συνέπεια μπορεί να μειώσει την πίεση του αίματος.Κόκκινο ξηρό όμως,ειδάλλως τα κόκκινα γλυκά κρασιά(port,ενισχυμένοι οίνοι)πρεπει να καταναλώνονται σε μικρότερη ποσότητα επειδή τότε πιθανά θα έχουμε το αντίθετο απο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF% 8C%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BF?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι μπορείς με προϋποθέσεις. περισσότερα www.beer.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα για τί μιλάμε,εμπορίου ή για σπιτική χρήση.Η ρακή του εμπορίου βγαίνει γύρω στο 40% αλκοόλ,ίσως και λίγο λιγότερο κοντά στο 35% για να κοστίζει και πιο φτηνά λόγω του ποσοστιαίου ειδικού φόρου κατανάλωσης.Η σπιτική ρακή μπορεί να είναι απο 30% αλκοόλ εως όσο δυνατό θέλει να το κάνει κάποιος,δεν υπάρχει περιορισμός.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπολογίστε 12 μπουκάλια στο κιβώτιο,η παλέτα πρέπει να έχει γύρω στα 10 κιβώτια,ίσως και 8 άρα 96 με 120 μπουκάλια.Μέσες άκρες όλα αυτά.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν έχει τη συνταγή μέσα αλλά ίσως σε βοηθήσει: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CF%8C%CF%84% CE%BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δύσκολη ερώτηση.Στην ουσία μόνο όταν το πάρει κάποιος απόφαση να σταματήσει το αλκοόλ μπορείς να τον βοηθήσεις.Άν δεν έχει πειστεί απο παραδείγματα που θα δει γύρω του οτι το αλκοόλ δεν τον βοηθάει αλλά αντίθετα τον καταστρέφει δεν μπορείς να τον πείσεις.Προσπάθησε να του δείξεις άτομα τα οποία έχουν καταστρέψει το συκώτι τους,ας είναι και ακραίες εικόνες προκειμένου να τον/την ταρακουνήσεις και να αποφασίσει να ξεκόψει.Όταν με το καλό θα πάρει την απόφαση πρέπει να είσαι εκεί κάθε μέρα για ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Και που δεν θα βρείς.Σε κάβες,σε super market.Σε ποιά περιοχή ψάχνεις; Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνεται ο μουστος;
Απάντηση:
Επειδη ειναι πολλα αυτα που πρεπει να γραφτουν για να ενημερωθεις σωστα, πηγαινε σε αυτην τις 2 σελιδες και θα ενημερωθεις ελπιζω ικανοποιητικα. http://www.food-info.net/gr/products/wine/prod.htm http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/el/Winemaking Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγη της Αργυρως
Απάντηση:
εχω πιει τελειο.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ήξερα μία κοπέλα που έκανε αυτό το συνδυασμό για αρκετό καιρό.Στο τέλος πέθανε απο κίρρωση του ήπατος.Να το επαναλάβω ακόμα μία φορά επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως(έτσι δεν λένε;).Αλκοόλ και φάρμακα,δεν ανακατεύονται.ΠΟΤΕ.Το αλκοόλ διαλύει το αίμα οπότε δεν επιδρά το φάρμακο σωστά στον οργανισμό.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ρούμι φτιάχνεται απο το ζαχαροκάλαμο.Όταν γίνει η συγκομιδή βγαίνει η ψίχα που έχει στο κέντρο του το ζαχαροκάλαμο.Αυτή η ψίχα πιέζεται για να βγεί ο χυμός της.Στην συνέχεια γίνεται απόσταξη του χυμού που πήραμε και απο εκεί προκύπτει το ρούμι.Τα λευκά δεν παλαιώνουν καθόλου εξ ου και το λευκό χρώμα τους.Τα μαύρα προκύπτουν απο την παλαίωση εν μέρει(παίρνουν χρώμα απο το βαρέλι)και αν δεν είναι αρεστό το χρώμα προστίθεται καραμελόχρωμα.Είναι συνήθης τακτική αφού και στα whiskey μπαίνει καρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επίσης το πεπόνι παγώνει,το παγώνει πεπόνι; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιαμ γιαμ http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/mila- fournou-me-kanela-kai-stafida Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πόσα αστέρια θα βλέπεις όταν το πιεις! ;) Τα αστέρια δείχνουν την παλαίωση του κονιάκ. * → 3 χρόνια παλαίωσης ** → τουλάχιστον 4 χρόνια παλαίωσης *** → τουλάχιστον 5 χρόνια παλαίωσης **** → τουλάχιστον 7 χρόνια παλαίωσης Από κει & πέρα επειδή δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν ο παραγωγός λέει αλήθεια, δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται περισσότερα αστέρια, αλλά χαρακτηρισμοί: V.S. → πολύ ανώτερο (very superior) V.S.O.P. → πολύ ανώτερο, παλαιωμένο, ωχρό (very superior old pale) V.V.S... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορει και νευρωση στομαχου! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.