Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: παντζαρι κ μπισκοτο;;περιεργο http:// cookingandart- marion.blogspot.gr/ 2011/05/ blog-post_24.html...
Απάντηση: Νομιζω οτι ο Παρλιαρος... "το καβουρδιζει το φιστικι", μερικες φορες "μελωνει και το παστελι", δεν εχεις δει πως "το φυσαε...
Απάντηση: αργυρω λιμοντσελο http:// www.argiro.gr/ recipes/limoncello...
Απάντηση: http://www.queen.gr/ MAGEIRIKH/THS- TEMPELAS/item/ 35953-Tragana- mpiskota-me- sokolata-galaktos- kai- nifades-brwmhs εμένα πάλι μου κόλλησε στο μυαλό η...
Απάντηση: Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 αβγά • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο Διαδικασία: Χτυπάμε το βούτυρ...
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος...
Απάντηση: Υλικά 1/3 της κούπας μέλι 1 κουταλιά της σούπας λάδι 2 αυγά 1 κουταλιά της σούπας ξυσμένη φλούδα πορτοκαλιού ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ½...
Απάντηση: αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!!...
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:1 κούπα βρασμένο νερό100 γρ. ζελατίνη3 ξυλάκια κανέλλας1 κούπα ψιλοκομμένο μήλο¼ κούπας καρύδιαλίγο σέληνο4 κούπες...
Απάντηση: Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μίγμα το...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μπισκοτα κανελας παρλιαρος

Απάντηση: Η κυτταρίτιδα ταλαιπωρεί τις περισσότερες από ε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η κανέλλα είναι θερμαντική τονωτική του κυκλοφο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μέλι και κανέλα κατά ασθενειών Είναι σίγουρο ό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γεγονότα για το μέλι και κανέλα: Διαπιστώνεται...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στον τριφτη
Απάντηση: την ανακατευεις με το σαμπουαν σε ιση ποσοτητα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.bagat...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: <Μπαγκατζούνης Μπαχαρικά> Σας γνωστοποι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βολίκο να λέει οτι του την είχαν στημένη ..πολύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Των Αγίων Πάντων!!!
Απάντηση: Χεραιτοισματα στων πρωαιδρω Μιχαλολιακο! @#$!%

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Η κυτταρίτιδα ταλαιπωρεί τις περισσότερες από εμάς. Τα φυσικά όπλα όμως είναι η καλύτερη λύση! Δοκίμασε να φτιάξεις το ...παρακάτω μείγμα και θα δεις θαύματα να συμβαίνουν στα πόδια σου! ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε 100ml ελαιόλαδου προσθέστε ολόκληρα ξυλάκια κανέλας. Αφήστε το όλη μέρα στον ήλιο και έπειτα ρίξτε μέσα περίπου 20 σταγόνες αιθέριου ελαίου δεντρολίβανο. Κάνετε με αυτό εντριβές στα επίμαχα σημεία, κάθε μέρα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 μπισκοτα???:p σε διαιτα κιολας ε? :p θα μπορουσε να φαει δυο :) λοιπον...το θεμα δεν ειναι να μετανιωσει τωρα για αυτη την ατασταλια που εκανε...οκ απολαυσε τα μπισκοτακια:p αλλα αυτο σημαινει οτι τις επομενες μερες θα προσεξει πολυ!γενικα τι τρωει και αν γυμναζεται κιολας θα ειναι ακομα καλυτερα. χανεις αρκετες θερμιδες με το τρεξιμο και το κολυμπι :) θα χασει τις θερμιδες που πηρε και παραπανω! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ψάχνω μια καλή συνταγή για κανελόνια με κιμά μέσα... Έφαγα πρόσφατα σε ένα εστιατόριο και είχε κάτι σα ροζ/κόκκινη σάλτσα πολύ αραιή και μέσα είχαν κιμά και πολύ πολύ μικρά κομματάκια τυριού... από τότε ψάχνω απεγνωσμένα!
