Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα βρασιματος.Αν το μεγιστο ειναι το 9 στο ματι σου,να βραζεις στο 6 περιπου για 1.3 ωρα τουλαχιστον.Κα...
Απάντηση: Μπανανα σοκολατα εννοεις χωρις την καραμελα? Ταρτα σοκολατα μπανανα εννοεις?? ^^ Με μπερδερψες λιγο!...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ marmelada- apo-kremmidia-ala- gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παν...
Απάντηση: Οι μπανάνες μπορούν να αποτελέσουν σημαντική πηγή τροφής για εκατομμύρια ανθρώπους εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αυτό αναφέρεται στην...
Απάντηση: Κεικ σοκολατας !!!...
Απάντηση: ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΤΙΣΜΑ.ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΒΟΡΙΑΣ ΜΠΟΡΕ...
Απάντηση: βεβαια η στεβια ειναι υποκαταστατο της ζαχαρης και πολυ καλη σε ολα τα γλυκα .αντεχει εως 200c βαθμους στο ψησιμο.οποτε ναι μπορεις...
Απάντηση: Το όνομα της μπανάνας προέρχεται από την αραβική λέξη banan, που σημαίνει δάκτυλο. Ευδοκιμεί κυρίως σε τροπικό κλίμα, ενώ η συλλογή της γίνεται ενώ...
Απάντηση: Ένας καθηγητής στο CCNY μίλησε σε μια τάξη φυσιολόγων για τις μπανάνες. Είπε ότι η έκφραση “going bananas” είναι από τις επιπτώσεις της μπανάνας στ...
Απάντηση: Σε ρούχα Ο λεκές βγαίνει συνήθως με κανονική πλύση στο πλυντήριο. Ενδεχομένως για καλύτερη απόδοση βάλτε λίγο υγρό απορρυπαντικό ή μίγμα σκ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Μπανανα μαρμελαδα

Απάντηση: Ναι εχουν και τα δυο υδατανθρακες και ειναι κατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αγριο μυρτιλο παει παρα πολυ στο τσηζκεηκ
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: πρεπει να την εχεις στην φωτια μεχρι να δεις οτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η μπανάνα έχει καθιερωθεί στο μυαλό μας ως φρού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Pr...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια
Απάντηση: Σκεύη και εργαλεία • 1 μεγάλη κατσαρόλα • 1 μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: Για την ζυμη: 13 γρ. ξερή μαγιά 1/3 κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη γι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μαρμελάδα δαμάσκηνο Γίνεται 2 κιλάΧρόνος προετ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν εννοεις γλυκο του κουταλιου μπανανα,δεν εχω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν τις αγοράσες πράσινες να τις αφήσεις σε ένα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 500 γρ. μαρμελάδα της επιλόγής σας 2 κουτ. σού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 φορα την ημερα και απογευματακι να μην εχει...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ναι εχουν και τα δυο υδατανθρακες και ειναι καταλληλα για πρωινο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αγριο μυρτιλο παει παρα πολυ στο τσηζκεηκ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρεπει να την εχεις στην φωτια μεχρι να δεις οτι οταν παρεις λιγο με το κουταλι και σταζει να κανει μια γραμμουλα σαν κλωστη τοτε θα ειναι ετοιμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να αποδώσει απαιτεί ευνοϊκές θερµοκρασίες και υψηλή εδαφική υγρασία. Συγκεκριµένα, απαιτεί, οι διακυµάνσεις της θερµοκρασίας, καθ’ όλην τη διάρκεια του έτους, να είναι από 20° C έως 35° C. Με θερµοκρασίες κάτω από 11° C σταµατά η βλάστηση και κάτω από 6° C επηρεάζονται τα φύλλα, µε αποτέλεσµα τη µείωση της παραγωγής και την υποβάθµιση της εµπορικής αξίας του καρπού. Σε περιοχές µε θερµοκρασίες κάτω από 4° C πρέπει να αποφεύγεται η εγκατάσταση µπανανοφυτείας. Περιοχές που πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα βρασιματος.