Απάντηση:
Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γρ κανελόνια 250γρ μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 ξυλάκι κανελας 1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο 1/2 φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 ψιλοκομμένη ντομάτα αλατοπίπερο Εκτέλεση: Σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι και τον κιμά το σβήνω με κρασί, προσθέτω κανέλα, αλατοπίπερο, ντομάτα και αφήνω να σιγοβράσει σκεπασμένο για κάνα μισάωρο. όταν πιεί το ζουμί του και ψιλοκρυώσει ανακατεύω με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παντζαρι κ μπισκοτο;;περιεργο http://cookingandart-marion.blogspot.gr/2011/05/ blog-post_24.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομιζω οτι ο Παρλιαρος... "το καβουρδιζει το φιστικι", μερικες φορες "μελωνει και το παστελι", δεν εχεις δει πως "το φυσαει το αχνιστο"; χαχα! Αλλα σιγουρα "το σηκωνει το σακακι".... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αργυρω λιμοντσελο http://www.argiro.gr/recipes/limoncello Διαβάστε περισσότερα...
θελω να φτιαξω μπισκοτακια με σοκολατα και νιφαδες βρωμης,εχετε καμια απλη και ευκολη συνταγη με αυτα τα υλικα?
Απάντηση:
http://www.queen.gr/MAGEIRIKH/THS-TEMPELAS/item/ 35953-Tragana-mpiskota-me-sokolata-galaktos-kai- nifades-brwmhs εμένα πάλι μου κόλλησε στο μυαλό η σοκολατόπιτα αλλά λοηικά έχει πολλές θερμίδες όποτε μακρία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: • 250 γραμ. μέλι θυμαρίσιο • 250 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 2 αβγά • 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο Διαδικασία: Χτυπάμε το βούτυρο με το μέλι στο μίξερ, μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά. Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χρησιμοποιώντας ένα κορνέ ή δύο κουταλάκια, φτιάχνουμε μικρά μπισκότα πάνω σε μία λαδόκολλα. Τα ψήνουμε για 12 λεπτά, προσέχοντας να μη σκουρύνουν πολύ γι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1/3 της κούπας μέλι 1 κουταλιά της σούπας λάδι 2 αυγά 1 κουταλιά της σούπας ξυσμένη φλούδα πορτοκαλιού ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ½ κούπα κουάκερ Οδηγίες Αναμείξτε 1/3 της κούπας μέλι, 1 κουταλιά της σούπας λάδι και 2 αυγά. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ξυσμένη φλούδα πορτοκαλιού, ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1 ½ κούπα κουάκερ. Ανακατέψτε καλά. Στρώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί ή στην λαμαρίνα του φούρνου σας και ρίξτε μικρές κουταλιές από το μείγμα. Ψήστε στου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:1 κούπα βρασμένο νερό100 γρ. ζελατίνη3 ξυλάκια κανέλλας1 κούπα ψιλοκομμένο μήλο¼ κούπας καρύδιαλίγο σέληνο4 κούπες πράσινα λαχανικά (μαρούλι, πράσινη σαλάτα, ρόκα, κινέζικο λάχανο) Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 145 kcalΠρωτεΐνη: 4 γρ.Υδατάνθρακες: 15 γρ.Λίπος: 7 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,5 γρ. Οδηγίες:Διαλύστε τη ζελατίνη στο βρασμένο νερό και προσθέστε τα ξυλάκια κανέλλας. Αφήστε το μείγμα για λίγη ώρα. Αφαιρέστε την κανέλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μίγμα του μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένεια. Αν και το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, αυτό δεν βλάπτει ακόμα κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 10-12 λεπτά Συνολικός χρόνος: 30-32 λεπτά Υλικά 200γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 100γρ βούτυρο 100γρ καστανή ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλλα ½ κουταλάκι τζίντζερ 1 χτυπημένο αυγό Προετοιμασία Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετήστε το αλεύρι και το βούτυρο στο πολυμίξερ και ανακατέψτε προσθέτοντας στη συνέχεια τη ζάχαρη, την κανέλλα και το τζίντζερ. Βάλτε το μίγμα σε ένα μπολ και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η κανέλλα είναι θερμαντική τονωτική του κυκλοφοριακού και του πεπτικού συστήματος. Θεωρείται ότι τονώνει το δέρμα και ότι είναι αφροδισιακή. Βάμμα κανέλλας και λάδι, χρησιμοποιούνται για εντριβές στους χρόνιους ρευματισμούς. Κανέλλα με αλατισμένο νερό, ως γαργάρες είναι κατά της καταρροής. Τμήμα που χρησιμοποιείται:φλούδα Η κανέλλα χρησιμοποιείται για τον πόνο των μυών, τη γρίπη, τις κράμπες και τα πεπτικά όργανα. Αφέψημα: Φτιάξε αφέψημα σύμφωνα με τη συνταγή. Πιες 3-4 φορές ημερησίως α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέλι και κανέλα κατά ασθενειών Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μείγμα του μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες. Αν και το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα μπισκότα διαγράφονται οριστικά δυστυχώς όταν τα τρώμε!=/ Τα cookies τώρα..πηγαίνεις στο Broweser στις επιλογές στην καρτέλα "γενικά"και κάνεις "διαγραφή ιστορικού περιήγησης"! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι για πάντα μέλι. Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα στερεοποιηθεί. Όταν συμβεί αυτό απλά χαλαρώνουμε το καπάκι από το βάζο που το έχουμε και βάζουμε το δοχείο με το μέλι σε ζεστό νερό, όχι όμως βραστό. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γεγονότα για το μέλι και κανέλα: Διαπιστώνεται ότι ένα μείγμα από μέλι και κανέλα θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης το μέλι ως ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμία παρενέργεια για όποιο είδος ασθένειας. Η επιστήμη σήμερα λέει ότι ακόμη και αν το μέλι είναι γλυκό, εάν λαμβάνεται στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, αυτή δεν βλάπτει δι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
900 το εξαμηνο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
την ανακατευεις με το σαμπουαν σε ιση ποσοτητα και την αφηνεις για 3 περιπου ωρες κ μετα ξεβγαζεις κανονικα ,εγω ειχα δοκιμασει κ το αφηνα 30 λεπτα κ ειδα μικρη διαφορα,με 3 ωρες θα ειναι μεγαλη διαφορα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.bagatzounis.com απο όπου μπορείτε να το παραγγείλετε. Τηλέφωνο 2461 0 36902, φαξ 2461 0 31544 , info@bagatzounis.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
<Μπαγκατζούνης Μπαχαρικά> Σας γνωστοποιούμε ότι έχουμε παραλάβει αυτούσια ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΥΛΑΝΗΣ. Μπορείτε να μας καλείτε στο 2461 0 36902, fax 2461 0 31544 & Email: info@bagatzounis.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι για πάντα μέλι. Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα στερεοποιηθεί. Όταν συμβεί αυτό απλά χαλαρώνουμε το καπάκι από το βάζο που το έχουμε και βάζουμε το δοχείο με το μέλι σε ζεστό νερό, όχι όμως βραστό. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό... Διαβάστε περισσότερα...
http://www.youtube.com/watch?v=NgY_2A-yyhk ..sml
Απάντηση:
βολίκο να λέει οτι του την είχαν στημένη ..πολύ βολικό..ο πολιτισμένος και ώριμος άνθρωπος με νου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνει μετάθεση ευθυνών.πρέπει να έχει την προσωπική του ευθύνη.σαν παιδάκι του νηπιαγωγείου.αλλά όπως φαίνεται ούτε αυτοσεβασμός ούτε αυτοσυγκράτηση ούτε πολιτισμός και ωριμότητα υπάρχει. μόνο αμορφωσιά και τσαμπουκάς, τι να πώ?? τα συγχαριτήρια μου στον κόσμο που τους ψηφίζει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Των Αγίων Πάντων!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χεραιτοισματα στων πρωαιδρω Μιχαλολιακο! @#$!% Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.