Αν το μεγιστο ειναι το 9 στο ματι σου,να βραζεις στο 6 περιπου για 1.3 ωρα τουλαχιστον.Και καθε τοσο ανακατευεις γ να μην κολλησει.Και να ξερεις πως οταν κρυωσει η μαρμελαδα πηζει κι αλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπανανα σοκολατα εννοεις χωρις την καραμελα? Ταρτα σοκολατα μπανανα εννοεις?? ^^ Με μπερδερψες λιγο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada- apo-kremmidia-ala-gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παντζάρι αλλά δεν μου άρεσε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι μπανάνες μπορούν να αποτελέσουν σημαντική πηγή τροφής για εκατομμύρια ανθρώπους εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αυτό αναφέρεται στην έκθεση της Επιτροπής του ΟΗΕ για την Επισιτιστική Ασφάλεια. Όπως προκύπτει από τις προβλέψεις των ειδικών, η παραγωγή των βασικών τροφίμων, όπως του καλαμποκιού, του ρυζιού και του σιταριού θα μειώνεται. Η μπανάνα μπορεί να αντικαταστήσει μια σειρά από βασικά προϊόντα και θα παίζει σιγά-σιγά όλο και μεγαλύτερο ρόλο στη γεωργία με την αύξηση της ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κεικ σοκολατας !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΤΙΣΜΑ.ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΒΟΡΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΦΥΤΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βεβαια η στεβια ειναι υποκαταστατο της ζαχαρης και πολυ καλη σε ολα τα γλυκα .αντεχει εως 200c βαθμους στο ψησιμο.οποτε ναι μπορεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το όνομα της μπανάνας προέρχεται από την αραβική λέξη banan, που σημαίνει δάκτυλο. Ευδοκιμεί κυρίως σε τροπικό κλίμα, ενώ η συλλογή της γίνεται ενώ έχει ακόμα χρώμα πράσινο καθώς το φρούτο συνεχίζει να ωριμάζει πολύ γρήγορα μετά την κοπή του. Πρωτοεμφανίστηκε στην περιοχή της Μαλαισίας και ο Μέγας Αλέξανδρος έφερε το φρούτο στην Ευρώπη. Στην Αμερική ξεκίνησε να καταναλώνεται ευρέως μόλις το 19ο αιώνα. Η μπανάνα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας της σε υδατάνθρακες και της υψηλής θερμιδική... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας καθηγητής στο CCNY μίλησε σε μια τάξη φυσιολόγων για τις μπανάνες. Είπε ότι η έκφραση “going bananas” είναι από τις επιπτώσεις της μπανάνας στον εγκέφαλο. Ποτέ, μη βάλετε τη μπανάνα σας στο ψυγείο! Μετά την ανάγνωση αυτού του κειμένου, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να κοιτάξετε μια μπανάνα με τον ίδιο τρόπο. Οι μπανάνες περιέχουν τρία φυσικά σάκχαρα – σακχαρόζη, φρουκτόζη και γλυκόζη σε συνδυασμό με ίνες. Μια μπανάνα δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας. Η έρευνα έχει αποδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ρούχα Ο λεκές βγαίνει συνήθως με κανονική πλύση στο πλυντήριο. Ενδεχομένως για καλύτερη απόδοση βάλτε λίγο υγρό απορρυπαντικό ή μίγμα σκόνη απορρυπαντικού και νερού στο λεκέ πριν πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο σύμφωνα με τις οδηγίες του ρούχου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει ελαφρός Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μπανάνα έχει καθιερωθεί στο μυαλό μας ως φρούτο πλούσιο σε θερμίδες, ζάχαρη και ότι «παχαίνει». Είναι αλήθεια; Απαντήσεις δίνει στο Life2day.gr ο... Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, ΜScΕπιστημονικός Διευθυντής Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης και Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας. Η μπανάνα να έχει συγκριτικά με άλλα φρούτα περισσότερες θερμίδες (90-130kcal), αλλά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοια π.χ Παρουσίαση, Vicko... Παντού μπορείς να βρείς!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σκεύη και εργαλεία • 1 μεγάλη κατσαρόλα • 1 μαχαίρι • 1 τάβλα κοπής • 1 ξύλινη κουτάλα • Βαζάκια Θα χρειαστείτε • 2 κιλά μανταρίνια ή κλημεντίνες • 2 κιλά ζάχαρη • 1 λεμόνι (το χυμό του) Πώς θα την παρασκευάσετε 1. Πλένετε σχολαστικά τα μανταρίνια, αφαιρείτε το κοτσανάκι τους και τα κόβετε στα τέσσερα (με το φλούδι). 2 .Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνετε μέσα τα φρούτα, τα αφήνετε να πάρουν 1-2 βράσεις και τα σουρώνετε. 3. Ξαναγεμίζετε την κατσαρόλα με νερό κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Για την ζυμη: 13 γρ. ξερή μαγιά 1/3 κούπας ζάχαρη 3 3/4 κούπας αλεύρι 2 κ.τ.σ. μαργαρίνη 1 κ.τ.γ. αλάτι 1 κούπα γάλα Για την προετοιμασία: 1/2 κιλό μαργαρίνη 2 κ.τ.σ. αλεύρι μαρμελάδα Εκτελεση: Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργηθεί μια ζύμη ελαστική που δεν θα κολλάει. Αν είναι πολύ στεγνή προσθέτουμε μια κ.τ.σ. νερό. Την σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε για 30 να φουσκώσει. Ύστερα σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη για να διαλέξεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άλλο το να χαρίζεις και άλλο το να πουλάς.Άν χαρίζεις δεν μπορεί να σε ενοχλήσει κανένας.Άν όμως πουλάς υποχρεούσαι να κόβεις αποδείξεις και να αποδίδεις ΦΠΑ στο κράτος.Μπορεί να σε κυνηγήσει η εφορία για διαφυγόντα κέρδη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαρμελάδα δαμάσκηνο Γίνεται 2 κιλάΧρόνος προετοιμασίας 30Χρόνος μαγειρέματος 55 2 κιλά δαμάσκηνα αγουρωπά1 1 / 2 κούπας νερό1 κιλό ζάχαρη λίγη εσάνς πικραμυγδάλου ή μερικά καθαρισμένα κουκούτσια για άρωμα Πλύντε καλά, στραγγίστε και κόψτε τα δαμάσκηνα στημέση. Αφαιρέστε τα κουκούτσια και πετάξτε τα. Ανθέλετε, κρατήστε μερικά, καθαρίστε τα και ρίξτε τα μαζίμε τα δαμάσκηνα σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Τα κουκούτσια θα δώσουν στη μαρμελάδα ένα ξεχωριστό άρωμα.Προσθέστε το νερό και σιγοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν εννοεις γλυκο του κουταλιου μπανανα,δεν εχω ακουσει ποτε!δε νομιζω οτι υπαρχει.παιζει ομως να φτιαχνουν μερικοι αλλα σιγουρα θα ειναι μαπα!στη σκεψη και μονο αηδιαζω!φανταζεσαι μπανανα με σιροπι μαζι?μπλιαχ,αποκλυεται να μου αρεσει! παντως υπαρχουν πολλα γλυκα με μπανανες μεσα,το αγαπημενο μου ειναι το μπανοφι με καραμελα και μπιισκοτα,και ειναι σουπερ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν τις αγοράσες πράσινες να τις αφήσεις σε ένα δωμάτιο με κανονική θερμοκρασία, όχι στο ψυγείο, έτσι θα ωριμάσουν, αν πάλι τις αγοράσες κίτρινες πάλι το ίδιο και θα ωριμάσουν πιο γρήγορα. Αν είναι κίτρινες θα χρειαστεί περίπου 1 έως 3 περίπου μέρες ενώ οι πράσινες περισσότερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. μαρμελάδα της επιλόγής σας 2 κουτ. σούπας νερό Διαβάστε περισσότερα...
σε ποσες μερες αν δεν ζει θα ξεραθη
Απάντηση:
σε 2 -3 εβδομαδες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 φορα την ημερα και απογευματακι να μην εχει ηλιο,οπως ολα τα φυτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρτάται από το είδος του φυτού, την περιοχή που βρίσκεται, την εποχή, το είδος του εδάφους και ένα σωρό άλλους παράγοντες.. Θα πρέπει να το βρεις εμπειρικά και να ποτίζεις λίγο πριν διψάσουν.. ή να ρωτήσεις το γεωπόνο της περιοχής. Αρχικά σημάδια δίψας είναι η απόκτηση πιο σκούρου χρώματος και μετέπειτα η συστροφή του φυλλώματος. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.